Jurnal de bord, o poveste cu SupeRNova
![]() ![]() |
Jurnal de bord, o poveste cu SupeRNova
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Ok si care-i problema ta pana la urma?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Sa-ti cada o planetara la limuzina ca nu minti?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 30 Sep 2010, 23:53) turbina este un factor intens "degradant" al uleiului, iar norma de 10.000 km este pentru ulei semi-sintetic din cate-mi aduc eu aminte, iar motorul n-a sughitat pana a ajuns la tine ![]() O fi turbina factor de stres, dar pe afara cam toate astea banale, turbo sau neturbo merg cu ulei longlife cate 30 de mii. Si n-am vazut vre-o una sa sughite. La reno zice cartea 10 mii sau 12 luni. Dar dupa 10 luni nu mai arata nr. de km pana la urmatorul schimb si apare mesaj cu "mergi si schimba-l" la fiecare contact pus. Acum m-am prins, data viitoare o sa fac cum zice cartea, nu cum zice masina. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.594 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Se regleaza si masina sa zica 2 ani sau 20 000.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Sa fi vazut ce parcari am tras amandoi la matale sub balcon alaltaieri!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Bucatzele, io parcai la cca 20 cm de bordura, stradai lata de treci cu un camion mic fluierand. Matale parcasi Civicu' consoartei pe colt, mirare mare sa ramai cu parasocu' spate intact daca o mai lasi asa cateva zile
![]() Ete' nOh ![]() LE > cu titlu informativ, io mi-am luat-o peste bara in locul respectiv de parcare, d-asta zic ![]() This post has been edited by dr_mKe: 1 Oct 2010, 22:24 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Auci... pe unde locuiesc acum, o masina parcata cum am trantit civicul ieri, este o masina bine parcata.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Nu parca pe locul respectiv, daca vrei bara spate intacta
![]() V L E : achizitionat 4 Dunlop SP WinterSport 3D pentru Frijider ![]() This post has been edited by dr_mKe: 4 Oct 2010, 13:06 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Edit si mai tarziu decat precedentul, cumparat si bujii NGK BKR6EIX, pe romaneste Iridium rullz
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Pai moncher, SupeRNova cu ce bujii rula ? Nu NGK Iridium ?
![]() M-am nervat azi, esapament spalat, plecat si venit de la Timisoara, esapament afumat. Oloi si filtre noi, bujiile mai au 10.000 din durata de viata dupa carte, un mare rahat. Drept urmare pun Iridim si le dau jos peste 90.000 km, cand o fi adunat frijideru' 140.000 km pe ceas. Evident si inevitabil, ma duc iar pe capul lui marian-j sa-mi dea sculele necesare ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
marian-j |
![]()
|
Mi-am pus deja sculele in "ºireglã"!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu ziceai ca sunt probleme cu NGK Iridium la 16v?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Vom vedea, la alea cu 1 electrod cica nu-s, asa-mi zice sursa mea
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Fusei azi la marian si-mi pusei iridiumurile, dupa care am facut o mica proba pana la Arad, in regimul meu normal de croaziera, consum 6.6%
Evident, marian se tinu' de glume si-mi semnaliza cu un triunghi reflectorizat [attachmentid=1627662734] stalpul in care era sa intru saptamana trecuta, dupa un glorios derapaj prin curte ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si ce zic bujiile alea? Se simte vreo diferenta?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dr_mKe |
![]()
|
Normal, deocamdata se simte la consum in minus, am deja cam 300 km cu ele, ieri seara fusei la Arad, azi umblai ca bezmeticu' dupa un tips de toba si-n final am gasit ceva care sa corespunda. Inox nelustruit, nici prea gros nici prea subtire, lung pana in toba. Maine-l voi fixa definitiv cu sudura si voi scurta duda originala sa corespunda tipsu'.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cati cai adauga puterii motorului
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
marian-j |
![]()
|
Caaaare gluma,mai nene??Triunghiu' ca triunghiu',da' "bumperele" alea din polisteren de ce crezi ca le-am pus?
La intrarea in garaj e un ditamai semnu' ce "glasuieste" ca viteza maxima admisa in incinta este de 5km/h! Matale ce faci?!Vii cu saptej' la ora,faci o volta in fatza statiei de ai aruncat cu pietricele pana la dracu' in praznic,imi sperii toti fazanii ce haladuiesc in pace si onor prin balariile alea si apoi te opresti cu botul frijiderului in tufa de buruieni aflata la trei laturi de palma de stalp!Pai cum dreaq sa nu ma nelinistesc?! Si dupa aia tot matale bombani ca gumele de pe masina is de rahao si ca se uzeaza "in solzi" si ca trepideaza si ca au fletspoturi sau cum puii mei le zice,ca aia 6mm de profil se vor toca urjent,etc. Banuiam io ca nu ai matale toata tzigla pe casa da' dupa faza de azi(cand mi-ai turtit coshu' pieptului in centura)m-am convins. You're hopeless,ma' friend! ![]() P.S. Daca-mi tufleai triunghiu' ti-l imputam! ![]() This post has been edited by marian-j: 7 Oct 2010, 21:07 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() ![]() Oricum, mare multam pentru zilele astea, te-am purtat pe toate coclaurile si-n plus multam si de maistoru' de azi ![]() Ai vazut ca stau rau cu increderea "oarba". Sa va zica marian in ce garaj am fost, dar mai ales pe ce alee a trebuit sa intru si apoi sa dau cu spatele, cu oglinzile de pe usi pliate, oricum si asa mai aveau 2 cm fiecare pana in perete ! Si io cica-s ala fara toate tziglele pe casa ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
marian-j |
![]()
|
No hai nu te mai planje ca si io am intrat(si am si iesit cu conserva intreaga!)pe gangul ala cu Fordalau' nevestii!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.594 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.727 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu dorm linistit cand conduce doctoru'. Drept e ca eram pe bancheta din spate, nu traiam senzatii tari pe scaunu' mortului
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 7 Oct 2010, 21:42) un tips de toba si-n final am gasit ceva care sa corespunda. Inox nelustruit, nici prea gros nici prea subtire, lung pana in toba. Maine-l voi fixa definitiv cu sudura si voi scurta duda originala sa corespunda tipsu'. Da ce-ti veni sa umbli dupa d-astea? Parca iti placea sa tii masina clean. Ce urmeaza? Eleron, csenoane? Sticker F1 team? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Flacari pe aripi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Alea sunt de la frane...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 16:45 |