Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
![]() ![]() |
Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eram sigur ca o dai la-ntoarsa..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.332 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Argoane... pacat de tigaia coreana... o dai in balarii rau de tot... si te contrazici pe tine...dar ma rog...
Nu ai nimic pe ea din ce nu era pe Vectra A .. care mult mai bune si mai fiabile.. eu zic sa comentezi doar chestii care le vei avea...nu aberatii... De cand a aparut masina asta era depasita tehnic... aveea ca platforma o vechitura ...asa ca nu o mai lauda atat... ca tot are o varsta... si dotari nexam... este adevarat la banii aia merita..dar cam atat...doar la banii aia... nu are nici un confort extraordinar, nici o tinuta de drum iesita din comun... este o masina veche si cam atat... este adevarat in comparatie cu Polo este peste...cu toate ca asta se vrea cu pretentii... Platforma de pe R21 sau R25 este mult mai avansata tehnic cu toate ca au vreo 10 ani inainte de a reinventa koreenii opelul si sa-i spuna Daewoo.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
iti scapa din vedere ca vorbesc din punctul de vedere a 2000 de euro, in fine, cine a mai circulat cu d'astea imi da dreptate, ceilalti sunt reticenti, unii cel putin.
Si cunfort are! comparativ cu Symbol, Logan, Polo, Fiesta si ce o mai fi, facute in 2009, oricine cu pic de obiectivism ajunge sa o incerce ca imi da dreptate, diferenta e mare. De la supernova sau Solenta pe care le iei mai scump ca asta, diferenta e de la cer la pamant. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.332 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da nu compara cu miniatura de Polo si alte masini mici... compara cu altele din clasa ei si vei vedea ca nu este peste... compara ca si confort cu Vectra, Audi 80 si primele A4 (atunci nu era marca premium), R21, Mazda 626, Alfa Romeo,etc... cu asa ceva compara..
Si daca citeai mai atent vedeai ca am spus ca este o afacere buna la 2000 euro... dar tu cazi deja in extrema cealalta... cu limuzina etc, etc... limuzina nu este ... nici macar nu se apropie... vrei limuzine... R25, Audi 100, primele A6, Peugeot 605 astea erau limuzine... cam din aceeasi epoca... nu Espero.. This post has been edited by cj98czh: 18 Jun 2009, 14:16 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
Spune-mi cu ce crezi tu ca este peste???? Vectra A era mult mai frumoasa atat interior cat si exterior... dotarile erau cam aceleasi... si sa nu vb. ca era mai veche... cu ani buni decat SEXpero...
This post has been edited by cj98czh: 18 Jun 2009, 14:18 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Man. Si altii ne-am mai dat cu Esperoaie dinastea. Ne umfla rasul cand iti vedem prostiile. Asta nu inseamna ca e alegere proasta, dar pici rau in penibil. Nici in gluma n-ar mai mere deja.
Dar noah, degeaba iti claxonam, ca tu nu ne auzi... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
S-o stapanesti cu placere. Pentru cine nu isi permite un TDI dar vrea confort la drum e alegerea perfecta la banii astia.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
argon |
![]()
|
man, nu stiu daca e gluma sau nu ultimul post
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pai poate sunt multi care si le permit dar nu le cumpara ca nu le vor... si nu le plac..
Deci, Argoane... cu ce este SEXpero peste Vectra A? This post has been edited by cj98czh: 18 Jun 2009, 14:20 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daaaa! Cu totii visam sa ne permitem tedeeiiii!!
![]() T D I !!! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nici o gluma. Pur si simplu, la cat ai dat pe ea, ai confort. Daca aveai mai multi bani, probabil ca luai ceva mai scum, nu? Passat/A4 etc
![]() This post has been edited by altisone: 18 Jun 2009, 14:22 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(cj98czh @ 18 Jun 2009, 14:18) Spune-mi cu ce crezi tu ca este peste???? Vectra A era mult mai frumoasa atat interior cat si exterior... dotarile erau cam aceleasi... si sa nu vb. ca era mai veche... cu ani buni decat SEXpero... Cu frumusetea e subiectiva treaba, ma refer la chestii de genul confort, spatiu, tinuta de drum, cu Vecrta nu am fost mult, maxim 200 km, dar nu mi-a placut, cu Audi 80 de prin 92 am fost mai mult, nu m-a impresionat, iar A4(alea de anii 90) mi-a placut. Am gasit de cumparat, dar rupte-n doua, la 2500 de euro minim... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 18 Jun 2009, 15:15) se aseamana cu primele A4 Ce face mah, se aseamana? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cj98czh |
![]()
|
Tu cred ca nu ai fost cu Vectra A deloc... dupa cum vb. da-mi exemple concrete... sunt 80% identice ca trem de rulare... motarele sunt copiate dupa Opel...prost copiate dar sunt copiate...deci cu ce este peste...??
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
argon |
![]()
|
insonorizarea! va rog sa nu luam cu claxoanele de la inceput.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
E bataie de joc la adresa lui Bertone sa zici ca seamana cu A4...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
Argoane... ai dat-o peste grad...de esti de rasul curcilor... gata ca-mi pierd timpul... sa o folosesti sanatos !!! si sa stai cu geamul putin deschis sa auzi claxoanele lui aia din spate... sa nu ai nevoie sa aflii la ce este bun ABS-ul si sa te bucuri de limuzina ta SEXpero comparabila cu un A4 !!!
Multi km fara probleme....!!!! De mult nu am citit atetea aberatii si nu am ras asa de bine.... m-am lamurit definitiv ce-ti poate capul.... spor la invartit covrigul !! |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut o laguna 1 de 2 l luata cam la banii astia... Frumoasa animala, insonorizata, comoda... insa tot masina veche.
Asa si cu espero: o afacere buna in cazul de fata, insa tot masina veche e. Siguranta nexam, poluare destula (daca modifica astia impozitul in fuctrie de poluare....). This post has been edited by einstein1984: 18 Jun 2009, 15:00 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
cj98czh |
![]()
|
Eu nu am indraznit sa compar SEXpero cu Laguna....dar daca tot ai pomenit .... sigur Laguna era mai dotata, mai comoda si cu o tinuta e drum mai buna.
This post has been edited by cj98czh: 18 Jun 2009, 14:44 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
driverx |
![]()
|
Ma, va luati in gura degeaba. Tot asta sustinea ce super o fo Isteitu ca avea catralioane de km fara probleme, ca nu baga piese in el, dar acuma a luat Iespero ca s-a saturat de prostiile alea de piese de la ASAM. Pai ce dracu? Unde ajungeau piesele alea? N-as vrea sa ma gandesc cum arata balconul lui....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Adica tu vrei sa spui ca argon minte?
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
...in fiecare post. Nu cred ca o face intentionat. Asta e cel mai grav...
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Romeo reloaded.
|
--------------------
.
.
.
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
nu va mai luati ma de opelu ascona...asta daewoo espero a lui argon...ai draq voi de invidiosi!
![]() P.S. pe cand poze si cu partea dreapta a masinii? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 18 Jun 2009, 14:23) Tu cred ca nu ai fost cu Vectra A deloc... dupa cum vb. da-mi exemple concrete... sunt 80% identice ca trem de rulare... motarele sunt copiate dupa Opel...prost copiate dar sunt copiate...deci cu ce este peste...?? eu am avut timp de 5 ani o vectra a din 94, motor 1.8, 90 cai. tata a avut un espero 1.5 90 de cai din 95 timp de 10 ani. pot confirma ca in mare se asemana comportamentul rutier al amandurora. motorul in schimb era muult mai reusit la espero: era mai silentios si tragea mult mai bine ca opelul, desi ala avea capacitatea mai mare, insa era groaznic de puturos si consuma si mai mult decat espero. un minus al espero erau materialele interioare, scaunele erau mai comode la opel, care avea si dublu airbag in plus, iar bordul si celalalte elemente din interior erau dintr-un plastic mai placut la atingere decat la espero, unde era dur si imbinarile erau mai proaste. |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu comparati Espero cu Vectra A. Espero e pe platforma GM J (Opel Ascona - deci mai veche), in timp ce Vectra A este pe GM2900. Practic, Daewoo e cu o generatie in urma (vezi Cielo - platforma de Kadett, nu de Astra).
This post has been edited by BlaueCorsa: 18 Jun 2009, 15:21 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:54 |