Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
![]() ![]() |
Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca nu agreez tipologia cocalarului, proprietar de volkswagen, recunosc ca s-au dus mult in fata cu tehnologia. Chiar daca nu-s cele mai fiabile, motoarele lor turbo-diesel sunt la mare cautare chiar si de alte marci.
Iar volkswagen-urile de prin 90, au fost foarte reusite. Pacat insa ca din masina poporului n-a ramas decat numele. Nici vorba de masini simple si ieftine. Ei au avantajul ca sunt concern european si tehnologia este inspirata de la o marca la alta. Ce poate sa faca Opel daca s-ar inspira de la masinile americane? In afara de confort, mai nimic. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Intelegeam sa lauzi un TSI sau un TFSI, nicidecum "consacratele" TDI PD...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Alea nici nu mai intra in discutie. Initial cand am auzit de solutiile astea, le-am sortit esecului. Dar uite ca au muscat dintr-o felie intreaga, de care nu s-a apropiat nimeni.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu ti-am zis sa inchizi.
![]() Auzi dar, am inteles, nu se aud claxoanele in iespero dar flasurile se vad? Ca sa stiu ce fac. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am scos roata de rezerva, sa verific presiunea, e cea de fabrica, nou nouta, nefolosita niciodata, cu cauciuc Hankook, pe care scrie Made in Korea si in rest caractere d'alea ciudate..oricum pun alta, desi asta pare ca noua, oricum nu risc, cricul nou, nefolosit, cheia de roti la fel..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Asa se intampla cand te urci din Dacia in alta masina
![]() Bai argoane ... eu inteleg ca e masina buna , dar sa zici ca n-auzi claxoanele ?! Mai da-o dracu de treaba ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
apropos, se aud daca esti atent cu muzica oprita
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
probabil un claxon de logan tot s-a auzit nu?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
lasand gluma la o parte, Cielo sta mai prost la capitolul antifonare decat Espero, si ma refer la alea facute in corea, alea de Craiova stau si mai prost.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io in tico nu aud ambulanta cand e muzica la maxim se pune ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
argon |
![]()
|
prima problema, nu reusesc sa scot casetofonul de nici o culoare, are 4 surubele imbus, le-am desfacut, degeaba, nu se urneste, pe laterale nu are loc sa bagi clemele alea clasice..la Cielo stiu cum se face, ca se scoate masca aia, aici e alt sistem..si nu ma prind..
Attached thumbnail(s) IMG_5943.jpg ( Size: 898.85k ) Number of downloads: 825 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Mai nici eu nu prea aud ce-mi spune nevasta-mea, din scaunul din dreapta, asta uneori. O fi de la logan?
This post has been edited by logan1.5dci: 18 Jun 2009, 19:39 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
argon cass tau e prins ca la orice dw,deam_ulea,vezi ca e prins cu suruburi pe lateral de sina din spatele bordului,deci ai de demontat consola pe lateral.
io iti recomand sa studiezi forumu gemeclub ![]() This post has been edited by C@talin: 18 Jun 2009, 19:36 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
am ban
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
intr-adevar are audienta topicul asta
in primul rand s-o stapanesti sanatos! in al doilea rand vad ca o lauzi ca ce bine s-a pastrat ca e in inchegata... bun, dar nu uita ca a stat mai mult in garaj si are decat 70.000 de km. offtopic: ieri am mers (pasager) cu un logan cu 356xxxkm si se tinea destul de bine zic eu, in afara de consumabile si capete de bara nu se schimbase la el decat 2 amortizoare ambele pe dreapta |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
logan1.5dci |
![]()
|
Pariu ca n-ai curaj sa mergi cu ea pe unde te duc eu cu loganu'
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
argon |
![]()
|
nu-i nevoie de pariu, stiu, e de asfalt, destul de joasa, la semafor ma uit in sus la cei din Logan, mai ales ca mi-am dat scaunul la maxim in jos..e ciudat totusi cand ma urc si ma dau jos din ea, faci genoflexiuni..dar la drum e misto senzatia sa fi asa aproape de sosea..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ai grija sa nu-ti raschetezi bucile la gropoplanare
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa speli si tu covorasu ala din consola. De la atata stat de garaj, s-a depus praful de drum de tara
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 18 Jun 2009, 19:46) o sa fiu foarte atent.. QUOTE(altisone @ 18 Jun 2009, 19:46) Eu zic sa speli si tu covorasu ala din consola. De la atata stat de garaj, s-a depus praful de drum de tara ![]() nu am apucat nici macar sa scutur presurile, si nici fostul nu s-a mai ingrijit de ea 2-3 luni, o sa-i cosmetizez interiorul. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 18 Jun 2009, 19:25) lasand gluma la o parte, Cielo sta mai prost la capitolul antifonare decat Espero, si ma refer la alea facute in corea, alea de Craiova stau si mai prost. Nu te contrazic .... poate e cum spui tu ! Dar am mers cu Audi , Mercedes , Skoda , BMW ... si-n toate se auzeau claxoanele ! Acum tu vii si spui ca in troaca ta nu se aude ![]() ![]() ![]() Hai ma Argonele ... am pretentii la tine !!! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
imi dau seama ce bine sofai de te claxonau toti
![]() @draivarics, urmeaza, o sa merg in hermania cu ea, deocamdata doar local, maine-s la Oradea. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:12 |