Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
![]() ![]() |
Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Jack Daniel's nu fi nesuferit doar stii ca argon este prietenul nostru!Tine si tu cu el nu vezi ca toti l-au incoltit si vor sa-l sfasaie cu dintii!!Fii omenos si iubesteti aproapele ca pe tine insuti!!!
|
--------------------
a
b
c
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(argon @ 18 Jun 2009, 20:08) am scos roata de rezerva, sa verific presiunea, e cea de fabrica, nou nouta, nefolosita niciodata, cu cauciuc Hankook, pe care scrie Made in Korea si in rest caractere d'alea ciudate..oricum pun alta, desi asta pare ca noua, oricum nu risc, cricul nou, nefolosit, cheia de roti la fel.. Mirosea a orez cand ai verificat daca mai are aer in roata? ![]() QUOTE(danyhhh @ 18 Jun 2009, 21:22) Sunt de acord cu tine ... e urat cu spume ... nici mie nu imi prea place dar aici fac comparatie cu o masina ca si a lui argon in situatia in care oricat de urat ar fi Symbolu-ul e totusi peste Espero ca si comnfort dar nu le prea putem compara ca sunt din clase diferite Bre, eu am Symbol, si ca si confort e un kkt pe langa Cielo sau Espero. Bine, acu sunt si clase diferite, dar cam salivez cand vad salupa din poze, si ca si ex-matizar stiu costurile de intretinere actuale ale unui daewoo, nu mai zic. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Chiar imi vine sa il iubesc ca pe mine insumi, Argoanee, ia o sticla de Jack si da pe gat cam jumate, apoi da maneaua tare (cu geamul inchis sa nu deranjezi vecinii). Nu stiu daca o sa-i placa genul asta de iubire.
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane argon,ce pacat ca literele de final ale numarului de inmatriculare sunt MHS si nu HMS!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai, ca pozitie de condus e peste multe masini moderne. In Octavia2 ca pasager in dreapta, ma loveam cu picioarele de consola aia enorma.
Iar in Symbol, in spate, la 1,84m ai mei stateam ori cu capul intr-o parte, ori cu el pe geam. A fost o experienta pe care n-as repeta-o prea curand. In berlina, prin comparatie, in spate te dai cu bicicleta. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Proprietarul anterior era ori Freddy Krueger, ori stia cum sa dea kilometrajul inapoi la limuzina de 2000 euro numita Espero, ca prea e uzata fata de usa.
Attached File(s) |
--------------------
.
.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Bun, deci dupa 11 pagini de chat a ajuns Espero mai confortabil decat Octavia 2.
![]() Hai ca-s curios ce urmeaza... This post has been edited by pastrama: 18 Jun 2009, 23:16 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() ![]() ![]() Espero mai confortabil ca Octavia, Clio mai confortabil ca Espero, deci ... Loganu castiga ![]() This post has been edited by Serje: 18 Jun 2009, 23:19 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu zic ca e doar murdara acolo. Si la mine la Clio e cam la fel.
Se vede pe poze totusi ca masina nu a fost hartanita. Un samsar nu s-ar chinui chiar atat de mult sa cosmetizeze o masina, si mai ales un Daewoo care nu mai are chiar atat de multa cautare la SH, de cand cu BMW-urile cu spoilere sparte din 1993 si cu Lagunele terminate de pe afara. |
--------------------
.
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(danyhhh @ 18 Jun 2009, 18:07) Daca voi credeti ca masina asta lui Argon e mai buna decat o Laguna I eu imi tai capul jos. Nu zic ... masina simpatica si ieftina pentru ce ofera dar atat. Mai mult de atat nu are rost sa comentam si sa zicem ca e mai confortabila decat un Symbol dam deja in penibil rau de tot. ca si argument va ofer un link cu masina unui coleg de forum care dupa parearea mea arata foarte bine. Imi cer scuze colegului cridaia pentru fapul ca postez aici un link cu masina lui si sper sa nu o ia in nume de rau ... se mai face putina publicitate ![]() http://www.reno.ro/-VAND-Vand-Laguna-1-9-dci-t136570.html Amice esti nebun ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
cu asta se poate compara?
![]() ![]() RENAULT-25-v6-turbo-baccara-4087.jpg |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
http://www.carsurvey.org/reviews/renault/25/r27440/comments/
ca sa nu mai zic ca baccara e cap de serie... cea mai scumpa versiune si cea mai full... aphophis ia uite aici...asta mai seamana a baccara : http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...l%3Dro%26um%3D1 This post has been edited by sorin1983: 19 Jun 2009, 00:59 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Daca am rezistat sa citest tot topicul este ceva. Chiar eram curios ce spune lumea despre asa o masina si comparatiile cu altele. Are succes topicul !!! Si care e treaba cu partea maghiara ca eu nu m-am prins?
This post has been edited by Master01: 19 Jun 2009, 05:23 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Ioi, nevast la Argon este.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(bulan @ 18 Jun 2009, 23:42) Mie nu! Nesperat de mult! Nenorocitule din cauza ta si a lui driverX se pune praful pe topicul meu si asta n-am sa v-o iert! Huooooo. Da' io ce-am facut? Uratu asta o venit cu limuzina lui si a trebuit sa lasam toate deoparte ca sa facem misto aici. QUOTE(aphophis @ 19 Jun 2009, 01:25) Fucking spaceship.... In Space Balls, cine stie filmul, masina asta trebuiau sa o foloseasca. Nu mai trebuiau sa improvizeze NIMIC. This post has been edited by driverx: 19 Jun 2009, 06:38 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
mie mi se pare oribil, la fel ca orice interior facut de renault pana la laguna 1
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 19 Jun 2009, 07:40) Toate interioarele de la Reno din acea perioada erau ORIBILE. Acelasi concept il gasesti si la restul Renoaielor din acea perioada. Puteai face diferenta intre masini doar prin numarul butoanelor prezente pe bord. This post has been edited by driverx: 19 Jun 2009, 06:42 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
driverx |
![]()
|
Oricum. Lasand Renoaiele la o parte, alta problema vad io aici. Argonel a avut una bucata sansa unica sa se reabiliteze dupa sezonul lung cu Isteit-ul 1.4 8V. Si gorobetu' asta in loc sa se reabiliteze facand un jurnal de bord cat de cat obiectiv, asta s-a afundat mai rau.
Va rog sa il monitorizati atent. DACA incepe sa se comporte cu un aer superior pe aria de CLT, sa ii trageti vreo doua palme. Sa speram ca nu are pretentia ca aia de pe CLT unde este el moderator, sa il priveasca de acum ca pe un BOSS. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
eu astept sa se raceasca topicu' lu argon, ma apuc sa postez si eu englezoiaca mea
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
@argon: sa o stapanesti sanatos. Multi km fara probleme sa ai cu ea. Din poze chiar arata ok ca si intretinere. Cu 2000 EUR nu stiu ce alt "frigider" iti luai.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Luati totusi in considerare ca R25ul din poza de mai sus sarea lejer de 200.000 de franci, iar Espero a fost de la vanzare o masina destul de ieftina...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(argon @ 18 Jun 2009, 19:03) ci filingu din interior in timpul mersului, si sa nu mai scoata si altii din context postul asta, e vorba de A4 cel vechi, de prin 95-96. nu astea noi Bah, atunci chiar si-a luat un vecin una noua atunci si stiu ce vorbesc. QUOTE(argon @ 18 Jun 2009, 20:12) apropos, se aud daca esti atent cu muzica oprita fa-ti control in alta parteQUOTE(argon @ 18 Jun 2009, 20:43) ma dau jos din ea poate vrei sa spui ma urc jos din ea ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
@argon: sa te bucuri de ea atat cat vrei tu. Eu oricum am avut timp sa-mi fac o parere despre fiabilitatea masinilor Daewoo (cel putin cele "lucrate" prin Asia). Acum, la 11 ani de cand posed o astfel de marca pot spune cu siguranta ca nu m-am inselat atunci cand am facut aceasta alegere.
Bafta multa , la cum arata cu siguranta ai castigat si te poti considera norocos! |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am avut si eu un Espero 1.8 vreo 10 ani. A reusit sa scape in sfarsit taica-mio de el anul trecut, ca nu il mai folosea nimeni, dar in liceu era masina mea. Ce pot sa zic, amuzanta masina, dar mult prea veche si mult prea depasita din orice punct de vedere.
Pe la sfarsitul anilor '90 era tare masina... Acum nu prea... Oricum s-o stapanesti sanatos... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Pai probabil a cumparat-o un alt tip norocos care a luat o limuzina la un pret de nimic,o masina superioara celor din zilele noastre din toate punctele de vedere.O masina ce nu se poate compara cu Symbolul,Focusul,in nici un caz cu noul Megane 3 .Espero este o masina de colectie o putem compara doar cu Mclaren sau cu Ferrari .
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 07:00 |