Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
![]() ![]() |
Grandtourul meu de 3000 de euro, Laguna 2.0 dci 180
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deci si lensaru e la fel?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(argon @ 18 Jun 2009, 20:43) nu-i nevoie de pariu, stiu, e de asfalt, destul de joasa, la semafor ma uit in sus la cei din Logan, .......... Asa m-am mai intalnit in trafic dar nu m-am simtit niciodata asa. Stateam de vorba (am aruncat 2 vorbe) cu un amic cu Q7, sa-mi bag piciorul ...parca era in microbuz. ![]() Iti dai seama trebuie sa se aplece sa vorbeasca cu astia din espero . ![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 18 Jun 2009, 20:00 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 18 Jun 2009, 20:55) Radem, glumim, dar sunt ceva cm intre logan si lancer. Ma refer la pozitia capului. Nu e vorba de o inaltime de cap, dar ceva cm conteaza. Si pe mine cand sunt in lancer chiar ma deranjeaza MUUUULTE faruri dinastea reglate romaneste.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deci nu mai pot
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Chiar ma enerveaza tare farurile altora....dar....ce pot face.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
poti avea cateva caramizi la indemana,si cand trece pe langa tine poc una in parbriz
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
logan1.5dci |
![]()
|
Mai uneori asa-mi vine sa iau niste caramizi. Si i-as da in far (daca as avea tinta) , da se sperie prostul si moare dup-aia. Nu e bine. Un fascicul din ala laser ar fi mai bun.
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 18 Jun 2009, 20:23 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
D-aia vroiai tu laser , nu pt negi
![]() Cataline ... ma tine pe mine ... uite si de ce : |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 18 Jun 2009, 17:17) Stiu ca o sa-mi sara toti renoistii-n cap, dar symbolul mi se pare o masina de toata jena, o masina in care se simt bine doar cei cu alura de pana in majorat. Parca ar fi incropita in fuga din ce s-a gasit prin curtea renault. Pe langa un Bertone, pare un Frankenstein. Sunt de acord cu tine ... e urat cu spume ... nici mie nu imi prea place dar aici fac comparatie cu o masina ca si a lui argon in situatia in care oricat de urat ar fi Symbolu-ul e totusi peste Espero ca si comnfort dar nu le prea putem compara ca sunt din clase diferite |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Motiveaza !
![]() ![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
C@talin |
![]()
|
uite aici smecherie B-)
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
pai ce sa motivez, nu e nimic de motivat, ai fost cu amandoua, si ti se pare tie ca symbol-ul ar fi peste la confort? ai probleme de perceptie, sau esti de marimea lu' adi minune.. daca ziceai la consum intelegeam, dar confort? Ca eu m-am simtit in Symbol ca in Solenta, in primul rand nu-mi place sa stau umar in umar cu pasagerul , in al doilea, cu scaunul reglat la inaltimea mea, 182 cm, nu mai incape in spate o persoana adulta...sa nu mai vorbim ca la >120 la ora m-a luat frica, si trebuie sa dai casetofonul cam tare sa acopere zgomotul de fond.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
simbolul e naspa,eu mereu aveam impresia ca iau parasolarul in gura cand am condus masina aia.In spate nu mai zic ca stateam cu gatu stramb :|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
logan1.5dci |
![]()
|
Si eu mereu ma feresc de antena.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Cam asa?
Gat_lung_1.jpg |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
felicitari pt masina. multa bafta cu ea..sa o conduci sanatos multi km si sa te bucuri de ea. e foarte frumoasa si intretinuta pe deasupra. e o masina foarte confortabila..la 150-160 nu simti nimic...e super silentioasa. felicitari.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Oare Espero lui argon e mai bun decat Loganul lui romeodr?
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Desigur!!! Ca nu!!! Bestia rossa este ce-a,,, mai ,,, buna!!!! Pai,,,... Romeo ... a demonstrat,,, ca,,, doar masina lui,,, este "cea mai buna".., si , o investitiiie excelenta intrucat v-a iesii in profit l-a sfarsitul perioadei... y-love-this-car...
(am incheiat citatul) ![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 18 Jun 2009, 21:36 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Macar ala stiu ca era prajit ca lua hapuri cu steroizi.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
yohny |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 105 Joined: 4 April 07 From: Braila ![]() |
Sa o stapanesti si sa o conduci sanatos !!! Fara evenimente ! Si la multi km !!!
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 Concorde
- -------
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(argon @ 18 Jun 2009, 20:41) pai ce sa motivez, nu e nimic de motivat, ai fost cu amandoua, si ti se pare tie ca symbol-ul ar fi peste la confort? ai probleme de perceptie, sau esti de marimea lu' adi minune.. daca ziceai la consum intelegeam, dar confort? Ca eu m-am simtit in Symbol ca in Solenta, in primul rand nu-mi place sa stau umar in umar cu pasagerul , in al doilea, cu scaunul reglat la inaltimea mea, 182 cm, nu mai incape in spate o persoana adulta...sa nu mai vorbim ca la >120 la ora m-a luat frica, si trebuie sa dai casetofonul cam tare sa acopere zgomotul de fond. Eu n-am condus Espero, am mers de vreo trei ori toata viata in asa ceva, dar Symbol-ul vechi am avut "onoarea". Foarte claustrofobica masina, pedalele mi s-au parut cam apropiate, ambreiajul ala specific Renault de abia simiti ca apesi pe ceva, acceleratia la fel, cutia mi s-a parut ciudat etajata, trepte cam scurte. Pe romaneste eu poate si probabil sunt dement, dar prefer sa conduc la drum lung un Cielo, nu mai zic de Espero, in comparatie cu Symbol-ul lu' peste. Si peste toate prefer rabla din semnatura de la 12 ore consecutive de condus in sus. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(danyhhh @ 18 Jun 2009, 16:50) Mie nu! QUOTE(b76bgaarh @ 18 Jun 2009, 17:02) Nesperat de mult! QUOTE(argon @ 18 Jun 2009, 18:03) Nenorocitule din cauza ta si a lui driverX se pune praful pe topicul meu si asta n-am sa v-o iert! |
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 04:09 |