HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
![]() ![]() ![]() |
HANDBAL, fetele noastre sunt frumoase si bune!!
alex275 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|||
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
La ce ora e meciul cu Danemarca?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.gsp.ro/index.php?a=29500&shift=1
Nu mi se pare reclama. Sau poate e reclama tarii, si atunci merita cea mai buna reclama!!!! Avem sansa sa fim cei mai buni DIN LUME! Vi se pare putin? Hai sa strigam toti HAI ROMANIA!!!! La 20.00! De ce trebuie sa plangem doar pentru o echipa de fotbal? Fetele noastre , n-au nimic de zis? Handbalul e pe planul 2? Soc!!! Deocamdata e pe locul unu!!!! Iar eu sunt mandru ca sunt roman!!! Hai ROMANIAAAAA!!!!!! HAI FETELE !!!!!!!!!!! Hai sa demonstram ca suntem si noi capabili de a castiga o cupa mondiala!!! This post has been edited by alex275: 15 Dec 2005, 23:37 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
...si destepte
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
alex ce ai nene ?
driverx ai dreptate dar sa stii ca sint citeva dragute; Eu zic sa nu va uitati diseara la meciul cu Danemarca daca aveti corazon-ul slab, mai ales ca nu prea vad cum le-om bate pe astea |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(costi @ 15 Dec 2005, 15:52) alex ce ai nene ? driverx ai dreptate dar sa stii ca sint citeva dragute; Eu zic sa nu va uitati diseara la meciul cu Danemarca daca aveti corazon-ul slab, mai ales ca nu prea vad cum le-om bate pe astea mai, mai da-le dracu, cum mama ma-sii sa nu le lovim putin? Mai, eu unul, le bat pe nordice pana-mi ia Liviu dreptul de a posta!!! ![]() Apoi, ai tu curajul sa te uiti cu mine la meci? ![]() Mai costi, ![]() ??? Ei? This post has been edited by alex275: 15 Dec 2005, 23:32 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 15 Dec 2005, 15:46) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Da si tu acum.... ![]() Cariera serioasa.... nu te lua dupa fotbal!!! Ia-o si tu incet!!! Sincer! Daca castiga romancele Campionatul Mondial, Eu ma jur ca fac tot ce vreti voi!!! ![]() Danemarca - Romania 29-33 suntem in semifinala si jucam cu Ungaria! ![]() ![]() ![]() Se pare c-o sa ma supuneti la cazne ![]() P.S. Cine ma ajuta sa schimb subtitlul, ca am facut un agramatism ![]() This post has been edited by alex275: 15 Dec 2005, 23:45 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Ar fi un vis sa castigam campionatul !
Avem o echipa puternica si frumoasa. Sa incurajam echipa Romaniei ! HAI ROMANIA !!! ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
alex275 |
![]()
|
Nu e vis! Eu zic ca e realitate!!!
Stii de ce sunt eu uimit? Daca era Nationala de fotbal in semifinalele CM, se scriau aici 800 pagini! Este in schimb Nationala de handbal in semifinale si vad ca scriu singur........... ![]() ![]() ![]() Oricum, HAI ROMANIA!!! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Faptul ca nationala feminina de handbal a batut Argentina nu spune pentru marea majoritate absolut nimic despre dificultatea jocului. Habar nu am cine este cea mai buna formatie, cu cea mai mare traditie, etc. (cum la fotbal se stie ca Brazilia rupe, etc.) si deci devine o stire neinteresanta (deocamdata). Daca se califica in finala se schimba povestea (cred
![]() Probabil asta este unul dintre motivele pentru care nu prea e asa de mare topicul ![]() This post has been edited by Valentine: 16 Dec 2005, 02:21 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari fetele! Noroc cu alte sporturi ca mai vedem si noi perfomanta in Romania, ca din partea fotbalistilor, doar figuri. Se pare ca mai exista si sportivi adevarati in Romanica.
Indiferent de rezultatul cu Danemarca, noi tot le iubim si incurajam. Oleeee, Oleeee, Ole, Ole Romaniaaaaaaaaaaaaa |
-------------------- |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari echipei! Ma bucur ca suntem in semifinale!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
Intr-adevar , nu e cine stie ce performanta ca ajungi sa joci semifinalele unui campionat mondial , si nici macar o stire de senzatie .
Adevaratele stiri senzationale sunt doar cele care spun ca ce mare filosofie am facut ca nu ne-am calificat cu nationala de fotbal la un turneu final , fie el european sau mondial , de nici nu mai stiu eu cand . Ce folos ca echipe de handbal , cu jucatori care iau salarii anuale cat multi fotbalisti medii intr-o luna joaca frecvent in fazele superioare ale cupelor europene.Tot fotbalu' este peste toate. Recunosc , si mie imi place fotbalul , dar haideti sa nu minimalizam eforturile depuse de catre alti sportivi in alte sporturi decat fotbalul . Nu vreau sa oblig pe nimeni sa spuna ca este si handbalul frumos , dar acei care il criticati incercati sa mergeti la un meci al unei echipe care are ceva performante si o sa vedeti cu adevarat ce inseamna sa te lupti in teren . Imi amintesc cu placere toate meciurile echipei MINAUR Baia Mare , si din campionat si din cupele europene in care jucatorii aproape ca mureau pe teren . Nu cred ca era o atmosfera mai frumoasa decat aceea ca intr-o sala de 3000 de locuri stateau lipiti unul de altul 5000 de oameni care cintau si isi incurajau echipa la unison.Si acuma mi se face pilea de gaina cand imi reamitesc ce emotii traiam la acele meciuri . Faceti-va mila cei care nu apreciati alte sporturi in afara fotbalului si nu minimalizati placerea de a te simti ROMAN (macar in handbal ) , dar si daruirea unor sportivi care isi doresc cu adevarat performanta si nu numai masini bengoase , gagici ,manele etc. Imi cer mii de scuze fotbalistilor care isi doresc cu adevarat sa fie intai sportivi . Bafta multa ! PS . HAI ROMANIA ! Succes fetelor si imi doresc din toata inima sa se intoarca acasa cu o medalie , oricare ar fi ea .l This post has been edited by RABADU: 16 Dec 2005, 09:28 |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(RABADU @ 16 Dec 2005, 09:18) PS . HAI ROMANIA ! Succes fetelor si imi doresc din toata inima sa se intoarca acasa cu o medalie , oricare ar fi ea ... Pentru ECHIPA care s-a format si care joaca in sfarsit ca o ECHIPA vreau o medalie ... si la cum au jucat fetele pana acum (inclusiv cu Danemarca) vreau sa fie MACAR DE AUR ... eu cred ca se poate ... si deoarece suntem in luna cadourilor simt ca o sa se si intample ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
QUOTE(luxcor @ 16 Dec 2005, 10:46) Pentru ECHIPA care s-a format si care joaca in sfarsit ca o ECHIPA vreau o medalie ... si la cum au jucat fetele pana acum (inclusiv cu Danemarca) vreau sa fie MACAR DE AUR ... eu cred ca se poate ... si deoarece suntem in luna cadourilor simt ca o sa se si intample ... Daaa Doooaaaamneee!!!! |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
alex275 |
![]()
|
Hai mai ca se poate! Eu vad toate meciurile. Sunt foarte bune fetele. Uitati-va la clasamentele din cele doua grupe principale. Singura care ne poate face necazuri e Rusia. Dar noi jucam cu Ungaria, care in mod normal, nu ne poate crea probleme. Cu Rusia vom juca in finala. Sper
![]() Vedeti ce face lipsa performantei din noi? Ne-am pierdut complet increderea. Nu mai avem, atat invocata, mentalitate de invingatori! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma uit la meciurile de handbal, mai ales la CM,ma incearca un semtiment ciudat. Si asta pentru ca imi place cum joaca fetele, si, mai ales, pentru ca am jucat si eu cativa ani handbal, insa acum nu mai am aceasta posibilitate....din pacate.
Atmosfera la un meci de handbal e senzationala, chiar daca esti pe teren sau in tribune e forte frumos, imi aduc aminte cu entuziasm de acele momente. Cel mai rau e pe banca, asta e clar. Singura problema cu rusoaicele ar putea fi publicul, pentru ca la handbal e tot cam ca la fotbal, daca nu chiar mai important. Acum chiar nu stiu cum o fi publicul rus.. LAst Edit: daca Danemarca bate Rusia, jucam cu danezele in finala... HAI ROMANIA!!!! This post has been edited by St: 16 Dec 2005, 11:53 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
alex275 |
![]()
|
Da mai, e super-atmosfera la meciurile de handbal! Eu stiu din Sala Sporturilor-Buzau. Ma duceam mai mereu. Te poarta publicul spre victorie! Aveau in maini bucati de parchet. Cand incepeau sa bata cu ele si sa tropaie, se scula parul pe tine!!!
Da-r-ar Domnul sa jucam cu danezele, desi eu nu prea cred. Alea ne-ar fi la indemana! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Noi chiar cand erau sustinuti de celelalte 3 echipe(echipa de fete urban, si baieti si fete rural), parca voiam sa castigam pentru ei. Si cand jucau ei, tot asa ii sustineam cu sticle de plastic si parchet in salile in care era..
In teren nu mai erau orgolii, nu mai era nimic, toti jucat pentru suporteri si pentru glorie, sau nu stiu cum sa numesc sentimentula ala. Cand n-am mai avut posibilitatea sa joc nu mi-a parut rau pe termen scurt, dar acum la 6 luni de atunci deja imi pare rau si mai vreau sa retraiesc momentele alea, dar nu am cum din pacate... Pana una alta sa asteptam meciu din seara asta si finala de maine. Tot la 20 e? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
alex275 |
![]()
|
Sambata ora 14.30
Romania-Ungaria ora 17.00 Rusia-Danemarca Avem 8 (opt) victorii din 8 meciuri. Am batut campioana mondiala (Franta) si campioana olimpica (Danemarca)!!! ![]() Suntem la un pas de finala si de AUR! Ce mai vreti? |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Din pacate in Ro exista in randul poporului o fixatie asupra fotbalului. De fapt nici macar asupra sportului fotbal, ci asupra "lumii fotbalului".
De fapt eu cred ca putini chiar urmaresc sportul fotbal. Mai multi urmaresc "procesul etapei", barfele si "stirile" legate de orice om care a facut bani din fotbal, ce arbitru sa mai injuram pt. esecurile unei echipe de cheflangii, etc... De fapt tot sportul e in buda in Romania, si faptul ca unii inca mai reusesc sa obtina performate la nivel mondial ma lasa cu gura cascata de admiratie... Deci : HAI ROMANIA !! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
dragos01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 05 From: Pitesti ![]() |
cum putem trimite si noi o incurajare si sa stim ca ajunge la fete?, inainte erau parca niste initiative ale ziarelor de sport care puneau la dispozitie o adresa de email
|
--------------------
Nissan
Qashqai 1,6 DIG-T
Tekna 2015
- AG-xx-DAR
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(dragos01 @ 16 Dec 2005, 14:05) inainte erau parca niste initiative ale ziarelor de sport care puneau la dispozitie o adresa de email Da, dar din pacate vorbim de handbal, nu de fotbal!!! Nu putem decat sa le asteptam pe aeroport cu un buchet de flori si sa le multumim! Eu voi cauta adresa respectiva, sa vad ce pot sa fac! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
suntem in finala!!!!!
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
HAI ROMANIA!!!!
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
alex275 |
![]()
|
URAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suntem in finalaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dupa un meci nerecomandat cardiacilor, Romania e in finala Campionatului Mondial de handbal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne-au furat arbitrii suedezi, dar tot degeaba! Vom juca finala campionatului mondial!!! Romania-Ungaria 26-24!!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
razzu |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 40 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
URAAAAA SINTEM IN FINALA!!!!!!!!!!!
![]() LATER mama.... 3 posturi intr-un minut ![]() This post has been edited by razzu: 17 Dec 2005, 15:57 |
--------------------
vw
golf
2001
- b-99-hyu Experienta ne invata ca oamenii nu inavta nimic din experienta
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:26 |