Tuning la muschi, sfaturi pentru incepatori
![]() ![]() ![]() |
Tuning la muschi, sfaturi pentru incepatori
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa face toate, adica se-ngrasa la un moment dat...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Nenea al' mic din Bihor, baszmeg, mai bine ii cumperi sotiei tale o bicicleta adevarata.
![]() ![]() Plimbarile in aer liber se "manca" putin altfel decat salile de fitness, biciclete d-astea minune si tot felu' de proteine si suplimente. Mai ramane s-o convingi pe ea........Bafta-ti urez! ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu merg la sala de 3ori pe saptamana de vreo 6 luni incoace.
Rezultate au inceput sa apara, si ma simt de n-spe ori mai bine decat atunci cand nu faceam asta. Chiar am inceput sa-mi disper toti prietenii mai sedentari sa se apuce de diverse activitati d-astea. Pe doi dintre ei am reusit sa-i conving ![]() De vreo luna incoace urmez programul ASTA Mi se pare ca are sens, si e de bun simt tot ce zice omul. La mine nu a nevoie de slabit, mai mult de pus masa musculara. Desi partea de jos a abdomenului tot e cam pufoasa. Insa decat sa imi privez papilele gustative de diverse placeri, prefer sa am putina grasime ![]() Am reusit sa ma las si de fumat cu ajutorul miscarii. Acum nu cred ca as mai fuma, e foarte misto sa nu te arda plamanii cand faci cardio. Ce dracu mi-o fi trebuuit mie fumat, nu stiu... Cert e ca in momentul de fata nu as concepe sa nu merg la sala si sa nu fac miscare. Uneori in zilele de pauza, ma aud gandind "moaaa, abia astept sa vina maine sa merg la sala". |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@Marty: Daca platesti chermesa o sa-ncerc sa-l conving sa faca ce ai zis tu.
![]() @vis-a-vis: De unde stii? Experienta proprie cumva? ![]() @Tiberiu-Andrei: Sunt de acord cu tine ca miscarea in aer liber e cea mai buna metoda; din pacate, NASA-MEA chiar nu are timp de asa ceva, e foarte ocupata. @ageana: Felicitari! Tine-o tot asa, esti pe drumul cel bun. Stiu ca topicul e la Cafenea, dar as fi bucuros daca s-ar putea sa ma ajutati cu un sfat pe langa vorbele de "bine". |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Micutzu_BH @ 11 Jun 2010, 09:22) Logic...QUOTE(Micutzu_BH @ 11 Jun 2010, 09:22) Stiu ca topicul e la Cafenea, dar as fi bucuros daca s-ar putea sa ma ajutati cu un sfat pe langa vorbele de "bine". N-are rost sa ne racim... tasta, pentru ca: QUOTE(Micutzu_BH @ 11 Jun 2010, 09:22) This post has been edited by vis-a-vis: 11 Jun 2010, 08:56 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 19:08 |