Tuning la muschi, sfaturi pentru incepatori
![]() ![]() ![]() |
Tuning la muschi, sfaturi pentru incepatori
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cu bara aia faci in halul urmator.
Cu spatele lipit de bancheta aia verticala, pozitia corecta e cu fesele inapoi, lipite si spatele drept, sa atinga doar zona dintre omoplati, apuci bara de manere si o tragi la ceafa. Miscarea trebuie sa fie curata, doar din brate cu coatele cat mai pe spate, fara sa balangani corpul sau alte nazbatii. Iti lucreaza marele dorsal, bicepsul si pectoralul mic. Tu cred ca ai facut un soi de extensii de brate si d-aia a intrat tricepsul. Alt exercitiu ar fi cu fata catre bancheta verticala, lasat usor pe spate, astfel incat sfoara de care se prinde bara sa vina perpendicular pe piept si tragi cu coatele cat mai sus si cat mai departate, bara la piept. Spatele drept, ca si cum ai avea ceva in fund si miscarea doar din brate. La asta intra dorsalul, rotunzii si bicepsul This post has been edited by vis-a-vis: 22 Jun 2009, 18:46 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 22 Jun 2009, 17:36) cu fesele inapoi, lipite si spatele drept...... ca si cum ai avea ceva in fund exercitiu asta l-am vazut pe undeva.... da' cu fesele dezlipite n-o fi mai comod ? ![]() This post has been edited by costi: 22 Jun 2009, 18:47 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa intru in viata intima a nimanui
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Cam ce vrei sa spui costi ? Fii te rog mai clar sau pleaca, asa cum ai aparut.
Si vis-ule nu mai folosi exprimari apetisante ca saliveaza lumea. ![]() Primul exercitiu cu spatele lipit de bancheta nu merge facut la aparatul meu. Daca ai sa te uiti la poza din prima postare ai sa intelegi. Al doilea exercitiu merge, cu fata la bancheta verticala. Multumesc. This post has been edited by logan1.5dci: 22 Jun 2009, 19:11 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Tocmai, ca astea trebuiesc folosite... ca sa priceapa tot poporul.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Loganule, daca nu merge, incearca in felul urmator. La fel cva exercitiul anterior, dar fara sa te lasi pe spate, tragi bara spre ceafa, pana cand o atinge. Miscarea o executi in asa fel incat sa simti cum lucreaza muschii spatelui si nu cei ai bratului.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Am sa mai incerc maine sa vad ce pot sa fac.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 22 Jun 2009, 19:16) fara sa te lasi pe spate, tragi bara spre ceafa, pana cand o atinge. Miscarea o executi in asa fel incat sa simti cum lucreaza muschii spatelui si nu cei ai bratului. ma intreb daca ai facut vreodata exerciul asta CORECT.. dar nu-i nimic, asa-i trebuie daca cere sfaturi sportive pe un forum auto.... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si eu ma intreb cum de nu ne-ai spus tu pana acum procedeul corect ... Da' se pare ca raman in dubii.
This post has been edited by AR-18-MOS: 23 Jun 2009, 00:06 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
logan1.5dci |
![]()
|
Mai Costica, daca nu iti place topicul asta de ce nu ne lasi ?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Are dreptate, trebuie facut cu spatele lipit de bancheta (cum am zis eu), nu invers, sa-ti feresti fata, sa misti corpul, in loc sa te concentrezi la miscarea bratelor.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Ma vad nevoit sa pun iar poza.
tytan2_abisal.jpg Asa acum stau cu spatele drept, lipit de bancheta aia verticala, pai si vreau sa trag teava de sus sa o duc la ceafa. Deci cum pot sa duc bara aia la ceafa de vreme ce ma incurca alea din laterala? Dau corpul in fata, adica dezlipesc spatele de bancheta sau cum? This post has been edited by logan1.5dci: 23 Jun 2009, 10:02 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nici n-am studiat prea bine cum e facut aparatul, dar e facut cu dosul.
Nu merge reglat sezutul, spatarul... mai in fata? Firul care tine bara trebuie sa cada undeva pe ceafa. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu merge, dar nu-i bai , am spus, ma pot intoarce cu fata la bancheta si pot sa trag bara aia la ceafa. Am probat acum , merge, dar ptr. proba am scos greutatile, merge, chiar simt cum lucreaza muschii spatelui.
This post has been edited by logan1.5dci: 23 Jun 2009, 10:28 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Inca ceva. Chestie de baza.
Muschiul se reface cam in 36 de ore. D-aia trebuie lucrata o grupa de muschi la 2 zile. Deasemena, la acelasi antrenament trebuiesc lucrate grupe de muschi apropiate, ca sa nu dispersezi fluxul sanguin in tot corpul. Faci spate si biceps intr-o zi, eventual mai adaugi si umeri, dar fara impins, ca sa lasi pentru a doua zi tricepsul, cu piept. In alta zi abdomen, zona lombara, eventual fese, cealalta, picioare si gambe. In niciun caz nu faci in aceeasi zi brate si gambe. Daca nu lasi muschiul sa se refaca, nu ai rezultate. This post has been edited by vis-a-vis: 23 Jun 2009, 10:32 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Ok. Multumesc de sfaturi.
" Mit: Masa musculara creste in timp ce te antrenezi. Realitate: Masa musculara creste in timp ce te odihnesti si te recuperezi. In timpul unui antrenament intens incercam sa suprasolicitam masa musculara. Sa-i producem mici leziuni unui anumit grup de muschi. Organismul va veni sa repare si odata cu reparatia masa musculara devenind mai puternica. Pana nu se produce recuperarea totala nu se vor face alte exercitii cu acea grupa de muschi. " Deci zici 2 zile ? ok. Atat am sa stau. Eu am un program in cartea asta a mea. O sa scanez si o sa-l . E interesant. Dar asta pe la 14 ca am treaba acum. This post has been edited by logan1.5dci: 23 Jun 2009, 10:48 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
OK, ca un mic rezumat (ce am prins eu):
- intai pentru slabit exercitii cardio + dieta (in principiu alergari, bicicleta, inot cine are posibilitatea, fotbal, baschet, banda, etc). De evitat dulciurile, grasimile, mancatul seara tarziu - apoi pentru antrenament chestiile de baza ar fi: 1. executare regulata a exercitiilor, insa nu zilnic aceeasi grupa de muschi. Trebuie lasat muschiul macar o zi sa se refaca 2. lucrare la un antrenament a grupelor musculare apropiate (ex: biceps + spate intr-o zi, triceps + piept in alta, etc) 3. executare curecta a exercitiilor, fara suprasolicitare cu greutati prea mari pentru a evita accidentarile. Incalzire inainte de antrenament. 4. alimentatie corespunzatoare - bogata in proteine si aminoacizi (carne de pui (piept), orez, soia, oua fierte (albus), lactate, legume, etc) 5. daca se doreste masa musculara - exercitii cu greutati mai mari si repetari mai putine (8-12 repetari, 4 serii, 2-3 minute pauza intre serii). daca se doreste tonus, sculptarea muschiului - repetari mai multe cu greutati mai mici. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce tare este valul de entuziasti care se apuca de sport in iunie sperand sa scape de bidon pentru mare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Asta e totusi o gluma veche, de pustani. Dar na, trebuia sa zici si tu ceva.
logan sta la mare, eu n-am fost de 6 ani... nu toti vor sa slabeasca pentru a agata femei. Sunt si alte modalitati. Banul si mangleala e la putere. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 23 Jun 2009, 13:38) Asta e totusi o gluma veche, de pustani. Dar na, trebuia sa zici si tu ceva. logan sta la mare, eu n-am fost de 6 ani... nu toti vor sa slabeasca pentru a agata femei. Sunt si alte modalitati. Banul si mangleala e la putere. Vai , ai uitat de masinaaaaaa. Daca e DACIA cu atat mai bine si mai bune. ![]() This post has been edited by vdaniel: 23 Jun 2009, 13:57 |
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
In general, o zi de pauza se face doar la grupe mici (ex. antebrat) pe cand la grupe mari(ex. piept) cel putin 2 zile. In orice caz, antrenamentele se programeaza in asa fel incat fiecare grupa sa se lucreze o data pe saptamana, tocmai sa aiba timp sa se refaca.
De exemplu, programul care il folosesc eu este: Luni - spate+triceps; Marti - picioare+abdomen; Miercuri - cardio; Joi - piept+biceps; Vineri - umeri+antebrat. Si inca un sfat: Muschii cresc dormind! Dupa cum s-a mai zis, ei nu cresc in timpul antrenamentului caci atunci sunt doar stimulati sa creasca. Muschii cresc in perioada de refacere de dupa antrenament. Cel mai bine e sa dormi 1-2 ore dupa antrenament. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pana acum am vb despre exercitii, se poate sa discutam putin despre alimentatie? Nu la nivel pro, doar asa ca idee.
Ar fi interesant sa enumere cineva 5-6 alimente care trebuie evitate/diminuate si 5-6 alimente care trebuie consumate. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Am ramas dator cu programul scanat, nu am uitat.
Despre alimente, eu nu ma pricep dar iti pot da cateva detalii despre alimentatie, din cartea pe care o rasfoiesc: Proteine permise: piept de pui/curcan , somon, ton, raci, homar, creveti, fleica de vita,friptura muschi de vita, vita (slaba), branza de vaci degresata. Glucide permise: cartof copt / fiert, dovleac, dovlecei, orez, paste fainoase, fulgi de ovaz, orz, fasole boabe, porumb, capsune, mar, portocale, iaurt (slab) , paine integrala Vegetale: morcovi, conopida, ardei gras verde, ciuperci, spanac, rosii, varza, telina, castravete, ceapa Un alt pont mananca des si putin, mancatul tine sub control sistemul de alarma al corpului - ![]() Vis-a-vis lasa ba magazinu' si vulcanizarea....fa-ti sala . Ce mai studiez acum, influenta infrarosiilor asupra slaninei umane. ![]() " Îmbunătățeste digestia si accelerează metabolismul (cel puțin 750 de calorii arse în 40 de minute " ".............., infrarosiile favorizează arderea mai rapidă a grăsimilor din jurul muschilor. “ "Căldura puternică a razelor infrarosii pătrunde până la 10 mm sub piele si activează procesul de topire a grăsimilor si eliminare a colesterolului. Rezultatele anti-celulită sunt de-a dreptul spectaculoase, aspectul de coajă de portocală fiind redus considerabil, până la dispariție totală la sfârsitul tratamentului. La căldura putenică, în profunzime a razelor infrarosii este activat procesul de lipoliză (arderea grăsimilor) si procesul de transpirație din interiorul corpului, ceea ce înseamnă că substanțele nocive si grăsimile topite sunt pur si simplu împinse din corp cu transpirația, prin pori. De aceea, în cazul folosirii infrasaunei, transpirația eliminată conține apoximativ 25-30% grăsimi topite, metale grele si substanțe nocive " Si cand ma gandesc ca am un aparat din ala de masaj cu lampa cu infrarosii. Am sa-l folosesc inainte de sedintele de bicicleta. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 24 Jun 2009, 11:16 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Datoria:
Adevarul e ca am facut exercitii fara un program, pe principiul cat mai mult. Am avut sedinte de bicicleta si cate doua de cate 25-45 minute. Rezultatul pe doua zile, minte cantarul va mint si eu, lipsesc 3 kg. Nu mi-a venit sa cred. ![]() M-am hotarat sa adopt un program. Cel expus de mine. De asemenea, de doua zile ma tot dor muschii, ba unii ba altii. Acum ma dor aia din spate....nu ma mai uit cum se numesc. Plec sa caut pastilele alea. This post has been edited by logan1.5dci: 25 Jun 2009, 13:41 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Teoria ca teoria, dar ce-ai pus in practica pana acum?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Am tinut cont de tot ce mi-ati spus pe acest topic, ba chiar am studiat in paralel. Exercitii am facut ca nebunul, dar am tinut cont de sfaturile voastre, adica voi mi-ati aratat ce sa urmaresc.
Sunt abia la inceput, nu le pot face pe toate deodata. Insa vointa si dorinta este, chiar foarte multa. ![]() Asa ca: -sedintele de bicicleta nu sunt mai mici de 25 de minute, chiar incerc sa maresc timpul -la multifunctional urmaresc grupe de muschi -nu mai fac serii de 50 fac serii de catew 20 dar mai multe. Mai sunt, dar le voi aplica pe rand. De asemenea, cum am mai spus vreau sa intru in programul atasat. Sa vad de cand. Azi am ajuns in CT si ma duc sa caut Anadrox-ul ala. L.E. Gata, am gasit si am luat, cam scumpe de unde am luat, 142 lei/112 capsule. Sigur existau si mai ieftine, ca am vazut si pe internet. Dar nu am mai stat sa caut. De memoria corpului, sau cum ii spune cine imi spune cate ceva? This post has been edited by logan1.5dci: 25 Jun 2009, 17:59 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Ce exercitii se pot face pentru muschii abdominali, fara a solicita prea mult spate?
Din nefericire, 2 inele nu mai sunt la locul lor. ![]() This post has been edited by Marius97fer: 25 Jun 2009, 21:21 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pilates.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Rezultatele mele dupa 1 luna de sala:
greg5.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 21:11 |