Am 3500 euroi, Ce cazan imi iau imi spuneti voi?
![]() ![]() ![]() |
Am 3500 euroi, Ce cazan imi iau imi spuneti voi?
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pai da sh vrea sa-si ia...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Ma scuzati oboseala isi spune cuvantul. Oricum imi mentin afirmatiile chiar daca nu ne cunoastem
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai ce faci primul lucru cind iei o masina la septohan? Schimbi consumabilele si distributia!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Schimbi distributia, consumabilele, lichid frana, lichid racire, lichid servodirectie, o speli, pui un bradut care pute frumos, un abtibild cu fac iu pe spate si gata. De preferat in ordinea asta... ca multi am vazut ca incep de la coada si dupa aia se plang ca masina cutare e proasta ca s-a rupt cureaua de distributie...dar macar mirosea frumos in masina cand s-a intamplat.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() Si apropo masina nu mi-am luat -deocamdata-(e pe vine) ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Clio ala, e si el un Williams macar?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
ar vrea el, asta in speranta ca stie cu ce se mananca un clio williams
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
stx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 10 June 09 From: Bucuresti ![]() |
pt. oameni care au super LOGAN, va astept oricand sa va plimbati cu mine cu o fiesta eventual chiar si o liniuta scurta sa vedem daca trage sau nu ,si nu vorbesc "din auzite" am condus mai multe modele de masini inclusiv ford fiesta sau logan (1.4,1.6,1.5) si pot spune ca BUBURUZA are un plus.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004,clima
- b56lrt baiatu' cu intrebari
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@driverx: lasa-l bre in pace, ca e din aia care ar cumpara orice cazan sh numai pentru ca ii pute Loganul.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Si probabil la pret, ca in rest plusul e in mintea posesorului.
La acceleratia de la 0 la 100 km/h, "buburuza" are un plus de cateva secunde bune ![]() This post has been edited by Amedeus: 15 Jul 2009, 13:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Are un coleg Fiesta model 2007 (cu facelift). Eu pe atunci nu aveam Loganul, aveam Supernova, dar de cum am vazut si analizat Fiesta aia (nou-nouta) mi-am dat seama ca as prefera un Logan oricand in fata uneia. Si am actionat in consecinta.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
stx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 10 June 09 From: Bucuresti ![]() |
la interior , abs (nu ca loganu nu ar avea da e oricum varza), la forma ,la nationalitatea producatorului, in fine gata nu mai ridic in slavi doar am dat o idee , ilusion orice cazan ai tu poate si ai dreptate chiar nu suport loganu
This post has been edited by stx: 16 Jul 2009, 08:55 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004,clima
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(stx @ 16 Jul 2009, 09:53) dragul meu, nu te supara dar suferi de o boala raspandita pe la noi - snobism. Crezi ca tot ce e romanesc pute, tot ce e strain e grozav. Nu prea conteaza ce nu suporti tu, conteaza ce suporta initiatorul. Daca nu ii place anumita masina nu cumpara, daca ii place alta in mod deosebit poate chiar face un efort si o ia. Noi dam fiecare sfaturi, fiecare exprimam pareri, iar el (poate) o sa tina cont de ele. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(stx @ 16 Jul 2009, 08:53) E Illusi0n, nu cum ai scris tu, dar ce pretentii pot sa am de la un snob semidoct? Si in incheiere, pentru cultura ta generala, masinile pe care le-am avut sau le am numai cazane nu se pot numi, cat au fost sau sunt ele de vechi. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
stx |
![]()
|
cred ca nici nu cunosti traducerea nick-ului si ma faci snob, vai nu am nimic cu romani ca doar ma numar printe ei ba fac lucruri chiar grozave ,dar in materie de automobile sunt slabi ca doar am avut si eu masini facute de ei, ce se mai ofticatica loganisti care au masini facute by renault in pitesti.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004,clima
|
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
slider2 |
![]()
|
pai ce am gresit?? solenza este sub logan, ca si:
- conceptie - spatiu - dotari - siguranta - confort - stabilitate - cifra de vanzari - durata de viata design-ul nu-l pun la socoteala ca intre solenza si logan ph1, imi place mai mult solnita, dar intre nasolenza si ph2, aleg faceliftul golanului. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
driverx |
![]()
|
N-ai inteles nimic.
Aici pe forum, este o blasfemie sa spui ca SLZ ar fi sub Logan. Risti mult. Risti sa iti ridici in cap toti cunoscatorii care tin sa ne explice ca Logan e o prostie mare si consumatoare, ca doresc reintrarea in fabricatie a SLZ-ului. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce-mi plac baietii cu solenza
![]() Daca se mai fabrica si acuma solnitza, vindea dacia mai mult decat a vandut logan si sandero la un loc ![]() This post has been edited by C@talin: 16 Jul 2009, 12:12 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
slider2 |
![]()
|
nu mi-am dat seama ca erai ironic, dar stai linistit ca am mai avut contre cu "pastorii bisericii slz". unii au incercat sa ma denigreze in fel si chip, dar uite ca am supravietuit
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu argumentul "cifra de vanzari" cred ca i-ai convins pe toti
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
slider2 |
![]()
|
tocmai de aceea l-am pus si la coada
![]() si chiar daca nu este un argument asa bun, celelalte tot stau in picioare. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
slider2 |
![]()
|
nu rade ca asa este. am condus ambele masini, cu amandoua la viteze mari incepi sa comuti radioul pe trinitas, ca sa te rogi un pic, dar loganul e o idee mai stabil datorita masei mai mari.
This post has been edited by slider2: 16 Jul 2009, 12:53 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
e pe dracu'..topaie ca naiba, are centru de greutate mai sus, e mai inalt, loganul si stabilitatea nu au nicio legatura
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
slider2 |
![]()
|
sunt de acord ca are un ruliu mai mare, dar cu loganul nu ma plimba vantul pe autostrada precum cu solenza.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 16:17 |