E vremea pt. MASINA NOUA, Opel vs. Skoda vs. VW
![]() ![]() ![]() |
E vremea pt. MASINA NOUA, Opel vs. Skoda vs. VW
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 23 Jul 2009, 23:53) Aia la AMG sunt cam magari... Corect!QUOTE(adrian_c @ 24 Jul 2009, 00:09) Nu cumpara masina facuta in Turcia !! Cumpara numai masina fabricata in Franta Comunismul asta lasa urme adanci. Ati ramas marcati de masinile facute la export. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 21 Jul 2009, 18:30) Mie imi place dotarea asta: "Temporizator volum in functie de viteza cu comanada de pe volan" ![]() Probabil sunetul ajunge la tine mai tarziu (in functie de viteza) si cu toate ca e automat (tot in functie de viteza) il reglezi tu manual din butoane amplasate pe volan. ![]() ![]() Se cheama Gala aceasta optiune. Poti seta cat de mult creste volumul in functie de viteza cu care rulezi. Constructorul s-a gandit ca volumul zgomotului de la viteza de rulare mai mare sa fie acoperit de volumul instalatiei audio. Setarea functiei Gala pleaca de la 0 (nu se modifica deloc volumul la modificarea vitezei) pana la maxim unde volumul instalatiei audio creste foarte mult fata de cresterea vitezei de deplasare. Functia Gala setata dincolo de jumatate deja deranjeaza in sensul ca stand la semafor o sa ai muzica la volum redus rau iar la un 100 km/h o sa fie foarte tare ceea ce e cam aiurea. Cel mai bine e ca functia asta sa fie setata undeva la un sfert din cat are plaja de valori. Pentru a se lamuri lumea, aceasta functie exista la Skoda din anul 2000. La Octavia 1 si Superb 1 exista incepand cu anul 2000. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 24 Jul 2009, 07:55) Corect!Comunismul asta lasa urme adanci. Ati ramas marcati de masinile facute la export. Tu cred ca ai o problema. Bineinteles ca nu este aceeasi calitate, chiar daca scrie la final Renault si pe una din Turcia si pe una din Franta. Daca esti asa increzator, cumpara pentru tine din Turcia. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
S-a discutat mai demult pe Reno cazul Megane. Cele făcute în Turcia (sedan) vin sau veneau echipate cu baterii cu capacități mai mici, altă marcă, anvelope mai proaste etc, față de Hatchback sau Estate (produse în Franța și Spania).
|
--------------------
-
-
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Eu cred ca anumite repere mai importante vin de la alti producatori pentru masinile fabricate in Turcia fata de cele produse la Francia.
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 24 Jul 2009, 10:27) Se cheama Gala aceasta optiune. Poti seta cat de mult creste volumul in functie de viteza cu care rulezi. Constructorul s-a gandit ca volumul zgomotului de la viteza de rulare mai mare sa fie acoperit de volumul instalatiei audio. Setarea functiei Gala pleaca de la 0 (nu se modifica deloc volumul la modificarea vitezei) pana la maxim unde volumul instalatiei audio creste foarte mult fata de cresterea vitezei de deplasare. Functia Gala setata dincolo de jumatate deja deranjeaza in sensul ca stand la semafor o sa ai muzica la volum redus rau iar la un 100 km/h o sa fie foarte tare ceea ce e cam aiurea. Cel mai bine e ca functia asta sa fie setata undeva la un sfert din cat are plaja de valori. Pentru a se lamuri lumea, aceasta functie exista la Skoda din anul 2000. La Octavia 1 si Superb 1 exista incepand cu anul 2000. pai no ,da si cassu orijinal de logan alea de veneau pe primele modele,nu balupunkturile,au aceasta functie ![]() ![]() Si face ce face si skoda ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(adrian_c @ 24 Jul 2009, 19:28) Eu cred ca anumite repere mai importante vin de la alti producatori pentru masinile fabricate in Turcia fata de cele produse la Francia. Nu te contrazic, eu am enumerat doar ce mi-am amintit... Oricum, nu mi-am ascuns niciodată părerea despre fiabilitatea mărcilor din hexagon... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
adrian_c |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 24 Jul 2009, 17:42) Nu te contrazic, eu am enumerat doar ce mi-am amintit... Oricum, nu mi-am ascuns niciodată părerea despre fiabilitatea mărcilor din hexagon... ![]() Nici eu nu te contrazic ![]() Si nu numai la masini, si la pc-uri si periferice este la fel. Am un mouse destul de scump Logitech si deja dupa 1 an si ceva face figuri, acum 4 ani am cumparat un Logitech similar si merge bine si acum. Ca sa fie productie trebuie sa fie consum mare, si ca sa fie consum mare trebuie sa se strice mai repede ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 24 Jul 2009, 10:27) Se cheama Gala aceasta optiune. Poti seta cat de mult creste volumul in functie de viteza cu care rulezi. Constructorul s-a gandit ca volumul zgomotului de la viteza de rulare mai mare sa fie acoperit de volumul instalatiei audio. Setarea functiei Gala pleaca de la 0 (nu se modifica deloc volumul la modificarea vitezei) pana la maxim unde volumul instalatiei audio creste foarte mult fata de cresterea vitezei de deplasare. Functia Gala setata dincolo de jumatate deja deranjeaza in sensul ca stand la semafor o sa ai muzica la volum redus rau iar la un 100 km/h o sa fie foarte tare ceea ce e cam aiurea. Cel mai bine e ca functia asta sa fie setata undeva la un sfert din cat are plaja de valori. Pentru a se lamuri lumea, aceasta functie exista la Skoda din anul 2000. La Octavia 1 si Superb 1 exista incepand cu anul 2000. Prietene, era vorba de formularea din text nu de ce face sau nu chestia aia (functiunea o are si Loganul dotat cu CD, inca de prin 2004). Observam doar ca nu se poate numi temporizator (asta daca ai citit ce am scris acolo: "Nu era vorba de faptul ca au trecut "temporizatorul" ala la dotari, chestia era ca nu cred sa existe asa ceva: "Temporizator volum in functie de viteza" Poate doar: reglaj automat al volumului in functie de viteza"). This post has been edited by Amedeus: 24 Jul 2009, 19:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e o conspiratie
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Amedeus,si Loganul dotat cu radiocasetofon avea optiunea asta...Oricum,te apuca si rasul cand auzi ce denumiri gasesc astia tuturor banalitatilor..
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi pentru că Fiesta nu e între acele mașini...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
az dimineata mi=a picat o megaoferta in brate, am renuntat fara sa clipesc la cacanarii de la Renault.
masina e platita, drivetestu facut, trebuie doar sa se rezolve actele, rata a ramas tot mica, masina in cauza: Toyota Auris, echipare LunaPlus, TurboDieselCR 2.0 126CP/300nM 6 trepte, full airbaguri, piele cu textil, climatronic bizonal, full geamuri electrice, roti 205/55 jante aliaj, f f confortabila, proiectoare, cruise control, mp3 6 cd si 6 dif. multe spatii de depozitare 13500 cu tva, pret de catalog 20.000. rata ramane la 300E cu Casco pe luna. daca nici asta nu-i masina, da-o drk This post has been edited by tzepesch: 24 Jul 2009, 22:51 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
asta da first.gif
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit...asta da masina.Felicitari pentru alegere!!!
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
Super aurisul
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(tzepesch @ 25 Jul 2009, 06:44) az dimineata mi=a picat o megaoferta in brate, am renuntat fara sa clipesc la cacanarii de la Renault. Deci MAERSK a avut dreptate, aia de la AMG chiar ti-au facut un bine. Daca boii de la dealer n-au vrut sa-ti vanda, ce vina ai tu?[...] Toyota Auris, echipare LunaPlus, TurboDieselCR 2.0 126CP/300nM 6 trepte, full airbaguri, piele cu textil, climatronic bizonal, full geamuri electrice, roti 205/55 jante aliaj [...] Toyota e alegere foarte buna, dar ai grija ca dieselul de 2.0 nu e chiar asa economic in oras precum zic ei in pliante, iar un cauciuc de 205/55/R16 e sensibil mai scump decat unul de 185/65/R15. Reviziile cat costa? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
A produs, dar nu mai produce...
|
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Fiecare-și exprimă părerea... Renault a terminat de făcut mașini bune prin anii 90...
|
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
k daca zici tu. la fel putem spune si despre honda, atata doar ca ei au terminat-o mai recent..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Putem să zicem orice... that's the point...
|
--------------------
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
fabricata 2009.
e masina din showroom. are 5km la bord. 25 Jul 2009, 08:31: eu m-am simtit chiar f ok. acu, nah, fiecare cu cocoasa lui. This post has been edited by tzepesch: 25 Jul 2009, 08:31 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nici eu nu m-am putut acomoda cu poziția la volan în Avensis-ul vechi...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
PaulT |
![]()
|
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 25 Jul 2009, 09:22) E faina masina, dar e masina in care m-am simtit cel mai prost la volan Iti spun eu de ce. Pentru ca schimbatorul este pozitionat prea sus, iar cotiera este mai mult de forma.800px-2006_Toyota_Auris_04.jpg This post has been edited by IRONICK: 25 Jul 2009, 13:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:52 |