E vremea pt. MASINA NOUA, Opel vs. Skoda vs. VW
![]() ![]() ![]() |
E vremea pt. MASINA NOUA, Opel vs. Skoda vs. VW
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 25 Jul 2009, 10:37) Exact. Dar ala e doar un aspect Mah, a facut drive-test si nu a sesizat nimic. Asta este, i-a placut > sa fie sanatos.This post has been edited by IRONICK: 25 Jul 2009, 10:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Normal. Nu inseamna ca daca eu am avut probleme cu acomodatul, atunci trebuie sa fie valabil la toti. S-a mai plans un coleg de ceva oarecum asemenator. Idea e nu pare sa se potriveasca pentru toti.
In schimb (ca sa ma laud), toti care s-au urcat la volan in lansatoru meu, incepeau sa le luceasca ochii. ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Domnule Tepes
![]() ![]() M-am uitat putin pe net la ceva fotografii si nu am inteles de ce au urcat volanul ala acolo, insa tabloul de bord este destul de ergonomic, chiar daca te incurci putin in schimbator. Portbagajul este ok 354 Litri. Bafta driverx, Mitsu Lancer clasic este o masina pentru directori, deci este normal sa fie super eleganta ![]() ![]() Cat despre Renault sa nu fim carcotasi, fac masini bune si confortabile. Chiar citeam o revista franceza zilele astea si Clio 3 a iesit pe locul 1 la fiabilitate in Franta. Bine veti spune ca este o conspiratie de-a francezilor. ![]() Weekend placut. This post has been edited by adrian_c: 25 Jul 2009, 12:48 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Frumoasa alegere.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 25 Jul 2009, 11:23) Nu inseamna ca daca eu am avut probleme cu acomodatul, atunci trebuie sa fie valabil la toti. S-a mai plans un coleg de ceva oarecum asemenator. Idea e nu pare sa se potriveasca pentru toti Eeee, daca stai sa urmaresti pe toyota club/forum (romania si strainatati) nu esti singurul. Stai linistit, ca esti normal.QUOTE(driverx @ 25 Jul 2009, 11:23) In schimb (ca sa ma laud), toti care s-au urcat la volan in lansatoru meu, incepeau sa le luceasca ochii Deci intreaba-l pe 2dor ce i-am spus acum doua saptamani. Este de bine oricum.EL. Oricum, sa se bucure de masina si sa aiba puterea sa recunoasca ca tine daca apar defecte. This post has been edited by IRONICK: 25 Jul 2009, 13:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
e deja partial platit avansul.
mai trebuie dat restu si astept sa iasa actele de la banca. pozitia schimbatorului este inspirata din ralirile WRC, pt condus mai sportiv. d-aia e ma sus si cursa e mica intre volan si maneta. aia nu e cotiera, e doar un suport pahar cu ceva depozitare si un volum mare sub. dupa ce o iau, dau comanda si de cotiera, si se schimba capacul ala. pozita manetei de frana de mana e geniala. abaia astept sa o intorc putin dupa ce-i fac rodajul |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
nu nu, imi iau masina sa nu mai imi fac griji.
oricum pe daciuta o asteapta o capitala, deja azi am luat toate bucsile de la puntea fata in curand segmenti ca abia se mai misca. atine suta in peste 1 min. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
te apuci de bagat bani intr-un sac fara fund
mai bine plateste-ti ratele alea.. |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
sa-m bag picioru, dacia chiar e sac fara fund. Daca vrei sa mai bagi piese bune dupa ce a fost oarecum neglijata o vreme o sa observi ca inghite cantitati enorme de dinero. Patit-o pe pielea mea
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(PaulT @ 25 Jul 2009, 08:45) Nu la Renault faceam referire,ci la prostiile care ii treceau prin cap inainte de clio.Renault face masini bune,dar sincer,nu se compara cu japonezele.Iar un Auris la pretul asta chiar e o oferta. asta e din putul gandirii. NU as da un clio, pe un yaris, jazz sau alta masina japoneza si coreeana. Cel putin dpdv al interiorului. Si oricum, clio sta mai bine ca toate japonezele dpdv al fiabilitatii: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=146403&hl=adac citez: QUOTE renault clio 2008 cu 2,2 sta mai bine ca VW Polo (2,3), mitsubishi colt (3,6)Honda Jazz (5,8), opel corsa (2,3), Toyota Yaris (5,3), Suzuki Swift (6,5), Mazda 2 (2,8) , Skoda Fabia (3,2) , Seat Ibiza/Cordoba (3,9), Ford Fiesta (6,3), Hyundai Getz (6,1) - renault clio 2007 cu 3,4 sta mai bine ca VW Polo (4,3) , Mitsubishi Colt (5,0) , Honda Jazz (8,2), Fiat Punto (4,4), Opel Corsa (4,9), Toyota Yaris (7,4) , VW Fox (4,8), Suzuki Swift (6,9), Mazda 2 (7,4), Skoda Fabia (5,5) , Seat Ibiza/Cordoba (6,1), Ford Fiesta (11,0) , Hyundai Getz (14,5) , Kia Picanto (13,8), Ford Ka(16,1) |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
tzepesch |
![]()
|
mah, a inceput sa se duca bucsaraia la dacie.
o sa merg in paralelel cu ambele. dar daca nu incep acum sa schimb la ea o sa ma rupa mai incolo, sau se rupe ea. incet adun piese, iar cand vine mecanicu sa o fac. daca nu fac stul acum, nu=i problema, ca merge, nimic de zis, chiar f bine, dar la roti este IMPEDIOS necesar. deja trozneste la frane , o simt la directie cand franez, incepe sa devina problematic. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
pai la ce iti mai trebuie dacia daca iti iei toyota?
![]() |
--------------------
Ford
focus
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Taxi de marfă / dric - să acopere rata...
|
--------------------
-
-
|
|
tzepesch |
![]()
|
pai io cu ce ma mai distrez si ies la offroad? cu Aurisu? No f--way
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
C a t a l i n |
![]()
|
Parcă ziceai că s-a făcut consiliu de familie după ultima-ți escapadă offroad cu Dacia, și s-a hotărât schimbarea cu o mașină mai sigură...
|
--------------------
-
-
|
|
adrian_c |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
Nu cred ca e cineva pe aici care nu a folosit vreodata frana de mana cu alt scop decat cel pentru care e facuta..
![]() |
--------------------
Ford
focus
|
C a t a l i n |
![]()
|
Pe nisip / iarbă / gheață nu se pune!
![]() |
--------------------
-
-
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 25 Jul 2009, 18:05) asta e din putul gandirii. NU as da un clio, pe un yaris, jazz sau alta masina japoneza si coreeana. Cel putin dpdv al interiorului. Si oricum, clio sta mai bine ca toate japonezele dpdv al fiabilitatii: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=146403&hl=adac citez: Compari Clio cu Yaris la capitolul calitate interior?Sau pozitie la volan?Te-as intreba daca ai condus Yaris.Precis nu..Eu le-am condus pe amandoua destul de mult...(am avut Clio de la servici,acum am Yaris).Probleme tehnice nu am avut cu nici una din ele(nu am spus nimic de fiabilitatea Clio-ului..),dar la interior,ergonomie,silentiozitate,tinuta de drum,prefer Toyota..Iar despre ADAC,numai de bine... Tepes,lasa drifturile si escapadele.. ![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
adrian_c |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
aphophis |
![]()
|
te rog nu-mi pomeni de yaris, masina la care zdranganea bordul in showroom, atat in zona volanului cat si a bordului. Ca sa nu mai zic de calitatea plasticelor, sub majoritatea competitorilor de pe piata. Singurul lucru care mi-a placut la yaris a fost bancheta aia culisabila (cel putin asta zicea omul din showroom). Dupa parerea mea, clio alaturi de opel corsa au cele mai calitative interioare din clasa asta. Oricum, sper ca vb de clio3 si nu de clio symbol
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Corsa??? Eh, nu mai zic nimic...
|
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
te-ai urcat intr-un corsa? Da unul cu interior rosu/negru..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da! M-am urcat, altfel nu vorbeam...
Dar îmi dau seama că, dacă spui că trebuie să fi fost roșu cu / sau negru, ești foarte obiectiv în privința calității materialelor... ![]() Fără intenția de a jigni, e tipic feminină importanța cromatică a unui produs. Dacă îi arăți unei femei un Clio alb, va fi nasol, dar dacă acesta e roșu, e... dulce și scump... This post has been edited by MAERSK: 25 Jul 2009, 21:27 |
--------------------
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sa o conduci sanatos;)
si poate mi-o arati si mie:)) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tzepesch |
![]()
|
fu drum normal care se termina in offroad.
de obicei offroadu se termina pe sosea. nu tin musai sa fac drifturi cu Aurisu, dar maneta aia parca de imbie sa tragi de ea. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:31 |