Ce mașină ați cumpăra cu 30-35.000 euro?, sunt curios :)
![]() ![]() ![]() |
Ce mașină ați cumpăra cu 30-35.000 euro?, sunt curios :)
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Neaparat noua ? Eu nu as lua masina noua, pentru ca modele mele preferate de masini nu se mai fabrica (adica au ajuns la alta generatie) .
Dar m-as multumi cu un Z4 Coupe 3.0i ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ai vazut tu Z4 sedan?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cred ca a vazut Roadster
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu nu pricep cum poate fi plăcută o mașină ce pare lovită din fabrică, mai ales pe lateral.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
un seria 135
![]() This post has been edited by C@talin: 15 Jul 2009, 17:43 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Eu mi-as cumpara un mitsubishi lancer evo VIII. Punct.
|
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
land rover freelander, nivel maxim de echipare
|
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Io mi-am comandat deja. 31,7 K euro: VW Passat Highline, 2.0 TDI DSG6, cu unele optionale adaugate. Nou, ca nu sunt adeptul second hand. Pretul este dupa reducere de 5000 euro. Mai sunt cam 4 saptamani pana vine.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
S-o folosesti sanatos!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(radian @ 15 Jul 2009, 08:05) aa...stii ca pe o masina sunt mult mai multe repere de cauciuc decat alea doua nu? arata-mi un producator ce recomanda la 2 ani schimbarea anvelopelor. QUOTE(mirceateodorescu683 @ 16 Jul 2009, 04:31) dom' doctor, sa traiti, mi se pare normal, pacientii stiu de ce ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Fa-te... doctoras, Argoane
Tedeiuri, tedeiuri, tedeiuri, tedeiuri...tata |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 16 Jul 2009, 08:17) Off topic: Observati, va rog, la ce ora am postat anterior, deci la ce ora ma trezesc si de la ce ora incep ziua de lucru, pentru a obtine venituri care imi permit suportarea ratei de leasing. Masina este a cabinetului meu, care functioneaza in conditii legale. PS: nu toti care are TDI in tara asta e manelisti sau hoti. Unii chiar au albit la par de atatea ore nedormite studiind - vreo 13 ani -, muncind - vreo 12-13 ore pe zi in zilele in care nu sunt de garda 24 de ore - si de atatea nopti in picioare, langa bolnav. Scuzati! This post has been edited by mirceateodorescu683: 16 Jul 2009, 14:49 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu mi-aș face abonament la o șaormărie și aș freca menta acasă cu mână drepta în pantaloni și ziarul sub braț.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
O singura intrebare am....
Ce v-a impins catre VW Passat si nu spre Mazda 6 sau Honda Accord sau Toyota avensis? E o simpla curiozitate ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Eu unul mi-as lua Logan de Politie din ala mai nou....da' tre' sa mai puna unu cam aceeasi suma, ca nu imi ajunge!!!
![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
@Maersk...presupun ca lucrezi pentru firma cu acelasi nume, deci navigator..probabil pe un portcontainer. Din pacate sunt vremuri grele si cel mai bine ar fi sa faci economii, bineanteles daca chiar vrei sa cumperi un utilaj asa scump
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Sincer vorbind...eu unul sunt mai modest si in viata mea n-as da atatea bani pe o masina. Sa am oricat de multi bani, mai mult de 15k n-as da niciodata pe o masina (nu ca ash sti cum e sa atatia bani!!! )
Daca mi-as permite orice acum, mi-as lua un Suzuki Grand Vitara in 2 usi, micutz, cu rorile cat mai mari!!!, si as merge oriunde, numai pe asfalt nu. |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Foarte simpatici cei cu "n-as da mai mult de 15000 euro pe o masina". Se prezinta situatia ipotetica in care ai 35000 de euro sa ii dai pe o masina. Nu se pune problema sa n-ai unde sa stai si noi vrem neaparat sa iti cumperi o masina de 35000 de euro. In fericitul caz in care ati avea 35000 de euro sa ii aruncati pe geam, pe ce cazan i-ati da. Cred ca toti visam la o masina pe care nu ne-o putem permite, doar suntem pe forumul Dacia. Ca sunt unii mai fericiti si deja au masina, felicitarile mele.
QUOTE(ovidiun @ 16 Jul 2009, 16:25) Sa am oricat de multi bani, mai mult de 15k n-as da niciodata pe o masina (nu ca ash sti cum e sa atatia bani!!! ) Permite-mi sa gresesc, dar daca ai avea o suma imensa de bani, pe care nu ai avea cum sa o cheltuiesti, ai merge tot cu Dacia din dotare? Ma foarte indoiesc. This post has been edited by giany911: 16 Jul 2009, 16:43 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cu ce te deranjeaza ca cei care poate au banii astia totusi isi exprima parerea cum ca in Romania nu prea merita atatia bani pe o masina?
Cel mult poti sa le reprosezi ca nu sunt pasionati de masini. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 16 Jul 2009, 16:37) da, de aceasi parere e si nenea asta..uite are doua, si nu e doctor, ci canta la nunti de doctori. Attached thumbnail(s) vio_de_la_deva.jpg ( Size: 85.26k ) Number of downloads: 394 passat_de_marca.jpg ( Size: 147.61k ) Number of downloads: 420 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Daca ai bani iti permiti sa iti bati joc de o masina scumpa. Dupa ce se uzeaza o vinzi si iti iei alta.
Doar ai bani, nu ? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu de mic am fost marcat de fazele cu "demonteaza stergatoarele, ca se fura", "demonteaza antena radio, ca se fura", scoate pipa de la delcou, ia roata de rezerva in casa, scoate casetofonul, pune a doua incuietoare la portbagajul de la dacie, pune nucile pe butoanele de la usi de la dacie, apoi, lasa masina la loc cu lumina, nu te duce cu ea in BG, ca se fura, nu trece granita in MD, ca se fura, ai grija sa n-o zgarii, ca costa mult, ocoleste cainele, ca te duce in suta de milioane reparatia, ai grija la gropi, ca e scump sa repari suspensia, incat acum cred ca am ramas putin defect si prefer o masina cat mai ieftina, care sa stiu ca nu e magnet pentru hoti, ba chiar sa fuga vazand gainatul de pe ea.
Decat sa am cine stie ce bijuterie de masina de jdemii de euro si sa imi fie frica sa trec granita la Giurgiulesti in Rep. Moldova (ca mi se scoala mie sa ma duc pe la moldoveni, nah) pe motiv ca mi-o fura mujicii, mai degraba imi iau ceva de care ma doare la bascheti daca ii zgarii spoilerul in vreo bordura si care stiu ca nu e prea cautata de hoti. Viata e prea scurta ca sa ti-o consumi cu necazuri provocate de o rabla, parerea mea. Daca faci drumuri de-alde 1000 de km/zi, da, intr-adevar, merita o masina scumpa, durerile de spate isi cer si ele drepturile. Dar altfel nu vad nici o diferenta intre a face un drum de 5 kilometri intr-o dimineata de iarna cu o masina de 5000 de euro si una de 35000, mai ales daca cea de 35000 are motor diesel, se incalzeste la pulivara si pana se incalzeste trage ca naiba. This post has been edited by Laurentziu83: 17 Jul 2009, 08:34 |
--------------------
.
.
.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Problema unora este ca, desi ar avea banii, nu si-ar cumpara o masina mai acatarii pentru ca i-au vazut pe altii, mai originali, cu ea.
Pe de alta parte, m-am cam saturat de Dacie, desi nu mi-a facut probleme majore, dar si de imaginea de posesor de Berlina, de Logan, care se apropie mai tare de cea de consumator de sorici din porcul din portbagaj (aici nu pot spune, din motive obiective, acelasi lucru despre Solenta sau SN - portbagaj subdimensionat). Consider ca, la 32.000 de euro, VW Passat este cea mai potrivita masina noua pentru stilul si modul meu de viata. O recomand celor carora le place. This post has been edited by mirceateodorescu683: 17 Jul 2009, 04:31 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 17 Jul 2009, 04:23) Asta a fost tare... si in acelasi timp elocventa! Ne-am obisnuit sa judecam persoana prin prisma masinii. Daca are Logan, sigur l-a luat pentru ca are de carat porcu' de la tara, daca are tedei sigur e manelist, daca are "meleu" sau Q7 sigur e cocalar. Eu cred ca masina ti-o iei dupa doua criterii: - ce iti permiti sa-ti iei (si sa o si folosesti, pentru ca daca o iei doar pentru ca da bine in fata blocului...) la un moment dat - ce ti-ai dorit intotdeauna sa-ti iei doar din placere, doar din simplu motiv ca uneori iti aduci aminte ca ai o singura viata. Rational vorbind nu cred ca se justifica o masina peste 20-25k in Romania, din motive care tin de drumuri, service, costuri, etc. si nu in ultimul rand civilizatia rutiera inexistenta. "Irational" si pur subiectiv feeling-ul pe care il ai intr-o masina sport sau pe un "drum" forestier prin creierii muntilor, merita toti banii! This post has been edited by Garett: 17 Jul 2009, 05:49 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 17 Jul 2009, 05:23) Consider ca, la 32.000 de euro, VW Passat este cea mai potrivita masina noua pentru stilul si modul meu de viata. O recomand celor carora le place. O să fiu cârcotaș și o să întreb: la 32.000 euro, are ceva din următoarele? -Cruise control activ -Sistem de alarmă din fabrică -Trapă electrică -Faruri xenon cu spălare -Cameră video și senzori de parcare față / spate -Oglinzi pliabile electric -Scaune reglabile electric, cu memorie pentru 2 șoferi -Scaune încălzite -Interior piele -Sistem audio cu 10 difuzoare și subwoofer -Comenzi vocale, navigație, handsfree bluetooth Nu de alta, dar știu o mașină care le are, tot la aproximativ 32.000 euro... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu as lua un BMW 335i Coupe second-hand din Germania sau un S 320 CDI penultimul model tot din Germania.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(radian @ 14 Jul 2009, 15:30) Am pe cineva in familie care si-a luat anul trecut o masina la 42k euro (second hand) si acum se plange ca-i consuma 11-12 l motorina la 100 de km, si doar cauciucurile il costa cam 500 lei lunar... Dacă i-a plăcut să bea cu șmecherii... luxul se plătește. ![]() Mai știu și eu o grămadă de astfel de exemple.... și-au luat mașini străine și acum când le pică o planetară, o bucșă, sau mai știu eu ce piesă, nu știu de unde să se împrumute de bani. Eu dacă aș avea 35,000 de iepuroi, cred că mi-aș lua o mașină nouă, preferabil un ford mondeo GHIA, iar restul de bani un sh, probabil tot ford. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Garett @ 17 Jul 2009, 06:43) Asta a fost tare... si in acelasi timp elocventa! Ne-am obisnuit sa judecam persoana prin prisma masinii. Daca are Logan, sigur l-a luat pentru ca are de carat porcu' de la tara, daca are tedei sigur e manelist, daca are "meleu" sau Q7 sigur e cocalar. Mai nou cocalarii parveniti au auzit ca 'nu se mai poarta' TDI, Bmw, Mercedes sau vechile si clasicele Opel Omega... Acum aia 'mai rasariti' aleraga dupa masini japoneze. Trendul asta il observ. Totusi pe mine nu m-ar interesa catusi de putin ca masina mea e catalogata de cocalar, tigan, taran, etc. Imi iau in primul rand ce imi permit si ce imi place. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 06:14 |