Ce mașină ați cumpăra cu 30-35.000 euro?, sunt curios :)
![]() ![]() ![]() |
Ce mașină ați cumpăra cu 30-35.000 euro?, sunt curios :)
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.710 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Ironick, eu asa am citit, ase le-am folosit. Poate imi spui tu care este varianta corecta.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Diana lasa la servisu lor autorizat sa te rupa de bani
![]() Da ia sa te duci la depozitu de parbrize sa vezi ca e 500 ron oricum sub 10 mil ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Diana |
![]()
|
C@t@lin, asa o fi cum zici tu! Eu am analizat afirmatia colegului care spunea ca un parbriz in service de origine e 500 roni.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Colegul respectiv lucreaza la Dacia nu la Opel.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Diana @ 17 Jul 2009, 13:41) Ambele informatii sunt dupa ureche. Conform celor citite pe net anvelopele de iarna se folosesc de cand temperatura medie scade sub 7 grade pana cand temperatura media creste iar peste 7 grade. Asa ca respectand criteriul iarna asta am avut anvelopele de iarna din noiembrie pana in aprilie, adica 5 luni, iar iarna trecuta din octombrie pana in martie, adica tot 5 luni. Insa iarna trecuta m-am cam grabit si ar fi trebuit sa le mai tin inca o luna pentru ca a mai venit frigul. Asa ca de la max 4 luni pe an pana la 5-6 luni pe an e distanta mare. Seful meu a schimbat anul trecut parbrizul la Vectra intr-un service autorizat Opel. factura mi-a trecut prin mana inainte de a ajunge la casco si valoarea era 2100 lei, cu mult peste cei 500 despre care vorbeai tu. Si este doar un Opel, nu un Mercedes! Probabil era parbriz atermic. Si in fond daca exista casco nu vad unde e problema! |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Diana |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Marca mai complexa ca Dacia nu exista, dupa cum repara astia masinile
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(giany911 @ 17 Jul 2009, 00:38) Foarte simpatici cei cu "n-as da mai mult de 15000 euro pe o masina". Se prezinta situatia ipotetica in care ai 35000 de euro sa ii dai pe o masina. Nu se pune problema sa n-ai unde sa stai si noi vrem neaparat sa iti cumperi o masina de 35000 de euro. In fericitul caz in care ati avea 35000 de euro sa ii aruncati pe geam, pe ce cazan i-ati da Cunosc persoane care sar de 200K Aud pe an dar merg in niste cazane.E.g. el medic anestezist, sotia medic radiolog. Ea conduce Opel Corsa model vechi, el Toyota Starlet - a mai mica si mai mica - de vreo 15 ani vechime, oamenii au purcoi de bani, casa de peste 1 milion, dar li se rupe. Boala lui sunt bicicletele. Li s-a marit de cateva luni familia si s-au gandit, totusi, sa cumpere si ei o masina in care sa incapa omeneste. Cel mai probabil o sa-si ia un break SH sau un Hyundai i30 cw nou, masini care in nici un caz nu vor costa atat. Sunt atatia oameni cu multi bani aici care conduc masini ieftine, de necrezut, nu-i asa? Cei care intr-adevar au nevoie sa isi arate statutul si sa impresioneze conduc posh cars si in general lucreaza ca agenti imobiliari sau car salesmen. Daca vezi la semafor pe unul la costum si cravata intr-un Golf 6 sau Passat, 90% e fie agent imobiliar care merge la o vizionare sau o licitatie, fie vinde masina ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
QUOTE(adip @ 17 Jul 2009, 15:21) E.g. el medic anestezist, sotia medic radiolog. Ea conduce Opel Corsa model vechi, el Toyota Starlet - a mai mica si mai mica - de vreo 15 ani vechime, oamenii au purcoi de bani, casa de peste 1 milion, dar li se rupe. Boala lui sunt bicicletele. Li s-a marit de cateva luni familia si s-au gandit, totusi, sa cumpere si ei o masina in care sa incapa omeneste. Cel mai probabil o sa-si ia un break SH sau un Hyundai i30 cw nou, masini care in nici un caz nu vor costa atat. Sunt atatia oameni cu multi bani aici care conduc masini ieftine, de necrezut, nu-i asa? De ce sa fie asa de necrezut? Nu toti vad in masina un mijloc de a-si etala statul social, mandria. Nu toti vor sa se laude cu masinile lor. OMUL conteaza. Fiecare are anumite valori, fiecare apreciaza altceva in viata, fiecare e motivat de alte lucruri. Nu toata lumea ar vrea un Jeep cat casa! Imi aduc aminte anul trecut, cand au venit italienii erau doi care aveau un Porsche cu nr. de italia si se plimbau prin orasul asta mic, pe bulevardul principal (nord - sud) de cred ca au terminat benzina. De astia ce mai ziceti?????? Eu nu vad nimic deosebit in faptul ca unii merg cu asfel de masini, dar nici sa fie ultimele rable sa bagi mereu bani in ele! |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
lasa ca am amici care gandesc ca masina il face pe om.
Si multe fete care se simt jenate daca merg cu tico meu ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Auziti, mai bine cu 35k € sa cumperi ceva sanatate (mai te repari pe ici pe colo), niste desteptaciune (te mai duci la niste cursuri) si mai dai si la cei saraci.
Si gata, cred ca iesi mai castigat ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
vijelie |
![]()
|
@C@talin
Pune-ti maciulie de prestij si le dai gata. This post has been edited by vijelie: 17 Jul 2009, 15:45 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() ![]() ![]() 17 Jul 2009, 16:53: si in tico mai faceam misto de uni,bai aveti sub scaun o punga sa o puneti pe cap daca va e rusine ![]() This post has been edited by C@talin: 17 Jul 2009, 15:53 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Land Rover Freelander.
VW Scirocco. Skoda Yeti. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cum ganditi voi, nu stiu cum gandesc altii, stiu doar cum gandesc eu. Nu vreau alta masina ca sa arat ca am cu ce, vreau alta masina sa stiu dracu' ca nu mi se blocheaza nenorocirea aia de cutie de viteze cum am patit chiar ieri cand ieseam de la munca, vreau sa stiu ca nu raman fara frane cum am patit acum cateva saptamani de a trebuit sa vin de la km 13 de pe A1 pana in Salajan fara frane, pe ploaie si aglomeratie. Inteleg ca problemele mele nu se intampla la alte masini un pic mai scumpe dar nu extravagante... dar ma gandesc ca, cand ai bani de aruncat, poti sa ii arunci pe o masina SCUMPA. Imi dau seama totusi ca vine vorba de pasiuni asa ca am sa inchei aici.
Sa fiu sincer, cand am atras atentia celor care au spus ca nu vor o masina de peste 15000 de euro in Romania, nu m-am referit la limita de 35000 de euro. De asta mi s-au parut motivele lor cel putin ciudate. Pai cand te dau banii afara din casa, te mai intereseaza consumul si intretinerea? This post has been edited by giany911: 17 Jul 2009, 17:32 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
un megan si o skoda octavia sau 2 meganuri.
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Eu am zis ca, dupa Dacia, daca-mi voi permite, imi voi lua numai masina nemteasca sau japoneza. Cum japonezele actuale nu prea m-au impresionat, cu toate gadget-urile lor, am optat pentru una germana, cu dotarile pe care le utilizezi frecvent. Restul, de tipul cruise control adaptativ, lane assist, navigatie fara harta Ro, nu consider ca imi sunt strict necesare si nu am dat bani pe ele.
Asta e motivul pentru care mi-am luat VW. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
BMW X5, benzinar 4800cc...second hand bineinteles.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
de ce nu te-au impresionat japonezele??? sau cu ce a fost vw-ul mai impresionant? intreb din pura curiozitate
nu ca as avea ceva cu faptul ca ti-ai luat vw , desi eu nu mi-as lua , sau mi-as lua dar doar Touareg R50... ``un prietene`` are Golf 6(13500euro) de vreo 4-5luni , frumos , silentios se vede atentia la detalii dar are 2mari minusuri , un motor TDI , disel de 2000 si doar 110cai(la 2000 rca-ul e ffff mare) si acum o saptamana , cand au fost ploile alea in ct , lui ia bagat apa in masina , la pedalier la sofer , a ajuns pana la pedale apa... This post has been edited by sonykel: 18 Jul 2009, 09:32 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
stiam ca 1.9 tdi are 105 - 110 cp. dieselul 2.0 tdi are 140 - 170 cp..sunt mai multe versiuni.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Nu-mi place designul ultimelor Honda Accord, Toyota Avensis, Mitsubishi Lancer. Poate Mazda 6, dar si aia prea spectaculoasa. Nu vreau look de masina de curse.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
probabil are de 1.9 dar a aproximat el si a zis "motor de 2000" ..
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 433 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
la golf 6 exista 2.0 tdi de 110 cai
|
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
2.0 TDI DPF
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
la volvo s40 este 1.6 diesel 105 cai.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
De banii astia as cumpara un Vauxhall VXR8, sau un Saab 9-3 Sport Aero 2.8TS
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 17 Jul 2009, 04:23) Problema unora este ca, desi ar avea banii, nu si-ar cumpara o masina mai acatarii pentru ca i-au vazut pe altii, mai originali, cu ea. Pe de alta parte, m-am cam saturat de Dacie, desi nu mi-a facut probleme majore, dar si de imaginea de posesor de Berlina, de Logan, care se apropie mai tare de cea de consumator de sorici din porcul din portbagaj (aici nu pot spune, din motive obiective, acelasi lucru despre Solenta sau SN - portbagaj subdimensionat). Consider ca, la 32.000 de euro, VW Passat este cea mai potrivita masina noua pentru stilul si modul meu de viata. O recomand celor carora le place. ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Ba deloc. Imi voi pastra Dacia si voi apela la ea ori de cate ori va fi necesar. Nu am casa la tara si nici cotet, deci Loganul va ramane tot un automobil cu destinatie normala, caruia ii port un mare respect: m-a ajutat cu brio in viata de zi cu zi, fara cheltuieli mari si fara probleme majore. Este timpul, insa, sa trec la o noua masina, conforma cu posibilitatile mele si cu statutul meu.
Consider, de asemenea ca, cu unele putine exceptii, forumul Dacia - Renault este cel mai complet si inteligent dintre forumurile auto. Chiar mi s-a parut insipid vwForum.ro. Si asta datorita profilului userului DaciaClub, care este departe de cel al consumatorului de sorici. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
O sa pastrezi un kkt...cand o sa te fatai in passt o vreme, la coborare o sa ii tragi primul sut loganului cu replica: mars javra!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 10:27 |