Bebelu verde, Ala micu :D
![]() ![]() |
Bebelu verde, Ala micu :D
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ai facut burnuot-uri cu el? nu e ca devreme sa umbli la planetare la 100 si ceva de mii? numa daca nu erau reali cand ai luat-o, la toate woourile ce le stiu pana in 250.000 n'au avut treaba cu planetarele..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Siguranta aia nu se comprima ci se destinde si n-are nicio ureche. E o simpla sarma otelita care ramane in capul de planetara.
argon, si eu am o problema cu ele, chiar de vreo 30.000 dar nu ma deranjeaza deloc. Zgomotul apare doar la plecarea de pe loc cu rotile virate. In mers nu se manifesta , de bataie nici atat... E drept ca nu prea merg potolit, ![]() ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deci acu ai 230.000, bataia ai de 30.000 sa inteleg, dar el are 100 si ceva de mii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Da, corect...
Poate nu-s reali (ai lui). ![]() ![]() This post has been edited by BZN: 21 May 2010, 15:05 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
argon |
![]()
|
corectie atunci, la 230.000 a aparut bataia. Daca mereai chill te tinea 300.000 fara probleme, dar e posibil ca Tico lui sa fie romanesc, desi stiam ca planetarele veneau cu vaporu din corea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ca Matizu' tau, romanesc? Tico-urile au venit toate CKD-uri, niciun surub nu e fabricat in Romania.
Planetarele pot sa pice mai repede daca n-a observat la timp burdufii praf... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
huh ? de unde a scos argonel aberatiile de km aia? tico meu nu are peste 200 .avea sigiliu original pe cablu de km si in bord la cutie inca e.
In bord l-am taiat io cand am dat jos acelele sapun leduri. Are 138000 si lam luat la 107000 ![]() si ca sa-l luminez pe argon de ce a cazut capu ala de planetara ,din cauza ca am mers mai demult cu burdufu rup l ea 1 sapt . Oricum planetarele alea nu au moarte dama enerveaza pe mine .camerg asa cu ea din 2009. planetarele sunt originale . dabia astept sa i se dezintegreze matizu made in vapor ![]() <span class='edit'>21 May 2010, 17:04:</span> QUOTE(C@talin @ 17 Jul 2009, 20:03) Acuma are 124 k km si la sunt cele originale toate ![]() a avut el o problema cu un piciorus,sarea sange din el ![]() aici e ziua in care am descoperit burdufurupt . http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...ndpost&p=423030 This post has been edited by C@talin: 21 May 2010, 16:08 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
o saptamana cu un burduf rupt nu are nici o importanta
![]() QUOTE(Merced @ 21 May 2010, 15:47) Ca Matizu' tau, romanesc? Tico-urile au venit toate CKD-uri, niciun surub nu e fabricat in Romania. Planetarele pot sa pice mai repede daca n-a observat la timp burdufii praf... eu am Espero ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
bre cand lam luat pe bebe inca avea farurile h4 originalescria pe ele made in koreA.Le-amschimbat ca erau obosite rau.
si conteaza daca in sapt aia amdat de ploaie si noroaie,plus ca o sapt am mers cu el stiind ca-i rupt draq stie de cand erael ruptdinnainte sa aflu. ia mergi tu fara burduf sa vad ,dar stai ca limuzinele potmerge si fara planetare am uitat ![]() au planetarele ca jeepu wrangler ,direct cruce cardanica. This post has been edited by C@talin: 21 May 2010, 21:33 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
si la range daca se strica ceva si zica aici,vine argon si baga limuzina ca e da best.
![]() 21 May 2010, 19:12: bre markos ca tii golden retriveru la avatar ![]() ![]() ![]() Poze de la tara. This post has been edited by C@talin: 21 May 2010, 18:12 Attached thumbnail(s) DSCF1819.JPG ( Size: 240.6k ) Number of downloads: 530 DSCF1820.JPG ( Size: 253.4k ) Number of downloads: 553 DSCF1828.JPG ( Size: 236.78k ) Number of downloads: 544 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Da chiar, Range-ul merge bine ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C@talin |
![]()
|
il intreb la braila
![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 21 May 2010, 20:37 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Da ce e la Braila ? Il ti sa rugineasca in parcare ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C@talin |
![]()
|
imi asum riscu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
C@talin |
![]()
|
gata am terminat si io cu resrat ticosenia,schimbat brate bucse,planetara care batea.
Facut geometrie.nu mia venit sa cred ce am gasit la geometrie.deviatie de -10 rotile inclinate ca naiba in fata,cine a avut masina innaintea mea.o fi schimbat capetele de bara cu nea gica in fata blocului.si lea pus din ochi,porma a reglat si volanu direct din interior .romania style ![]() Ca dupa ce am reglat geometria perfect.volanu statea inclinat rau detot.A trebui reglat din surubu lui sa-l puna drept. din cauza geometriei aiurea sa stricat si planetara,ce sai faci toti prosti repara masina ![]() Am luat si itp pi bune 70 ron.Unpic noxele peste limita cica.sa schimb bujiile. Io ma intreb noxele asa se iau cu carpa bagata langa sonda in esapament si turat motoru la relantii cu pedala in podea ? de am zis ca bubuie acolo. Acuma m,erge directia de vis.parca am servo.se duce volanu singur in capete de cursa. se intorace frumos si usor,nu mai troncane neam. Parca e alta masina. ![]() This post has been edited by C@talin: 15 Jun 2010, 11:09 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
pai asta e problema, eu zic sa cercetezi mai amanuntit problema, te-ai imbetosat si te-ai suit dracu in alta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
ai vrea tu.chiar e de vis acuma. dai pe loc cu un deget de volan.nu intimpina pic de rezistenta.nu mai zic cand sunt in mers ca parca fuge chiar prea tare volanu.deh io obisnuit sa trag de el.
Acuma aluneca ca la una cu servo ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
C@talin |
![]()
|
Ma tot gandesc de mult ca decat o instalatie gpl de 9 mil.Nu ar fi mai usor un motor disel mic in 3 pe un tico
![]() Ce motoare disel mici exista pe piata,Stiu ca smartu e cu al sau 0.8 cdti. This post has been edited by C@talin: 26 Jul 2010, 14:35 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Te incumeti la o omologare individuala?
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
C@talin |
![]()
|
cred ca mai bine o instalatie jepele sh cu 200 ron
![]() cat poate costa o butelie de 30 l si instalatia cu omologare ? pe langa instalatie ? |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
E mai intelept asa,cu GPL.
Pana procuri/cumperi motorul,pana il montezi,apoi trebuie modificari de tot soiul,apoi un service autorizat woo care sa ateste ca motorul a fost schimbat la ei,etc.Urmeaza omologarea individula.Spun "individuala" deoarece masina dumitale nu a fost construita si in varianta cu motor diesel si cred ca i se face un soi de omologare de tip.Pe banii dumitale,evident.La omologarea asta am inteles ca platesti toate testele si daca celor de la RAR nu le convin rezultatele s-ar putea fain-frumos sa te refuze.In felul asta ramai si "rezolvat" si cu banii luati si cu masina modificata de pomana ca nu te vei putea folosi de ea.Tare ma tem ca toate cele insirate pana acum sa nu depaseasca valoarea de piatza a masinii dumitale.Fara nici un fel de bascalie! Pe langa toata tevatura cu motorul diesel,o instalatie GPL este,mai in gluma mai in serios,"parfum" si cu siiiiguranta ar costa mult mai putin chiar fiind noua-nouta si montata pe masina. |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Domnu' Catalin, sa-mi lasi pe PM adresa sa-ti trimit litrul ala de ulei. Si domnul Marian o sa primeasca un PM de la mine cu adresa, desi eu m-am impotrivit initial.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Si Domnu Marian are dreptate cea mai sanatoasa e o instaltie lpj.Da asta cand o sa am salariu ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
teoX |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 54 Joined: 15 May 09 From: Iasi ![]() |
Ca tot ati deschis discutia cu GPL-ul pe Tico: merg instalatiile de pe Dacie pe Tico ?
|
--------------------
ex-Dacia
1300
1982
|
|
C@talin |
![]()
|
io zic ca merge ambele au carburator.
Da nustu ce sa zic cu al meu, se potriveste o instalatie de dacie la euro 2 meu ? Ca am acolo niste valve care saracesc aeru daca e prea bogat. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
Am vazut azi Ticalosu' prin oras (Calea Galati cu Dorobanti).....Foarte ingrijita masinuta...Multi km fara probleme...
This post has been edited by C@talin: 27 Jul 2010, 16:06 |
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
In loc sa bagi jepeleu, fa-ti naibii franele alea
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
unde mergi cu masin adaca n'ai servici?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:21 |