[VAND] urgent frigider Arctic, foarte convenabil!
![]() ![]() ![]() |
[VAND] urgent frigider Arctic, foarte convenabil!
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Domnu dragoselu nu conteaza daca anuntul este la misto sau serios dar va rog frumos trimeteti-mi mie pe pm un nume si o adresa unde sa va pot trimite prin posta suma de 50 ron.Singura conditie este sa postati pe acest topic un mesaj in care sa spuneti ca ati primit banii si ca frigiderul l-ati dus la coltul blocului unde locuiti ca sa i-l ia vreun amarat.
|
--------------------
a
b
c
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu te-ai prins! El vrea de fapt sa permita cuiva, contra cost, sa-i care frigiderul la gunoi !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bulan |
![]()
|
Asta e!Am pus botu am pus ce sa fac acuma?
|
--------------------
a
b
c
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(bulan @ 17 Jul 2009, 22:07) Domnu dragoselu nu conteaza daca anuntul este la misto sau serios dar va rog frumos trimeteti-mi mie pe pm un nume si o adresa unde sa va pot trimite prin posta suma de 50 ron.Singura conditie este sa postati pe acest topic un mesaj in care sa spuneti ca ati primit banii si ca frigiderul l-ati dus la coltul blocului unde locuiti ca sa i-l ia vreun amarat. Haideti Domnu Bulan, eu sunt om serios, de ce ma luati la misto? ![]() Stima, Dragos 17 Jul 2009, 22:19: QUOTE(corbex @ 17 Jul 2009, 22:10) Nu e un gunoi, il dau pentru ca nu am spatiu in casa pentru el. Decat sa-l dau la gunoi / fier vechi, mai bine il tin, poate gasesc o magazie pe undeva.. ![]() This post has been edited by dragoselu: 17 Jul 2009, 21:19 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Tinand cont ca frigiderul ala are 31 de ani , e un gunoi
![]() Dl Bulan a vrut sa spuna ca decat sa-l vinzi ( desi nu ti-l cumpara nimeni ) , mai bine-l donezi unui amarat ... ca parca acum 2 zile plangeai prin Bucuresti dupa 500 de oiro si ai vazut ce inseamna sa n-ai ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 17 Jul 2009, 21:26 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 17 Jul 2009, 22:23) Tinand cont ca frigiderul ala are 31 de ani , e un gunoi ![]() Dl Bulan a vrut sa spuna ca decat sa-l vinzi ( desi nu ti-l cumpara nimeni ) , mai bine-l donezi unui amarat ... ca parca acum 2 zile plangeai prin Bucuresti dupa 500 de oiro ![]() Pentru tine da, pentru mine nu! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Pt mine si pt altii , da , e un gunoi ! Dar gunoiul unora , e comoara altora !
Ce vroiam eu sa subliniez e ca decat sa-l VINZI , mai bine il donezi cuiva ! Ca daca topicul ala a fost pe bune si te-a ajutat Marty , ai vazut ce bine e sa te ajute cineva ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Bai nene dupa ce ca esti chitros mai si postezi anunturi aiurea ....vezi ca sa inventat bursa .......profesorii astia......
@bulan .....merg si eu cu trenul tau numa sa scapam de topicuri tembele ! This post has been edited by l@u: 17 Jul 2009, 21:29 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe la noi prin cartier, acum citiva ani, aproape zilnic scotea cineva la coltul blocului frigidere functionale si in stare buna. Le lua cite un om mai amarit sau un tigan mai bishnitzar. Dar nimeni nu se mai gindea ca ar putea sa le vinda.
Ne-o fi asa greu sa ne obisnuim sa gindim ca un obiect devenit nefolositor noua nu trebuie neaparat evaluat dupa nevoile altora? Daca omul vine si-ti elibereaza spatiul, scutindu-te sa cari frigiderul nefolositor pe scari, se cheama ca el ti-a facut un serviciu, pentru care se autorecompenseaza cu obiectul. Toata lumea ar trebui sa fie multumita. This post has been edited by corbex: 17 Jul 2009, 21:32 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
Mai putin dom profesor
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ce ma surprinde pe mine e ca dragos a creat un topic " pentru o lume mai buna " , dar decat sa ajute un amarat .... nu mai zic nimic
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bulan |
![]()
|
Pai daca frigiderul exista nu mai bine i-l duceti la scoala unde predati si i-l dati femeii de serviciu sa isi tina mancarea si apa la rece impreuna cu ceilalti salariati care nu sunt cadre didactice!Chiar asa cati sunt cei care muncesc in scoala?Ma gandesc ca pot pune toti mana de la mana sa cumpere frigiderul ca sa aibe si ei la scoala un minimum de confort.
In mod sigur eu respect banii iar lucrurile mele vechi eu le duc la coltul blocului daca mai sunt bune de utilizat daca nu unde este locul lucrurilor vechi in mod civilizat. |
--------------------
a
b
c
|
|
l@u |
![]()
|
Da' femeia aia de servici are sa ii dea 50 de lei ???????????
![]() 17 Jul 2009, 22:35: Bai la ce topicuri scoate omusoru asta imi dau seama cat de bine preda !!!!!!!!!!!!! This post has been edited by l@u: 17 Jul 2009, 21:35 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
Ideea lui Bulan e de nota 10 !
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce vechituri mai bre de scos la vanzare?
Fa-le oferta celor de la Arctic, iti dau aia unul nou moca, daca le faci reclama ca ati reusit sa folositi 2 generatii un frigider. 31 de ani, impecabil... ![]() This post has been edited by radian: 17 Jul 2009, 21:36 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(radian @ 17 Jul 2009, 22:35) Ce vechituri mai bre de scos la vanzare? Fa-le oferta celor de la Arctic, iti dau aia unul nou moca, daca le faci reclama ca ati reusit sa folositi 2 generatii un frigider. 31 de ani, impecabil... ![]() Nu te ride ! ![]() Sa vezi bataie pe Logane daca le schimba astia numele in "Arctic" sau "Frigero" ! This post has been edited by corbex: 17 Jul 2009, 21:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
dom profesor tu ai da banii astia pe rasnita de o vinzi ????daca da atunci cumparati-l si mai foloseste-l inca 31 de ani
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
S-a vandut. Topic-ul se poate inchide, va rog!
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
corbex |
![]()
|
Hai, mai criticati-l putin inainte sa se inchida topicul! Cred ca dom' profesor, daca ma iau dupa numarul lui de inmatriculare, e si director si, mai important, e vanitos !
![]() This post has been edited by corbex: 17 Jul 2009, 21:55 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
La misto l-a vandut...si-a dat seama ca s-a facut de cacao
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Eu am dus 2 d-astea la tara si merg si acum de n-au treaba!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bulan |
![]()
|
Nemtii la ei acolo in Germania toate electrocasnicele care nu le mai plac si daca sunt in stare de functionare le pun undeva la vedere de obicei langa tomberoanele de gunoi.Electrocasnicele care sunt defecte(poate au doar o siguranta arsa)le taie stecherul ca cel care vede lucrul respectiv sa stie ca e defect si sa nu-l care degeaba pana acasa.Eu am adus din Germania o gramada de lucruri pe care le-am facut cadou cunostintelor mele care nu isi permiteu sa isi cumpere acele lucruri noi din tara.Nu m-am jurat niciodata dar de data asta fac o exceptie:sa dea Dumnezeu sa fiu bolnav cat am fost sanatos daca am luat vreun ban.Am gasit odata 20 de tv sport la 12v/220v alb negru si le-am luat pe toate si cand am ajuns la garaj le-am facut cadou colegilor mei care faceau curse pe tara si nu calcau prin vest.Doar vreo doi sau trei mi-au multumit au luat tv si au plecat in cursa cu restul a trebuit sa ma si cert ca nu se poate sa i-l ia asa fara bani.Ca daca i-l ia fara bani nu are parte de el si ca sigur o sa se strice sau mai rau o sa i-l fure.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Da-mi-l mie, ca-s student, iar in toamna n-am sa am frigider in camin...
Care-i ultimul pret??? This post has been edited by Muttley: 17 Jul 2009, 22:42 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Vrei si un monitor? am unu de 15 crt
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 17 Jul 2009, 23:42) ce mai plangeam si eu dupa un frigider cand stateam in camin.... ca sa fac economie, cumparam alimente din hipermarket si imi pregateam hrana atat cat imi trebuia. Daca aveam atunci un frigider... ce bine mai era... ![]() Uite ca imi amintesc ca la plecare, erau 2 frigidere din alea mici in holul de la intrare, cat am fost eu pe ici pe colo, au si fost ridicate de alti studenti... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
dragoselu |
![]()
|
Va rog frumos, un MODERATOR sa inchida acest topic, am vandut! Merci.
D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dragoselu |
![]()
|
Dar poate ca unii oameni vor, cu 50 de lei sa ia ceva pentru un copil mic, pampersi, hainute, etc. Altii poate sunt mai instariti.. Tot prin Franta sau Germania am vazut profesori care veneau la scoala cu haine uzate, desi aveau salarii foarte mari...
![]() Sunt multe de spus... |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Lasa colegu' ca nici eu nu-s instarit dar am dat de pomana si vechiul frigider si vechea masina de spalat........Si n-aveau 31 de ani si nu erau nici ruginite. Auzi........31 de ani l-ai folosit si mai vrei si bani pe el dupa ce ca-i ruginit.......
![]() Nu conteaza ca nu esti tu instarit, conteaza ca sunt amarati pe lumea asta care n-au bani nici de-o paine si chiar s-ar bucura de asa ceva pe criza asta ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:50 |