[VAND] - Piese din dezmembrari - Clio Symbol, Ranault Clio Symbol an fabricatie 2006 1.5 DCI
![]() ![]() ![]() |
[VAND] - Piese din dezmembrari - Clio Symbol, Ranault Clio Symbol an fabricatie 2006 1.5 DCI
shammy |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 4 May 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) SDC10215_C.JPG ( Size: 50.85k ) Number of downloads: 1974 SDC10212_C.JPG ( Size: 51.08k ) Number of downloads: 2181 SDC10218_C.JPG ( Size: 54.06k ) Number of downloads: 2232 |
||
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
- B 37 SGE Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa deschizi gura si sa spulberi orice indoiala !!!
|
|||
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
plafoniera o mai ai?la ce pret?ms
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
shammy |
![]()
|
La ce te referi mai exact cand zici plafoniera????? capitonaj plafon sau plafon???
|
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
- B 37 SGE Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa deschizi gura si sa spulberi orice indoiala !!!
|
|
pdanrazvan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 July 06 ![]() |
Servofrana este ATE sau Bosch ? ... si codul daca se poate.
|
--------------------
Renault
Clio bicorp
2003 1.2 Autentique
- MM 05 ... 1.2 8s
|
|
1100 Rs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 4 November 04 From: fane babanu` ![]() |
Lasa un numar de telefon sa te putem contacta.
|
--------------------
Dacia
1300
1977
- B 53 ZAT Smile and wave boys, smile and wave
|
|
shammy |
![]()
|
Salut 1100 RS,
Daca vrei sa ma contactezi telefonul meu este 0723399257 Merci!!! Pt Pdanrazvan, Sincer inca nu stiu, nu am apucat sa dau jos dp ea. dar daca vrei contacteaza-ma si mai mult c-a sigur zilele astea aflu ce tip de servofrana are. |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
poti face te rog o poza la macaralele electrice, daca mi se potrivesc pe super nova mea m-ar interesa pe mine
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
shammy |
![]()
|
Salut Mafiozzo,
Diseara trb sa ajung la ea iar maine o sa postez o poza. |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
salut, ceasurile au cb si ci? daca da cat ceri pe ele?
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
shammy |
![]()
|
Salut Alinushy,
Ce inseamna CB si CI? Nu ma pricep foarte bine...... |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
Injectoarele la ce pret le ai?
|
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|
shammy |
![]()
|
Salut Bogidan21,
Pai sa zicem 250 ron bucata. |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Geamul de la oglinda-stanga il ai?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
shammy |
![]()
|
Salut EdyB
Da geamul de la oglinda stanga il am dar deocamdata nu ma pot apuca sa dezmembrez la ea, deaorece exista niste probleme legate de acte. Cum se rezolva problemele va anunt pe toti cei care doriti sa cumparati. Merci!!! |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
CB = computer bord
CI = consum instant |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
shammy |
![]()
|
Ms frumos ca m ai scos din ceata, sergiu iulian
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
zi-mi te rog frumos un pret pt manerele de la usa de pe interior (cele in forma de scoica, care sunt si pe solenza/logan).
multumesc |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
biciu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 29 September 08 ![]() |
Salut !
Ma intereseaza si pe mine chederul de cauciuc din fata de la motor. Cum ridici capota undeva langa masca din fata e un cheder situat central. Daca e intreg si esti din Bucuresti , sunt interesat. Merci . |
--------------------
Renault
Clio
2005 / Bicorp
|
|
shammy |
![]()
|
Salut Marian66
Astazi intru in posesia masinii, maine promit ca revin cu detalii si preturi pentru manerele de usi. Merci Pt Biciu Cum ziceam mai sus si colegului , maione pot veni cu detalii si daca este intreg. Merci!! ![]() 22 Jul 2009, 08:29: Salut tuturor, Aseara am reusit sa rezolv problema, asa ca, incepand de azi pot vinde orice piesa.... Astept cereri... ![]() This post has been edited by shammy: 22 Jul 2009, 08:29 |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
cristim5 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 6 February 08 ![]() |
Salut,
Proiectorul dreapta este de vanzare? Daca da , care este pretul? PS: Lasa si tu o adresa de YM pt. o comunicare mai usoara. Ms, |
--------------------
renault
symbol
2006
|
|
shammy |
![]()
|
Salut Cristim5
Pentru proiectorul dreapta pretul este de 75 ron..... ![]() Merci!!! 22 Jul 2009, 09:33: Pentru cei interesati adresa de mess este george_shammy ![]() 22 Jul 2009, 12:08: astept cererile voastre in continuare..... oferte promotionale.... ![]() This post has been edited by shammy: 22 Jul 2009, 12:08 |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.802 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ma intereseaza jantele daca nu sunt lovite
un pret te rog |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
shammy |
![]()
|
salut wolfin,
M-a sunat cineva dp ele , si sunt date deja. ( nu cumva tu esti cel care m -a sunat ? ) ![]() Merci!! |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.802 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
basalic77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
tamponul toba finala i-l mai ai? daca da zi un pret.
|
--------------------
reno
clio symbol
2004
- GL-06-WXL
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Giafas |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 55 Joined: 29 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Ma intereseaza si pe mine aparatoarea de plastic din dreptul curelelor transmisie si accesorii.Proiectorul l-ai dat?Daca nu il vreau si pe ala.
|
--------------------
Renault
Clio Hatchback. (1.2 16v) 75cp
2001 Dintre toate zilele, pierduta e aceea in care nu ai ras. |
|
shammy |
![]()
|
Salut Basalic77,
Tamponul toba finala il am si este la pretul de 30 ron. Ms 23 Jul 2009, 09:06: Salut Giafas, Am plasticul pe care il vrei dar sincer nici nu stiu cat sa cer pe el.... 30 Lei este bine?? ![]() Merci!!! This post has been edited by shammy: 23 Jul 2009, 09:06 |
--------------------
Renault
Megane
2006 / Sedan Expression
|
|
wolfin |
![]()
|
te rog sa nu ma uiti cu antena
mersi |
--------------------
pegas
3120
|
|
basalic77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
tamponul toba finala este in stare buna? nu este crapat cauciucul ala? daca este bun cum facem ca sa-l primesc?
|
--------------------
reno
clio symbol
2004
- GL-06-WXL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:32 |