Ce vi s-a furat cel mai des din masina?, ...cand v-au spart-o?..
![]() ![]() ![]() |
Ce vi s-a furat cel mai des din masina?, ...cand v-au spart-o?..
cristyyy2003 |
![]()
|
||
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nairam @ 9 Jun 2005, 17:45) E super lejer sa deschizi o masina. Acum sincer sa fiu m-am bucurat cand mi-am incuiat cheile in masina: in politehnica, stresat sa ma duc la scoala, am deschis usa din spate, mi-am luat geanta, am incuiat usa soferului prin interior si am trantit usa. Cheile erau in contact si am antifurturi la celelalte 3 usi (butoanele nu se pot impinge, sunt blocate). Baiatului de la service-ul din poli i-a luat fix 12 secunde sa-mi deschida usa... Acum revenind la subiect, in Braila cand o conduceau ai mei masina a fost sparta de 2 ori, o data au furat niste cutii de carton cu feronerii si yale si a doua oara casetofonul plus incarcatorul de la mobil. Casetele cu Celine Dion si Stefan Banica Jr. pe care le asculta mama nu le-au placut ![]() In Bucuresti, de cand e la mine... uimitor nu mi-a disparut nimic, nici macar capacele de la roti... |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
pina acum, mi-au furat 3 capace de roti, nci alea foarte grozave, dar imi placea cum arata masina cu ele. banalitati, deci. al patrulea capac cred ca nu a mai fost usor de scos, ca l-au lasat (si asa merg si azi, cu un singur capac). sunt convins ca sunt baietii din cartier, care cunosc zona (zona luminata, de altfel).
m75 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
Mie mi-au ciordit trusa de prim-ajutor, o surubelnita din bord, ochelarii de soare cu protectie ultra violeta, 3 razatoare de parbriz ( din care numauna era buna ) si bricheta. NU stiu ce or fi facut aia cu bricheta, care si asa nu mergea dar in fine.... Ma mira fatul ca au reusit sa deschida masina, ca era iarna si abea o deschideam eu.
|
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie de pe SLZ mi-au furat sticla de la oglinda dreapta. Ce Doamne-iarta-ma or fi facut cu ea habar nu am. Dar intr-o zi ia-o de unde nu-i. Pe urma, de pe break mi-au furat un antifurt de la capacul dreapta-spate. Din nou, la ce le-o fi trebuit asa ceva iarasi nu stiu. Cert e ca l-au luat. Capacul insa a ramas la locul lui.
Ce e bine e ca din masina nu mi-a disparut nimic. Dar nici nu tin ceva de valoare. Niste braduti, un ambi-pur, niste casete, treburi de-astea care sper eu nu ar tenta pe nimeni. Insa sa aud ca au spart masina pentru niste paini sau o plasa cu pui deja e prea mult. Vorba lui Leinad, e foame mare. PS Din categoria si altele, va mai pot povesti cum unei cunostinte i-au furat scaunul din dreapta de la o berlina (a lasat omul masina 15 minute si cand s-a intors s-a trezit fara scaun), casetofoane fara numar, etc. This post has been edited by bogdan_o: 12 Jun 2005, 11:14 |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi-au furat nimic, dar la mine in parcare au lasat pe asfalt (nici macar pe butuci) o nova acum o saptamana.Intr-adevar avea jenti de magneziu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|
Cristy |
![]()
|
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi-au furat nimic, dar la mine in parcare au lasat pe asfalt (nici macar pe butuci) o nova acum o saptamana.Intr-adevar avea jenti de magneziu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
stergatoarele... dar nu pot vota din lipsa de varianta ... dar s-au mai furat sticle apa minerala (2 buc.), prin spargerea geamului lateral... una bucata geanta cu tot felul de troace (piese, suruburi, piese uzate, cateva scule, sarme etc.) si , vedeta, 1 bucata hamac pe care-l foloseam prin excursii sa dorm in el atarnat intre 2 copaci
P.S. radio-casetofonul auto mi-a fost insa furat din casa de catre un hot "de apartament" care m-a vizitat noaptea si s-a ales cu acel casetofon si un calculator stiintific |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
gheghe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 24 May 05 From: Campina, PH ![]() |
Casetofonul si boxele.
![]() Hoti melomani dar manelisti pt. ca mi-au aruncat sub masina casetele dupa ce au vazut ce muzica ascult (hard, blues, jazz) ![]() Pentru asta i-am cautat sa le multumesc dar nu i-am gasit ![]() This post has been edited by gheghe: 17 Jun 2005, 23:20 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- PH 99 xxx Caut pareri pertinente si argumentate. Ofer recompensa!
|
|
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Din portbagaj 6 doze de Carlsberg si o cutie cu frisca de pus in cafea (desi mai era mult de luat de acolo)
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Odata casul din masina care era in fata portii si a doua oara roata de rezerva-dar aia a fost o "razbunare" a cuiva....oricum de ambele dati nu s-a vatamat nimic..s-a umbla cu delicatete!!!!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Poate stiau ca esti fata, de aia au umblat cu "delicatete"
![]() ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
iulius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 February 05 From: Bucuresti ![]() |
off: nu prea am ce sa votez .. because nu se poate ..
![]() on: roata rezerva, baterie, difuzoare ps: votati voi pentru mine ! ![]() aaaaaaaaa, am uitat, banchetele din spate, am ramas stupefiat ... (daca nu ma insel, nu am lipsit mai mult de 30 de minute de langa masina, iar cand revii sa ramai cu gura casca ! ![]() e de rasu' curcii .. zic io... ![]() bafta ! This post has been edited by iulius: 22 Jun 2005, 00:51 |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Azi noapte tocmai mi-au verificat masina dupa fata de casetofon. Negasind-o (era la mine) nu au luat nimic. Am ramas doar cu un geam mic spart.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Intr-una din zilele trecute am fost intrigat sa constat cat tupeu au hotii. De la fereastra l-am vazut pe un fost coleg de facultate cum deschidea CLT-ul unei vecine. L-am strigat si l-am intrebat ce cauta, iar el mi-a raspuns ca nu e treaba mea si ca de ce ma bag. Am insistat si i-am spus ca nu e masina lui si ca vreau sa stiu de ce a deschis-o. A zis ca vrea sa ia bateria si i-am promis ca il va cauta proprietarul masinii. Si-a continuat imperturbabil actiunea de subtilizare a bateriei. Bineinteles ca mi-am informat vecina, iar acum am inteles ca il cauta politia.
This post has been edited by Sony: 3 Oct 2005, 00:32 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
o singura data i-au furat lu taicamiu din fostu break un casetofon blaupunkt (1996). Au deschis usa dreapta spate, stricand incuietoarea. Mie mi s-a intamplat sa-mi "fure" aerul din roti. Am gasit-o (in fata curtii mele) lasata pe jante. Asta exact in dimineata cand trebuia sa merg cu ea la SIAB
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
nici eu n-am avut ce vota. mi-au saltat toate 4 capacele intr-o noapte, la vreo luna dupa ce le instalasem. cat au putut sa ia pe niste jafuri de 200 de mii din bazar (dintre care unul crapat) nu-mi inchipui. cert e ca data viitoare cand imi pun capace, o sa am grija sa le impodobesc cu multe pioneze pe spate, prin locurile de unde le prinzi sa le scoti. macar sa-si zdreleasca putin labele
![]() This post has been edited by bertro: 18 Oct 2005, 14:17 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
marian_1103 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 October 05 From: Iasi ![]() |
MIe mi-au furat de doua ori olinzile de pe opel (erau la moda atunci in iasi, ti le fura tie, le vindea la altul, tie ti le aducea pe a lui ala si tot asa). O data mi-au furat si casetofonul, stergatoarele, capace. Daca nu ai garaj sau curte pot sa iti lase astia numai caroseria. Si sectoristul din cartier e la bere intr-o carciuma non-stop.
|
--------------------
Dacia
logan 1.5 dci
- NT 03 WNB It's nice to be important, but it's more important to be nice! "Scooter"
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Din fericire de cand am masina ( `98 ) nu mi-au spart-o niciodata ... poate din cauza ca o tin sub geam si am o alarma superenervanta ( suna TARE ! ), iar at cand suna in 30 sec sunt cu bata jos ..
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
pana acum mi s-a furat bateria , roata de rezerva , oglinda interioara si stergatoarele.Oricum mi-am mai adaugat 2 chei la breloc pentru cate un lacat , unul la capota si unul la portbagaj
![]() Bateria si roata le-am declarat la Politie (de ~2 ani) si binenteles ca nu au mai gasit hotul .. nu ca m-as fi asteptat s-o faca .. Ar fi interesant de aflat cate din furturile declarate au fost solutionate de politie. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
De pe Dacia veche au furat bateria. Apoi, pe asta de acum, cam 1 an au incercat sa fure casetofonul, dar era atit de bine prins ca nici eu nu-l puteam da jos. Ulterior, l-am scos, ma saturasem de nopti albe. Ultima oara, acum vreo 2 luni, mi-au luat bandoul de pe usa dreapta spate. Din masina nimic, poate si pentru ca nu se deschide cu cheia. Sper sa nu cobesc...
![]() |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
micutu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 6 November 04 From: Bucuresti ![]() |
de 14 ani de cand am masina nu mi-a fost sparta niciodata ... ce-i drept, sta mai mult in garaj.
o singura data am fost victima unui furt ... eram pe balta, la pescuit, cu o noapte inainte fusesem la un chef si am zis stau putin la umbra intins. cand m-am trezit ... eram odihnit ![]() totusi au fost simpatici ... nu au luat din geanta decat banii, cam 2 milioane. geanta au golit-o in spatele unui copac, la 10 metri de masina. astea s-au intamplat ziua ... pe la ora 8 am, masina era deschisa, portbagajul deschis, avertizoarele sonore (pescarii stiu de ce ... ![]() am uitat sa va spun ... geanta si aparatul ... erau in masina. ... familie de somnorosi ... |
--------------------
Logan 1.6
Laureate & Ambition
- B66__ & B59___
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Din Dacie, mi-au furat casetofonul. Mare domn hotul, totusi: a inchis la loc portiera cu cheia....poate se gandea sa nu mai vina altul dupa el !
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cass, casete, trusa scule, roata de rezerva... odata mi-a spart-o ziua in amiaza mare in piata sudului in parcarea din fata metroului...in 3 min. cred ca urmaresc baietii tot ce misca atunci mi-au luat o geanta cu haine murdare, cass-ul care era in geanta si un pistol de lipit...
![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
inca nu mia fost sparta masina. nu prea au ce sa imi ia din masina! acum vo sapt in complex la fratemiu i-au spart un pejo luat cu imprumut si au furat din masina o blza care vlora max 10mii la tigani in piata si o geaca de vo 200max! tembeli! pustani de 15 ani care vor la parnaie!
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
llaure |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 4 July 05 ![]() |
Mie mi-au furat umbrela. Da' mi-au spart si geamul ca sa o ia. Mai bine mi-o cereau si le dadeam si bonus, ca am umblat dupa geam de-am capiat (geam lateral spate break).
|
--------------------
Dacia
Break
- b25xlk
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
.la un vecin de al meu care avea mercedes ii fura tot timpul casestofonul, si toti care aveam dacii radeam de el pt ca se dadea mare cu mersedesu da tot timpu ii fura casetofonul
![]() |
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
laca820 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 15 August 05 From: de undeva ![]() |
mie mi-au spart-o in bucuresti in fata ministerului educatiei si era si pazita asta in 5 min.
|
--------------------
dacia 1310
Opel Astra G
dacia '97 si opel '02
- BC 04 UKR BC 11 LAC
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(laca820 @ 7 Nov 2005, 20:59) Pai daca au ajuns sa fure si in fata Ministerului Educatiei...... Fara cuvinte Cine o pazea? Vreun hot cumva? ![]() ![]() Cand m-am dus la politie sa reclam furtul casetofonului, s-au tavalit aia pe jos de ras! Mi-au zis: "las' ca invatati sa fluierati" Apoi au scos cateva "casuri" pe masa si m-au intrebat pe care vreau sa-l cumpar ![]() Acum ai si tu motiv sa fii ironic cu mine ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Io prin '95 - '96 am avut ceva probleme cu masina... mi-a spart-o 1 taran care nu cred ca stia cu cine avea de a face
![]() ![]() A folosit chei potrivite.. doar atat !! Manusi nu avea la el.. ca de era vara si miezul zilei. Cred ca a fost destul de inspirat... ca atunci am schimbat cas. cu unul mai performant !! Si cu bani luati de la casco mi-am mai pus 2 boxe ! Later edit !!! Si prin 2003 au incercat sa deschida portiera dreapta spate care avea antifurt... da nu au reusit !!! Mi-au scos butucul si tot degeaba !!! This post has been edited by musicall: 8 Nov 2005, 02:29 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:51 |