Ce vi s-a furat cel mai des din masina?, ...cand v-au spart-o?..
![]() ![]() ![]() |
Ce vi s-a furat cel mai des din masina?, ...cand v-au spart-o?..
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|||
zavoianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 06 ![]() |
mie odata mi au furat umbrela cumparata din florenta, ochelarii primiti cadou de ziua mea, un bax cu hartie igienica, cateva zeci de cutii pffaner cu suc natural, un sac de Ariel, ..si altele cam ce facusem cumparaturi de la METRO si nu erau perisabile si bineinteles masina
|
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Una din rotile cu care era echipata masina.
Vezi topic "furt roata logan" la cafenea |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
Manager 1.5 dCi 85cp
- B-47-ZHK B-13-NCM
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(zavoianu @ 4 Jan 2007, 16:46) mie odata mi au furat umbrela cumparata din florenta, ochelarii primiti cadou de ziua mea, un bax cu hartie igienica, cateva zeci de cutii pffaner cu suc natural, un sac de Ariel, ..si altele cam ce facusem cumparaturi de la METRO si nu erau perisabile si bineinteles masina mie mi-au furat din masina 150 de perechi de pantofi prada, 200 de perechi de budigai marca I. D. Sarrieri, pe Paris Hilton si o rola de hartie igienica.. ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
mie mi-au furat virginitatea.... niste fete
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
cat de des?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
fiecare masina a trecut prin ritualul dezvirginarii....
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Semite, da-ti un warn te rog frumos
![]() ![]() EDIT: Oricum, mi-e greu sa cred ca iti tineai virginitatea in masina ![]() Sau erai in masina cand ti-au furat-o? ![]() This post has been edited by Steffyx: 10 Jan 2007, 23:53 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
bua dar uitasi de ochelari, prezervative, si cruciulite (era credincios omu )
A mea a fost cam curva i-a placut sa fie "sparta" ![]() LE: nu loganu vechea masin berlina 1410, bagaboanta mare ! LELELELE: zavoiane mancati-as cucu tau ala de escalade daca nu m-ai spart cu replica ta, inca putin si te auzeam ca ti-au furat si chilotii din masina .. dar te rugam detaliaza cu ti sa furat acele bunatati(de la bunica), ma mira ceva tu cu escalade cumperi ariel ?? eu ma duceam si cumparam o spalatorie intreaga ![]() Va poop , Ci_co This post has been edited by Ci_co: 11 Jan 2007, 00:08 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
in general imi fura pixurile ca sunt frumos colorate si cd`urile
![]() si on topic: mi`au furat dintr`o singura masina acum un an si ceva bateria! in rest nimic |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
A mea e virgina!
![]() ![]() Deh, fata cuminte nu bagaboanta cum au altii. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
A fost violata...hmmm
Placute pentru tine, neplacute pentru ea...ce intelegem de aici? This post has been edited by pastrama_stelistu: 11 Jan 2007, 00:40 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Ci_co @ 11 Jan 2007, 01:14) adica ?? ce insinuezi ca a mea a fost o bagaboanta ??? a fost violata !!! a facut fata multor evenimente placute si neplacute ...placute pentru mine ![]() QUOTE(pastrama_stelistu @ 11 Jan 2007, 01:40) Ci_co e violator de masini ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ci_co |
![]()
|
Bun deci am fost facut violator de masini (nu am experineta dar sunt dispus sa invat cum s abat violatori dastia), eu vroiam sa zic ca partea proasta pt masina fu violarea intimitatii dar partea buna pt fun ca "violai" in masina aia
![]() Evident ca fu neplacut sa raman fara cass ! ![]() Daca prind deci DACA prin hotu pe langa masina sa mor daca nu i dau cu cheia de la roti peste degete pana nu le mai misca ![]() V-am poopat ! Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
hai mai... sigur nu oi fi vreun pervers d-ala, cum le zice domne.. a da, daciofil? Atragi daciutele nevinovate cu benzina d-aia omv super 100 si dup-aia iti faci felu cu ele nu? Cat de bolnava e lumea asta domne..
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ci_co |
![]()
|
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
N-am avut ce sa votez,dar va zic, capacele de la roti.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
adimaridum |
![]()
|
MEMBRU INDEPENDENT Group: Members Posts: 330 Joined: 25 September 07 From: Bucuresti ![]() |
am la activ un cas doa roti de rezerva o fata cd-player si portofelul cu toate actele
|
--------------------
Mercedes
W123
1979/2400 D
- .......?? EX:Opel Ascona 1985
EX:Ford Transit 1985 EX:Mercedes 190 E si 230 TE EX:1300,1310,1400 Break,2X Solenza. FAN DACIA |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pina acum nimic.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
antifurturile de la roti
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Tare asta, ti-au furat ceva ce trebuia sa te protejeze sa nu fi furat...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
aveam senzorii dati pe minim acum ii am la maxim sa simta si rotile
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Vineri am ramas absolut stupefiat cand am constatat ca mi-au fost furati tenesii purtati vreo 2 saptamani. Nimic altceva nu mi-a fost luat din masina.
Masina era parcata in spatele pub-ului unde ma uitam cu mare interes la meciul RO-IT. Masina era incuiata si cu alarma pusa, iar adidasii erau pe presul din dreapta fata. Ma intreb cat de cretin tre' sa fii sa furi o pereche de adidasi purtati (oricat de "de firma" ar fii ei). Eu chiar traiam cu impresia ca in Ro nu se mai fura chiar asa rau... se pare ca m-am inselat. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
am lasat s eu masina in zona vitan....undeva pe langa ruby tuesday
deci...la 5 min dupa ce am urcat in apartament a inceput alarma.......de vreo 4 ori in 2 ore......si nu prea cred ca era lovita pus si simplu..ca din cand in cand se mai uitau prin bord intrebare: cand v-au spart masinile, aveati alarma? |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Un coleg de munca, anul trecut inainte de Paste. Isi suna omu nevasta in drum spre casa, venind de la piata, ca in 5 min. ajunge, urca sa o ajute sa ia niste chestii si pleaca impreuna mai departe cu masina unde aveau treaba. Parcheaza in fata scarii lui (pe Soveja in Constanta, strada foarte circulata la orele dupa amiezii), urca si dupa nu mai mult de 3-4 min. cobara impreuna cu sotia. Pleaca, iar cand ajung la destinatie,coborand din masina, sotia zice:
-Cozonacii (cumparati cu 20 min. inainte din piata) unde sunt? -In portbagaj. Nu mai erau..... ![]() ![]() Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Probabil a fost vre-un hot fomist ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:37 |