Ce vi s-a furat cel mai des din masina?, ...cand v-au spart-o?..
![]() ![]() ![]() |
Ce vi s-a furat cel mai des din masina?, ...cand v-au spart-o?..
StefanT |
![]()
|
||
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mie mi-au furat aseara in timpul meciului c*rului, poarta de la gradinita din fata.
![]() Ce dracu or face cu ea frate, isi fac cotet de gaini si aveau nevoie de poarta. Are cineva ramas un bilet spre Congo? Numai dus! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
excellence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 16 February 05 ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 16 Mar 2005, 16:21) am masina cam de 10 ani si azi noapte mi-au dezvirginat-o marlanii... mi-au spart-o pt prima oara:(...trebuia sa se intample si asta odata.... sunt f intigrat nu ca mi-ar fi luat cine stie ce, dar gestul conteaza ![]() ![]() ![]() ![]() scopul acestui soondaj e sa vedem ce se fura cel mai mult sa stim pe viitor!! ![]() la mine s-au furat asa.. de cand m-am mutat intr-un cartier mai marginas al Craiovei.. urmatoarele:) capace,stergatoare(la acestea din urma ,mi-au strambat si bratul de la ele ca au tras ca idiotii de el) si renumita stema Dacia..sper ca e de-ajuns pt anu astA:) |
--------------------
Solenza
Rapsodie
- DJ-06-SUL De la Craiova multe salutari.....
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Nu prea pot sa votez aici....
Bateria (au luat plasa cu ea ca era cam...dusa), alternatorul, dispersoarele de la lampile spate, au vrut si electromotorul dar nu s-au priceput sa-l scoata, stergatoarele, cricul, manivela de la cric...aaaa....si au mai fost citeva lucruri...da, roata de rezerva.... |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() ![]() Pe bune, de multe ori am uitat pana si cheile pe bord... iar geamul soferului lasat, usa stanga descuiata (m-am gandit ca daca are careva chef sa fure ceva - macar sa nu sparga geamul ![]() Aaaa, s-a intamplat odata in Piata M.Viteazu din Arad sa imi deschida portbagajul ![]() ![]() Singura data cand mi-au furat ceva- a fost cand se jucau niste copii de 5 - 6 ani prin jurul masinii si au observat ca e deschiata... au ciordit un pix si o surubelnita cu care mi-au zgariat mai apoi aripa dreapta spate care era proaspat vopsita ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-au furat dupa trei ani capacele de la rotile DSN. Erau capacele din fabrica, deci nu vreun model deosebit, iar la vechimea lor normal ca erau si cojite de sideful initial. Cred ca era prea intuneric si nu le-au vazut chiorii
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Benzina. Dar nu e si asta trecuta, asa ca nu pot vota. Raportul arata asa:
- de doua ori benzina - o data sculele si compresorul - o data roata de rezerva - o data un cos cu rosii si o canistra de 20 de litri cu apa (teapa lor, au carat la ea ![]() Toate astea la berlina in 25 de ani, adica am trecut si ce i s-a furat cand o conducea tata. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Capacul de la rezervorul de benzina si jumatate din cantitatea de combustibil existent.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Slider @ 17 Mar 2005, 09:57) Nu prea pot sa votez aici.... Bateria (au luat plasa cu ea ca era cam...dusa), alternatorul, dispersoarele de la lampile spate, au vrut si electromotorul dar nu s-au priceput sa-l scoata, stergatoarele, cricul, manivela de la cric...aaaa....si au mai fost citeva lucruri...da, roata de rezerva.... dar cum naiba au avut timp sa iti demonteze ei alternatorul dispersoarele, si alte alea? ![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
oSerX |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 136 Joined: 24 March 04 From: Bucuresti ![]() |
mie pe 1 ian anul trecut mi-au luat detectorul de radar prin spargerea geamului p307 si cum in oras umblu numai cu dacia doar la drumuri cu p307 mi-am gasit de 3 ori portbagajul deschis (la dacie) si prima data bineinteles ca mi-au luat roata de rezerva care de atunci aveam o roata vai de capu ei ... si acum la fel cea mai second hadn roata pe care o gasesc... nu au luat nimic altceva... aveam o pereche de papuci de piele in portbagaj, o canistra de ulei bp, stingator, trusa med, si alte alea dar nu s-au atins de ele ..... doar roata.....
|
--------------------
BMW
320d
- DIE
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
deocamdata nu a fost vizitata!dar traisasca alntul de la portbagaj
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
klop |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 October 04 ![]() |
De cand am SLZ nu au fost probleme, dar la vechea berlina mi-au furat difuzoarele. Ai naibii, au deschis frumos usa de la sofer, apoi usa din spate, au impins scaunul in fata ca, deh, era mai inghesuit, si au desfacut cele 8 holszsuruburi ale difuzoarelor (ca boxe nu le pot spune), pe care le-am gasit pe bancheta. Cred ca ma stiau, ca nu au mai facut nimic. Numai gaurile alea aratau...
|
--------------------
dacia
logan
2005 Ambition
- B-223-XXX
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
mie mi-au furat stergatoarele si 2 capace.da in ultimii ani tin masina in garaj ca la inceputul verii e si inceputul sezonului.intr-o noapte s-au spart toate masinile din cartier(si sunt ceva masini).din multe nu s-a luat nimic dar alea din care s-a luat s-a simtit.
o intamplare nostima. unui prieten i-au spart masina si i-au luat casetofonul si boxele.dupa 2 zile s-au intors si i-au luat casetele iar dupa inca 2 zile s-au intors baietii si i-au luat si carcasele de la casete,deh sa nu tina casetele fara sa stie ce e pe ele. |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
Eu n-am avut decat o singura data "norocul" sa-mi cotrobaie hotii prin masina , dar a fost suficient... Eu am patit-o in Bacau.Mi-au luat un Cd-player AIWA care nu a costat decat 5mil, borseta cu cd-uri, 500 mii din torpedou unde aveam si detectorul de radar da` pe ala nu l-a vazut (norocul meu).
Cand m-am dus la politie mi-au spus sa ma duc sa-l caut pe la "baieti" sau prin targ si daca-l gasesc sa-i anunt ca sa-mi "recupereze bunul". MISHTO, NU? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Nimic nu au furat la mine... Nu am alarma, nu am antifurturi la capace...
La berlina mi-au ciordit capacele si au fost amabili sa imi puna antifurtul la loc... Comic nu? |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie la break mi-au furat unb antifurt de la capace. Un antifurt, atat. Nu ca as fi vrut sa imi fure mai mult, dar un singur antifurt....e jenant.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
Din ce este scris nimic. Doar odata a furat niste tigari care se aflau acolo din intamplare (nu fumeaza nimeni din familie), si odata masina cu totul.
ohhhhh. Am uitat. De vreo 2 ori la rand mi-au furat oglinzile. |
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mie in primele 6 luni mi-au luat cass-ul si roata de rezerva, dupa aceea nimic. Asta la SLZ.
La Berlina, o data o umbrela din portbagaj. Roata de rezerva le facea tetanus daca o luau. |
--------------------
x
x
- x
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
mi-au luat si mie casetofonul miercuri noaptea. foarte civilizat mi-au descuiat usa, au luat casetofonul ...acum imi dau seama ca era si o caseta in el!!! in rest cred ca nici n-au deschis torpedoul. n-aveam alarma. mama lor!!!! anul trecut mi-au luat si roata de rezerva...
la vechea berlina nu mi-au furat nimic. si am uitat si usa deschisa, si geam deschis, dar niciodata nu lipsea nimic. si la berlin acam avea ce sa fure ca tot timpul aveam milioane de scule in ea, aparat de masura si control, boxe...si multe alte prostii. |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
In 22 de ani (de cand e in familie masina) au furat doar benzina (de mai multe ori). Ultima data cand au incercat, s-au tapit, ca de cand e pe GPL nu mai are decat vreo 5 litri in rezervor. Ca sa nu plece cu mana goala, au sutit busonul. Le urez sa-si astupe gura cu el cand or intra in pamant!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
am ris la topicul asta mai rau ca la bancuri;
mie nu mi-au furat niciodata nimic din masina; e drept ca sta fie sub geamul de acasa sau in zone supercirculate din centru ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Pana acum nimic , Doamne fereste , doar capacelele de ventil , cred ca boracii din cartier.Acum se intoarce roata ca si eu faceam la fel cand eram mic .
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Mi-e mi-au furat in feb 2004 polita cu boxele de pe spate (boxe Kenwood. 4 cai, 220W); acum am renuntat la boxe pe spate...
![]() Cand era noua masina mi-au furat o data stergatoarele de parbriz (dar astea nu intra la "din masina"). |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie inca nu mi-ai furat nimic... spun inca pentru ca nu e timpul pierdut .....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS daca imi iau telefon cu camera o sa va fac si niste poze ... eu am ramas masca ... prima data cand am vazut nu stiam ce sa fac ... sa ma minunez sau sa rad ... dar se pare ca a dat rezultate... (de ras am ras da dupa ce am plecat de la tata ca de .... sa nu se supere ca rad de munca lui) PS 2... ANTIFURT ELECTRONIC ROMANESC !!! este denumirea sistemului data de tata .... ![]() ![]() This post has been edited by nairam: 8 May 2005, 08:58 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
mirciulik86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 16 December 04 ![]() |
Mie mi-au luat o data jantele de pe partea dreapta, si o data polita cu boxe..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Coupe
2011
- B 67 MRK
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
Bancheta din spate
![]() Dar si-asa trebuia schimbata ca avea arcurile fu.... ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
mie mi-au furat painile....aveam vroe 5-6 paini, le-am pus pe bancheta, apoi m-am intors sa mai iau ceva din piata
cand am revenit, usa sparta si ia painea de unde nu-i... e foamete mare pe la noi.... ![]() |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Aseara mi-au furat si mie la DSN 3 capace, al 4lea nuau putut ca era masina prea aproape de un gardut. Anul trecut la 1 saptamana dupa ca am cumparat-o, mi-au furat rezerva. atat. Dar la vechea berlina.... roti, stergatoare, benzina, doua plase cu mancare (pui), iar cand eram mic vreo 10 masinute de jucarie cu care ma jucam eu pe polita din spate. Si acuma ii urasc pentru chestia asta
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:30 |