despre armata, care si unde a facut armata
![]() ![]() ![]() |
despre armata, care si unde a facut armata
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca ai fost atat de capabil, n-ai putut sa dai un ban sa scapi de armata?
A, ai vrut sa fii barbat? Pai daca ai fost in vacanta un an, tot degeaba. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mie nu mi-au trimis nici o hartie aia de la armata toata facultatea si nici ani buni dupa. M-au gasit in schimb prin 2004, insurat, cu copil si vechime in campul muncii. Am scapat cu 2 milioane amenda de neprezentare plus 100 de euroi dati unui vecin care lucra pe la comisariat si care ma convinsese ca de banii astia ma poate amana inca vreun an si jumatate. Inutil sa zic ca dupa 6 luni iar mi-au trimis baietii hartie, cred ca nea caisa a bagat banii in buzunar fara jena, fara sa "rezolve" nimic. Dar macar 6 luni am trait cu confortul psihic ca am rezolvat-o
![]() La ultima chemare am fost la comisariat si un tip de acolo a fost super de treaba, mi-a cerut adeverinta de la servici si certificatele de casatorie si nastere a copilului si mi-a zis ca e suficient sa ma lase in pace si ca nu o sa ma mai deranjeze, oricum mai erau 1-2 cicluri pana se desfiinta armata obligatorie. Am vrut sa-i dau si lui ceva dar nu a acceptat ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si n-ai mai dat si tu 10 euro sa-i sudeze cineva usa lu' vecinu'? Stiai ca mai stateai 6 luni cu confortul psihic c-a meritat investitia.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 16 Aug 2009, 15:36) Poate as fi putut, dar tu n-ai prins esentialul. Hai s-o lasam asa, ca nu castig nimic convingandu-te pe tine de o chestie care ar trebui sa te lase rece. ![]() Poti considera ca n-am facut armata. Sau ca am facut-o si mi-a mers ori foarte prost, ori foarte bine. Sau mai poti considera c-a facut-o Cuza. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Imi amintesc ca la ultimele examene psihologice inainte incorporare au venit niste nepoti de bani gata.Pustanii aia aveau in dotare kei de Bmw si audi.
Cum ei erau jmekeri de fel au incercat sa faca pe jmekerii la testul psihologic completand dean-lupea toate raspunsurile din test.Dupa verificarea testelor domna doftor i-a intrebat daca au raspuns "pe bune" la intrebari. Ei au raspuns ca da si in secunda 2 au ramas fara permise de conducere(un om care are tendinte sinucigase si care viseaza sange noaptea nu poate avea permis de conducere) Sa ii fi vazut cum umblau in sir indian dupa doamna doctor sa ii lase sa dea iar testul ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io-ntotdeauna am completat testu' de-a-n pulea si nu mi-a zis nimeni nimic despre permis. Asta le trebuia, sa-mi ceara permisu', ca le aratam vreju'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Nu stiu ce avea doctorita de gand sa faca cu permisele lor(a zis ca le va preda la politie).Cert este ca "greii" s-au inmuiat instant cand au aflat ca vor ramane pietoni.
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un "greu" adevarat rezolva problema cu maxim 2 telefoane, aia erau niste fraieri.
LE Eu nici macar la teste sau la comisariat nu m-am prezentat, ce "greu" eram ![]() This post has been edited by vijelie: 16 Aug 2009, 15:20 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
Nu trebuie sa fii "greu" ca sa nu arati permisul oricui in afara de organ! Ce treaba avea doctorita aia cu permisu' lor de conducere, cu ce drept l-a cerut?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuia sa le ceara nimic, pur si simplu pe baza testului psihilogic dat, ar fi putut sa-ti faca bucata... insemnand ca cel dat pentru scoala de soferi era luat prin alte metode.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Aug 2009, 16:00) Io-ntotdeauna am completat testu' de-a-n pulea si nu mi-a zis nimeni nimic despre permis. Asta le trebuia, sa-mi ceara permisu', ca le aratam vreju'. Buei, ce dastepti e unii si ce arata vreju*. Dar daca altii l-ar avea pe el, vreju', mai mare? Ce-ai fi zis? Sau esti atat de vrejos "ca cad" toti de frica in tara asta in fata ta? Parerea mea ca sindromul de vrej se manifesta pregnant la unii doar pe acest forum. In rest, pampers din plin, ca e util. Sa fim seriosi, nu cred ca ai ceva a spune cand o autoritate este mai ferma si iti aplica o sanctiune. Sau, daca esti atat de curajos de o spui, te lupti, cel putin pe moment, cu morile de vant. PS: eu cred ca cei cu vreju' nu prea au fata de armata. E smecheri doar in anonimat, pe forume, de pan' Suisse, buei! Ca ei a plecat si ne-a sau, mai bine, i-a fentat pa fraieri! Sau arati vreju' si soldatului/politistului/ofiterului/patronului elvetian, cand acesta te priveste mai incruntat? This post has been edited by mirceateodorescu683: 16 Aug 2009, 17:51 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 16 Aug 2009, 12:15) superiorul direct (adica un ialomitean cu doua clase mai mult ca trenul) te freaca de n-ai crezut in viata ta ca se poate asa ceva... (bine, nici ialomiteanul n-a crezut ca poate fi batut asa de rau in oras, de niste "necunoscuti" ![]() ![]() acu , legat de psihologic si eu l-am dat de doua ori . prima oara am luat " grup 2 " , parca asa ii spunea , dar cu ala nu puteam pleca in satu-mare la jandarmi , asa cum imi rezolvase tatuca . l-am dat iar , cu raspunsuri gen " nu ma enervez repede " , " nu consum alcool " , " nu fumez " , etc , etc. , si am iesit cu " grup 0 " , si iote asa a ajuns nebunu la jandari. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Marina Graniceri, perioada 15.09.1987-21.09.1989, deci 2 ani si 5 zile.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Marty |
![]()
|
Bai Dr. Quinn de Tulcea, iar te repezi ca rata la muci. Ia vezi, nu s-a kkt v'o vrabie pe gunoiu' ala de 35 de mii de euro, sa-ti stirbeasca dracu' din valoare si pregatire? Sezi blind ca faci gilci!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Ai facut cativa ani sa nu fii de oki.Ai facut ceva BD in anii astia sau pur si simplu atat era atunci armata la marina?
16 Aug 2009, 18:22: QUOTE(Marty @ 16 Aug 2009, 18:20) Bai Dr. Quinn de Tulcea, iar te repezi ca rata la muci. Ia vezi, nu s-a kkt v'o vrabie pe gunoiu' ala de 35 de mii de euro, sa-ti stirbeasca dracu' din valoare si pregatire? Sezi blind ca faci gilci! Dom' doctor nu il baga in seama..... este invidios ca nu are si el Pissat. This post has been edited by iulian sn2001: 16 Aug 2009, 18:22 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
marty e doctor ? valeu de viata me ! se duce tara de ripaaaaaaaaaaa
![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dariusz |
![]()
|
pissat am si eu ! asa ca nu e mare brinza . atita doar ca eu il scriu cu un singur "s " ! al meu e de malai ? al tau ?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
1 an si 4 luni fara 2 saptamani, transmisiuni, Otopeni.
Asta oficial, ca jumatatea a doua a fost la pepeni si usturoi, Vidra + Cretesti. "Promotia" 1986-1988, 01668, dupa aia mi-a venit mintea la cap si m-am facut destept cu diploma... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 16 Aug 2009, 19:20) Bai Dr. Quinn de Tulcea, iar te repezi ca rata la muci. Ia vezi, nu s-a kkt v'o vrabie pe gunoiu' ala de 35 de mii de euro, sa-ti stirbeasca dracu' din valoare si pregatire? Sezi blind ca faci gilci! Iegzista vreo cateva categorii de indivizi. Unii au fost recrutati, ca de armata vorbim, de Microsoft sau de altii, prin Silicon Valley. Altii e devianti si agramati, si stie cu kkt si urina, stie ce e in fata sau in spate la barbat. E, astia au ramas in Elvetia, Austria, etc. Gura lor mananca lebede, marmote, vaci violete. Ei sunt vrejosi cu totii. Daca nu e cum zic, aleg sau fac ei, e naspa. Ca mai destepti si mai spirituali ca ei si sleahta lor, nu e pa lume. Ei bine, sa stea sa mananca acolo, ca noi n-avem nevoie de glumele si de ifosele lor de ioropeni versati in ale democratiei. This post has been edited by mirceateodorescu683: 16 Aug 2009, 19:45 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(aphophis @ 16 Aug 2009, 19:36) Pentru mine a fost frumos, mai putin pentru un baiat din Bucuresti, care saracu' cand a ajuns in unitate (Giurgiu), si-a dat seama ca va face armata la marina, deoarece toata unitatile de graniceri aveau indicativul 28XX, banuiesc ca la incorporare nu i-au spus ca este unitate de marina. Sincer si acum dupa atata timp chiar imi pare rau pentru acel baiat. Din toata armata in afara de 45 de zile de ciclu de instructie, restul sunt de paza pe frontiera. |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 16 Aug 2009, 20:15) Iegzista vreo cateva categorii de indivizi. Unii au fost recrutati, ca de armata vorbim, de Microsoft sau de altii, prin Silicon Valley. Altii e devianti si agramati, si stie cu kkt si urina, stie ce e in fata sau in spate la barbat. E, astia au ramas in Elvetia, Austria, etc. Gura lor mananca lebede, marmote, vaci violete. Ei sunt vrejosi cu totii. Ca mai destepti si mai spirituali ca ei si sleahta lor, nu e pa lume. Ei bine, sa stea sa mananca acolo, ca noi n-avem nevoie de glumele si de ifosele lor de ioropeni versati in ale democratiei. Ai gresit un piculet continentu'. Te-a emotionat prezenta lu' Sully, Dr. Quinn? Si, ai dreptate, uite si tu, toti agramatii au ajuns sa fie doctori cu Pissat, uite si tu in ce hal scriu pe forumuri. Iti doresc s-ajungi linga cei asemenea tie, in patria prostilor, recte sua, ca tot vad ca-i plingi de dor. Vezi ca mai e unu' la fel ca tine p-acolo, daca vrei va fac cunostinta. Cica-i mare doctor, de vreo 11 ani stabilit acolo, da' cafeaua de dimineata o bea la Starbucks, ca cica sunt ziarele gratis. Ah, scuze, habar n-ai ce-i Starbucks... P.S.: Lebede, marmote si vaci violete n-am mincat, ca trecusei tu inainte si devastasei populatiile respective. Da' zebu, peste oceanic proaspat si vitel argentinian am mincat la greu. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
1. N-as pleca niciodata din tara, asa cum prin creierul micronic al altora a trecut vreun gand, bine inteles, devastator. Era, totusi, diferenta intre armate de inteligenta - recte SUA - si slehte de emigranti. Nu mi-au venit, pe loc, exemple europene, desi le-as evita, dat fiind ca sunt contaminate de dastepti de-ai nostri. Departe de mine, insa, sa contest valorile Europei.
2. Vitel argentinian praf si gel de peste oceanic, sincer, n-as consuma. 3. Domnule, ce parere ai tu despre faptul ca prostii aia de americani ti-au construit OS-ul, pe care il utilizezi ca sa scrii alte aberatii si elucubratii, ca toata Europa a cazut in sezut la suflul crizei pe care muschiul american a vrut sa il dea si la altii? 4. E bine ca ai fost contaminat si tu de ceva american, dar fereste-te, ca aia e subcultura. Eu nu stiu, bineinteles, ce este Starbucks. This post has been edited by mirceateodorescu683: 16 Aug 2009, 20:13 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 16 Aug 2009, 21:03) 1. N-as pleca niciodata din tara, asa cum prin creierul micronic al altora a trecut vreun gand, bine inteles, devastator. Desigur! pentru ca ai deveni degraba muritoriu de foame. ![]() QUOTE Era, totusi, diferenta intre armate de inteligenta - recte SUA - ![]() QUOTE [...]si slehte de emigranti. Nu mi-au venit, pe loc, exemple europene, desi le-as evita, dat fiind ca sunt contaminate de dastepti de-ai nostri. Stiu si eu citiva "destepti" d-astia p-aici. Te lasa-n pace, nu se coboara la mintea ta. Nici eu n-ar trebui s-o fac dar ma distrezi teribil! ![]() QUOTE 2. Vitel argentinian praf si gel de peste oceanic, sincer, n-as consuma. De zebu de ce nu zici nimic, nu stii cum se scrie sau habar n-ai ce-i aia ca merge Google greu? QUOTE 3. Domnule, ce parere ai tu despre faptul ca prostii aia de americani ti-au construit OS-ul, pe care il utilizezi ca sa scrii alte aberatii si elucubratii, ca toata Europa a cazut in sezut la suflul crizei pe care muschiul american a vrut sa il dea si la altii? - Apelativu' "domnule" sa-l folosesti la Doctus MD, pe Isaccei 31-33. - Numa' americani in america aia! Si toti genii, frate! - Nu vorbesc cu tine despre criza pestru ca nu ai calificarea necesara si nu-mi place sa tin monologuri. QUOTE 4. E bine ca ai fost contaminat si tu de ceva american, dar fereste-te, ca aia e subcultura. Eu nu stiu, bineinteles, ce este Starbucks. Imi pare rau, nu beau cafea. Uite, ti-am dat un indiciu, acu' stii cu ce se ocupa starbucks? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
QED.
N-a facut armata. Io-s mai idiot. Si m-au indobitocit astia la facultate ca este anormal sa mananci ciudatenii. Ca ai mancat tu zebu si stii ca la Starbucks se bea cafea, sa stii ca aici m-ai facut. Chiar iti sunt recunoscator ca am mai aflat despre o vaca si ca exista retea de localuri cu cafea ![]() Pe de alta parte, precum vezi, am barbatia sa imi expun datele personale, pe care tu le ascunzi sub niste platitudini vizuale si lingvistice, ca n-ai destul sange in instalatie sa le arati. D'aia n-ai facut armata, dar n-ai inteles. This post has been edited by mirceateodorescu683: 16 Aug 2009, 20:44 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.041 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu anul asta am dat bac-ul, iar in toamna incep facultatea. Am intrat la geodezie si cadastru din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si bla bla. Cum zice si bunica, din toamna te duci iar la scoala, pentru inca 4 ani. Simt ca viata e terna, ma gandesc daca poate ar fi fost bine sa fi prins si eu armata, cu toate dezavantajele ei. As fi simtit si eu delimitarea dintre copil si adult. Asa, parca nimic nu s-a schimbat odata cu venirea varstei de 18 ani. Din propie initiativa nu am avut suficienta motivatie sa iau in calcul varianta inrolarii in armata. Sunt mediocru si lenes. Trec asa prin viata... "cu caramida pe acceleratie". Poate ca ar fi fost util sa vad cum e sa fiu chinuit cu exercitii, sa fiu obligat sa fac ceva, sa gust un pic din "dictatura", pentru ca pe urma sa apreciez cum trebuie viata normala. Nu e vorba ca sunt un om iresponsabil, ce trebuie disciplinat, nu sunt risipitor, sunt chiar zgarcit. Doar ca traiesc asa, fara nici un reper, fara nici un tel. E doar o parere de-a mea... e posibil sa fie gresita, cel mai probabil nu stiu ce spun, nu stiu ce inseamna armata.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Filip @ 16 Aug 2009, 20:44) Eu anul asta am dat bac-ul, iar in toamna incep facultatea. Am intrat la geodezie si cadastru din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si bla bla. Cum zice si bunica, din toamna te duci iar la scoala, pentru inca 4 ani. Simt ca viata e terna, ma gandesc daca poate ar fi fost bine sa fi prins si eu armata, cu toate dezavantajele ei. As fi simtit si eu delimitarea dintre copil si adult. Asa, parca nimic nu s-a schimbat odata cu venirea varstei de 18 ani. Din propie initiativa nu am avut suficienta motivatie sa iau in calcul varianta inrolarii in armata. Sunt mediocru si lenes. Trec asa prin viata... "cu caramida pe acceleratie". Poate ca ar fi fost util sa vad cum e sa fiu chinuit cu exercitii, sa fiu obligat sa fac ceva, sa gust un pic din "dictatura", pentru ca pe urma sa apreciez cum trebuie viata normala. Nu e vorba ca sunt un om iresponsabil, ce trebuie disciplinat, nu sunt risipitor, sunt chiar zgarcit. Doar ca traiesc asa, fara nici un reper, fara nici un tel. E doar o parere de-a mea... e posibil sa fie gresita, cel mai probabil nu stiu ce spun, nu stiu ce inseamna armata. ti-ar fi trecut dupa primul bocanc in cur luat de la vreun veteran crescut pe la ciuca muchii, a carui singura distractie e sa-si sufle mucii si sa-si demonstreze ca "pumnii lui minte nu are" ![]() Oricum, trecerea asta era ce vroiai tu, daca faceai scoala in alta localitate decat cea uned locuiesc ai tai, asa.. probabil o sa trebuiasca sa ascunzi gagicile de maica-ta ![]() This post has been edited by aphophis: 16 Aug 2009, 21:09 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 16 Aug 2009, 21:28) QED. N-a facut armata. Pai... nu era niciun secret, nu trebuia s-o demonstrezi, trebuia sa-ntrebi. QUOTE Io-s mai idiot. Fiecare cu defectele lui... QUOTE Si m-au indobitocit astia la facultate ca este anormal sa mananci ciudatenii. Poate ca pentru altii se numeste "ciudatenie" ceea ce maninci tu. Oricum, zebu nu-i ciudatenie, e ceva normal. N-am vrut sa intru-n detalii gen file de Gnu si alte d-astea ca stricam netu' la Tulcea din cauza gugalelii tale. QUOTE Chiar iti sunt recunoscator ca am mai aflat despre o vaca si ca exista retea de localuri cu cafea ![]() Gata, s-a-ncarcat google? QUOTE Pe de alta parte, precum vezi, am barbatia sa imi expun datele personale, Da' pe care n-ai barbatia sa recunosti ca ti le-a expus C.A.S. Tulcea, barbatu-le care esti tu barbat cu Passat si mergi cu Logan. QUOTE pe care tu le ascunzi sub niste cretinisme vizuale si lingvistice, ca n-ai destul sange in instalatia aia de dismorf psihic si fizic, sa le arati. Uuuuuuuu.... felcerica e nervos, l-a parasit inteligenta si a-nceput sa scuipe? Vezi sa dai naiba geamu' jos ca-l scuipi si nu-i frumos sa vada pacientii ca Dr. Quinn umbla cu geamu' scuipat pe interior. QUOTE D'aia n-ai facut armata, dar n-ai inteles. Iar esti eronat! Armata n-am facut-o pentru ca n-am vrut si pentru ca am fost destul de priceput astfel incit sa scap de ea fara sa dau vreo spaga. ![]() This post has been edited by Marty: 16 Aug 2009, 21:03 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 16:08 |