despre armata, care si unde a facut armata
![]() ![]() ![]() |
despre armata, care si unde a facut armata
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Filip: ia-ti o slujba. Tot un fel de armata e, doar ca mai castigi si un ban.
Pa la urma, nu m-am lamurit; cum trebuia raspuns la intrebarea de la recrutare, aia cu "mama ta e o femeie buna?" ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 16 Aug 2009, 21:03 |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am evitat armata cu adeverinte de student in fiecare an de studiu. Naiba stie cum, dar mie imi veneau ordinele de recrutare in fiecare an. Alti colegi dusesera adeverinta aia in anul 1 si dup-aia n-au mai avut niciun stres.
Din pacate eu mi-am schimbat de doua ori domiciliu: odata din orasul natal in Timisoara, apoi inca o data in Timisoara si de fiecare data am fost obligat sa ma duc la comandament ca sa-mi puna viza pe adeverinta de recrutare, altfel nu-mi primeau aia la "buletine" actele. In felul asta, dosarul meu a fost la indemana, asa ca m-am pomenit intr-o buna zi cu ordin de incorporare: "La data de ... va veti prezenta la UM 06... avand asupra dvs. urmatoarele: ...". S-au dus la adresa veche unde au gasit-o pe sora-mea. N-apucasem s-o pun in garda asa ca a semnat de primire. Sefii de la serviciu mi-au zis sa nu-mi fac griji, ca ma trimit in delegatie peste hotare. Eram linistit. Cu doua saptamani inainte de data fatidica, ma cheama directorul in birou. M-am dus bucuros ca primesc dosarul de munca in strainatate si biletul de avion. Am iesit injurand de dumnezei, pasti, sfinti, mame, rude decedate si in viata. Imi facusem pasaportul in cateva ore, cu interventii, la indicatia lor si ma lasasera cu curu-n balta. "Descurca-te cum poti", fusesera cuvintele dupa care nu mai auzisem nimic, desi dom' director imi stransese mana, ma batuse pe umar si zambise incurajator si mai zisese el ceva, dar parca intre mine si el se lasase un geam fonoizolant. Pusesem mana pe telefon si sunasem in stanga si-n dreapta prietenii si familia, sa faca pe dracu-n patru ca eu nu vreau sa merg in armata. Pana la urma, dupa ungerea mecanismelor, am scapat. Acum imi pare rau ca n-am mers. Putea fi un punct de cotitura in viata mea. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.041 Joined: 23 July 09 ![]() |
@apophis - da, exact la asta m-am gandit si eu, cu toate ca am o oarecare toleranta la "greu" in general, si mici urme de tenacitate. Dar cine stie cum as fi suportat tratamentul din armata? Nu ma intelegeti gresit, nu ma cred un "zmeu din spatele tastaturii" doar imi pun si eu niste intrebari, as vrea sa stiu daca experienta pe care as fi putut sa o acumulez in armata mi-ar fi schimbat in bine caracterul, pe termen lung, atata tot. Bine, asta depinde de la om la om, dar pana la urma cred ca pot fi "om" si fara armata, si ar fi o ipocrizie sa-mi pun defectele (cum ar fi lenea) pe seama faptului ca nu am facut armata.
EDIT: "Filip: ia-ti o slujba. Tot un fel de armata e, doar ca mai castigi si un ban. Pa la urma, nu m-am lamurit; cum trebuia raspuns la intrebarea de la recrutare, aia cu "mama ta e o femeie buna?" O oarecare slujba am, colaborez cu cineva, facem ridicari topografice, dar nu merg in fiecare zi, doar cand sunt lucrari - domeniul de activitate are legatura cu ce o sa invat la facultate. Cativa banuti totusi nu strica. Ma gandesc totusi la un serviciu mai serios, insa vreau intre timp sa-mi rezolv nistre treburi, care altfel ar necesita un concediu. This post has been edited by Filip: 16 Aug 2009, 21:14 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Esti bolnav. Ai febra. Cineva pune posturi pe DC, posturi despre tine, dar astea nu exista. Delirezi. Esti bolnav...
![]() QUOTE(Marty @ 16 Aug 2009, 21:57) Chiar nu am de gand sa-ti expun cum au ajuns publice datele mele profesionale, in mod voluntar, barbatu-le... sau barbatule....sau barba-tu-le? Agramatu'l-e...sau agramat-u'le? Sau agr-amatule...agramaticule, agramatule? ![]() Ca in atlasul zoo, se pare ca nu scrie ei. This post has been edited by mirceateodorescu683: 16 Aug 2009, 22:06 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sase luni de marina la Mircea cel Batran, terist.
Dimineata cursuri (am invatat de toate tampenile posibile, tunuri, mitraliere, motoare, torpile, radio, navigatie, si cine stie cate mai erau ca nu ne duceam de fiecare data la cursuri), dupa amiaza plaja, seara discoteci, gagici, baute si ce ne mai trecea prin cap (am vazut chiar si cateva piese de teatru). Am facut o singura data garda, ca cica trebuia sa vedem cum este (adica ne-am adus tv/video si ne-am uitat la filme porcoase). Cateodata veneam saptamanal acasa, cateodata nu. Deh nu puteam sa pierd distractia de la mare. Am dat si examen la sfarsit de nu stiu ce grad de ofiter si l-am trecut toti ... This post has been edited by IRONICK: 16 Aug 2009, 22:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Dom' doctor mi-ai frant-o cu gramatica matale.Adevarul este ca fara oameni culti si doxati ca matale murim drak toti de foame in tara asta.Asta era un topic despre armata(cu care nu ai legatura).Ai vazut ca a postat Marty ceva si imediat ai sarit cu gura pe el.A drak dusmanie.Ai tinut minte ce sapuneala ai luat pe topicul cu masina de 35.000€ si imediat te-ai bagat ca...musca in....in...nu mai stiu unde.Oricum ideea este ca razbunarea este arma prostului.Te rog sa nu imi corectezi de greseli gramaticale postul ca...nu pun mare pret pe asta.
Cu stima un fraier care a facut armata (fara pissat). |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Creierele micronice n-are a pricepe.
Luminati-va! Eu am fost on topic. In armata, cu vreju' aratat cui nu trebuie, s-ar putea sa ajungi sa ii uiti infatisarea ulterior, dupa ce urinezi mai multe zile, pe intuneric, la carcera. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 16 Aug 2009, 21:47) Esti bolnav. Ai febra. Cineva pune posturi pe DC, posturi despre tine, dar astea nu exista. Delirezi. Esti bolnav... ![]() Chiar nu am de gand sa-ti expun cum au ajuns publice datele mele profesionale, in mod voluntar, barbatu-le... sau barbatule....sau barba-tu-le? Agramatu'l-e...sau agramat-u'le? Sau agr-amatule...agramaticule, agramatule? ![]() Ca in atlasul zoo, se pare ca nu scrie ei. Se pare ca domnu' doctor Volksvagin Pișșat a cam ramas fara argumente si-si modifica posturile uitand ca nu se ataca persoana. This post has been edited by AR-18-MOS: 16 Aug 2009, 22:12 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 16 Aug 2009, 23:09) Volksvagin Pissat Nu este cumva cu șș? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 16 Aug 2009, 22:08) Creierele micronice n-are a pricepe. Luminati-va! Eu am fost on topic. In armata, cu vreju' aratat cui nu trebuie, s-ar putea sa ajungi sa ii uiti infatisarea ulterior, dupa ce urinezi mai multe zile, pe intuneric, la carcera. Filmele astea americane invata omul numa prostii.Tu kiar crezi ca exista carcera in armata???????Ultima data cand am verificat era o celula de arest(care nu seamana deloc cu o carcera) ![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo... puscarie a facut cineva?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 16 Aug 2009, 23:09) Se pare ca domnu' doctor Volksvagin Pișșat a cam ramas fara argumente si-si modifica posturile uitand ca nu se ataca persoana. Din cate tin io minte, parca nu am atacat sau am jignit o persoana in mod direct. Doar am replicat. Sau faptul ca un om este febril este o jignire? Ar trebui sa mananc multa bataie atunci, dat fiind ca le "marturisesc" multora asta, ca au febra. Oricum, cred ca va fi senzatie, in curand, la Jurnal de Bord, cand voi veni cu impresii ![]() On topic: Ia incercati, totusi, sa aratati vreju' unde nu ar fi recomandat. Faza cu carcera intunecata este, intr-adevar, una de filme Rambo, deci, o figura de stil, da' nu cred ca vei fi tratat cu prea mult respect, totusi, de catre "receptor"... This post has been edited by mirceateodorescu683: 16 Aug 2009, 22:29 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Domnu' cu Volksvagin, probabil nu faci diferenta, dar aici nu esti la tine-n cabinet si nici nu ti-a cerut nimeni parerea despre starea unora, iar faptul ca incepi sa pui astfel de "diagnosticuri" in spatiul virtual din lipsa de argumente, consider atac la persoana.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
iulian sn2001 |
![]()
|
In unitatea in care am facut eu armata celula de arest era in biroul OSB-ului(ofiter de serviciu pe batalion).Daca inmanai domnului "receptor" un paket de mallboro..nu numai ca dormeai mai mult decat ceilalti soldati(care nu erau in arest) dar te mai uitai si la tv pana te lua somnul.
Desigur..filmele americane nu te invata sa iti faci viata mai usoara in armata. Cine a tras cu AG 7?Eu doar am vazut unul dar nu am habar cum se foloseste.Ma intereseaza ce recul are(daca are asa ceva). |
--------------------
dacia
supernova
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 16 Aug 2009, 23:29) Spiritul de gluma, ce ti-e cu el, domnule. Acuma, ma intreb e adanci? Adica spiritul si Volksvagin? Iar ce interpretati dumneavoastra este subiectiv. Eu nu-mi impun punctul de vedere, doar il exprim. Ca n-aveti nevoie de el, asta e, am dreptul sa o fac, atat timp cat moderatorii mi-o permit. Asa ca, n-aveti solutii... This post has been edited by mirceateodorescu683: 16 Aug 2009, 22:37 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Cam abuzezi de "dreptul" asta.Stii cum se numesc cei care fac asta?Bagatori in seama.
Ce legatura au posturile tale cu subiectul topicului nu inteleg.Ca de' "nu toti este doctori". ![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Tre' sa fiu neaparat on topic aici?
Atunci, scuze ca am indraznit! De ce trebuie sa aveti sentimente de inferioritate sau ura nejustificate fata de ocupatia mea? Pe acest forum suntem egali. Stiti voi mai multe despre mine decat stiu eu despre voi? Cat despre bagari de si in seama, la 79 de posturi, ele sunt cam 1195 la acest moment. Deci, nu suntem singuri. They're watchin' us! This post has been edited by mirceateodorescu683: 16 Aug 2009, 22:57 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ag 7? Ala de scuipa rachete? Io stiu ca tre sa te tii bine de el, din picioare mere cam greu ca te arunca in fund. Si de e careva in spatele tau cand tragi il cam bronzeaza...
edit: aia e arma talibana ![]() This post has been edited by kog: 16 Aug 2009, 22:56 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
studentii arabi
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Da, era sa pierd...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 17 Aug 2009, 00:08) domn' doftor, n-avem ce discuta, ca sa intelegi va trebui sa tot folosesc ghilimele sau dupa anumite combinatii de cuvinte va trebui sa pun cite un icon ![]() Cit despre pissat, nu-s curios, poti sa-l pastrezi, sa fierbi in el, vorba aia "in suc propriu" ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
QUOTE(kog @ 16 Aug 2009, 22:51) ag 7? Ala de scuipa rachete? Io stiu ca tre sa te tii bine de el, din picioare mere cam greu ca te arunca in fund. Si de e careva in spatele tau cand tragi il cam bronzeaza... edit: aia e arma talibana ![]() Hai bre ca si ala care baga grenada aia sau...cum ii zice doar nu este prost sa stea fix in spatele tau cand tragi.Dar pun pariu ca este amuzant sa vezi unul facand asta. Imi amintesc ca faceam antrenamente pentru "aruncarea cu grenade".Trebuia sa aruncam cu grenade de exercitiu(fara focos) de la o distanta de 20m si sa nimerim o gaura in sol cu diametrul de cca 2m.Dupa 3 saptamani de antrenamente vine tragerea.Luam in primire cate 2 grenade ofensive...2 defensive si fuga in transeu.Cand am ajuns acolo ce sa vezi...De la transeu pana la tinta erau 4-5 m.Iar diametrul gaurii in sol(tinta) sper sa nu exagerez dar avea peste 10 metri. -Dom' sergent dar nu era vorba ca tinta este la 20m? R- Stai sa vezi cati prosti nu o nimeresc nici pe asta!!! Credet sau nu kiar a existat un prost care nu a nimerit ditamai craterul ala. Toata lumea capul la cutie!!! si gata. Din fericire nu a existat nici un caine super-dresat care sa aduca grenada inapoi ![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(kog @ 16 Aug 2009, 22:51) Doar grenade, si nu-i chiar asa mare filozofie sa-l folosesti. In schimb, la sedintele de trageri, cele mai dificile erau TTurile, un rahat de pistolet, care nu avea precizie deloc, era mai usor sa aruncam cu arma dupa tinta decat sa tragem cu ea in tinta... ![]() This post has been edited by radian: 16 Aug 2009, 23:56 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 16 Aug 2009, 23:48) Doar grenade, si nu-i chiar asa mare filozofie sa-l folsoesti. In schimb, la sedintele de trageri, cele mai dificile erau TTurile, un rahat de pistolet, care nu avea precizie deloc, era mai usor sa aruncam cu arma dupa tinta decat sa tragem cu ea in tinta... ![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
radian |
![]()
|
TT = Carpati (parca...)
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 16:07 |