despre armata, care si unde a facut armata
![]() ![]() ![]() |
despre armata, care si unde a facut armata
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(aphophis @ 16 Aug 2009, 20:52) Oricum, trecerea asta era ce vroiai tu, daca faceai scoala in alta localitate decat cea uned locuiesc ai tai, asa.. probabil o sa trebuiasca sa ascunzi gagicile de maica-ta ![]() Depinde de mama, depinde de gagica ... QUOTE(vijelie @ 16 Aug 2009, 22:21) ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io am apucat sa trag doar cu o amarata de pusca cu aer comprimat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
In genul celor cu aer comprimat era unele Geco.Recul 0.Sa vezi ce precizie aveau pustile alea.Adik...kiar aveau precizie buna(desigur...daca intra pe mana unui kior...tregea cu ea dupa liba)
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(iulian sn2001 @ 17 Aug 2009, 00:01) Mitraliera de campanie este cumva pusca-mitraliera? Erau niste chestii mai mari si mai grele decat pistoalele-mitraliera pe care le aveam fiecare in doare. Pusca mitraliera era cate una pe grupa, si o cara cel mai inalt din grupa, cel care in formatie era primul dupa comandantul de grupa. Mama, ce-si mai blestema zilele saracu coleg, pentru ca era cu un centimetru mai inalt, si trebuia sa care cateva kg. de metal in plus la instructie... ![]() Daca la aia te referi, atunci am tras cu ea. Am avut sedinte de trageri cu TTul, cu pistolul mitraliera, cu pusca mitraliera, cu AG7, aruncarea manuala a grenadelor defensive si ofensive, si, daca nu ma inseala memoria (am facut armata in 1982-83...), niste exercitii de dinamitare de diferite obstacole. This post has been edited by radian: 17 Aug 2009, 00:17 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Mtr-ul este aia cu cartusele pe banda.Pusca mitraliera este aia careia poti sa ii pui tambur cu 40 cartuse(si Da este mai mare si mai grea).Daca nu ma insel pusca-mitraliera de care zici tu era de calibru mai mic.MTR-ul era 7.62mm
Cat despre Trotil(tnt) am ras cu lacrimi la tragerea aia.Se duce un soldatel sa monteze batonul de trotil in locul indicat de un cadru care il insotea.Cu totii stiam de la pregatirile de dinaintea tragerii ca imediat cum ai aprins fitilul strigi "Ardeeeee" si fugi ca apucatul"ca suflul exploziei te poate tranti la pamant kiar si de la o distanta de 10M." Bun.Monteaza soldatelu batonul de trotil...aprinde fitilul urla cat in tine gura"ARDEEEE" si o rupe la fuga..ma da de care fuga...Fugea 2 metri se impiedica...fugea inca 2 iar se impiedica.Dupa 15 secunde in urma acestuia se produce deflagratia...mai exact un "poc".Un singur baton de trotil de 50g fix un "poc" face.Soldatoiul era atat de ingrozit incat ajunge in formatie si zice: -Ba da ce drak...?s-a stins kkt-ul ala?Sau ce drak are de nu mai bubuie? Mai tare au rasunat hohotele nostre de ras decat sunetul produs de trotil. LE. Asta este Mtr-ul. This post has been edited by iulian sn2001: 17 Aug 2009, 00:36 Attached thumbnail(s) mtr.jpg ( Size: 18.95k ) Number of downloads: 521 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
am tras cu pusca mitraliera, pistolul mitraliera, psl-ul, ag 7 si mitraliera de companie. ce-as mai trage!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
ehhh stai linistit ca apare el.
Cine mai tine minte faza asta? This post has been edited by iulian sn2001: 17 Aug 2009, 09:43 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 17 Aug 2009, 00:51) ![]() Il poti acuza de ce vrei tu, dar sa-l faci agramat... Sa nu pricepi c-a facut-o la misto... Ai fi putut sa-i iei posturile la puricat. Dar ai preferat sa dai cu batu-n balta. Si ai facut-o cu succes. Era singurul lucru de care n-ar fi trebuit sa te legi. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 17 Aug 2009, 13:05 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Zalau, 01336, Voivodu Gelu (ii barbiereau unii statuia sa scape de armata...), Stat Major, plutonul de cercetasi, 2 luni Satu Mare, Batalionul de Cercetasi, am prins revolutia (pe TAB cu 500 de boabe pe mine plus alte cele) fiind primul ciclu de un an, ca doara am votat cu totii, la ordin, cu Iliescu!
Sa traiti domn comandat suprem! |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm, deci matale ai executat ordinele atunci...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Apropo, fusei coleg de armata (si de liceu) cu domn primar al vostru. El era la plutonul de ciocanitori ![]() This post has been edited by sinaxis: 17 Aug 2009, 14:09 |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sinaxis |
![]()
|
Lasa puritanismele deoparte. Am facut armata, am 6 ani de subteran, am 4 copii etc.
Diferenta dintre un credincios si un necredincio se poate rezuma cam la asta: desi amandoi isi dau seama de pacatele lor doar primul cere iertare asa cum trebuie de la Dumnezeu! Adicatelea se trateaza de boala... |
--------------------
tohan
stas
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si daca se trateaza de ce pacatuiesc in continuare?
This post has been edited by IRONICK: 17 Aug 2009, 14:30 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sinaxis |
![]()
|
E diferenta intre a fi vindecat si a fi sub tratament. E spre vindecare...
|
--------------------
tohan
stas
|
|
Marty |
![]()
|
Bine, acu', intre noi fie vorba, am vazut de curind un "doctor" d-asta care rupea pirtzu' unui "pacient". Domnu' "doctor" era spre "vindecare" ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Marty @ 17 Aug 2009, 09:04) Va rog sa-l lasati in pace ca deja ma dor falcile de ris si asta nu se prinde ca-i ciuca mistoului! Imi pare rau c-am ramas fara net aseara, ca vroiam sa-l mai citesc "in direct". Ce sa-ti povestesc, tu ai scapat, ai fugit in Elvetia, muncesti acolo la patron elvetian, ii arati vreju' cind ti se scoala ![]() ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(sinaxis @ 17 Aug 2009, 15:35) E diferenta intre a fi vindecat si a fi sub tratament. E spre vindecare... Vrajeala asta cu vindecarea dureaza toata viata. Ca eu vad ca sunt pline bisericile de oameni care se trateaza fara rezultate.This post has been edited by IRONICK: 17 Aug 2009, 14:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
kaspe, eu zic sa taci din gura ca pe tine oricum nu te crede!
![]() This post has been edited by Marty: 17 Aug 2009, 14:59 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
De ce costa religia? Te duci sa faci ceva la biserica, pac niste bani. Este o intreaga afacere. Auzi la el, vindeca ...
This post has been edited by IRONICK: 17 Aug 2009, 15:05 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Nu religia costa. Serviciile, intermediarii, PR-isti .....
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
IRONICK |
![]()
|
Religia este doar o metoda de manipulare si o afacere.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Depinde cum privesti religia. Eu am reusit de mult sa separ credinta (propria mea credinta) de biserica + preoti.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io sunt smecher de smecher
![]() ![]() ![]() Nu stiam ca martinezu e elvetiot si da gauri in svaiter ![]() This post has been edited by bion: 17 Aug 2009, 17:29 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:41 |