<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
![]() ![]() ![]() |
<< Întâlnire SuperNoviști >>, intalniri saptamanale ale posesorilor de dsn
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
azi am auzit ca se strange brigada mare astea:X:X:P
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Eu vin.......
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
maskat sa-mi dai si mie un mesaj cu numarul lui.pe vodafone
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
erati cativa astazi la intalnire.v-am vazut.eu eram ala cu supernova aia cu nr de arges parcata aproape de ale voastre.si am plecat cand erati stransi cativa acolo.
data viitoare poate vin si eu. bafta! |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ai mers pe burta... puteai sa vi ca nu te muscam...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Promitem sa nu muscam... decat daca vrei tu...
![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
coco_blondu |
![]()
|
PARTYYY:))=))
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
lupy009 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 2 February 10 From: Bucuresti ![]() |
baieti eu nam putut veni pt ca duminica a fost ziua mea si mi-am luat un weekend liber pe Transfagarasan. Am plecat sambata dimineata si mam intors aseara pe la 10 si am facut tot Transfagarasanul cap coada de doua ori,sambata odata si ieri a doua oara,a fost marfa,drumul nu este nici rau nici bun,deci destul de acceptabil,vreme frumoasa,zapada la Balea Lac,totul ok,dar din pacate nam fost cu SN pt ca nam avut curaj si era cam scumpa benzina si asa ca am fost cu cielo pe gpl ca sa ies mai ieftin.
Daca mai aveti orice alte intrebari despre drum intrebatima si daca vreti o sa pun si niste poze pt ca nam facut decat vreo 800 cred in tot weekendul. Auzisem intro vreme ca ati vrea sa mergem mai multi cu SN,se mai face excursia asta? 19 Jul 2010, 15:14: Aaa,uitasem sa va spun,nu este prea periculos Transfagarasanul asta dar daca mergem mai multi cu SN ar trebui sa tinem cont de unele sfaturi: In primul rand placutele,saboti,discuri si tamburi ok pt ca sunt solicitate la greu franele,ambreaj sal fel bun pt tras si frane de motor pt ca decat in frana de serviciu nai voie sa cobori. Sistemul de racire bun,fara pierderi si cu un antigel corespunzator,GMV in stare buna de functionare. Articulatie ok,amortizoare numai zic,cauciucuri bune si cel mai important pt SN noastre ar fi sa punem la punct haionul pt ca la ce drum este sar putea sa cam cedam nervos de la zdranganit,in rest cam atat,aaa si planetare bune. Sambata nam bagat de seama dar duminica am numarat toate SN cu care mam intalnit pe traseu si am vazut 14 si cateva Solenze dar alea nu leam pus la nr. This post has been edited by lupy009: 19 Jul 2010, 15:14 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2002
|
|
coco_blondu |
![]()
|
oricum...masina mea..face fata si spate.
![]() 19 Jul 2010, 18:31: http://www.daciaclub.ro/O-mica-iesire-din-...na-t183708.html This post has been edited by coco_blondu: 19 Jul 2010, 17:31 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
lupy009 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 2 February 10 From: Bucuresti ![]() |
ok am citit tot si vam scris si eu cv important si sper sa tineti cont de parerea mea mai ales ca am testat tot terenul ieri si alealtaieri,info sunt proaspete
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2002
|
|
lupy009 |
![]()
|
baieti pt maine se aude ceva? care vine care nu vine?
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2002
|
|
coco_blondu |
![]()
|
eu nu vin...poate dupa meci:D......dar nu cred!!!...A INCEPUT CAMPIONATU:)).HEHEHE nu pierd meciuri mai ales ale lu steaua:D
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Salut,
Sunt un membru nou al comunitatii posesorilor de SuperNova si as dori sa particip si eu la intalnirile voastre pentru schimb de experienta si nu numai ! Mentionez ca sunt un fericit posesor de DSN, varianta de echipare Rapsodie, an fabricatie 2000, serie motor 273 !!! S-ar putea sa fie cea mai batrana de pe aici ?! Pana atunci va doresc tuturor " Drum Bun " si sa auzim de bine ! Cu respect, Florin Ulmeanu |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
intalnirile se tin duminica orele 19-19:30 la kaufland sebastian.
te asteptam cu bratele deschise |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(Ampt @ 26 Jul 2010, 13:33) ...... Mentionez ca sunt un fericit posesor de DSN, varianta de echipare Rapsodie, an fabricatie 2000, serie motor 273 !!! ......... In cateva luni o sa iti schimbi impresia asta. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Da sa facut din 2000 pana in 2003 Supernova ..
Dacia SuperNova este o mașină de tip hatchback, cu 5 uși, produsă de Automobile Dacia din 2000 până în 2003, fiind prima mașină ce ieșea pe porțile fabricii după achiziționarea de către Renault. SuperNova este de fapt o Dacia Nova care a fost îmbunătățită prin schimbarea motorului (Renault E7J 260) și transmisiei cu cea de la Renault Clio. A fost un model intermediar, astfel modelul a devenit primul autoturism construit de Dacia care venea echipat cu aer condiționat și jante de aliaj. Prețul de comercializare al mașinii pentru varianta de top a fost de 5.800€. Mașina a fost vândută în 4 versiuni de echipare: Europa, Confort, Rapsodie și versiunea de top Clima. Mașina corespunde normelor de depoluare Euro 2. Sursa : http://ro.wikipedia.org/wiki/Dacia_SupeRNova |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Am uitat sa pun ghilimelele la "fericit !"
Oricum masina o am de noua, adica de aproape 10 ani, asa ca am avut destul timp pentru impresii ! Masina este intr-adevar din 2000, mai exact Octombrie 2000, factura de cumparare 07.12.2000 ! Mai multe amanunte la intalnirea de duminica ! Felicitari pentru acest site ! Numai bine ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
dumas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 25 February 10 ![]() |
ma bucur ca m ai exista super nove din 2000 dar foarte putine,a mea tot din 2000 este clima cumparata de mine in 2004
|
--------------------
dacia
supernova
2000 clima
|
|
Ampt |
![]()
|
Cine vine Duminica la intalnire ?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
categoric eu vin
1. Hacker 29 Jul 2010, 09:44: Eu ma gandesc la faptul ca in curand nu o sa mai vezi o batranica pe sosea, si ma refer la 1310, 1300. Pacat , masini care au facut istorie au tras pentru economia tari, mie imi vine sa urlu cand vad ca pe nimeni nu ii mai intereseaza de traditie. This post has been edited by Hacker: 29 Jul 2010, 11:44 |
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
Zupper |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 July 10 ![]() |
OFF Topic
Hacker da-mi si mie un PM cu datele de contact sunt intresat de telefonul ala daca il mai vinzi ca vad ca nu prea raspunzi... |
--------------------
Fiat punto
2005 Fiat punto
2005
- PH-02-ALN
|
|
coco_blondu |
![]()
|
maskat sterge commentu asta!!!..ultimu si-al meu!!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Si eu vin ,dar cu opelul
![]() Asa ca duminica va astept la o "sueta" ![]() ![]() ![]() ![]() ps:sa nu va puna dumnezeu sa-mi criticati masina ca ....... nu stiu ce o sa fac ![]() ![]() This post has been edited by robyvol33: 29 Jul 2010, 23:41 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
and_rei |
![]()
|
poate da Domnu si ajung si eu
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
coco_blondu |
![]()
|
poate..dar sunt sigur k nu:))=))...k si ultimele dati:P:D
This post has been edited by coco_blondu: 30 Jul 2010, 13:16 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu domne, deci de data asta chiar vine.... serios!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
blondule decat sa vin ca tine si sa stau 5 min mai bine stau acasa.
hai puneti-mi ambitia ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Maskatu |
![]()
|
N-ai tupeu sa vi tocmai din berceni pana la kaufland, sa stai 5 minute si sa pleci!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
pai de fiecare data cred ca am stat in jur de 2 ore 2 ore si.
maskat da.n-am curaj ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:05 |