DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'

Wolverine
post 11 Sep 2009, 14:19
Post #211

Membru autentic

Group: Members
From: Galati

In primul rand felicitari ptr masina si multi km fara probleme.

Off-topic. Daca unui medic eu vreau sa ii dau dupa ce m-a tratat e problema mea, dar nu sa ceara inainte.

Fiecare are meseria lui si aceea este la fel de importanta, asa cum daca nu ar fi femei de servici am trai intr-un gunoi, agricultorii, ca sa nu ii jignesc cu taranii si restu. Toate joburile se imbina unele cu altele, unele mai banoase si cu mai multe posibilitati de a "prosti" statul.

Daca voi a-ti fi avut ocazia d-lui doctor ce a-ti fi facut, donati bani la saraci?

Si ptr cei ce cred ca doar facultatea de medicina este grea, va rog sa incercati si o Automatica, Telecomunicatii chiar daca sunt 5 ani. Apoi continuati studiile cu CISCO, Microsoft. Daca vrei sa reusesti trebuie sa inveti toata viata in aceste domenii.

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 11 Sep 2009, 14:24
Post #212

Membru autentic

From: Bucuresti

in toate domeniile... vrei sa evoluezi...te specializezi.....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
IRONICK
post 11 Sep 2009, 14:39
Post #213

-

From: Romania

QUOTE(Wolverine @ 11 Sep 2009, 15:19)
ocazia d-lui doctor
de mare angajament ...

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Liviu M
post 11 Sep 2009, 15:31
Post #214

Membru

From: Germania

QUOTE(megane1 @ 27 Aug 2009, 17:00)
deja au inceput carcotasii tongue.gif eu, primul : vezi ca Volkswagen se scrie cum am scris eu,tu n-ai gresit decat putin, inversand "w" cu "v"  (volks=popor,oameni  si wagen=masina tongue.gif)

popor = volk, e particula genitivului tongue.gif.

QUOTE( s_j_teo0)
Am avut o servo frana Bosh care a cazut si cand am vazut unde era facuta am inteles de ce a luat-o dracu. radmasa.gif dracul era din Thailanda tongue.gif

Daca scria ca-i din Tailanda pe vreun circuit integrat, poti sta linistit. Acolo sunt integratele "impachetate", waferele sunt facute de Bosch/ST/TI. Si din cate stiu eu sunt facute in Germania / Italia/ USA.

--------------------
Ford Mondeo
+
bulan
post 11 Sep 2009, 15:36
Post #215

Membru autentic

QUOTE(dr_mKe @ 10 Sep 2009, 22:13)
Iar altii platesc nenorocitului de stat Roman 16% impozit pe veniturile suplimentare  excl.gif
*

QUOTE(dr_mKe @ 11 Sep 2009, 00:57)
Ca sa-mi permit "distractiile" astea "academice" tre' sa prestez suplimentar si platesc statului 16% din munca mea cinstita.
*

Domnule dr_mKe se pare ca nu aveti inca suficienta educatie daca plangeti dupa cei 16% cu care sunteti impozitat cinstit!Probabil ca traiti un cosmar cand faceti cumparaturi la gandul ca sunteti jecmanit prin plata TVA-ului la fiecare articol cumparat.Dar cum in Romania evaziunea fiscala a ajuns sport national mult prea multi nici nu isi pun problema cum ar functiona statul fara taxe si impozite.Eu unul nu consider ca taxele si impozitele sunt prea multe sau prea mari consider ca am doua optiuni:sa le platesc sau sa emigrez.Parerea mea personala despre doctori este una foarte buna si de cate ori am apelat la doctori am fost tratat foarte bine iar spaga nu am dat pentru ca am fost la policninica cu plata din cartier.Pacat ca comunismul a tulburat apele pe meleagurile astea si noi acum purtam discutii neprincipiiale inloc sa ne bucuram de bucuria colegului nostru care s-a inoit cu un Passat de toata frumusetea!
Cu stima bulan

--------------------
a b c
+
semit
post 11 Sep 2009, 15:38
Post #216

Private Spice

Group: Moderatori

QUOTE(Diana @ 11 Sep 2009, 15:07)
Nici-o femeie normala nu doreste sa stea langa un asemenea barbat frustrat care nu a beneficiat de afectiunea parintilor cand era mic si acum cauta sa obtina atentie.

*

radmasa.gif laugh.gif radmasa.gif laugh.gif radmasa.gif laugh.gif radmasa.gif laugh.gif radmasa.gif laugh.gif radmasa.gif laugh.gif radmasa.gif laugh.gif

doreste sa stea langa un barbat cu suflet bun, cu inima curata, de casa, glumet, care iubeste animalele, o plimba prin parc la -10 grade, cu o sticla de cola la 1l in mana si cu semintele Nutline in cealalta, cu tramvaiul 21 la 40 de grade in miros de Rroms(new fragrance), vacantele la Faurei sapand in gradina, nu e nici o problema daca e obez si putin sasiu nu? biggrin.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
adip
post 11 Sep 2009, 15:40
Post #217

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(Wolverine @ 11 Sep 2009, 22:19)
[...] va rog sa incercati si o Automatica, Telecomunicatii chiar daca sunt 5 ani. Apoi continuati studiile cu CISCO, Microsoft.
Hai da-o dracului de treaba, eu inteleg ca scoala romaneasca a ajuns la podea de ceva vreme si ca putini din cei iesiti de pe bancile facultatilor sunt competitivi pe piata muncii, dar chiar atat de jenanta a ajuns Automatica, incat sa fii nevoit sa continui cu Microsoft la terminarea ei? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
IRONICK
post 11 Sep 2009, 15:42
Post #218

-

bine mai linucsare ... smile.gif

--------------------
+
DrK
post 11 Sep 2009, 15:52
Post #219

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Linux linux, dar face bine um MSCE wink.gif

This post has been edited by RaduNG: 11 Sep 2009, 15:52

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Diana
post 11 Sep 2009, 15:55
Post #220

Membru incepator

Group: Banned

QUOTE(semit @ 11 Sep 2009, 16:38)
radmasa.gif  laugh.gif  radmasa.gif  laugh.gif  radmasa.gif  laugh.gif  radmasa.gif  laugh.gif  radmasa.gif  laugh.gif  radmasa.gif  laugh.gif  radmasa.gif  laugh.gif 

doreste sa stea langa un barbat cu suflet bun, cu inima curata, de casa, glumet, care iubeste animalele, o plimba prin parc la -10 grade, cu o sticla de cola la 1l in mana si cu semintele Nutline in cealalta, cu tramvaiul 21 la 40 de grade in miros de Rroms(new fragrance), vacantele la Faurei sapand in gradina, nu e nici o problema daca e obez si putin sasiu nu? biggrin.gif
*

Nu, nu te doresc!!!! cool.gif

--------------------
Dacia Solenza 2004 - B-¤¤-¤¤¤
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
dr_mKe
post 11 Sep 2009, 16:09
Post #221

Membru cu stetoscop

From: Deva

Eu unul nu primesc spaga, ii scot din cabinet daca le suna telefonul si raspund, daca intra ca nesimtitii in mijlocul consultatiei peste mine & pacient, ramane ultimul la usa....
Pana acum "spaga" se ridica la imensa suma de vre-o 200 de lei noi, cand au fugit pacientii dupa mine pe coridor, insistat si asa mai departe. Dupa cum vorbesti tu musiu Serje, probabil ai fi un mare spagar ca medic cool.gif
Cat despre studiile clinice despre care musiu & Ironicku' nu stiu daca stiucu ce se mananca, sunt acte medicale de mare importanta pentru stabilirea eficientei unui anumit drog, concentratiile optime, eventual combinatiile cu alte droguri si evident eficienta fata de celelalte droguri similare. In urma acestor studii clinice se modifica ghidurile de tratament la nivel european si mondial. Cantitatea muncii si mai ales calitatea sunt la cel mai inalt nivel, controlate riguros. Medicii care se ocupa cu asa ceva, si aici intra tocmai cei cu un anumit prestigiu profesional sunt indreptatiti la compensatie materiala pentru ca timpul costa bani musiu. Pacientii sunt informati asupra medicamentului si scopului studiului, le se deconteaza deplasarea, etc. Medicii investesc o mare parte din viata in meserie, ar trebui sa lucram pe gratis, ca n-am inteles.
N-am inteles care-i problema cu deplasarile legate de respectivele studii.
Tot pentru cultura voastra medicala generala orice medicament are efecte adverse. Testarea de prima faza pe subiecti umani se face pe indivizi santosi clinic, care stiu in ce se baga si sunt platiti gras pentru gestul lor. Deci nu ne jucam de-a dr.Frankenstein.
Ca un roman adevarat ce esti te pricepi de minune si la medicina, studii clinice, etc.

Din moment ce am ales sa-mi sacrific o buna parte din timpul liber pentru a intra intr-o astfel de echipa ma aleg cu cateva chestiuni importante: experienta clinica directa, se aduna la CV totul si evident recompensa materiala, care in cazul medicilor rezidenti este mica fata de suma "intrega" dar care de multe ori depaseste consistent salarul de medic rezident. In cativa ani o sa crape pipota-n tine daca-ti spun ce venituri anuale se pot realiza astfel wink.gif
Drept urmare cand voi fi pe picioarele mele voi fi acumulat experienta cu drogurile folosite in specialitatea mea la modul cel mai obiectiv.

Finantele rezultate din activitatile extra-rezi putea fi folosite pentru cumparat alta masina, fudulit pe forumuri cu ea si nu pentru carti, cursuri, congrese, etc. Pe respectivele sume am platit frumos si cinstit 16% impozit si conform legii nu am dreptul la medicamente gratuite sau analize ca tot sunt cadru medical. Politaii insa au excl.gif

@ Bulan: stimabile te invit, daca doresti, la un suc si o poveste in perioada 25-27 luna in curs, cat sunt in Bucuresi si liber pe deasupra. Poate apare si conu' Einstein (cu care mi-s bun prieten pe viu) ca tot va simpatizati voi tongue.gif si vorbim despre cei 16% si de ce ma enerveaza ca-i platesc statului. Puteam incasa banii si in alt mod incat sa evit fiscul.

This post has been edited by dr_mKe: 11 Sep 2009, 16:18

--------------------
RENAULT LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE 2010 / 2022
+
b76bgaarh
post 11 Sep 2009, 16:18
Post #222

Membru autentic

nea mike..ce vrei... psorurile in tara asta sunt invers proportionale...cu perioada de studiu

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
adip
post 11 Sep 2009, 16:22
Post #223

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(dr_mKe @ 12 Sep 2009, 00:09)
Cat despre studiile clinice despre care musiu nu stiu daca stie cu ce se mananca, sunt acte medicale de mare importanta pentru stabilirea eficientei unui anumit drog, concentratiile optime, eventual combinatiile cu alte droguri si evident eficienta fata de celelalte droguri similare. In urma acestor studii clinice se modifica ghidurile de tratament la nivel european si mondial. Cantitatea muncii si mai ales calitatea sunt la cel mai inalt nivel, controlate riguros. Medicii care se ocupa cu asa ceva, si aici intra tocmai cei cu un anumit prestigiu profesional sunt indreptatiti la compensatie materiala pentru ca timpul costa bani musiu. Pacientii sunt informati asupra medicamentului si scopului studiului, le se deconteaza deplasarea, etc.
Pot sa iti confirm din experienta proprie ca am avut de a face cu medic care i-a dat copilului pentru astm inhaler "experimental", pe prospectul caruia scria explicit ca *nu a fost testat suficient pe copii sub 12 ani*. Si nu, NU ne-a spus ca e vorba de un experiment, iar noi ne-am dat seama de ceea ce se intampla dupa doua zile de aministrare, dupa ce cel mic a inceput sa se vaite seara la culcare ca simte ca nu poate sa respire, ca se sufoca, si asa mai departe. Noi, ca parinti, am gresit ca nu am citit prospectul si am crezut in medic. El ca medic, a facut un experiment pe copilul nostru.
Asa ca, hai sa nu mai ridicam in slavi nejustificat membrii unei bresle sau a alteia. Se fac mizerii de ne-imaginat in sistemul de sanatate. Cand treci prin experiente de genul asta vezi altfel lucrurile, nu prea mai dai doua parale pe capacitatea medicului de a-si face meseria cum trebuie, devii tare sceptic, sa stii.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Serje
post 11 Sep 2009, 16:23
Post #224

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Io-ti propun sa mai citesti odata ce am scris ca se pare ca ai citit in fuga si n-ai inteles ce am vrut sa spun.
In rest ... nu mai trage tu concluzii despre ce si cum as face eu ca nu ma cunosti, cum nici eu nu te-am catogat in nici un fel, deoarece nu ti-am fost pacient ca sa-mi pot da cu parerea despre cum esti tu ca medic. As putea sa zic una alta dar ... de multe ori poti sa pari intr-un fel dupa o conversatie dar cand iti faci meseria sa fi printre cei mai buni din bransa ta. Asa ca va rog putin respect, ca eu nu te-am atacat absolut deloc.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
dr_mKe
post 11 Sep 2009, 16:23
Post #225

Membru cu stetoscop

Iar mentalitatea cu capra sau mai modern cu "sa crape Passatu' vecinului" este la cota maxima.

--------------------
+
IRONICK
post 11 Sep 2009, 16:25
Post #226

-

Iti acorzi prea mult importanta si ai impresia ca toti habar nu au in jurul tau.

--------------------
+
dr_mKe
post 11 Sep 2009, 16:26
Post #227

Membru cu stetoscop

Ai atacat medicii la modul general si ia ghici, eu sunt medic. Majoritatea medicilor sunt omenosi si isi fac treaba cu daruire. Parca spuneai ca doar cativa sunt cinstiti wink.gif Asta in mod sigur am citit corect.
Drept urmare ma simt indreptatit sa-mi sara mustarul, nu crezi ?

Apoi sa nu uitam de chestia cu fudulia care nush cand se va termina.

LE: citeste Ironickule ce ai scris si vezi ce tampenie "este". Spre deosebire de tine eu chiar nu cred asta wink.gif Fumurile sunt specialitatea ta si au devenit cam groase de cateva luni incoace.

LLE @ adip: cand un pacient intra intr-un studiu clinic este selectionat dupa anumite criterii foarte precise mai ales ca stadiu de boala, este informat ca poate prinde medicatie placebo, primeste medicatie de "urgenta" open label si este informat asupra procedurilor. Mai mult, pacientii cu pricina sunt pacienti care au o anumita rutina in studiile clinice. Prinzi placebo, te simti nasol, dai cu cealalta medicatie si gata. Cand depasesti un anumit dozaj din respectiva medicatie de urgenta se reia medicatia open label obisnuita. Nu se face woo-do pe pacienti, nu sunt medicamente experimentale si asa mai departe. In lumea civilizata problema este vazuta altfel.
Ce ai patit tu cu copilul nu este normal si nu trebuia sa accepti asemenea medicatie. Mai mult pe inhaler aveai datele necesare cu care sa-l infunzi bine de tot pe medicul respectiv direct la compania farmaceutica.

This post has been edited by dr_mKe: 11 Sep 2009, 16:34

--------------------
+
Serje
post 11 Sep 2009, 16:36
Post #228

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Pai din pacate asa sunt majoritatea medicilor, mai du-te prin spitale, dar nu ca doctor, mai uita-te la stiri, intreaba-ti prietenii cum sunt tratati ...
Asa si eu cand mergeam pe la politie, pe la tatal meu, toti pareau super de treaba si omenosi ... , asta pana dadeam de cate unul care nu ma cunostea. Dar pentru asta nu pot zice ca politistii sunt de treaba si corecti, desi majoritatea pe care ii cunosc sunt ok ca oameni. Conteaza ce fac majoritatea, desi tu poti fi foarte bun.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Andy_ACS
post 11 Sep 2009, 16:38
Post #229

Yes, I'm not!

From: Craiova

Eu zic sa va dati mana si sa continuam discutiile despre Passat. Sunt oameni si oameni peste tot.
"Be the change you want to see in the world" e valabil si pentru medici si politisti si orice alti oameni.

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
Madriann
post 11 Sep 2009, 16:39
Post #230

Membru autentic

From: Tunisia

QUOTE(bulan @ 11 Sep 2009, 16:36)
.....Probabil ca traiti un cosmar cand faceti cumparaturi la gandul ca sunteti jecmanit prin plata TVA-ului la fiecare articol cumparat.

TVA-ul ala e bun, dom' bulan...se scade din TVA-ul colectat blush.gif
QUOTE(bulan @ 11 Sep 2009, 16:36)
.... consider ca am doua optiuni:sa le platesc sau sa emigrez.

Exact la dilema asta am ajuns si eu mad.gif mi se pare din ce in ce mai atragatoare a doua.
@Despre doctori (ca tot a luat-o topicul la vale):
Trebuie sa ma operez curand de hernie inghinala - 3 referinte, incluzand spitalul militar, toate trei terminate cam in aceeasi idee - "sa va pregatiti cu cel putin 5-600 EUR...).
Daca ma duc cu asigurari de sanatate de 15 milioane lunar (porcii pretind CASS pe toate veniturile, inclusiv chirii) credeti ca o sa ma opereze? Si daca nu cotizez, sa am increderea ca vor opera cu acelasi profesionalism ca la o clinica privata? huh.gif
(Sa nu uitam cazul Ciomu ph34r.gif )

Nu ii plang pe doctori si nu ma impresioneaza vaicarelile lor referitoare la salarii...marea majoritate nu traiesc din salarii. Boala vine de la sistemul prost de asigurari de sanatate, care i-a transformat in niste lipitori - se ataseaza de organismul bolnav si il sug - in cazul asta de bani.
Marea "frustrare" a medicilor e ca banii incasati pe CASS nu ajung la ei.
Marea mea frustrare e ca nu primesc serviciile medicale corespunzatoare banilor cu care cotizez.
Iar marea frustrare a CASS-ul e ca nu-i prinde pe toti cei care ar trebui sa cotizeze.
Un cerc bolnav, in care fiecare alearga dupa coada celuilalt. icon_mrgreen.gif

OT: Poate m-am inselat, inceputul topicului a fost promitator, un coleg de forum si-a luat un Passat. Stilul glumet in care a facut-o m-a facut sa urmaresc topic-ul, replicile altora au fost nu mai putin savuroase biggrin.gif ...iar eu unul, nu am vazut epatarea mentionata de Diana...dimpotriva, mi s-a parut ca are un simt al umorului deosebit. Cine l-a provocat pe teme medicale si cum, n-am citit...si nici n-am rabdare sa ma mai uit acum.

Scuze de off-topic...pana la urma, cum e cu cutia aia automata rolleyes.gif ? Ca de laudat, multi o lauda...n-am citit pana acum nici o critica despre DSG...si imi pare suspect deja icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Madriann: 11 Sep 2009, 16:44

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
Diana
post 11 Sep 2009, 16:40
Post #231

Membru incepator

QUOTE(dr_mKe @ 11 Sep 2009, 17:23)
Iar mentalitatea cu capra sau mai modern cu "sa crape Passatu' vecinului" este la cota maxima.
*

Esti sigur ca ai inteles si problema asta?
Nu suntem genul care sa dea cu cuiul pe passatul astuia de ciuda ca el are si ca noi nu avem. Ideea este ca isi prezinta masina intr-un mod ostentativ. Mai cunoastem si noi persoane cu masini mai scumpe, dar nu le dusmanim. Stii de ce? Nu cred ca scrie in cartile alea de medicina.

--------------------
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
dr_mKe
post 11 Sep 2009, 16:40
Post #232

Membru cu stetoscop

Surpriza, majoritatea medicilor isi fac treaba cum trebuie in ciuda lipsurilor materiale din spitale.
Daca ai nimerit la medici "naspa" esti ghinionist.
Sa-ti spun insa cateva si despre pacienti, care sunt destul de nedisciplinati, nu vin la controale cand ii chemi, nu respecta schema de tratament, apar doar cand se simt rau, atunci normal ca medicatia nu are efectul scontat, medicul este prost, nu stie, si asa mai departe.

N-are sens s-o cosi acum cu ata alba ca oricum se vede, ok ?

@ Diana: vrei nu vrei cam asta este mentalitatea la noi . . . Citeste numai ce s-a scris pe forum vis a vis de asocierea SN/medic, de exemplu, sa n-ajungem la Passat tongue.gif Cand adresez cuiva o acuza am obiceiul sa precizez foarte clar persoana.
Multumesc pentru ce ai scris cateva posturi mai devreme wub.gif

This post has been edited by dr_mKe: 11 Sep 2009, 16:44

--------------------
+
IRONICK
post 11 Sep 2009, 16:44
Post #233

-

Doctore, de cativa ani am avut parte numai de "ghinioane" in familie si nu ii doresc nimanui. Stiu ce inseamna sa ai de a face cu medici incompetenti si competenti, ce inseamna sa alergi dupa salvare sau sa dai bani pentru operatie sau pentru un consult in plus ca altfel nu te baga in seama. Si pe deasupra mai am si cunostinte in domeniul farmaceutic la nivel destul de inalt care ti se cam face pielea gainii daca iti povesteste "unele".

--------------------
+
Diana
post 11 Sep 2009, 16:48
Post #234

Membru incepator

Dr_mke, eu am zis despre Supernova ta ca din pacate asta e masina pe care si-o permite un medic din salariu. E un aspect cu care nu sunt de acord. Dupa parerea mea medicii merita salarii mult mai mari.

--------------------
Friedrich NIETZSCHE
+
dogy_10
post 11 Sep 2009, 16:52
Post #235

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(Diana @ 11 Sep 2009, 13:07)

Degeaba spune doctorul de la Tulcea ca exista medicina privata numai in marile orase. Nu il forteaza nimeni sa nu faca asta la el in oras.
*

aoleu.....se vede ca vorbesti fara sa cunosti, te-ai intrebat cam cat costa sa deschizi un cabinet medical, intereseazate cat costa un ecograf, si dupa poti sa vi sa vorbesti. Eu sunt student la medicina, si din pacate spre deosebire de toti fostii mei colegi din liceu sunt singurul care nu pot sa lucrez, de ce? simplu, pentru ca la noi cursurile sunt obligatori, ca sa nu mai vorbim de laboratoare, cel mai ieftin atlas costa 3 mil, o carte de anatomie costa arpoximativ 1,5 mil, toate astea le platesc parintii, muncind pe rupte, si ii mai ajut si eu pe unde pot. Va intrebati voi dc medicina e una dintre putinele facultati la care nu sau redus anii de stiudiu???? pentru ca e imposibil, si asa in 6 ani cantitatea de informatii pe care trebuie sa o asimilezi e foarte mare, cine nu crede sa-mi dea un mail si ii trimit cursurile de la cel mai mic si simplu examen din anul 2 sa vada cat e. Dupa 6 ani de facultate, trebuie sa dai licienta, dupa licienta mai ai un examen numit rezidentiat, care e un examen din toata materia din 6 ani de facultate. Dupa rezidentiat ai intre 3-9 ani de rezidentiat in care esti platit cu 8 mil, daca nu ai rezidentiatul in localitatea din care esti trebuie sa platesti chirie, in camin nu mai esti primit pentru ca nu mai esti student, sunt curios cati dintre voi, care comentati, va puteti descurca cu 8 mil de lei pe luna din care sa platiti chirie, mancare, carti ( pt ca rezidentiatul e o preioada de studiu) haine si ce mai ai nevoie, si toate astea la 25 de ani, cand parintii nu te mai sustin???? nu am nimic cu nimeni si nu vreau sa par arogant, dar cand vine unul care habar nu are ce inseamna medicina si imi zice ca trebuie sa imi merit banii de supravietuire?????? nu am cum sa nu ma irit, eu nu am zis niciodata la niciun arhitect, inginer, manager sau mai stiu eu ce om cu functie onorabila ca nu isi merita banii.......dar cand un medic rezident castiga cat o femeie de servici cu 8 clase de scoala......fratilor traim intr-o societate bolnava.......Doamna Diana si-a gasit sa comenteze ca un doctor si-a cumparat passat, dar lautarul care isi cumpara x6 si nu da niciun ban la stat???? ce parere ai de ala?

--------------------
. . .
+
dr_mKe
post 11 Sep 2009, 16:55
Post #236

Membru cu stetoscop

Despre salarii avem amandoi aceiasi parere, Diana draga tongue.gif

Nu-i nevoie sa-mi povestesti Ironickule pentru ca stiu multe, nu uita ca lucrez direct cu companiile si stiu ce le poate pielea unora dintre ele. Lupta pentru piata si profit este dincolo de cuvinte, profiturile anuale se numara in miliarde (de euro).
Din pacate Bucurestiul te defavorizeaza din cauza ca este vazut drept o mina de aur de cei pe care mi-e greu sa-i numesc colegi, care fii sigur ca au avut de unde da sume mari ca sa-i faca un post in Bucuresti si acum "recupereaza" de zor investitita. Drept urmare ai nesansa unei mai mari concentratii de neoameni cu halat de doctor.
Cel mai bun prieten al meu din facultate isi face rezidentiatul in Bucuresti si stiu destule rele direct de la sursa.

This post has been edited by dr_mKe: 11 Sep 2009, 16:57

--------------------
+
l@u
post 11 Sep 2009, 17:12
Post #237

Membru autentic

QUOTE(Diana @ 11 Sep 2009, 17:40)
Esti sigur ca ai inteles si problema asta?
Nu suntem genul care sa dea cu cuiul pe passatul astuia de ciuda ca el are si ca noi nu avem. Ideea este ca isi prezinta masina intr-un mod ostentativ. Mai cunoastem si noi persoane cu masini mai scumpe, dar nu le dusmanim. Stii de ce? Nu cred ca scrie in cartile alea de medicina.
*

mai bine taceai

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
Wolverine
post 11 Sep 2009, 17:59
Post #238

Membru autentic

From: Galati

"Hai da-o dracului de treaba, eu inteleg ca scoala romaneasca a ajuns la podea de ceva vreme si ca putini din cei iesiti de pe bancile facultatilor sunt competitivi pe piata muncii, dar chiar atat de jenanta a ajuns Automatica, incat sa fii nevoit sa continui cu Microsoft la terminarea ei?"

Stii cum e fiecare se specializeaza in ce directie vrea sa urmeze, asa ca daca tu crezi ca orice facultate de Automatica te face super tare si nu ai nevoie de specializare eu iti zic ca nu ai contact cu lumea IT.
Si da Microsoft, ai dat vreun examen la ei, ai studiat probleme mai complexe, daca nu abtine-te.

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
dogy_10
post 11 Sep 2009, 18:17
Post #239

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(IRONICK @ 11 Sep 2009, 15:44)
Doctore, de cativa ani am avut parte numai de "ghinioane" in familie si nu ii doresc nimanui. Stiu ce inseamna sa ai de a face cu medici incompetenti si competenti, ce inseamna sa alergi dupa salvare sau sa dai bani pentru operatie sau pentru un consult in plus ca altfel nu te baga in seama. Si pe deasupra mai am si cunostinte in domeniul farmaceutic la nivel destul de inalt care ti se cam face pielea gainii daca iti povesteste "unele".
*

sunt curios ce inseamna "cunostinte in domeniul farmaceutic la nivel destul de inalt" ?

si la faza cu bagatul inseama, in Romania toata lumea ar vrea sa fie asteptati de medic cu covorul rosu si cu paine si sare, ganditiva ca nu sunteti singuri pacienti, doctori sunt putini, paturi in spitale si mai putine. Vara asta am facut practica la UPU la spitalul judetean Timisoara, acolo sunt 5 paturi in urgente minore, 4 in tratament imediat, 2 la resuscitare si 2 in post resuscitare, dupa matematica mea sunt 9 paturi, dintre care cele de la resuscitare sunt folosite doar in cazuri foarte grave, sunt 2 medici, si 3 rezidenti.......se intampla de multe ori sa fie 14 pacienti in acelasi timp, dintre care 3-4 sunt cu dureri in fund, scuzati expresia, care bineinteles sunt rugati sa astepte pentru ca ordinea de intrare e in functie de gravitatea problemei......credema ca aia 3-4 dupa ce se satura de asteptat incep sa comenteze ca in romania doctoru nu te baga in seama daca nu-i dai bani....

iar despre tine domule "ironic" am observat ca esti un fel de guru, de mohamed, un fel de om care le stie pe toate, de la medicina la agronomie si astrologie

--------------------
. . .
+
Diana
post 11 Sep 2009, 18:22
Post #240

Membru incepator

Doctorasule, exgarezi! De fapt si eu exagerez cand te numesc doctor. Esti abia anul 2 la facultate. Sa revenim cu picioarele pe pamant. Cumnata mea trebuia sa nasca. Macelarul (nu il pot numi medic) nu a vrut sa-i faca cezariana pentru ca nu primise sfanta spaga. Copilul a murit la nastere, iar macelarul voia in continuare spaga de la cei care ar fi trebuit sa fie parinti. Cred ca din spaga aia urma sa ia covorul rosu. Ca nu pot crede ca ii trebuia ca rata la Passat.

--------------------
Friedrich NIETZSCHE
+
31 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 08:00
Forum Renault