DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'

l@u
post 11 Sep 2009, 18:26
Post #241

Membru autentic

Group: Members

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dogy_10
post 11 Sep 2009, 18:39
Post #242

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(Diana @ 11 Sep 2009, 17:22)
Doctorasule, exgarezi! De fapt si eu exagerez cand te numesc doctor. Esti abia anul 2 la facultate. Sa revenim cu picioarele pe pamant. Cumnata mea trebuia sa nasca. Macelarul (nu il pot numi medic) nu a vrut sa-i faca cezariana pentru ca nu primise sfanta spaga. Copilul a murit la nastere, iar macelarul voia in continuare spaga de la cei care ar fi trebuit sa fie parinti. Cred ca din spaga aia urma sa ia covorul rosu. Ca nu pot crede ca ii trebuia ca rata la Passat.
*

nu vreau sa iau apararea nimanui, si consider ca doctorii care cer bani inainte de tratament trebuie impuscati, dar te intreb ce calificare ai tu sau in baza caror cunostinte afirmi ca in cazul respectiv trebuia sa faca cezariana....... esti sigura ca daca facea cezariana scapa, nu tot timpul doctoru poate salva vieti, nu de fiecare data cand cineva moare in spital e devina doctorul.....hai sa fim seriosi

si spunemi cu ce am exagerat in postul precedent???????sunt curios?

This post has been edited by dogy_10: 11 Sep 2009, 18:41

--------------------
. . .
+
Serje
post 11 Sep 2009, 18:50
Post #243

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Andy_ACS @ 11 Sep 2009, 17:38)
Eu zic sa va dati mana si sa continuam discutiile despre Passat. Sunt oameni si oameni peste tot.
"Be the change you want to see in the world" e valabil si pentru medici si politisti si orice alti oameni.

Bafta!
*

Io as da, da se pare ca n-am cu cine, nu m-am legat de el, poate sa fie intre medici dar asta nu inseamna sa le ia apararea, pana la proba contrarie il cred pe cuvant ca ii un medic bun. Dar el zice ca ii ghinionist cine da peste un medic slab, culmea ca majoritatea tot ghinionisti suntem, ii plin la stiri de ciomu&co., si asta doar cazurile descoperite, ca sunt destule ascunse sau persoane pline de durere care numai chef de scandal nu mai au dupa o nenorocire.
Si nu inteleg de ce trebuie sa le luati apararea, ei va fac de ras, din cauza lor lumea cand zici de doctor se gandeste direct la spaga... si voi le mai luati apararea? Voi ar trebui sa fiti primi care sa luati atitudine, cei care sunteti corecti.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Diana
post 11 Sep 2009, 18:50
Post #244

Membru incepator

Group: Banned

Oops, m-am prins! Spaga era doar pentru ca medicul sa i-o fluture pe sub nas copilului care in loc sa stea cu picioarele spre iesire sa se aseze cu capul si sa faca un salt pe covorul rosu. Ai dreptate! A fost vina parintilor ca nu au inteles actul medical si l-au sabotat.

P.S.: Gata ca trebuie sa plec acasa. Poate dau si de vreun politst care sa imi explice ca are nevoie de banii mei. Probabil ca sa puna becuri la semafor si sa se aprinda verdele, nu pentru spaga asa cum cred rautaciosii.

This post has been edited by Diana: 11 Sep 2009, 18:52

--------------------
Dacia Solenza 2004 - B-¤¤-¤¤¤
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
dogy_10
post 11 Sep 2009, 19:02
Post #245

Membru autentic

gata am inteles......stiam ca Romania e o tara de antrenori si politicieni inascuti, dar se pare ca e si o tara de medici inascuti...... hai sa ne lasam toti de medicina ca se pare ca oricum nu e nevoie de noi, mai rau facem decat bine...... stati linistiti ca eu unul cu prima ocazie o sa plec sa "macelaresc" oameni prin tari straine...... gata eu am terminat tot ce am avut de spus......

OT: inca odata am admirat bordul de la passat, frumos n-am ce zice

--------------------
. . .
+
Miria
post 11 Sep 2009, 19:10
Post #246

Membru

Gata baieti si fete,sa vorbim despre masina domnului doctor.Ma simt vinovat ca am inceput aceasta disputa.Cei drept unii nu stiu cum este sa inveti ani si ani de zile pentru un salariu de mizerie.Nu stiu cum este sa te culci ani de zile la rand la 4 dimineata si sa te scoli la 7 sa pleci la facultate sau in diverse module daca esti student din anii terminali.Nu stiu cum este sa inveti carti de cate 800 de pagini in 2 -3 saptamani,nu stiu cum este sa fii in criza de timp sa nu poti sa faci altceva decat sa stai sa inveti inveti si tot asa.Am diversi prieteni ce au facut medicina si am vazut cu ochii mei toate aceste sacrificii facute pentru 10 sau 11 milioane.Dupa munca asta de martir se gasesc diversi coate goale sa ia la misto un doctor ,sa ii arunce 50 de lei spaga in sictir asa.Sa fim sinceri un doctor nu ar lua spaga daca ar avea salariu mare cum este in vest.Eu sa fiu sincer de cate ori merg la doctor dau cate ceva ,o atentie ceva,este de cand lumea,dar sa ii acuzam ca sunt hoti si ca nu isi merita salariul e cale lunga.Asa daca am gandi toti,dc sa mai faci medicina daca tot e grea,devii doctor,esti huiduit si banuit a fi bandit.Pacat eu unu le dau dreptate medicilor si nu stiu pacat ca nu ii pot sustine in alt mod decat sufleteste.

--------------------
Renault /Range Rover xxx 2006/2011
http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
+
Catalinmodena
post 11 Sep 2009, 19:24
Post #247

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

QUOTE(Miria @ 11 Sep 2009, 19:10)
Sa fim sinceri un doctor nu ar lua spaga daca ar avea salariu mare cum este in vest.
*

Toate pana aici.Aste-s texte mult prea ieftine,pe care nimeni nu le poate crede.

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
kog
post 11 Sep 2009, 19:25
Post #248

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

nu asa se pune problema. In absolut orice domeniu exista specimene care fac breasla de ras, iar la noi in romania sunt mai multe ca oriunde atata timp cat facultatea se face pe spaga. Caz concret: Fosta colega de liceu nu stia in clasa a XII-a tabla inmultirii si a impartirii, sa nu vorbim de pitagore, euclizi, etc. A luat bacul cu nota foarte mare, mai mare ca mine(care totusi am invatat cat de cat si nu mi-am petrecut zilele prin baruri si discoteci). A intrat fatuca la stomatologie, si nu are nici un stres cu examenele, in viitor probabil ca isi va deschide cabinet, un motiv in plus sa ma spal in fiecare seara pe dinti. La extrema cealalta, o alta colega, de nota 10, a incheiat clasa XI si XII cu 10.00, a intrat la medicina si daca s-ar intampla vreodata sa ma opereze as dormi anesteziat linistit pentru ca stiu ca e profesionista.

Ideea e ca atata timp cat facultatea se face pe bani, in toate domeniile marile probleme persista

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
dogy_10
post 11 Sep 2009, 19:31
Post #249

Membru autentic

nu vad ce legatura are pitagora cu medicina, din fericire medicina e una din putinele facultati unde se da admitere si media de la bac si din liceu valoreaza fix 10%......in fine, eu nu vreau sa iau apararea medicilor care sunt praf, si sunt destui si asa, dar hai sa nu generalizam si sa spunem ca medici nu merita 10 mil.......cu ce e mai presus un functionar care ia 40 de milioane salariu?

--------------------
. . .
+
Catalinmodena
post 11 Sep 2009, 19:31
Post #250

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

Dar eu ce sa spun cand un fost coleg de generala a intrat la Timisoara la facultate,fara examen de admitere si ma tot intrebam de ce nu-l mai vad pe acasa.Ca sa aflu ca nu a luat toate examenele si repeta un an,care nu stiu,si sta acolo sa nu afle parintii si ii minte verzi si uscate la telefon.Pai poti merge vreodata la el ca pacient?Dar exemple sunt destule,si pozitive si negative.
Asa ca mai bine sa faca cineva un topic la cafenea si cine doreste sa discute acolo,nu aici pe topicul omului,care nu cred ca are vreo vina.Ca doar nu e pe aici vreun pacient de-al lui.Sau ma insel blink.gif ?

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
dogy_10
post 11 Sep 2009, 19:34
Post #251

Membru autentic

nu are cum sa intre fara admitere.....din cate stiu singuri care intra fara admitere sunt studentii straini care au locurile lor

--------------------
. . .
+
bulan
post 11 Sep 2009, 19:39
Post #252

Membru autentic

Pana la urma urmei toti suntem o apa si un pamant si in timp ce noi radem unii de altii dracu rade de noi.
Domnu doctor prin manuale v-ati uitat ce zice de distributie la motorizarea aleasa?La mine la 1,6 102cp zice ca se schimba chitul la 90.000km.Dar daca eu fac 10.000km/an ce sa fac sa schimb distributia peste 9 ani?

--------------------
a b c
+
kog
post 11 Sep 2009, 19:44
Post #253

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

QUOTE(dogy_10 @ 11 Sep 2009, 19:31)
nu vad ce legatura are pitagora cu medicina, din fericire medicina e una din putinele facultati unde se da admitere si media de la bac si din liceu valoreaza fix 10%......in fine, eu nu vreau sa iau apararea medicilor care sunt praf, si sunt destui si asa, dar hai sa nu generalizam si sa spunem ca medici nu merita 10 mil.......cu ce e mai presus un functionar care ia 40 de milioane salariu?
*

pai daca nu stii nici macar chestiile elementare de matematica ce se invata in generala, nu are rost sa discutam de chimie organica fizica, anatomie, genetica etc. Bine intales ca admitere se da, dar se da pe spaga sa manance si gura profesorilor ceva.

gata, eu am terminat cu offtopicul.

Sunt tare curios de DSG-ul ala nedumerire.gif in conditiile in care am condus doar automobile cu cutie 365 icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
dogy_10
post 11 Sep 2009, 19:50
Post #254

Membru autentic

QUOTE(Diana @ 11 Sep 2009, 17:50)
Oops, m-am prins! Spaga era doar pentru ca medicul sa i-o fluture pe sub nas copilului care in loc sa stea cu picioarele spre iesire sa se aseze cu capul si sa faca un salt pe covorul rosu. Ai dreptate! A fost vina parintilor ca nu au inteles actul medical si l-au sabotat.

P.S.: Gata ca trebuie sa plec acasa. Poate dau si de vreun politst care sa imi explice ca are nevoie de banii mei. Probabil ca sa puna becuri la semafor si sa se aprinda verdele, nu pentru spaga asa cum cred rautaciosii.
*

acum am realizat ce ai zis, vezi ca, copilul nu e vitzel sa iasa cu picioarele inainte.....

ar trebui sa mute cineva posturile astea la cafenea

--------------------
. . .
+
Serje
post 11 Sep 2009, 19:57
Post #255

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(bulan @ 11 Sep 2009, 20:39)
Domnu doctor prin manuale v-ati uitat ce zice de distributie la motorizarea aleasa?La mine la 1,6 102cp zice ca se schimba chitul la 90.000km.Dar daca eu fac 10.000km/an ce sa fac sa schimb distributia peste 9 ani?
*

Da nu ii precizat si la cati ani? Cum ii la Logan, 60.000 sau 4 ani, sau la Albea 60.000 sau 2 ani ... desi cam la majoritatea parca ii la 4 ani sau x km.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
Madriann
post 11 Sep 2009, 20:01
Post #256

Membru autentic

From: Tunisia

QUOTE(Miria @ 11 Sep 2009, 20:10)
....Dupa munca asta de martir se gasesc diversi coate goale sa ia la misto un doctor ,sa ii arunce 50 de lei spaga in sictir asa...

Nu e destul nu? ph34r.gif Vampiri nesatui....Dar tu promiti mult, sper sa nu te intalnesc...ca doctor.
Trebuia sa-ti bage pe gat asigurarea de sanatate si zecile/sute de milioane platite degeaba...
Ti se pare 50 RON putin? Poate de atat "a stiut" doctorul tau... icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
einstein1984
post 11 Sep 2009, 20:42
Post #257

fan Dacia

From: Bucuresti

QUOTE(bulan @ 11 Sep 2009, 20:39)
Pana la urma urmei toti suntem o apa si un pamant si in timp ce noi radem unii de altii dracu rade de noi.
*

Tata bulan, trebuie sa scrie si ceva de ani. Am impresia ca la VW sunt 5 ani, insa pot fi si 6.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
User is online!Galerie FotoPM
+
misu78
post 11 Sep 2009, 21:06
Post #258

Membru autentic

From: voluntari

@mircea, daca nu intervii, se va alege praful de topicul tau.
Deschide-ti fratilor topic la cafenea si blestemam acolo doctorii.
9 pagini in care am vazut doar cateva poze. Atat! E jurnal de bord sau ce?

--------------------
Ford Focus 2015 - IF-44-VOI
Membru cu armã!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal!
+
IRONICK
post 11 Sep 2009, 21:57
Post #259

-

From: Romania

QUOTE(dogy_10 @ 11 Sep 2009, 19:17)
Vara asta am facut practica
Ai facut degeaba din cate vad.
QUOTE(dogy_10 @ 11 Sep 2009, 20:02)
eu unul cu prima ocazie o sa plec sa "macelaresc" oameni prin tari straine...... gata eu am terminat tot ce am avut de spus......
Succes la capsuni!

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
dogy_10
post 11 Sep 2009, 22:05
Post #260

Membru autentic

se putea sa nu apara o replica inteligenta de la domnul ironic..... sunt curios ce te face atat de priceput la tot ce misca in lumea asta......si totusi nu mi-ai raspuns la intrebarea anterioara

--------------------
. . .
+
IRONICK
post 11 Sep 2009, 22:11
Post #261

-

Cand o sa termini facultatea poate o sa intelegi. Poate.

--------------------
+
dogy_10
post 11 Sep 2009, 22:17
Post #262

Membru autentic

ok maestre cand o sa termin o sa te contactez......

--------------------
. . .
+
IRONICK
post 11 Sep 2009, 22:23
Post #263

-

O sa ai mai mult succes la macelarit capsuni.

--------------------
+
Mednick
post 11 Sep 2009, 22:30
Post #264

Membru incepator

Domnu' Doctor va rugam cu impresii despre Passat...sunt f curios cum se comporta actualul common rail ( in presa e apreciat)...despre DSG stiu ca e wub.gif

P.S. post-336-1110552475.gif Si pentru Sf.Duh al forumului, apreciat pilot de avioane fantomatice, pune matale mana pe o carte de fiziopatologie sau semiologie (daca esti curios de medicina) sau de chimie analitica sau farmacologie ( pt farmacie) ca sa intelegi de ce aceste cadre merita un salariu pe masura. Si pe urma poate mai vorbim .Poate.

--------------------
Skoda Octavia II Elegance 2007
pHarmacist acid
+
IRONICK
post 11 Sep 2009, 22:39
Post #265

-

Altu care isi acorda importanta.

--------------------
+
dogy_10
post 11 Sep 2009, 22:42
Post #266

Membru autentic

ooooo nimeni nu is acorda mai multa importanta ca tine.....

--------------------
. . .
+
Steel Tormentor
post 11 Sep 2009, 22:44
Post #267

Membru autentic

From: Constanta

Cred ca daca vedeti numai cum arata niste probleme de matematici speciale o sa va para chimia floare la ureche.

This post has been edited by Steel Tormentor: 11 Sep 2009, 23:07

--------------------
Dacia Logan 2007 Preference 1.4MPI
+
dogy_10
post 11 Sep 2009, 22:47
Post #268

Membru autentic

corect, nu neaga nimeni asta....... jos palaria din partea mea pentru oricine care a facut ceva la viatza lui, nu medicina e cea mai grea din lume.....

--------------------
. . .
+
St
post 11 Sep 2009, 22:48
Post #269

Membru

From: Bucuresti

Dar de fapt despre ce e vorba in topicul asta? wacko.gif

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
dogy_10
post 11 Sep 2009, 22:50
Post #270

Membru autentic

trebuie mutate cam 100 de posturi la cafenea......

--------------------
. . .
+
31 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 12:58
Forum Renault