Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
![]() ![]() |
Passat B6. Fauvé-u Passat. B6, Pentru cei care "suporta" TDI-u'
dogy_10 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
E totusi o diferenta intre a face cateva ture de circuit, sau de a inchiria o astfel de masina pentru week-end, si de a da 30 de mii de euro pe ea. Passat-ul merita banii mult mai mult, dupa parerea mea.
La fel, eu unul nu as da banii pe un BMW de sute de CP, insa as inchiria o astfel de masina ca sa ma joc putin cu ea. Dupa ce imi trece cheful, o duc inapoi, fara sa ma doara capul de consum, intretinere, taxe, etc. |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureºti Vale ![]() |
Frumoasa masina! Multi km fara pb!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Þuþea
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Domu' Horica, lasa-i, ca nu stie.
Pe de alta parte, observ ca exista si oameni obiectivi, cu pareri pertinente. De aceea le urez cele mai sincere felicitari (Markos, in cazul de fata, sunt fanul tau ![]() Reiterez ideea topicului: fiecare isi cumpara masina care ii place, in limitele bugetului sau. Asta nu inseamna ca este cea mai cea, dar nici nu inseamna, de asemenea, ca altii, mai putin bine crescuti, ca sa fiu blajin in exprimare, sa emita pareri, de cele mai multe ori neavizate, la adresa nu a masinii, ci a proprietarului acesteia. A eticheta omul dupa masina, fara a sti, in realitate, cu cine ai de face, este cel putin regretabil. Cu alte cuvinte, nu cred ca poate fi numit cocalar omul cu studii mai indelungate decat anii pe care ii ai, si nici acela cu examene si titluri academice si neacademice mai multe decat nr. de kilometri pe care ti-i permiti sa ii ai la bordul masinii. Putin bun simt nu strica niciodata. PS: scuze, imi urmaresc topicul, dar nu am timp intotdeauna sa raspund. LE: trebuie sa fac niste poze mai recente. Cred ca week-end-ul asta vin cu noi impresii. This post has been edited by mirceateodorescu683: 9 Sep 2010, 16:22 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Domnilor, precum au zis si altii, asta e topic despre masina mea, care este VW Passat. Ca-i de cocalar sau nu, asta nu conteaza aici. De asemenea, ma lasa rece puntile din spate, rulmentii si alte "cãngi" al caroseriei/suspensiei, etc. ale altor masini. Imi pare rau ca mi-a fost poluat topicul, dar chiar mi-e lene acum sa sterg ceea ce nu-i necesar sau nu are ce cauta pe aici.
Revin in curand cu poze si filmulete ale cocalarului cu cocomobil. Se pare ca am timp week-endu' asta, daca nu cumva se iveste vreo ocazie sa scot la plimbare "coaja". Incep cu primele propozitii: Masina are deja cam 26700 km. Fara probleme. Sticla de ulei, cumparata pentru completare, intacta. Se apropie a 2-a revizie... To be continued... This post has been edited by mirceateodorescu683: 11 Sep 2010, 09:22 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Pe 09.09.2010 masina mea a facut 1 an (ridicata de la dealer in 09.09.09
![]() Azi, dupa un drum de CT, am peste 27000. Eveniment automobilistic pe aeroportul M. Kogalniceanu de TL. Multe masini cu tunning pe ele, din diverse judete, pe ruta TL-CT si inapoi. Trafic, dar nu am vazut evenimente si nici participanti necivilizati, cu toate ca am trecut pe langa multe masini "preparate". Si, cum spuneam... Primul drum mai lung l-am facut in octombrie 2009. Bran - Moeciu. 600 km dus, 600 intors. Masina trecuse de cei 1000 km de asa-zis rodaj, si am avut curaj sa o incerc. Aveam, inca, pneuri de vara. La plecare, am cumparat, la plesneala, ultima perie de dat jos zapada de pe caroserie din Petromul de la iesire din oras. Drum fara peripetii, masina mare si confortabila. Nervoasa, dar am tinut-o in frau (cam politie). Si mi-a folosit peria. Peste noapte, prima ninsoare abundenta din toamna-iarna 2009, care i-a surprins pe toti. Am avut bec ESP din bord cvasiaprins (cauciucuri sport), am facut-o pe lama in curtea pensiunii (spoiler fata jos). Fara urmari. A trebuit sa trec pe manual la urcare la vila Bran (DSG-u' tot trecea in a 2-a si mergeam cu 900 rpm). Zapada s-a topit repede a doua zi, deci nu am avut probleme in a ma deplasa. Inspirat am fost cu peria, caci stratul, imediat dupa ninsoare, dimineata, avea cam 15-20 cm grosime. La intoarcere in Tulcea soare, curat. Viteza maxima, pe bord, atinsa destul de usor, 196 kmh, pe ruta Ploiesti - Urziceni, dupa Albesti Paleologu'. Cum am mai spus, treapta a 6-a, in modul sport, dupa atingerea vitezei de 170kmh. In rest, ce sa spun, masina care s-a comportat destul de bine, conform cu ceea ce ma asteptam de la ea: confort, liniste in habitaclu, portbagaj imens. Consum de ulei 0 in 1200 km (masurat pe joja), consum de motorina cam 6,5 L/100 km. Se poate mai putin, dupa cum se va vedea. Urmeaza Paltinis, Sibiu, ianuarie 2010. Cu cateva poze. This post has been edited by mirceateodorescu683: 12 Sep 2010, 19:49 Attached thumbnail(s) 14012010373.jpg ( Size: 45.23k ) Number of downloads: 1004 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Foarte tare Passatul..nu te intereseaza un schimb si sa imi mai dai tu diferenta
![]() edit: am uitat sa iti spun ca a mea e tsi..e un v6 de 2500cm benzina turbo..vreo 300 de cai... ![]() This post has been edited by Raduchu: 12 Sep 2010, 21:40 |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Hm, dar nu era Passat CC, de-i placea lui Arhi?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
QUOTE(Raduchu @ 12 Sep 2010, 21:38) Foarte tare Passatul..nu te intereseaza un schimb si sa imi mai dai tu diferenta ![]() edit: am uitat sa iti spun ca a mea e tsi..e un v6 de 2500cm benzina turbo..vreo 300 de cai... ![]() Pusti teribilisti care umplu saloanele de spital. La ce-ti trebuie 300 cai? Sau, cel putin, la ce mi-ar trebui mie? Cu alte cuvinte, ce logica are postul tau? Nu mai zic aberatia de schimb. Chiar ai fost total pe alaturi. Iar cat despre replica cu CC-ul, ma abtin, data fiind lipsa de subiectivitate a emitentului. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Lipsa de subiectivitate e buna. Probabil ai vrut sa spui lipsa de obiectivitate.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Date fiind ora matinala si cafeaua nebauta, am gresit, recunosc. Asta nu inseamna ca sunt nesimtit. Dar consecvent da. Deci se sterge, domnu' Maersk! Tot, cum era vorba. Din cauza lipsei de obiectivitate.
This post has been edited by mirceateodorescu683: 14 Sep 2010, 12:46 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
E bine ca o si folositi, 27000 km intr-un an e ceva. Am mers si eu cu Passat B6, dar era 1.9 TDI cu 5 trepte manuala. Tapiterie din piele, radio-cd, insa fara navigatie etc. Pfoai de mine cum mi s-a parut, venit dupa dacia 1310. Frana de mana pe buton, in stanga volanului, in mers nu scartaia, nu troncanea. Imi place argnitiul ala cu aspect de aluminiu de pe bord (o fi chiar aluminiu? nu stiu - oricum m-a facut sa-mi aduc aminte de prima masina pe care am condus-o, Dacia 1300 din `77 a bunicului, inca mai suspin dupa ea), amuzant mi se pare ca scrie "PASSAT" pe bord, deasupra ceasurilor, de parca nu stii in ce masina te urci.
Si la portbagaj balamalele sunt ca lumea, ies din gaurile lor, nu iau din gura de deschidere a portbagajului. Amortizor la balama n-am vazut, sau poate nu m-am uitat eu cu atentie. Si in spate foarte bine compartimentat spatiul, are cotiera centrala cu 2 aeratoare in spate. Smecherie masina ce sa mai... |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
1. Decorul este Brushed Aluminium, deci este
![]() 2. Nu mai scrie Passat pe tabloul de bord. 3. Balamalele au si telescoape, dar ascunse sub capitonaj. Capota portbagajului se deschide din buton, dar nu "sare", si opune rezistenta la inchidere. Multumesc pentru urari! Masina smechera, dar nu cea mai, ca nu-mi permit dusmanii ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Balamalele ies din gaurile lor care gauri sunt facute in asa fel incat sa ia din portbagaj, numai ca prin spatele mochetei. Atat timp cat balamalele sunt o simpla bara e imposibil sa nu ia din portbagaj. Daca faceau ca la b5 sau ca la megane 1 (2 nu stiu cum are) atunci era o treaba.
Doctore zici ca capota nu se deschide definitiv cand deschizi din buton? 192545_Passat-2.jpg This post has been edited by St: 16 Sep 2010, 11:17 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu se deschide de tot, e ca la Megane 2 cand apesi pe butonul de deschidere de pe capacul portbagajului.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Deschiderea din exterior se face prin apasarea emblemei. Desi frantujii, japanezii si coreienii fac si ei masini, nici nemtii nu e prosti, ca d'aia mi-am luat masina germanica. La apasarea emblemei sau a butonului interior, capota se deschide pana sus. Spre ciuda celor cu masini de alte natii
![]() LE: sau la apasarea butonului de pe telecomanda. This post has been edited by mirceateodorescu683: 16 Sep 2010, 14:45 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 16 Sep 2010, 11:09) 3. Balamalele au si telescoape, dar ascunse sub capitonaj. Capota portbagajului se deschide din buton, dar nu "sare", si opune rezistenta la inchidere.: Asa, chestiune rezolvata. Zisesei aici ca "nu sare" si credeam ca asta insemna ca nu se ridica pana sus. Eu interactionez cu unul din 2007 si la ala se ridica pana sus, ma gandeam ca o r fi schimbat astia sistemul, ceea ce ar fi fost aiurea. Dar balamelele trebuie sa recunosti ca erau mai eficiente alea de la b5/b5.5 ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
N-am folosit si n-am avut B5 sau B5.5 ca sa ma pronunt. Posibil, nu zic nu.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La B5.5-ul pe care l-au avut ai mei inainte am avut tot timpul probleme cu telescoapele si mecanismele de la capota portbagajului, tot timpul trebuia sa le administram WD40 pentru ca se intepeneau si trebuia sa tragi de capota. Sincer prefer sistemul cu arcuri de la Logan, dar acoperit, totusi.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Raduchu |
![]()
|
QUOTE(mirceateodorescu683 @ 13 Sep 2010, 00:10) Pusti teribilisti care umplu saloanele de spital. La ce-ti trebuie 300 cai? Sau, cel putin, la ce mi-ar trebui mie? Cu alte cuvinte, ce logica are postul tau? Nu mai zic aberatia de schimb. Chiar ai fost total pe alaturi. Iar cat despre replica cu CC-ul, ma abtin, data fiind lipsa de subiectivitate a emitentului. hm...nu mai stiti de gluma ![]() ![]() si am spus ca e tare passatul...poze ceva? |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Raduchu, ce masina ai tu?
Si pt propria ta "cultura", Subaru Impreza VRX STI are 300 cp din motor de 2500 cmc! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
"25" pentru Raduchu inseamna Renault 25.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Am inteles acum. Scuze pentru ca am dat cu ghioaga
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Raduchu |
![]()
|
|
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Poze au fost, daca e sa cauti in urma. Revin cu poze cu ea murdara, inzapezita, etc.
LE: zgariata, bushita ![]() This post has been edited by mirceateodorescu683: 18 Sep 2010, 11:09 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
CE poze tot vrei?
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:11 |