Ce boxe mi-ati recomanda in 150 Ron?, Pt PC
![]() ![]() ![]() |
Ce boxe mi-ati recomanda in 150 Ron?, Pt PC
solenza_scala |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
la 250 de ron am luat eu genius SW-HF 5005 5.1 noi, cu garantie
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
solenza_scala |
![]()
|
Sorry, Alydor, dar nu-mi prea permite bugetul. In plus, nu stiu unde as pune cutia aia mare.
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' in ce zona locuiesti de n-ai loc?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
claritate la 150 ron nu poti cere
ar fi bine sa asculti in magazin inainte sa iei, orice ai lua |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu 150 ron abia iei o pereche de casti cat de cat..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
solenza_scala |
![]()
|
@MOS: E o garsoniera, saracuta. Cat vrei sa poata tine?
![]() This post has been edited by solenza_scala: 4 Sep 2009, 16:38 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Te feresti sa zici zona?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
solenza_scala |
![]()
|
Podgoria. Ce are a face?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Da' toti din Arad, sunteti vecini cu argonelu'?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
podgoria.... Cand incepe faculta poate iti fac o vizita
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
depinde ce asculti, daca esti cu house si de-astea ia ceva cu subwoofer
oricum vad ca au tweeter,deci nu sunt chiar petarde pe dcshop.ro si pe alte site-uri de ITshop sunt commenturi de la cei care le-au cumparat deja. uita-te pe acolo |
--------------------
Ford
focus
|
solenza_scala |
![]()
|
Ms, ArtVandelay. De obicei ascult muzica din '80 incoace, dar nu rap sau manele sau cv cu prea multi basi.
Hint: restul aradenilor, daca vreodata va platiti apa rece, uitati-va prin parcare! ![]() This post has been edited by solenza_scala: 4 Sep 2009, 17:05 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Desi cred ca s-a epuizat stocul, in cazul tau exista doaro recomandare
Microlab M-820. Vezi daca mai gasesti pe undeva o bucata uitata de lume. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
Sustin, microlab fac sisteme de fidelitate foarte buna, doar ca nu prea stie lumea de ei
|
--------------------
Ford
focus
|
solenza_scala |
![]()
|
La prima vedere imi place, dar mai astept sugestii. Nu prea imi place faza cu butonul on/off in spate, dar, la o adica, trec peste asta...Inclin spre Genius/logitech/philips. Alte pareri?
This post has been edited by solenza_scala: 4 Sep 2009, 17:28 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Butonu' nu te incurca, ca pur si simplu le lasi sa mearga. Eu de cand il am l-am stins de trei-patru ori cand am plecat peste o saptamana de acasa.
Cand l-am cumparat, acum mai bine de 2 ani mi-am exprimat parerile despre el aici. Arunca un ochi, sunt si alte pareri ca sa nu zici ca-s doar eu nebun. Problema e ca se vinde ca painea calda si daca la Torent care-i importator scrie "Stoc rezervat" sunt sanse mici sa mai ai de unde comanda prea curand unul. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Microlab sunt foarte ok pentru banii lor.
PS: multe boxe din astea ieftine au tweetere de forma, e o bucata de plastic colorata frumos si atat. Eu am avut surpriza sa vad asta si la o combina LG de vreo 600 de lei...nu am habar ce model era. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
eu din 2006 am un sistem genius 5.1; cu o placa de sunet dedicata (creative am eu) si se aude chiar bine. din punct de vedere al fiabilitatii sunt foarte multumit, adica nici cea mai mica problema. despre microlab am auzit iar numai de bine. conteaza foarte mult placa de sunet. am placa de sunet on board pentru sisteme 5.1 insa nu se compara cu o placa dedicata. fidelitate mai mare la placa de suntet dedicata, cu mult. sper sa-ti fie de folos postul meu. succes
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
solenza_scala |
![]()
|
O iau incet: mai intai boxe, dupa aia placa de sunet dedicata...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Merced |
![]()
|
Fata de impresiile mele initiale am trecut cu timpul si eu la un sistem "modern", ca pe vremea aia aveam o janghina si am luat ieftin cu mult noroc un Creative Audigy 2 ZS cu care am "cuplat" boxele. Se simte o diferenta, un bass mai bine conturat si un inaltele/mediile se aud ceva mai bine, dar si pe onboard e foarte ok sistemul. N-ai ce sa-i ceri ca costa mai putin ca o placa de sunet teapana.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
unpic peste 150 arfi astea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Crede-ma ca lucrez de vreo doi ani la o firma care comercializeaza PC-uri si tot ce tine de ele, am avut si noi d-astea si le-am ascultat atent. Nu se compara cu Microlab-urile recomandate de mine, oricat de Creative sunt ele.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
Sa stii ca intr-un fel are dreptate.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
Casti decente iei la 80-90 ron, sennheiser
|
--------------------
Ford
focus
|
Merced |
![]()
|
Sa nu zici de CX300 ca alea-s doape si le folosesti cu mp3player-ul, nu cu PC-ul.
Or fi si d-alea normale de la ei in banii astia, oricum castile sunt alta mancare de peste. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 4 Sep 2009, 19:59) Crede-ma ca lucrez de vreo doi ani la o firma care comercializeaza PC-uri si tot ce tine de ele, am avut si noi d-astea si le-am ascultat atent. Nu se compara cu Microlab-urile recomandate de mine, oricat de Creative sunt ele. ![]() Stiu, Microlab sunt foarte ok, problema e ca nuprea se mai gasesc din pacate, din cate stiu io. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
de sennheiser hd 201 ziceam
vad ca chiar s-au mai ieftinit, 65ron good value for money, tinand cont ca 30 ron dai pe niste petarde de a4tech |
--------------------
Ford
focus
|
Merced |
![]()
|
Cum o dam dintr-una in alta, poate ma faci sa-mi iau si niste casti.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:53 |