Octavia Tour, Focus, Megane 2, Astra,..., A venit vremea (si banii) sa-mi iau masina
![]() ![]() ![]() |
Octavia Tour, Focus, Megane 2, Astra,..., A venit vremea (si banii) sa-mi iau masina
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce chestie domle...un Logan nou e mai ieftin ca un Passat SH..
![]() This post has been edited by argon: 21 Sep 2009, 19:28 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
argoane...ma refer la acelasi model........ nou si sh.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mda, era logic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 21 Sep 2009, 16:18) ![]() ![]() Btw, am avut un vecin care a mers un an de zile aproape cu un ford mondeo generatia precedenta cu airbagurile puscate. Am o poza pe aici pe calculator , daca o sa o gasesc o sa pun, cu airbagul lipit cu scotch ![]() This post has been edited by aphophis: 21 Sep 2009, 20:51 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pana la urma...sia mai luat masina????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
cine e fauve?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
fauve:Francofonii zic ca niste animale salbatice,telectualii zic ca niste tacaniti de pictori de pe la 1900 care nu le aveau cu perspectiva da` bagau culori cat cuprinde si DACIOTII le zic asa la strugurii acri de la VW(fau v). TDIIIIIIIIII
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Preferintele sau canalizat spre Ford Focus.
Am vorbit cu cineva care pusese un anunt pe autovit pentru un Focus berlina din 2007 cu 27000 km, jante, etc ..... pana la urma masina nu mai avea airbag-uri ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
un caine mare de tot
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Proprietaru Focusului o fi zis ca sddragos e din grupul veselilor care cred ca senzoru de airbag e in bara.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Lasa ca aveam eu un coleg care era convins ca daca dai cu pumnul in volan sare airbagul..
|
--------------------
Ford
focus
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sddragos @ 22 Sep 2009, 22:48) Preferintele sau canalizat spre Ford Focus. Am vorbit cu cineva care pusese un anunt pe autovit pentru un Focus berlina din 2007 cu 27000 km, jante, etc ..... pana la urma masina nu mai avea airbag-uri ![]() ![]() daca te-ai decis pe Focus, iti recomand sa intri pe www.clubford.ro si sa te uiti pe acolo prin sectiunea Targul auto, sunt vreo cateva la vanzare. le: legat de cainele care declanseaza airbagul, depinde cu ce viteza a fost lovit si cat de mare era cainele. This post has been edited by Smiley: 23 Sep 2009, 09:37 |
-------------------- |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Markos, zdrahonul ala e nou sau SH?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu airbag-ul sarit de la caine e trasa de par rau de tot. Pe acelasi CF povestea cineva ca a lovit un caine la o suta si multi km/h pe autostrada, si-a facut bara varza, dar tot nu i-au sarit pernele. Masina aia a fost lovita bine de a ramas fara airbag-uri.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
eu zic ca de fapt sunt 2 masini intruna......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Pe Focus 2 pre-facelift sunt senzori de impact in bara fata. La modelul 2008 s-a renuntat la ei.
airbeg.JPG ( Size: 119.07k ) Number of downloads: 306 This post has been edited by raqzvan: 23 Sep 2009, 15:19 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.754 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 23 Sep 2009, 16:13) Pe Focus 2 pre-facelift sunt senzori de impact in bara fata. La modelul 2008 s-a renuntat la ei. la focus din 2002 exista un senzor pe lonjeron. daca nu are accelerometru inseamna ca impactul a fost atat de puternic incat a sifonat lonjeronul. eu nu as cumpara o masina care are lonjeronul indreptat sau inlocuit. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
QUOTE(Como @ 23 Sep 2009, 15:05) Asta cu airbag-ul sarit de la caine e trasa de par rau de tot. Pe acelasi CF povestea cineva ca a lovit un caine la o suta si multi km/h pe autostrada, si-a facut bara varza, dar tot nu i-au sarit pernele. Masina aia a fost lovita bine de a ramas fara airbag-uri. Mai exact zicea ca viteza excesiva cu care a lovit cainele, coroborata cu un defect la softul masinii au facut sa sara airbagurile si ca acum e in proces cu Ford pentru despagubiri. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.754 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
spera ca sta cineva sa creada aberatii de genul ala? si urban iulian vroia procese cu dacia ca sar airbagurile prea repede dar s`a desumflat rapid.
eu nu cred asa gogosi umflate. oricine poate sa zica orice...pana ai luat masina. pe urma devine problema ta si nu stiu cum o sa apreciezi lonjeronul acela sudat si airbagurile lipsa cand (doamne fereste) o sa ai un impact frontal. e totusi vorba de siguranta... bafta! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
ia ceva nou..logan..sandel..pejo 206..citroen c3..ceva nou..mai cauta!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
pf..peugeot 206 clar mai bun decat cele spuse de el..
|
--------------------
Ford
focus
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
klaus cred ca te-ar contrazice oarecum in privinta peugeot-ului ala
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
eu am scris cateva exemple de masini noi..la banii pe care ii are. oricum..parerea mea..logan sau sandel. eu deja visez la un stepway..dar pana cand mi l-oi permte..o sa iasa din fabricatie
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 05:34 |