Octavia Tour, Focus, Megane 2, Astra,..., A venit vremea (si banii) sa-mi iau masina
![]() ![]() ![]() |
Octavia Tour, Focus, Megane 2, Astra,..., A venit vremea (si banii) sa-mi iau masina
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
problemele cu instalatia de aer conditionat si cu stergatoarele de parbriz nu cred ca tin de faptul ca masina e sh. pot aparea la orice masina, indiferent de varsta ei.
problemele definitorii la un sh sunt astea: -posibile accidente suferite, eventual reparate incorect -probleme de uzura a motorului(+ transmisie + tren de rulare), cauzate de utilizarea incorecta (forja, liniute, etc), de intretinerea incorecta (revizii neefectuate la timp) sau de utilizarea intensiva si indelungata (sute de mii de km, eventual cu kilometrajul masluit) orice alte probleme pot sa-ti apara si la o masina noua, abia iesita din curtea fabricii. This post has been edited by Smiley: 18 Sep 2009, 10:28 |
-------------------- |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pot sa iti apara si la o masina noua, DAR:
1. la masina noua probabilitatea de aparitie a unei probleme la o componenta e mult mai mica, deoarece componenta nu e uzata. 2. daca exista o problema de constructie, din fabrica, aceasta e rezolvata gratis pe garantie. Asa ca nu prea cred ca ai dreptate. La o masina SH orice componenta e afectata mai mult sau mai putin de uzura, iar durata ei de viata e mai mica decat la una noua. Insa pretul mai mic poate sa compenseze. Evident ca un SH merita sau nu in mare parte in functie de pret. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Smiley @ 18 Sep 2009, 10:28) problemele cu instalatia de aer conditionat si cu stergatoarele de parbriz nu cred ca tin de faptul ca masina e sh. pot aparea la orice masina, indiferent de varsta ei... Foarte corect! De fapt la instalatie de stropire a geamurilor, doar ca dupa spusele celor de la reprezentanta Audi, este chiar o problema frecventa la "legendarul" A4... |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 18 Sep 2009, 08:53) A4 super masina! Poate, dar daca o ai de noua... Stiu pe cineva cu un A4, masina de 5 ani, la actualul proprietar de vreo 3, a schimbat pana acum de doua ori ambreiajul... Pentru ultimul schimb de ambreiaj ar exista o explicatie (masina condusa preponderent de o soferita...), dar in plus, masina a avut probleme cu instalatia de aer conditionat, cu stergatoarele de parbriz si inca cateva nimicuri, ca la orice SH care se respecta... Avem la servici A4 o gramada. Unele sunt mai echipate, altele mai chele. Nu m-a dat pe spate. Da, finisaje mai bune (depinde si de variante de echipare ce plastice iti baga pe acolo), zgomotul e mai redus dar la capitolul demaraj nu m-au dat pe spate. Ma asteptam sa traga mai bine. Acum depinde si din ce cobori si te urci in masinile astea. Diferenta poate sa ti se para mai mare sau mai mica in functie de ce ai condus pana acum. Mai avem la servici Passat-uri. Nu mi se pare (aproape) nici o diferenta. Bine, ar fi: la Passat e spatiu mai mare in ea. De tras, trage cam pe acolo (de la 131 cp la 140 cp nu e mare sfaraiala). La finisaje e un pic mai acatarii A4 ala dar de exemplu A4 alea mai chele sunt mai naspa la finisaje si zgomot decat Passat-urile alea Highline. This post has been edited by ionutctn: 18 Sep 2009, 11:04 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
Cea mai buna achiziție ar fi un SH cu vechime de 1-2 ani, dar la care să cunoști istoricul (și să aibă un carnet de service real) - are o scadere importantă de preț dar o creștere relativ mică de uzură (și poate mai are și garanție) -- eventual mașinile recuperate de firmele de leasing.
Dup'aia (pentru mine), urmează mașina nouă ca opțiune. Loteria SH vechi și ținute în garaj de un pensionar o las altora... Gândește-te mai întâi ce-ți trebuie neapărat de la mașină (în afara de 4 roate, un covrig și un motor) și la ce o folosești, apoi ce ți-ar fi util dar nu ar fi o lipsă importantă, iar la sfârșit ce ți-ar place (estetică, brizbrizuri, etc). Compară cu bugetul, gândește-te dacă diferența vrei s-o bagi într-un fier sau în îmbogățirea spirituală și ia o decizie. Încă un sfat: nu fă rabat la siguranță: airbaguri, ABS, ESP, EDT, ABP, OMG, etc. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Nu iti lua SH .... nu sti ce masina iti cumperi....cate tepe se dau.... sincer in ziua de azi nu as avea curaj sa cumpar sh. Recomand logan nou ca versiune minim laureate 1.6 care te costa 8400 euro si ai tot ce iti trebuie la modul decent(ABS, Dublu airbag SRP, AFU, AC, oglnizi electrice, CB etc.... ) il achiti integral si gata....garantie 4 ani.... Succes!!!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca nu-ti place golanul, ar mai fi si Albea, versiunea cu AC ii 8240 euro, deci se cam incadreaza in suma ta.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Din ce am vazut pe Autovit Focusul ar fi cea mai buna alegere: la 7500-8000 euro sunt masini cu km putini (pana in 60000), 2-4 ani vechime, echipare OK, unic proprietar, etc. Motorizare... cred ca inclin spre 1.6 benzina.
Sunt masini fiabile? |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sunt mai fiabile decât ce-ai mai înșirat, cu condiția să fie noi. La SH e loterie.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Din ce am vazut, recuperari de leasing sunt cu duiumul Hyundai Accent si Peugeot 307 cu preturi in jur de 8000 cu +/-, din 2007 si in jur de 20-40000 km. Eurial Invest a pus zeci de anunturi pe Autovit.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
- MS
2007 OPC line
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sddragos @ 18 Sep 2009, 16:18) Din ce am vazut pe Autovit Focusul ar fi cea mai buna alegere: la 7500-8000 euro sunt masini cu km putini (pana in 60000), 2-4 ani vechime, echipare OK, unic proprietar, etc. Motorizare... cred ca inclin spre 1.6 benzina. Sunt masini fiabile? da, sunt fiabile. dar, ca la orice masina sh, ar trebui sa o duci la test (in Vitan sau la o reprezentanta Ford). |
-------------------- |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 18 Sep 2009, 12:56) Nu iti lua SH .... nu sti ce masina iti cumperi....cate tepe se dau.... sincer in ziua de azi nu as avea curaj sa cumpar sh. Recomand logan nou ca versiune minim laureate 1.6 care te costa 8400 euro si ai tot ce iti trebuie la modul decent(ABS, Dublu airbag SRP, AFU, AC, oglnizi electrice, CB etc.... ) il achiti integral si gata....garantie 4 ani.... Succes!!! corect aici. ca sa imi spun si eu parerea..ia un logan nou sau un sandero nou. nu or fi ele ca focus, megane sau alte masini de 8 mii de euro sh dar barem sunt noi. adica matale o conduci pana la 80-90-100 de mii cand te vei hotara sa o vinzi..nu ii iei altuia masina la 70-80 de mii ca nu stii in kilometrii astia daca a intretinut-o corespunzator sau nu. motoarele sunt fiabile..nu mai sunt ca la batrana dacie dar in orice caz..la masinile sh exista acest risc..nu stii ce a facut cu ea. iar iti spun de loganul sau sandero nou..ai garantie..in caz de se strica ceva pe la ea..se rezolva. pe langa asta..un sh de vreo 3-4 ani..peste 6 ani va avea 9 sau 10 pe cand masina ta noua va avea 6. eu unul nu pot sa inteleg de ce romanii sufera de masini straine cand cei din alte tari isi cumpara masini fabricate de constructorii lor autohtoni. ii inteleg ca sunt mai confortabile..ca de bune..cam toate sunt la fel. daca te-ai chinuit sa strangi 8 mii de euro nu ar fi pacat sa iei vreo teapa cu vreun sh?..nu e mai bine sa fii tu sigur ca piciorusul tau a atind pedala aia de acceleratie primul?..ma rog..nu chiar primul dar intelegi tu ce vreau sa zic. de ce sa te risti cand poti sta fara griji. nu stiu..faci cum crezi dar parerea mea este ca la o asemenea suma ai face bine sa cugetezi mult inainte de a lua o decizie pt ca suma e destul de mare. orisum succes cu noua ta masina! am la servici un mcv ph 1 1.6 16v. merge foarte bine..are 27 de mii de km...zero greieri si a vazut destula piatra cubica, linii de tramvai, borduri si gropi, etc. This post has been edited by titiDSN: 18 Sep 2009, 19:56 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Mda. Pana la urma tot la logan ajungi
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
- BV 11 WUW
2004 1.9 TDI 131 CP STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și, te roade? Poate mai sunt oameni care încă judecă, și care nu se aruncă la o mașină obosită, pe care apoi nu sunt în stare să o întrețină... E plină țara de toate rablele scuipate de nemți, pe care le cumpără parveniții români, iar apoi nu mai au bani de un cauciuc sau de-un bec pentru ele... Și-au luat haudi și fac revizia pe trotuar, dacă o fac, iar de schimbat anvelope nici vorbă, ce dacă au ajuns la sârmă...
|
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Smiley |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 18 Sep 2009, 21:59) ...... E plină țara de toate rablele scuipate de nemți, pe care le cumpără parveniții români, iar apoi nu mai au bani de un cauciuc sau de-un bec pentru ele... Și-au luat haudi și fac revizia pe trotuar, dacă o fac, iar de schimbat anvelope nici vorbă, ce dacă au ajuns la sârmă... toti cei ce au recomandat pe acest topic cumpararea unui SH s-au referit la masini vechi de 2-3 ani, cu rulaj normal. in nici un caz nu i-a recomandat cineva sa-si ia vreo rabla terminata, doar de dragul de a avea o sigla mai interesanta. |
-------------------- |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Tu, dacă ai cumpăra o mașină nouă, cum îți place, ca motor și dotări, la 15-20.000 euro, ai vinde-o peste 2-3 ani cu 8.000 euro, dacă ar merge perfect și n-ar avea probleme?
|
--------------------
-
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 18 Sep 2009, 20:59) Și, te roade? Poate mai sunt oameni care încă judecă, și care nu se aruncă la o mașină obosită, pe care apoi nu sunt în stare să o întrețină... E plină țara de toate rablele scuipate de nemți, pe care le cumpără parveniții români, iar apoi nu mai au bani de un cauciuc sau de-un bec pentru ele... Și-au luat haudi și fac revizia pe trotuar, dacă o fac, iar de schimbat anvelope nici vorbă, ce dacă au ajuns la sârmă... Prietene. Iar vrei sa ne certam ? Cred ca eu judec foarte bine. Prefer sa miroase a basini inauntru si sa stiu ca sunt protejat de airbaguri laterale, in scaune samd, ESP-ul care m-a scos din multe rahaturi, vreo 150 Nm in plus la cuplu sa ma ajute in depasiri samd. Termina cu frustrarile astea. Chiar nu-si au rostul. Ai impresia ca e mai ieftin sa intretii o masina noua ? Te inseli amarnic. Tu vorbesti din punctul de vedere al unui conducator auto, eu chiar lucrez in domeniu si stiu ce vorbesc. Sa fii sanatos ![]() Vad de-astia ca tine in fiecare zi. Au vrut masina noua dar n-au avut bani decat de un motor de masina de taiat iarba si-apoi cu motoarele de 1,4 au impresii de reiseri. This post has been edited by TheFastOne: 19 Sep 2009, 14:45 |
--------------------
VolksWagen
- BV 11 WUW
2004 1.9 TDI 131 CP STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(TheFastOne @ 19 Sep 2009, 15:43) N-am impresia. Sunt convins. Iar costurile de întreținere se raportează la prețul de vânzare a mașinii NOI, nu sh. Că d-aia ajung toți papagalii să cumpere A6 cu 10.000 euro, și apoi încearcă să întrețină mașina cu banii de revizii pentru Logan. Ca să nu mai ai impresia că mă vezi în fiecare zi, află că mașina mea, cumpărată nouă, costă cât vreo 2 golfuri d-ale tale, la prețul de listă, nu de dumping la care l-ai luat. Iar banii sunt munciți de mine, nu strânși din bijniță cu becuri ilegale... E amuzant că tocmai cineva cu nick-ul TheFastOne și break cu motor de tractor fumegător vorbește de "reiseri"... This post has been edited by MAERSK: 19 Sep 2009, 15:15 |
--------------------
-
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 19 Sep 2009, 14:48) Că d-aia ajung toți papagalii să cumpere A6 cu 10.000 euro, și apoi încearcă să întrețină mașina cu banii de revizii pentru Logan. Ca să nu mai ai impresia că mă vezi în fiecare zi, află că mașina mea, cumpărată nouă, costă cât vreo 2 golfuri d-ale tale, la prețul de listă, nu de dumping la care l-ai luat. Iar banii sunt munciți de mine, nu strânși din bijniță cu becuri ilegale... E amuzant că tocmai cineva cu nick-ul TheFastOne și break cu motor de tractor fumegător vorbește de "reiseri"... Papagalii aia de care vorbesti matale nu incearca prietene, chiar reusesc sa-si intretina A6-le ala cu banii de revizii pentru Logan. Breakul ala cu motor de tractor este ceea ce mi-am dorit si putut permite prietene la banii pe care i-am avut. Dar nu-mi cumpar masina noua ieftina ca dupaia sa am pretentii la calitatea finisajelor, puterea motorului si asa mai departe. Dar ce sa stie un cocalar ca tine care si-a luat masina din bani munciti, nu stransi din bisnita cu becuri care apropo prietene, nu sunt ilegale decat in mintea ta. Sa-mi arati si mie unde scrie ca sunt ilegale si te si premiez, pe cuvant. Dar stai linistit oricum ca nu de-acolo am scos banii de masina. Am muncit si eu cinstit prietene, nu mi-am plimbat curu pe vapor ca matale pe mii de euro, da' am dat cu sapa sustinut si-am reusit sa-mi iau cotetu asta. Motorul meu fumegator de tractor te saluta prietene, si-ti ureaza sa-l ajungi din urma la km parcursi fara reparatii. Sanatate ![]() This post has been edited by TheFastOne: 19 Sep 2009, 20:56 |
--------------------
VolksWagen
- BV 11 WUW
|
|
radian |
![]()
|
Ia zi bre, cat costa o revizie anuala, la Golf (scuze, am editat, inainte scrisesem o alta marca din neatentie), facuta intr-un service autorizat?
This post has been edited by radian: 19 Sep 2009, 21:33 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
unii poate isi permit
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 19 Sep 2009, 20:51) Papagalii aia de care vorbesti matale nu incearca prietene, chiar reusesc sa-si intretina A6-le ala cu banii de revizii pentru Logan. Breakul ala cu motor de tractor este ceea ce mi-am dorit si putut permite prietene la banii pe care i-am avut. Dar nu-mi cumpar masina noua ieftina ca dupaia sa am pretentii la calitatea finisajelor, puterea motorului si asa mai departe. Dar ce sa stie un cocalar ca tine care si-a luat masina din bani munciti, nu stransi din bisnita cu becuri care apropo prietene, nu sunt ilegale decat in mintea ta. Sa-mi arati si mie unde scrie ca sunt ilegale si te si premiez, pe cuvant. Dar stai linistit oricum ca nu de-acolo am scos banii de masina. Am muncit si eu cinstit prietene, nu mi-am plimbat curu pe vapor ca matale pe mii de euro, da' am dat cu sapa sustinut si-am reusit sa-mi iau cotetu asta. Motorul meu fumegator de tractor te saluta prietene, si-ti ureaza sa-l ajungi din urma la km parcursi fara reparatii. Sanatate ![]() inclusiv la casco? ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
TheFastOne |
![]()
|
QUOTE(radian @ 19 Sep 2009, 21:28) Ia zi bre, cat costa o revizie anuala, la Golf (scuze, am editat, inainte scrisesem o alta marca din neatentie), facuta intr-un service autorizat? Depinde de motorizare. In cazul meu 400 de ron cu consumabilele originale si ulei castrol edge 5w30 505.01. Uleiul de obicei se schimba gratuit, depinde de unde-l cumperi, filtrele in jur de 20 de lei manopera pentru schimbare. Iti dai seama ca eu n-o duc la service niciodata si nu stiu exact care sunt preturile. Unde lucrez eu, sunt cam piperate si nu dau ca exemplu. QUOTE(aphophis @ 19 Sep 2009, 21:37) inclusiv la casco? ![]() ![]() Costa foarte mult casco la un aseiz, intr-adevar. Este un mare dezavantaj, trebuie sa recunosc. Dar asta e doar vina societatilor de asigurari de la noi care preiau sau cel putin se orienteaza dupa primele de asigurare din vest. Dar stai linistit ca de la anul nu ne vom mai permite foarte multi dintre noi sa ne facem casco. Fie ca avem logan sau audiu. |
--------------------
VolksWagen
- BV 11 WUW
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.746 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(aphophis @ 19 Sep 2009, 21:37) inclusiv la casco? ![]() ![]() Da, da, asa a facut un prieten cu un Audi. El merge calm, n-o cocseaza decat daca-i drumu liber, nu-i trebe casco, el e sofer bun. Si cum masina a cumparat-o cu gume de vara iar un cauciuc "pe 17" merge catre 4-5 milioane, a derapat intr-un viraj (cu tot cu mama ESP-ului) pe o ploaie torentiala si a proptit-o cu botu intr-un taluz. Scor final: 165 milioane, si asta la service "de cartier". Ca si "bonus", de atunci are o problema semnalata continuu de martorul OBD. Si nu i-a dat de cap nici pana azi, asa ca dupa ce a cheltuit zdravan pe diagnosticari a pus o banda adeziva neagra pe tabloul de bord in dreptul martorului respectiv. Ca sa nu mai vorbim de revizii facute pe groapa garajului, de diversi amici, mecanici la service-uri de cartier. Cum se face revizia: schimbat oloi, schimbat filtru de oloi, suflat filtrul de aer, suflat filtrul de polen, schimbat placute de frana (discuri pe fata si pe spate, deci dubla distractie). Legat de preturi piese de schimb: ultima data am avut amandoi o problema cu termostatul. Eu, schimb termostatul la Logan, cost 25 lei, piesa cumparata din reprezentanta, pe stoc. El, schimba termostatul la Audi, cost 200 lei, piesa adusa "pe cod", asteptat 5 zile. Si eu, si el, am facut operatiunea in fata blocului. Edit: aphophis, am dat "quote" la postul tau, pentru ca acolo am vazut ce scrie TFO, la mine e pe lista de ignore de ceva vreme ![]() This post has been edited by Illusi0n: 20 Sep 2009, 14:55 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 20 Sep 2009, 05:49) Costa foarte mult casco la un aseiz, intr-adevar. Este un mare dezavantaj, trebuie sa recunosc. Dar asta e doar vina societatilor de asigurari de la noi care preiau sau cel putin se orienteaza dupa primele de asigurare din vest. Adica nu e vina cumparatorului care si-a luat masina de ba$ini sa il vada ranjitii la semafor, ci a asiguratorului, care nu vrea sa i-o asigure pe nasturi? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Da' un termostat de berlina, cit mai e?
Ce sens are intrebarea: costurile de intretinere sunt intr-adevar prea adesea uitate. In acelasi timp e cel putin lipsit de fair-play sa compari ce se intimpla la o masina facuta declarat "la ieftin" cu una care se vrea premium. Pe acelasi principiu: dar la Mercedes, cit costa? La Jaguar? La BMW? Tocmai. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.746 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@os: ideea era ca "domnia si prostia se platesc". Si eu as putea sa-mi cumpar Audi sau Passat la mana a 2-a, dar nu le-as putea intretine. Si atunci prefer sa intretin asa cum trebuie o masina (edit: doua
![]() Unul dintre verii mei are in ograda un Mercedes C-Klasse cumparat de nou. E patron, si isi permite sa intretina masina. Inainte vreme, dupa ce daduse faliment cu o alta firma, a circulat cu o Dacie 1410 din `98 mai bine de un an jumate. Si fusese "pe cai mari", ajunsese de la Dacie pana la BMW. Nou! This post has been edited by Illusi0n: 20 Sep 2009, 15:39 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
indiferent de situatie..la un venit mic.e mai bine sa iti iei masina noua decat sh. barem ai o garantie acolo. rata oricum platesti la banca. revicia costa cu 100 de lei in plus. la un service de cartier ar ajunge la 250 lei o revizie pe cand la reprezentanta e vreo 320-350 lei.
sper sa nu se considere reclama dar la 8250 de euro iei cazanul asta cum ii spun multi. mi se pare o masina cu dotari de bun simt. http://www.dacia.ro/#/modele-si-preturi/no...an/configurator adineauri am configurat si un sandel cu motor de 1.2 si iese la un 9300 de euro..e laureat. This post has been edited by titiDSN: 20 Sep 2009, 15:58 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:00 |