Cerem respect nu miracole, apel la bunul simt
![]() ![]() ![]() |
Cerem respect nu miracole, apel la bunul simt
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, genul ala de personaj ma indoiesc ca-i mare amator de jogging... Mai degraba scoate pistolul de "autoaparare" și-si autoapara masina... Si ar avea si legea de partea sa, in fond i-a fost agresata proprietatea...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
un alt tip de nesimtire de supermarket (la metro ca nu au carucioare cu monede in special) - isi golesc caruciorul si il lasa in spatele masini alaturate, cateodata chiar lipit de masina sa fie sigur ca iti lasa o mica amintire. Acum vreo doua zile si-a lasat una caruciorul in spatele masini mele, culmea ca eu eram acolo - cand i-am atras atentia a ridicat din umeri si s-a urcat in masina. Pana la urma a coborat sa il duca - nu de alta da l-am mutat si eu la masina ei.
This post has been edited by b34uen: 18 Sep 2009, 09:14 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 17 Sep 2009, 23:58) Si de ce nu? Chiar sunt curios sa aflu o argumentatie solida... Ca probabilitatea nu poate fi chiar 0... "de-astia" sunt de fapt PERSOANE. Problema cea mai grava nu e ca le luam locurile de parcare, ci ii numim "de-astia", de parca noi suntem mai breji. TheFastOne, daca doar ti-a scapat, iti poti cere scuze. Daca nu, stai calm, ca nu e neaparata nevoie. Sa stii ca acelor oameni nu le trebuie nici sila, nici mila ta. Iar cu parcarea, uite aici filosofie: Ca sa ai locuri rezervate la meci, iti trebuie bilet. Ca sa parchezi acolo, ai nevoie de un handicap/disabilitate. Esti dispus sa platesti pretul? Daca nu, parcheaza naibii in alta parte. ![]() LE. Si corect este "S-OR GASI", nu "S-O GASI", ca E MAI MULTI, adica 6. A dracu' gramatica cu cine a inventat-o. This post has been edited by DannyY: 18 Sep 2009, 09:50 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
băi fastonule, dă-mi voie să-ți amintesc un citat de-al Cârcotașilor: "Amice, ești idiot!"
Nu-ți doresc să devii tu unul "de-astia", ci doar să cunoști îndeaproape o asemenea persoană - dacă după aceea îți păstrezi ideile... BLEAH (din respect pentru ceilalți forumiști tac). |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Lasa-l ma, ca tre' s-avem si noi cocalarii nostri pe forum! Ca sa nu fie discriminare
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Persoanele cu handicap trebuiesc ajutati si protejati astfel incat sa se integreze in societate. O persoana integrata are mai putina nevoie de ajutor de la cei din jur, are si ea demnitatea ei, se simte utila, nu o netrebnica
Oricum le este ingrozitor de greu in cladirile noastre cu cate 3-4 trepte facute absolut deanboulea, nu cred ca merita sa-i mai amaram si noi cu atitudinea noastra. Tin minte cum in facultate venea o fata cu o Dacie si cu carutul cu rotile. Niciodata nu cerea ajutorul si se chinuia singura, sa intre in facultate, daca nu o ajuta nimeni din proprie initiativa. Daca te duce mintea si tii la masina ta parchezi in cea mai indepartata si goala zona, astfel incat sa ai mai putine sanse sa-ti gasesti masina pocnita. Oricum pe langa persoanele handicapate locomotor exista si gravidele. Ele au nevoie de mai mult loc cand intra si ies din vehicul, nu se pot strecura ca ceilalti. Incercati de curiozitate sa mergeti o zi intr-un carucior cu rotile o zi, daca aveti impresia ca nu merita macar un loc de parcare. Puteti incerca si cu un carucior cu copil mic. This post has been edited by dizzy: 18 Sep 2009, 10:39 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu cunosc 2 persoane cu handicap care conduc masini, adaptate binenteles.
Una dintre ele si-a adaptat singur masina, si un tractor proprietate personala cu care isi lucreaza pamantul, si mai lucreaza si la altii. Are un baiat care sta cu el, si mai face una-alta, dar el sta pe tractor toata ziua. S-a intamplat ca una dintre persoane sa vina in Cluj, si sa nu fie nici un loc liber intre locurile rezervate... |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
eu daca as avea ceva timp liber m-as apuca de o afacere cu stickere din materiale plastice sau metalice, cu adeziv adevarat gen superglue, pe care sa pun tot felul de expresii "dragute" sau in cazul de fata disabled-toilet-sign.jpg si sa le lipesc pe masinile nesimtitilor
![]() Acum ca v-am dat o idee de afacere, cine se apuca? |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
eu le fac. le lipesti tu?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
cum sa nu. cu cea mai mare placere
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Aia au un alt fel de handicap.
|
--------------------
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cel putin in Cluj in zona centrala toate locurile de parcare pentru persoanele cu handicap sunt ocupate. In mare parte parcheaza acolo sefii unor mari localuri.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
QUOTE(aditab @ 18 Sep 2009, 11:17) A naibii cultura televizata! De un individ numit Caragiale ai auzit? Probabil ca nu pentru ca nu e fotbalist si nici nu apare tot timpul la televizor. In rest sunt perfect de acord cu citatul tau si cu destinatarul. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 18 Sep 2009, 00:10) L-am intrebat respectuos: Asteptati cumva in urmatoarele 10 minute o delegatie de 6 handicapati cu masini sa vina sa parcheze aici ? Nu stiu cum crezi ca a contat tonul respectuos aplicat pe o fraza atat de toparlaneasca. Acolo s-o aplicat regula cu "cel mai destept cedeaza". QUOTE(Muttley @ 18 Sep 2009, 00:03) Sunt destul de putini cei care conduc. In principal cei cu handicapuri locomotorii "mai putin grave". Chiar era unul pe la noi pe forum care tragea saracul de o Dacie 1310 ca nu putea sa adapteze loganul la handicapul lui, si alta masina nu-si permitea. Dar... nu uita ca nu trebuie neaparat sa fie la volan saracul om. QUOTE(Alydor @ 18 Sep 2009, 08:39) Sustin in continuare, ca cei care pretind ca nu sunt handicapati si parcheaza pe locurile destinate handicapatilor, pretind degeaba... +1 ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cris71 @ 18 Sep 2009, 08:03) Corect. Dar si problemele alea mari din trafic isi au cam aceeasi origine: lipsa de respect fata de lege si de ceilalti participanti. Vezi, aici e problema la voi cei care puneti egal intre toate incalcarile ale legilor sau regulamentelor din tara asta. Nu exista comparatie. Una e spaga luata de asistenta medicala dintr-un spital pentru a facilita acordarea unui concediu medical (coruptie se cheama) si alta e comisionul (spaga) luata prin care se fac niste contracte/privatizari dupa care executia unei lucrari iese prost sau unii oameni raman fara loc de munca deoarece privatizarea nu a fost un succes. Coruptie se cheama ambele dar impactul social difera foarte mult. This post has been edited by ionutctn: 18 Sep 2009, 15:39 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Bineinteles, e mare diferenta....
Ambele acte au impact asupra celor din jur. Daca unul da spaga si nu repara un drum, toti care trec pe acolo isi rup masinile. Daca toti anagjatii dau un 'comision' pentru concediu medical, CAS plateste indemnizatii in loc sa aloce bani pentru medicamente. Gigi Duru parcheaza pe locurile pentru handicapati ca e el cu mot si nu isi poate deplasa burdihanul pe picioarele proprii, politistul ia comision in loc sa ii ia carnetul pentru ca goneste ca nebunul pe sosea, Ionel arunca gunoaiele pe jos pentru ca plodul mamicii e deosebit etc. Romanii au nevoie de educatie cu biciul. ![]() |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
O sa iau la mine un borcan de ceva sa le spoiesc parbrizele. In rest numai bine.........
![]() ![]() Nu stiu care ati observat. In carrefour parca, la semnele care atentioneaza ca sunt locuri rezervate persoanele cu dizabilitati scrie sub ele "Mi-ai luat locul, ia-mi si handicapul" |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Thor1983 @ 18 Sep 2009, 16:43) Gigi Duru parcheaza pe locurile pentru handicapati ca e el cu mot si nu isi poate deplasa burdihanul pe picioarele proprii, politistul ia comision in loc sa ii ia carnetul pentru ca goneste ca nebunul pe sosea, Ionel arunca gunoaiele pe jos pentru ca plodul mamicii e deosebit etc. Romanii au nevoie de educatie cu biciul. ![]() Corect, dar cine sa o faca? Acum cateva luni era blocata jumatate de faleza cu eternele sapaturi ale lui Nicolae ia ghiciti unde parcau cocalarii? Fix unde era ingustata strada! Iar "comunitarii" erau prin tot orasul impartind amenzi pentru parcare ilegala numai acolo nu! Cand l-am intrebat pe unul de ce nu-i vad si pe aia a ridicat din umeri. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Atata timp cat isi fac planul de amenzi, nu ii intereseaza. Pacat ca nu se aplica regulile de circulatie si in hiper-market-uri, poate asa ar lua amenda si specimenele astea . Dar chiar daca s-ar instaura regulile de circulatie, nu il vad pe cap de creta venind sa dea amenda in carrefour sau cora. Sau daca vine probabil parcheaza si el pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilitati.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Foto 1: ne bucuram ca E-on promoveaza integrarea persoanelor cu dizabilitati, chiar pare-se (dupa masina) pe functii de conducere... Facturarea gazului metan in kWh nu mi se mai pare chiar inexplicabila
![]() Foto 2: asta chiar e un exemplu de "dizabilitat", nu a reusit sa se incadreze pe un loc, desi aceste locuri de parcare sunt mult mai late decat media. DSC00215.JPG ( Size: 349.43k ) Number of downloads: 302 DSC00079.JPG ( Size: 331.61k ) Number of downloads: 328 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Probabil se astepta o delegatie de vreo 5-6 persoane cu dizabilitati, conducatori auto sa vina sa-si faca cumparaturile si-a vrut omu' sa aiba loc toti
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ignoranta si nesimtirea nu sunt dizabilitati, deci nu mai parca pe locurile alea.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
QUOTE(Diana @ 18 Sep 2009, 16:30) A naibii cultura televizata! De un individ numit Caragiale ai auzit? Probabil ca nu pentru ca nu e fotbalist si nici nu apare tot timpul la televizor. In rest sunt perfect de acord cu citatul tau si cu destinatarul. Cucoană, te băgași în seamă; e radiodifuzată - așa poate o recunoaște idiotul, că de citit o carte... îndoi-m-aș... Dacă aveam de ales altceva în afară de "behehe" îi ofeream un citat dintr-un personaj omniprezent la teveu. BTW: ia o virgula să o pui unde trebe' în postul tău: , |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 19 Sep 2009, 20:41) Te mai si lauzi... QUOTE(TheFastOne @ 19 Sep 2009, 20:41) Oricum, e prea exagerata situatia. Eu n-am mai vazut de ani de zile un autoturism care sa aiba sticker de handicapat. Masini conduse de handicapati sunt multe, foarte multe, dar asta nu cred ca e un motiv serios sa se faca 8-10 locuri de parcare pentru handicapati fix langa usa magazinelor de bricolaj. Sanatate ! Daca tu nu ai vazut, logic si firesc, nu exista... Banuiesc ca nu ai prea avut ocazia sa te plimbi pe afara (daca ai fi facut-o, sigur ai fi gandit altfel), ar fi totusi educativ pentru tine, sa-ti intrebi prietenii ce importanta dau altii in asigurarea a cat mai multe faciltati celor cu dizabilitati. M-a impresionat metroul vienez, unde fiecare statie are lift destinat persoanele cu dizabiltati locomotorii. Si, fii convins ca daca s-ar gasi vreunul sa-si dea cu presupusul ca acelor persoane li se acorda prea multa atentie, ar fi supus oprobiului public. Cel putin... Evident, bizonul mioritic are o abordare originala... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu la supermarket nu-mi parchez masina aproape de intrare (pe locurile persoanelor cu dizabilitati nici nu incape vorba), asta ca sa nu-mi loveasca careva cu usa, sau mai rau cu masina - tabla, insa nu o parchez nici prea departe, ca daca e stinghera ma gandesc sa nu mi-o incerce careva.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 19 Sep 2009, 08:45) Ma refeream la idiotii care parcheaza masinile in fata hiper-market-urilor, stau 2-3 ore si isi lafaie curul in magazin, si 30-40 de oameni se chinuie in intervalul asta sa iasa si sa intre in parcarea hiper-market-urilor. Asta pentru ca burtosul a blocat jumatate din drumul de acces. Eu zic ca mai bine te duci si speli masina decat sa vorbesti aiurea in tramvai pentru a mai face 2-3 posturi. De obicei remarcile precum a ta sunt facute tocmai de persoanele pe care noi le incriminam. Daca nu este cazul atunci imi cer scuze. In rest, poti sa argumentezi parerile daca vrei sa porti o discutie civilizata, nu sa vorbesti aiurea in tramvai. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 19 Sep 2009, 21:41) 1. Nu mai sunt disponibile alte locuri de parcare. 2. Am agatata remorca dupa mine si nu pot sa incurc circulatia parcand pe locurile disponibile ale persoanelor fara dizabilitati fizice, ci poate doar psihice. 1. Da-da-da, ai colindat tu parcarea la un hypermarket si numai locurile alea mai erau libere... Hai sa fim seriosi, ca eu n-am vazut niciodata situatia asta, nici macar in Bucuresti de cate ori am fost. Acu, poate s-o fi intamplat, da' n-am prins eu.... 2. Si nu ti-e mai simplu atunci cand mergi si cu remorca, sa parchezi in fundul parcarii, unde poti sa ocupi si 5 locuri de parcare fara sa se supere nimeni? Chiar tii mortis sa te inghesui in fata magazinului, pe unde si o masina de peste 4 metri are probleme? Si eu imi las masina cat mai in capat, ca sa nu-mi bat capul. Ma uimeste prostia unora pe la parcare la Real care fac si cate 2-3 ture de parcare pe zona din fata magazinului, cand in rest sunt zone unde poti sa inveti sa intorci cu frana de mana. Da nu sunt in fata....deh... This post has been edited by Laurentziu83: 19 Sep 2009, 22:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Noul sport national : parcarea in usa hypermarketului .
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:45 |