Legalizam prositutia si drogurile usoare?
![]() ![]() ![]() |
Legalizam prositutia si drogurile usoare?
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Prietenii stiu de ce!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
si totul legal si la vedere cu factura pe firma
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
O să umble fetele prin gări strigând : Hai la m**e neamule? Trei orale la 5 lei!
![]() This post has been edited by Lostboy: 24 Sep 2009, 14:39 |
--------------------
.
.
.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Filip @ 23 Sep 2009, 22:09) Ai o impresie eronata despre mine. ![]() Si dupa ce te insori sa vii sa ne povestesti cum ai uitat tot ce ai scris aici. ![]() This post has been edited by ady77: 24 Sep 2009, 15:28 |
--------------------
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Crezi ca atunci n-ar fi bine venita cate o masa calda?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ba da, de călcat...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Nu prea gatesc pentru ca imi stric manechiura. Dar gateste iubitul meu, ba chiar spala si rufele. Eu cand sunt acasa ma uit doar la telenovele.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tu cu filip sunteti pe felie?????
mama ce papagal pretenu tau...... nu ii spui si cum cat unde si ce???? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dream on!
|
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io zic sa se interzica telenovelele
![]() edit: spalatul hainelor iese din context. Orice barbat, cat ar fi el de lenes sau nesimtit tot e capabil sa bage hainele in masina, sa toarne un pumn de detergent si sa apese un buton This post has been edited by kog: 24 Sep 2009, 16:24 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Dar ți-ar place...
|
--------------------
-
-
|
|
Filip |
![]()
|
Fii sigur ca NU.
|
--------------------
Renault
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Las' că te faci tu mare...
|
--------------------
-
-
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kog @ 24 Sep 2009, 17:22) io zic sa se interzica telenovelele ![]() edit: spalatul hainelor iese din context. Orice barbat, cat ar fi el de lenes sau nesimtit tot e capabil sa bage hainele in masina, sa toarne un pumn de detergent si sa apese un buton Aha! Si sa vezi ce stau acolo pana vine sefa dupa 2 zile - ca atunci spal eu cand sunt singur si ma impiedic de ele seara - si le mai da o tura de spalare si le intinde. Si le si aduna de pe suport. Si nu sunt lenes sau nesimtit - cel putin asa ma vad eu - pur si simplu pun hainele purtate acolo si le neglijez. Si nu le sortez. Am trucut 2 zile, s-au strans doua randuri de haine. le arunc in masina. Dar dracu sta sa separe sosetele negre de camasi. Sa vedeti cand desface din fata de perna cate un adidas ce jihad iese! Sau dracu tine minte ca trebuie sa ia rufele de acolo cand a terminat masina.Asa ca se ocupa ea. Da ii fac o ciorba de perisoare si niste sarmale... ![]() This post has been edited by Altis: 24 Sep 2009, 16:36 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Filip |
![]()
|
Lolozaur - cand te faci "mare" iti doresti sa "fii pe felie" cu nick-uri cu nume feminine de pe internet? Si care mai au si o atitudine nesuferita? Adica sa-ti placa un scris? Prefer sa raman "mic".
![]() @Altis - de preferat este sa se spele adidasii separat, intr-o galeata. Iar ciorapii si lenjeria intima sa nu se amestece cu tricouri, fete de perna etc. - daca se poate spalat separat, de mana, la lighean. Eu asa fac. Cat despre lasatul lucrurilor in masina, taica-meu a lasat tot asa, vreo 2 zile in masina hainele, si cand am deschis, unele aveau mucegai! ![]() Ma mai sfatuise unul sa spal prelata auto in masina de spalat. Auzi! In masina de spalat! ![]() This post has been edited by Filip: 24 Sep 2009, 16:45 |
--------------------
Renault
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
trebuia sa le mai speli odata.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Filip |
![]()
|
Ete na, le-am facut carpe de masina... de mucegai nu scapi asa usor.
|
--------------------
Renault
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
c-am seman cu ala din descrierea dianei
![]() Pai da miemi place masina mea DW cu bule de aer spala singura .io dau doar start ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
b76bgaarh |
![]()
|
cataline..... esti dus.....team pierdut....
deci masina de spalat daewoo.... masina..daewoo...ce urmeaza...aer conditionat... tveu.... tot woo... astepti si modelul de nevasta de la woo???? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu? Cu juma de sac de orez o face fericita 1 an de zile.
This post has been edited by vijelie: 24 Sep 2009, 17:30 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() stiu arhi ca esti invidios ca nu au scos astia de la reno electrocasnice ![]() QUOTE(b76bgaarh @ 24 Sep 2009, 18:15) cataline..... esti dus.....team pierdut.... deci masina de spalat daewoo.... masina..daewoo...ce urmeaza...aer conditionat... tveu.... tot woo... astepti si modelul de nevasta de la woo???? Aer conditionat dw o sa iau,ca am vazut ca e smecher ![]() ![]() Si ai uitat de cuptor microunde dw,cand mai gasesc ceva te anuntz ![]() Ia ceteste aici,plasme ioni alea alea ![]() http://www.daewoo-electronics.ro/ro/produc...=8&id_model=173 This post has been edited by C@talin: 24 Sep 2009, 19:17 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Cand Romanii au cucerit Dacia au venit cu doua legiuni ai caror soldati erau din Napoli si Palermo.Indiferent de ce legi avem sau de ce legi se vor mai legifera nu vom fi niciodata departe de ce se intampla azi in Napoli si Palermo.
|
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 21:32 |