Legalizam prositutia si drogurile usoare?
![]() ![]() ![]() |
Legalizam prositutia si drogurile usoare?
Andrul |
![]()
|
||
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu am vorbit strict de mine. Ce consider EU pentru MINE. Atat. Nu ma intereseaza de altii, nu zic ca nu e normal, e normal, si mama spala pentru tata si pentru mine. Numai ca eu n-as accepta. E ilegal cumva?
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Draga Filip, mai concret te rog! Care dintre cei doi parinti curata rahatul copiilor. Ai fost foarte clar cu blidele si hainele tale, insa cand vine vorba de copii devii subit evaziv.
In ceea ce priveste munca pe care o presteaza prostituatele, de ce te deranjeaza faptul sa isi menajeaza manutele? E treaba lor daca isi pastreaza manechiura in stare buna si prefera sa suga scule de tractoristi nespalati. E o munca grea si cea de prostituata si este alegerea lor sa o faca. Fiecare decide pentru el insusi, dar tu esti foarte ingrijorat pentru altii ca muncesc usor in loc sa creasca porcul. Eu nu vreau sa fac munca lor, dar sunt de parere ca fiecare munceste cum vrea sau poate cum are posibilitatea. Unele prostituate au ajuns saa faca asta pentru ca au fost abuzate in copilarie sau pentru ca nu le-a angajat nimeni. Au fost nevoite sa renunte la principiile tale ortodoxe si sa faca ceva pentru a-si permite o paine. Inca o data, lasa-i pe altii si vezi-ti de cartoanele tale! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
Filip |
![]()
|
Eu. Esti multumita? Si ma cheama Filip. Nu "Draga Filip". Imi racaie retina formularea asta.
Si oricum ii las pe altii, ca doar nu m-oi duce in Piata Victoriei cu pancarte sa militez impotriva prostitutiei. Mi-am exprimat o parere doar. EDIT: si sunt bucati de placaj - nu cartoane - cum am mai spus, catoanele se degradeaza la prima ploaie. This post has been edited by Filip: 23 Sep 2009, 21:37 |
--------------------
Renault
|
|
Diana |
![]()
|
Draga Filip, cred ca e timpul sa scrii si aici cum te hartuieste femeia asta disperata!
![]() QUOTE(Filip @ 23 Sep 2009, 18:49) Un lucru pot sa va spun despre @Diana: este un om rau! Sa ironizezi tu pe teme sexuale un om mai mic decat tine, un copil (ca pana la urma asta sunt la 18 ani), e rusinos! Ati vazut? Cum a aparut ea, discutia a si deviat catre femei, procreere, a facut aluzii mai mult decat obraznice etc. Mie mi-ar crapa obrazul. Eu nu i-am vorbit niciodata obraznic. Trageti voi concluziile! ![]() Asteptam concluziile! ![]() Daca va crapa obrazul de rusine va rugam sa treceti peste partea cu procreatul! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Te cam domină bag seama...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Filipe, vino ma la mine sa te duc la curve, lasa forumu asta. Ai PM.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
grecule vezi ca intri la pedofiie ca e minor
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
N-o fi vecinu' meu, Pilif?
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate pune un moderator si un POLL.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Diana |
![]()
|
Markos, daca ii dai si o "fumigena" esti chiar on-topic.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca il domina poate ii place...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Filip |
![]()
|
Eu ma retrag. Va urez tuturor o seara placuta (ce a mai ramas din ea) si Dumnezeu sa va lumineze!
This post has been edited by Filip: 23 Sep 2009, 21:50 |
--------------------
Renault
|
|
Diana |
![]()
|
Aha! Ai plecat cu Markos. Distractie placuta!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
Friedrich NIETZSCHE |
|
C a t a l i n |
![]()
|
A plecat unul, dar a apărut altul... Diana, te ocupi și de TheSlowTwo?
![]() This post has been edited by MAERSK: 23 Sep 2009, 21:53 |
--------------------
-
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
magarilor. Va luati de el ca e om la locul lui. Si Diana, De unde atata placere perversa in a-l sicana. Nu inteleg ce vrei sa ii demonstezi. Vrei sa ii arati ca femeia e pe o treapta mai jos ca barbatul si ca intotdeauna o va dispretui intr-un fel sau altul. Chiar nu cresi ca exista si oameni care sa se poarte frumos nu doar de dragul p****** sau a unor rufe spalate? Filip e un mare dobitoc. Asta pentru ca INCEARCA sa fie mai bun. Nu mai ai voie sa faci asa ceva, sau sa o spui pentru ca vor rade toti. Asta e.
P.S. Poate am scris prostii acuma, dar imi asum raspunderea. P.P.S hai ca s-a deviat rau de tot ![]() This post has been edited by kog: 23 Sep 2009, 21:59 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Sep 2009, 22:56) Te duc io la un bordel, afara iol duc inauntru ma, pat, tv, baie, tot confortu. saracule! This post has been edited by Markos: 23 Sep 2009, 22:08 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Filip @ 23 Sep 2009, 21:49) Ma, pe bune acum, eu iti respect credinta, daaaaar mai iesi pe afara, mai socializeaza, mai experimenteaza. Nu cred ca se supara Dumnezeu daca iesi la un suc cu o fata sau daca discuti cu o fata. Ai foarte multe de invatat, o sa vezi, si toate trebuiesc facute la timpul lor. Religia obsesiva esta ca orice alt viciu, grija mare cu extremele ! On topic : prostitutia ar trebui legalizata, dar aceasta activitate sa se desfasoare intr-un cadru organizat, cu controale stricte ( ma refer in special la boli ) Nu mai insistati, consumul de marijuana nu provoaca dependenta. Ca dupa ce incerci o data si iti place mai vrei si a doua oara e cu totul alta poveste. Asa e de exemplu si cu ciocolata sau cu sexul, dar nu le vad pe astea sa fie interzise. Nu o sa vezi niciodata pe cineva intrand in sevraj sau sa nu mai poata pana nu fumeaza niste iarba. This post has been edited by Shush: 23 Sep 2009, 22:10 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
avind in vedere ca doua topicuri trateaza acelasi subiect parerea mea este ca este pentru a masca (distragerea atentiei) cum zicea cineva si anume altceva ce se intimpla in momentul asta ceva zic eu mult mai grav (incepind cu FNI si GREVELE care o sa fina curind) pacaleala a se citi promisiunea de a mari salariile bugetarilor (promisiune facuta inainte de alegeri) iar acul trebuie sa ia 10 zile libere ca nu mai au bani la buget sau ca spitalele nu mai au bani nici pentru salarii
oricum chestia asta suna a campanie electorala murdara in timp adevarul va iesi la suprafata astazi la stiri si la diverse emisiuni numai tema asta s-a discutat , sint curios de OTV |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
TV-ul la ce folosește?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 23 Sep 2009, 23:09) dar aceasta activitate sa se desfasoare intr-un cadru organizat, cu controale stricte tu de unde dai copy-paste? din Cutezatorii? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Din mine
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 23 Sep 2009, 23:10) TV-ul la ce folosește? ![]() adult channels, just in case.. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Degeaba se legalizeaza, desi oricum vorbim aiurea despre treburile astea ca nu se vor intampla in veci. Si de ce spun asta.
Pare utopic sa credem ca daca de maine se legalizeaza prostitutia n-o sa se mai practice la negru. In carti cu povesti s-ar intampla ca maine toti "pestii" sa-si faca S.R.L., sa taie bonuri pe un oral sau un normal, sa plateasca darile la bugetul de stat. Daca s-ar legaliza prostitutia probabil 5%, si asta cred ca e un procent mare din femeile care azi fac centura ar ajunge sa lucreze intr-un cadru d-asta legal. Deci, ca o legalizam sau nu, tot riscurile alea o sa fie in mare. Si tot evaziunea aia fiscala, si tot aceleasi probleme de ordin social. La droguri usoare e alta situatie. Pe de-o parte as fi de acord. Daca as avea convingerea, ceea ce in Romania e aproape imposibil sa ai, ca aia vand ce tre sa vanda, mi se pare absolut normal. Decat sa cumperi de la coltu' strazii cine stie ce canepa "asezonata" cu heroina sau alte nenorociri, ideal ar fi sa cumperi exact ce vrei dintr-un soi de farmacie, da' controlata la sange saptamanal de o autoritate a statului. Lucru evident utopic in Romania. In plus si aici ajungem la aceeasi situatie, dealer-ii care isi scot bani din asta n-au nevoie sa plateasca la stat, vor vinde "linistiti" ca si pana acum la negru si asta e viata. Ar fi ca la anumite iesiri de pe cate o autostrada dintre alea doua pe care le avem. Sunt niste limitari de-a dreptu' ridicole inainte de cate o curba, d-alea 40 km/h cand poti foarte bine sa mergi cu 80km/h, destui merg cu 130km/h in continuare si nu stiu daca trei masini respecta strict reglementarea aia, dintr-o suta care trec pe zi. O legalizare de pomana. Ar fi dar n-o sa fie. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
ii rupe teveaul
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
exact. Tigarile sunt legale si tot se face trafic, alcoolul la fel.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sincer pentru maxim 50 de bani diferenta decat sa iau de la tigani de pe tarabe din piata L&M facut in cel mai bun caz la rusi, in cel mai rau caz in Moldova, care nici macar nu se compara cu ala al nostru, parca fumezi frunze de pe sant uscate, cumpar de la magazin si platesc accizele.
Ca in traficul cu tutun se practica pana la urma niste preturi cam de porc de cativa ani. Daca era vorba sa le gasesti la juma' de pret poate era tentant, altfel mai bine zic pas. Singuru' motiv pentru care sunt "in tema" e ca-i cumpar lunar bunica-mii cate un cartus din cele mai ieftine tigari cu filtru pe care le au aia, 4 lei pachetu', sa dea pe la oamenii care mai vin cu ziua la munca. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:08 |