Legalizam prositutia si drogurile usoare?
![]() ![]() ![]() |
Legalizam prositutia si drogurile usoare?
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
E vorba sa se legalizeze consumul. Deci traficul ar ramane incriminat. De acord cu Matli, argumentatia colegului skija nu sta deloc in picioare.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(skija @ 23 Sep 2009, 14:56) bai nene.. nu e vorba de LEGALIZARE... in studiul ala social este vorba sa NU FIE PEDEPSITE CONSUMUL si DETINEREA ptr. CONSUM (la droguri) si SA NU LE MAI AMENDEZE PE TARFE... De fapt era vorba despre LEGALIZAREA "sexului comercial" si "dezincriminarea consumului de droguri". |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skija @ 23 Sep 2009, 16:23) la fel e si cu bautura... probabil ca nici nu stii cum miroase "iarba"... Garantez ca ala care baga "droguri usoare" (iarba, has) nu o sa violeze pe nimeni (in cel mai rau caz, se lasa violat). Ba chiar o sa se c**e pe el de ras daca-i apare vreo pasarica in vizor... Aia rupti in supapa cu injectabile, sunt mai linistiti si mai calmi decat aia care beau... (stai vreo 2 seri prin Salajan... ) deci.. bautura este mai periculoasa decat drogurile... SA FUMAM ZIC! Legat de vicii: mai de mult se punese in discutie sa se legalizeze bautura la volan in cantitati mici, dar doar un pahar la masa.. si stiti de ce nu a legalizat-o? Pentru ca romanul daca bea un pahar va mai bea inca unul ca deh.. nu se pune.. apoi inca unul.. Unde se vor consuma droguri usoare se vor consuma si dinalalea grele, romanul nu se multumeste cu putinul.. va vrea mai mult.. si vor fi mai multi tentati sa incerce si droguri"grele" daca e legal dinacelea usoare.. Alaturi de sex.. numai bine.. Legalizarea prostitutiei m-i se pare ok.. si treaba cu prezervativele.. dar asta cu drogurile m-i se pare un adevarat Dezastru!! si chiar asa o sa fie. Iar daca ma gandesc bine nici prostitutia nu e chiar ok pentru ca in loc sa indemne fetele sa munceasca undeva.. legea le va permite sa se destrabaleze pe bani.. Cand o sa intrebam o fata de clasa a 8-a ce vrea sa ajunga.. ea va spune "prostituata", o sa o intrebam de ce?? iar ea va spune ca se castiga mai bine decat daca s-ar face profesor sau inginer.. etc.. dragut context nu? Ne ducem de rapa ce sa mai... din ce in ce in mai rau merg lucrurile in frumoasa noastra tara ![]() This post has been edited by panter1: 23 Sep 2009, 17:12 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
vrajala electorala am impresia
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
xcss |
![]()
|
Electorala? Asa am ajuns? Sa isi caute el lider maximo votanti printre clienti de curve si junkies?!
|
--------------------
-
-
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e de ajuns cati mor de la tutun si alcool (toti banii platiti la sanatate pe cine credeti ca trateaza?), mai ramane legalizarea marijuanei, sa vedeti atunci cati schizofrenici vor popula cabinetele psihiatrice sau cati se vor arunca de la etaj ca sa simte ca "zboara" cu adevarat.
Cat despre legalizarea prostitutiei, damele de pe centura nici nu stiu sa citeasca, dar sa iti dea tie bon de m**e. Pana una alta, profesorii stau cu mana intinsa dupa bani de aproape un an pe baza unei legi care exista, iar ei se gandesc la legalizarea curvasaraiei. Asta-i tara moncher? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
xcss |
![]()
|
In tara asta vai de capul ei, legea e facultativa...
|
--------------------
-
-
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
apropo nu era de ajuns cati conduc beti pe soselele patriei sa-i vedeti si fumati acum.Doamne ce am ajuns
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
chiar.. drogurile astea consumate in exces chiar daca sunt usoare au efecte nocive in ceia ce priveste atentia la volan.. o sa vedem si mai multe accidente.. nu-i destul la cate sunt acum
![]() ![]() This post has been edited by panter1: 23 Sep 2009, 17:27 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(skija @ 23 Sep 2009, 17:23) la fel e si cu bautura... probabil ca nici nu stii cum miroase "iarba"... Garantez ca ala care baga "droguri usoare" (iarba, has) nu o sa violeze pe nimeni (in cel mai rau caz, se lasa violat). Ba chiar o sa se c**e pe el de ras daca-i apare vreo pasarica in vizor... Aia rupti in supapa cu injectabile, sunt mai linistiti si mai calmi decat aia care beau... (stai vreo 2 seri prin Salajan... ) deci.. bautura este mai periculoasa decat drogurile... SA FUMAM ZIC! ![]() În aceeași idee: Băh, noi nu luăm de unde trebuie!!!!! ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 23 Sep 2009, 18:02 |
--------------------
.
.
.
|
|
MojoGaby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 March 09 ![]() |
filmul de mai sus spune tot,si este adevarat 99%!
Eu sunt de acord si cu prostitutia si cu drogurile usoare,argumentele le gasisti in filmul de la cafe deco! |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1998
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Administrația Prezidențială precizează că propunerile comisiei de la Cotroceni privind legalizarea prostituției și dezincriminarea consumului de droguri nu sunt "o pledoarie sau un atac la valori, ci o analiză științifică".
"Prostituția există, nu o creăm acum noi în România. Ca orice lucru care există, este mult mai bine să fie reglementat decât să nu fie reglementat" |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
xcss |
![]()
|
Genial.
|
--------------------
-
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
victorase cand te facem o vizita
![]() This post has been edited by C@talin: 23 Sep 2009, 18:58 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ptr Victoras: Par a fi baietei, deci e cam in zadar...ma rog, poate nu vad eu bine in poza
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(Andrul @ 23 Sep 2009, 17:17) Nu e de ajuns cati mor de la tutun si alcool (toti banii platiti la sanatate pe cine credeti ca trateaza?), mai ramane legalizarea marijuanei, sa vedeti atunci cati schizofrenici vor popula cabinetele psihiatrice sau cati se vor arunca de la etaj ca sa simte ca "zboara" cu adevarat. Cat despre legalizarea prostitutiei, damele de pe centura nici nu stiu sa citeasca, dar sa iti dea tie bon de m**e. Pana una alta, profesorii stau cu mana intinsa dupa bani de aproape un an pe baza unei legi care exista, iar ei se gandesc la legalizarea curvasaraiei. Asta-i tara moncher? Si ce-ai vrea? Sa nu recunoastem ca avem prostitutie? Ca nu avem drogati? La fel a facut si impuscatu'... cica n-aveam bolnavi de SIDA, TBC, samd, si dupa revolutie ne-au napadit bolnavii de SIDA si TBC. Mai bine sa recunoastem ca avem probleme si sa incepem sa le tratam. Decat sa-i marginalizam mai bine i-am trata si educa si se vor integra. |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(FLP @ 23 Sep 2009, 19:08) avem de-a face cu persoane care cunosc marfa ![]() edit: apropo, in Lipova (zona agricola) au gasit acum cativa ani vreo 5 hectare, si le-au distrus ![]() This post has been edited by kog: 23 Sep 2009, 19:46 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
5HA
![]() ![]() Nu ma pricep, imi dau si eu cu parerea. Sunt filmulete pe net gramada This post has been edited by FLP: 23 Sep 2009, 19:40 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sp!ke @ 23 Sep 2009, 19:13) Decat sa-i marginalizam mai bine i-am trata si educa si se vor integra. Du-te si ofera-le educatie, dar te lecuiesti imediat cand ridica tiganca fusta si spune "mancami-ai pizza cu educatia ta, platesti sau nu?". Nu reusim sa integram tiganii de zeci de ani, si integram prostituatele in analele educatiei. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
eu unul nu inteleg cum un ii pot sa mai inghita treaba asta cu sransul banilor la buget. chiar credeti ca daca ii strang la buget..o sa se observe ceva? sunt satul de bugetele astea pana peste cap. mai nou garda financiara iti spune direct in fata ca daca nu semnezi de buna voie o amenda de 2000 de lei ca fiind contributie la bugetul local..o sa ai o saptamana plina de controale care te vor parli de minim 1000-1500 de lei pe zi.
anyway...eu cred ca tara asta ar trebui sa aleaga din ceea ce au incercat alte state..numai lucrurile bune..sau cel putin..lucruri mai bune...nu toate aberatiile. This post has been edited by titiDSN: 23 Sep 2009, 20:01 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Or sa se legalizeze astea cand le-o da si profesorilor aia 50% promisi, adica...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
E o canepa nenorocita, gasita langa gard.
![]() Asa. Am citit topicul asta si m-am crucit. Sunt unii care cred cu tarie ca daca nu va mai fi incriminata prostitutia, fetele de liceu vor deveni domnisoare de pension. Imi pare rau sa-i dezamagesc, da-i asigur ca traiesc in lumea lor, nu in cea reala. Eu, la 14 ani, abia vazusem spurcaciunea in reviste. Eram cu-n coleg in ultima banca si ne uitam pe o revista furata de la ta-su, cand s-a produs nenorocirea. M-a ginit profesoru' si m-a scos la tabla. Normal ca n-am vrut sa ies, ca doar eram cu ea bat. Am zis ca-s cu nadragii rupti in cur, dar cum n-am fost crezut, a venit sa verifice. In sfarsit... Scandal mare, tata tuns la scoala... E, astea, la 14 ani, sunt profesioniste. Taman in vara asta m-am intalnit cu una de 14 anisori. Bunica-sa o privea ca pe o sfanta, iar asta avea niste subiecte cu mine de mutisem. Intr-un final n-am putut sa ma abtin si am intrebat-o daca-i virgina. S-a pisat pe ea de ras. Cum dracu sa fie virgina? Auzi si io ce bou. ![]() Nu va mai spun in ce hal le aud vorbind si ce-si baga... Cine a primit o educatie corespunzatoare, stie unde sa se opreasca. Cine nu, o ia razna usor. Pe aici sunt unii care-si dau cu parerea despre niste lucruri pe care nu le-au facut niciodata. Eu amprieteni care au fumat iarba pana le-a venit rau. Iar acum au familii, case, masini, slujbe bune... Ca sa nu mai spun ca NU au dorit niciodata-n viata sa treaca la "ceva mai tare". Numai ca aici iti trebuie si-o farama de inteligenta. Daca ai o sursa de incredere (in cazul lor aducea chiar unu din gasca), n-ai probleme. Apoi, daca fumezi doar iarba, iar n-ai probleme. Lucrurile se complica dramatic in momentul in care cumperi de la un necunoscut. In acest caz e obligatoriu sa cumperi iarba. daca te bagi la H, risti sa ti-o furi. Dilarii, stiind ca iarba sau H-ul nu provoaca dependenta, amesteca H-ul cu un alt drog,in cantitati mici, dar suficient cat sa-ti provoace dependenta. De exemplu heroina provoaca dependenta de la prima injectie sau de la a doua tigara fumata. Daca esti bine informat si ai capul pe umeri, drogurile usoare nu-ti fac nicio problema. Daca te iei dupa radio santul si dupa diversi binevoitori care au auzit ei de la unu care a auzit de la tatal unui prieten al surorii vecinului de unde si-au facut ei casa asta vara, risti sa te ia dracu rapid. O rugaminte. Cei care n-au vazut macar cum arata un drog, de efecte nici vorba sa aiba habar, sa seabtina de la a face comentarii despre efectele drogului la volan, ca spun numai prostii. Habar n-aveti cum arata un drogat cronic care-si sparge venele din glezna, da stiti ca se suie la volan. ![]() Alcoolul si tutunul sunt mult mai nocive decat iarba. Ca sa nu mai spun ca primele doua provoaca dependenta, dar si moartea, in timp ce iarba nu. Mai am multe de zis, da m-am plictisit deocamdata. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Victore, ai imbatranit... Cred ca esti invidios ca n-ai dat la buci pana la 20 de ani...
Si daca eu cunosc drogati d-astia in ultima faza care pana la 28 de ani nici nu fumau, se pune? E treaba de anturaj si intotdeauna se vrea ceva mai tare, iar ce zici tu acolo sunt povesti si nu cred o iota. Cine incearca acum ierbuta, mai tarziu va incerca si ceva mai tare. Si cei care cochetati cu ideea asta ca te poti lasa oricand, am sa va arat cu degetul peste ani si n-am sa am nicio mila. Din partea mea, drogati-va si duceti-va la sidoase... ca si asa e plina lumea astea de "ierburi", sa ne mai rarim si noi, ca e plin la semafoare. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(Andrul @ 23 Sep 2009, 19:54) Du-te si ofera-le educatie, dar te lecuiesti imediat cand ridica tiganca fusta si spune "mancami-ai pizza cu educatia ta, platesti sau nu?". Nu reusim sa integram tiganii de zeci de ani, si integram prostituatele in analele educatiei. si tu crezi ca daca mentii prostitutia in ilegalitate... rezolvi ceva?... sa-ti spun o "noutate"... mergi pe centura bucurestiului si ma vorbim... |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
1. daca nu ati fost la curve va dati cu parerea degeaba
2. daca nu ati FUMAT un joint va dati cu parea de-am-plua |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Adica tu sustii ca daca ai fumat iarba, sigur incerci si ceva mai tare?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:24 |