DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Legalizam prositutia si drogurile usoare?

Muttley
post 23 Sep 2009, 16:56
Post #31

Group: Members
From: -

QUOTE(skija @ 23 Sep 2009, 17:47)
- ar fi salvari in zona cafenelelor
*

Esti pe alta lume. Ori te crezi in alta tara.
Nici nu stiu daca e de plans ori de kkt pe sine de ras argumentatia ta.

--------------------
Dacia 1310 TLX 1988
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
xcss
post 23 Sep 2009, 17:04
Post #32

Born to Be Epic

E vorba sa se legalizeze consumul. Deci traficul ar ramane incriminat. De acord cu Matli, argumentatia colegului skija nu sta deloc in picioare.

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
radian
post 23 Sep 2009, 17:09
Post #33

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(skija @ 23 Sep 2009, 14:56)
bai nene.. nu e vorba de LEGALIZARE... in studiul ala social este vorba sa NU FIE PEDEPSITE CONSUMUL si DETINEREA ptr. CONSUM (la droguri) si SA NU LE MAI AMENDEZE PE TARFE...
*

De fapt era vorba despre LEGALIZAREA "sexului comercial" si "dezincriminarea consumului de droguri".

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
panter1
post 23 Sep 2009, 17:10
Post #34

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(skija @ 23 Sep 2009, 16:23)
la fel e si cu bautura... probabil ca nici nu stii cum miroase "iarba"... Garantez ca ala care baga "droguri usoare" (iarba, has) nu o sa violeze pe nimeni (in cel mai rau caz, se lasa violat). Ba chiar o sa se c**e pe el de ras daca-i apare vreo pasarica in vizor...
Aia rupti in supapa cu injectabile, sunt mai linistiti si mai calmi decat aia care beau... (stai vreo 2 seri prin Salajan... )

deci.. bautura este mai periculoasa decat drogurile... SA FUMAM ZIC!
*

Legat de vicii: mai de mult se punese in discutie sa se legalizeze bautura la volan in cantitati mici, dar doar un pahar la masa.. si stiti de ce nu a legalizat-o? Pentru ca romanul daca bea un pahar va mai bea inca unul ca deh.. nu se pune.. apoi inca unul..

Unde se vor consuma droguri usoare se vor consuma si dinalalea grele, romanul nu se multumeste cu putinul.. va vrea mai mult.. si vor fi mai multi tentati sa incerce si droguri"grele" daca e legal dinacelea usoare.. Alaturi de sex.. numai bine..
Legalizarea prostitutiei m-i se pare ok.. si treaba cu prezervativele.. dar asta cu drogurile m-i se pare un adevarat Dezastru!! si chiar asa o sa fie. Iar daca ma gandesc bine nici prostitutia nu e chiar ok pentru ca in loc sa indemne fetele sa munceasca undeva.. legea le va permite sa se destrabaleze pe bani.. Cand o sa intrebam o fata de clasa a 8-a ce vrea sa ajunga.. ea va spune "prostituata", o sa o intrebam de ce?? iar ea va spune ca se castiga mai bine decat daca s-ar face profesor sau inginer.. etc.. dragut context nu?

Ne ducem de rapa ce sa mai... din ce in ce in mai rau merg lucrurile in frumoasa noastra tara sad.gif

This post has been edited by panter1: 23 Sep 2009, 17:12

--------------------
Dacia 1310 2002
+
red_dog 4 ever
post 23 Sep 2009, 17:11
Post #35

DINAMO BUCURESTI

From: Constanta

vrajala electorala am impresia

--------------------
VW POLO HAPPY,Logan ABS plus 2009,2009 - xxx
+
xcss
post 23 Sep 2009, 17:13
Post #36

Born to Be Epic

Electorala? Asa am ajuns? Sa isi caute el lider maximo votanti printre clienti de curve si junkies?!

--------------------
- - -
+
Andrul
post 23 Sep 2009, 17:17
Post #37

Membru'

Nu e de ajuns cati mor de la tutun si alcool (toti banii platiti la sanatate pe cine credeti ca trateaza?), mai ramane legalizarea marijuanei, sa vedeti atunci cati schizofrenici vor popula cabinetele psihiatrice sau cati se vor arunca de la etaj ca sa simte ca "zboara" cu adevarat.
Cat despre legalizarea prostitutiei, damele de pe centura nici nu stiu sa citeasca, dar sa iti dea tie bon de m**e.

Pana una alta, profesorii stau cu mana intinsa dupa bani de aproape un an pe baza unei legi care exista, iar ei se gandesc la legalizarea curvasaraiei. Asta-i tara moncher?

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition - B-XX-XXX
+
xcss
post 23 Sep 2009, 17:19
Post #38

Born to Be Epic

In tara asta vai de capul ei, legea e facultativa...

--------------------
- - -
+
red_dog 4 ever
post 23 Sep 2009, 17:20
Post #39

DINAMO BUCURESTI

From: Constanta

apropo nu era de ajuns cati conduc beti pe soselele patriei sa-i vedeti si fumati acum.Doamne ce am ajuns

--------------------
VW POLO HAPPY,Logan ABS plus 2009,2009 - xxx
+
panter1
post 23 Sep 2009, 17:26
Post #40

Membru autentic

chiar.. drogurile astea consumate in exces chiar daca sunt usoare au efecte nocive in ceia ce priveste atentia la volan.. o sa vedem si mai multe accidente.. nu-i destul la cate sunt acum sad.gif( Si nu tara e de vina.. ci cei care o conduc.. trebuie sa mergem toti la vot ori de cate ori avem ocazia si sa ii schimbam pe cei existenti, sunt prea multe "vulpi" batrane care ne conduc si isi vad doar interesul personal huh.gif

This post has been edited by panter1: 23 Sep 2009, 17:27

--------------------
Dacia 1310 2002
+
Lostboy
post 23 Sep 2009, 17:52
Post #41

Finding my way!

QUOTE(skija @ 23 Sep 2009, 17:23)
la fel e si cu bautura... probabil ca nici nu stii cum miroase "iarba"... Garantez ca ala care baga "droguri usoare" (iarba, has) nu o sa violeze pe nimeni (in cel mai rau caz, se lasa violat). Ba chiar o sa se c**e pe el de ras daca-i apare vreo pasarica in vizor...
Aia rupti in supapa cu injectabile, sunt mai linistiti si mai calmi decat aia care beau... (stai vreo 2 seri prin Salajan... )

deci.. bautura este mai periculoasa decat drogurile... SA FUMAM ZIC!
*

up.gif

În aceeași idee:

Băh, noi nu luăm de unde trebuie!!!!! radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by Lostboy: 23 Sep 2009, 18:02

--------------------
. . .
+
MojoGaby
post 23 Sep 2009, 18:02
Post #42

Membru incepator

filmul de mai sus spune tot,si este adevarat 99%!
Eu sunt de acord si cu prostitutia si cu drogurile usoare,argumentele le gasisti in filmul de la cafe deco!

--------------------
Dacia Berlina 1310 1998
+
tribunul
post 23 Sep 2009, 18:14
Post #43

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Administrația Prezidențială precizează că propunerile comisiei de la Cotroceni privind legalizarea prostituției și dezincriminarea consumului de droguri nu sunt "o pledoarie sau un atac la valori, ci o analiză științifică".

"Prostituția există, nu o creăm acum noi în România. Ca orice lucru care există, este mult mai bine să fie reglementat decât să nu fie reglementat"

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
xcss
post 23 Sep 2009, 18:16
Post #44

Born to Be Epic

Genial.

--------------------
- - -
+
Victoras2001
post 23 Sep 2009, 18:37
Post #45

Membru autentic

Eu vreau sa ma prinda legalizarea cu ele mari. biggrin.gif
1.JPG ( Size: 681.3k ) Number of downloads: 291
2.JPG ( Size: 384.14k ) Number of downloads: 300

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
C@talin
post 23 Sep 2009, 18:58
Post #46

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

victorase cand te facem o vizita 111.gif

This post has been edited by C@talin: 23 Sep 2009, 18:58

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
FLP
post 23 Sep 2009, 19:08
Post #47

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

Ptr Victoras: Par a fi baietei, deci e cam in zadar...ma rog, poate nu vad eu bine in poza

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
Sp!ke
post 23 Sep 2009, 19:13
Post #48

Membru dreptaci

From: Bucharest

QUOTE(Andrul @ 23 Sep 2009, 17:17)
Nu e de ajuns cati mor de la tutun si alcool (toti banii platiti la sanatate pe cine credeti ca trateaza?), mai ramane legalizarea marijuanei, sa vedeti atunci cati schizofrenici vor popula cabinetele psihiatrice sau cati se vor arunca de la etaj ca sa simte ca "zboara" cu adevarat.
Cat despre legalizarea prostitutiei, damele de pe centura nici nu stiu sa citeasca, dar sa iti dea tie bon de m**e.

Pana una alta, profesorii stau cu mana intinsa dupa bani de aproape un an pe baza unei legi care exista, iar ei se gandesc la legalizarea curvasaraiei. Asta-i tara moncher?
*

Si ce-ai vrea? Sa nu recunoastem ca avem prostitutie? Ca nu avem drogati? La fel a facut si impuscatu'... cica n-aveam bolnavi de SIDA, TBC, samd, si dupa revolutie ne-au napadit bolnavii de SIDA si TBC. Mai bine sa recunoastem ca avem probleme si sa incepem sa le tratam. Decat sa-i marginalizam mai bine i-am trata si educa si se vor integra.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw 2007/2009 Laureate
Renault Logan... by Dacia...
+
kog
post 23 Sep 2009, 19:31
Post #49

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

QUOTE(FLP @ 23 Sep 2009, 19:08)
Ptr Victoras: Par a fi baietei, deci e cam in zadar...ma rog, poate nu vad eu bine in poza
*

avem de-a face cu persoane care cunosc marfa nedumerire.gif

edit: apropo, in Lipova (zona agricola) au gasit acum cativa ani vreo 5 hectare, si le-au distrus sad.gif

This post has been edited by kog: 23 Sep 2009, 19:46

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
FLP
post 23 Sep 2009, 19:40
Post #50

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

5HA ohmy.gif ohmy.gif.

Nu ma pricep, imi dau si eu cu parerea. Sunt filmulete pe net gramada

This post has been edited by FLP: 23 Sep 2009, 19:40

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
Andrul
post 23 Sep 2009, 19:54
Post #51

Membru'

QUOTE(Sp!ke @ 23 Sep 2009, 19:13)
Decat sa-i marginalizam mai bine i-am trata si educa si se vor integra.

Du-te si ofera-le educatie, dar te lecuiesti imediat cand ridica tiganca fusta si spune "mancami-ai pizza cu educatia ta, platesti sau nu?".
Nu reusim sa integram tiganii de zeci de ani, si integram prostituatele in analele educatiei.

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition - B-XX-XXX
+
turturel
post 23 Sep 2009, 19:54
Post #52

membrisor

From: Braila

eu unul nu inteleg cum un ii pot sa mai inghita treaba asta cu sransul banilor la buget. chiar credeti ca daca ii strang la buget..o sa se observe ceva? sunt satul de bugetele astea pana peste cap. mai nou garda financiara iti spune direct in fata ca daca nu semnezi de buna voie o amenda de 2000 de lei ca fiind contributie la bugetul local..o sa ai o saptamana plina de controale care te vor parli de minim 1000-1500 de lei pe zi.
anyway...eu cred ca tara asta ar trebui sa aleaga din ceea ce au incercat alte state..numai lucrurile bune..sau cel putin..lucruri mai bune...nu toate aberatiile.

This post has been edited by titiDSN: 23 Sep 2009, 20:01

--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
+
vis-a-vis
post 23 Sep 2009, 19:56
Post #53

DaciaClubber

Or sa se legalizeze astea cand le-o da si profesorilor aia 50% promisi, adica...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
C@talin
post 23 Sep 2009, 20:00
Post #54

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

QUOTE(kog @ 23 Sep 2009, 20:31)
avem de-a face cu persoane care cunosc marfa nedumerire.gif

edit: apropo, in Lipova (zona agricola) au gasit acum cativa ani vreo 5 hectare, si le-au distrus sad.gif
*

pfoaaa mellow.gif nau rupt si tu cateva kile biggrin.gif ? stii ca erai bogat acuma cool.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Victoras2001
post 23 Sep 2009, 20:13
Post #55

Membru autentic

E o canepa nenorocita, gasita langa gard. smile.gif

Asa.
Am citit topicul asta si m-am crucit. Sunt unii care cred cu tarie ca daca nu va mai fi incriminata prostitutia, fetele de liceu vor deveni domnisoare de pension. Imi pare rau sa-i dezamagesc, da-i asigur ca traiesc in lumea lor, nu in cea reala.
Eu, la 14 ani, abia vazusem spurcaciunea in reviste. Eram cu-n coleg in ultima banca si ne uitam pe o revista furata de la ta-su, cand s-a produs nenorocirea. M-a ginit profesoru' si m-a scos la tabla. Normal ca n-am vrut sa ies, ca doar eram cu ea bat. Am zis ca-s cu nadragii rupti in cur, dar cum n-am fost crezut, a venit sa verifice. In sfarsit... Scandal mare, tata tuns la scoala...
E, astea, la 14 ani, sunt profesioniste. Taman in vara asta m-am intalnit cu una de 14 anisori. Bunica-sa o privea ca pe o sfanta, iar asta avea niste subiecte cu mine de mutisem. Intr-un final n-am putut sa ma abtin si am intrebat-o daca-i virgina. S-a pisat pe ea de ras. Cum dracu sa fie virgina? Auzi si io ce bou. laugh.gif
Nu va mai spun in ce hal le aud vorbind si ce-si baga...
Cine a primit o educatie corespunzatoare, stie unde sa se opreasca. Cine nu, o ia razna usor.
Pe aici sunt unii care-si dau cu parerea despre niste lucruri pe care nu le-au facut niciodata. Eu amprieteni care au fumat iarba pana le-a venit rau. Iar acum au familii, case, masini, slujbe bune... Ca sa nu mai spun ca NU au dorit niciodata-n viata sa treaca la "ceva mai tare".
Numai ca aici iti trebuie si-o farama de inteligenta. Daca ai o sursa de incredere (in cazul lor aducea chiar unu din gasca), n-ai probleme. Apoi, daca fumezi doar iarba, iar n-ai probleme. Lucrurile se complica dramatic in momentul in care cumperi de la un necunoscut. In acest caz e obligatoriu sa cumperi iarba. daca te bagi la H, risti sa ti-o furi. Dilarii, stiind ca iarba sau H-ul nu provoaca dependenta, amesteca H-ul cu un alt drog,in cantitati mici, dar suficient cat sa-ti provoace dependenta.
De exemplu heroina provoaca dependenta de la prima injectie sau de la a doua tigara fumata.
Daca esti bine informat si ai capul
pe umeri, drogurile usoare nu-ti fac nicio problema. Daca te iei dupa radio santul si dupa diversi binevoitori care au auzit ei de la unu care a auzit de la tatal unui prieten al surorii vecinului de unde si-au facut ei casa asta vara, risti sa te ia dracu rapid.
O rugaminte. Cei care n-au vazut macar cum arata un drog, de efecte nici vorba sa aiba habar, sa seabtina de la a face comentarii despre efectele drogului la volan, ca spun numai prostii. Habar n-aveti cum arata un drogat cronic care-si sparge venele din glezna, da stiti ca se suie la volan. radmasa.gif
Alcoolul si tutunul sunt mult mai nocive decat iarba. Ca sa nu mai spun ca primele doua provoaca dependenta, dar si moartea, in timp ce iarba nu.
Mai am multe de zis, da m-am plictisit deocamdata. biggrin.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
l@u
post 23 Sep 2009, 20:13
Post #56

Membru autentic

QUOTE(kog @ 23 Sep 2009, 20:31)
*

baaa le-au fumat...........nici tu nu iei de unde trebuie

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
vis-a-vis
post 23 Sep 2009, 20:23
Post #57

DaciaClubber

Victore, ai imbatranit... Cred ca esti invidios ca n-ai dat la buci pana la 20 de ani...

Si daca eu cunosc drogati d-astia in ultima faza care pana la 28 de ani nici nu fumau, se pune? E treaba de anturaj si intotdeauna se vrea ceva mai tare, iar ce zici tu acolo sunt povesti si nu cred o iota. Cine incearca acum ierbuta, mai tarziu va incerca si ceva mai tare. Si cei care cochetati cu ideea asta ca te poti lasa oricand, am sa va arat cu degetul peste ani si n-am sa am nicio mila.
Din partea mea, drogati-va si duceti-va la sidoase... ca si asa e plina lumea astea de "ierburi", sa ne mai rarim si noi, ca e plin la semafoare. wink.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Sp!ke
post 23 Sep 2009, 20:27
Post #58

Membru dreptaci

From: Bucharest

QUOTE(Andrul @ 23 Sep 2009, 19:54)
Du-te si ofera-le educatie, dar te lecuiesti imediat cand ridica tiganca fusta si spune "mancami-ai pizza cu educatia ta, platesti sau nu?".
Nu reusim sa integram tiganii de zeci de ani, si integram prostituatele in analele educatiei.
*

si tu crezi ca daca mentii prostitutia in ilegalitate... rezolvi ceva?... sa-ti spun o "noutate"... mergi pe centura bucurestiului si ma vorbim...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw 2007/2009 Laureate
Renault Logan... by Dacia...
+
verde57
post 23 Sep 2009, 20:34
Post #59

Membru autentic

From: 3 trancane

1. daca nu ati fost la curve va dati cu parerea degeaba
2. daca nu ati FUMAT un joint va dati cu parea de-am-plua

--------------------
1300 dacia 1973
sa moara comunistii
+
Victoras2001
post 23 Sep 2009, 20:36
Post #60

Membru autentic

Adica tu sustii ca daca ai fumat iarba, sigur incerci si ceva mai tare? radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
9 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 07:24
Forum Renault