Telefon Samsung S5230 Star, Si-a cumparat cineva?
![]() ![]() ![]() |
Telefon Samsung S5230 Star, Si-a cumparat cineva?
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.015 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
2 LG-uri in posesie (ma rog...fosta posesie), ambele au ajuns in service, de fiecare data au fost resoftate. Primul in service de cartier, al doilea la reprezentanta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
daca e cu aventuri d'astea...prin iarna, Samsung de 2 luni max, nu mai stiu exact modelul, slide oricum, incetat sa functionze fara motiv, dus la service, cica patrundere lichide, scandal acolo si pe drept, nu a fost vorba de asa ceva, si si-au schimbat varianta...vina proprietarului, deoarece iarna telefonul cand vi de afara cu el la caldura, face condens si se oxideaza circuitele, si nue o gluma, e real. Inca nu stiu ce nu am facut bine, ca am indraznit sa vorbesc afara la el, sau ca nu l-am lasat juma de ora pe casa scarii pentru aclimatizare. Mentionez ca s-a bulit deodata, si dupa vreo 2 zile de stat in casa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu era vorba de aventuri...Merced a spus ca...
QUOTE(Merced @ 20 Apr 2010, 09:00) L-am dus la Germanos si a mentionat ala pe fisa sa nu care cumva sa-l resofteze, oricum mi-a zis ca au mai fost Star-uri cu touch-ul busit, chiar destul de multe, si ca el n-a bagat se seama sa fi fost vreunu resoftat, ca nu se complica aia inutil, fiind o problema fizica si atat. Si la mine a fost problema fizica (la unul banda de la display, la celalalt acumulatorul praf) si le-au resoftat. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
A mentionat ala pe fisa sa NU resofteze.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Update. Azi am primit un SMS sa ma duc sa-mi ridic telefonu'. Si m-am dus. N-a durat pana la urma nesimtit de mult, sub 2 saptamani, deci ok. Nu l-au resoftat, ok inca o data, am tot ce-mi trebuie pe el, inclusiv counter-ul "Stop Smoking" a ramas in functiune, cica-s 68 de zile deja.
![]() Au schimbat touch-ul, si cu ocazia asta am scapat si de zgarietura aia urata pe care o facusem pe el, acum am tipla de noua pe el, si cred ca de data asta o s-o las o perioada, desi nu-i pe gustu' meu. Pare mult mai responsiv touch-ul acum, cred ca cel initial a avut o problema din start, parca trebuia apasat mereu mai tare, acum se apasa mult mai ok. Bine ca s-a rezolvat fara nicio alta problema. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, da' bemveu' ala ce plm face?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ne-a aburit sotto
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
N-am bon, n-au bonuri, nu-mi aduce aminte. Macar acum am iar numarul omului, daca tot mi-a venit telefonu' de la service.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() Cat tine bateria? Cu semnalul cum sta? Ce defecte are? Se fabrica in mai multe locuri? Multumesc anticipat! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 14 Sep 2010, 22:00) Se fabrica in mai multe locuri? da, la Tianjin, Wuhan, Guangzhou, Shenzhen, Chongqing si Xinbei. Or mai fi si altele, io de astea stiu. This post has been edited by Markos: 14 Sep 2010, 21:19 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() Markos, as aprecia daca mi-ai da un raspuns serios ![]() De exemplu, Samsung d900i se fabrica in China si-n ... alta tara (nu mai retin care). Eu am varianta fabricata in China si am avut numai probleme cu el! Urmeaza sa ma duc a 4-a oara cu el in service (aceeasi problema, "pica" semnalul) ... nici macar nu mai au loc in certificatul de garantie ... Vroiam sa stiu daca e valabil si la S5230 Star ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 14 Sep 2010, 21:54 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Eu ,cel putin de la cei din jurul meu ,il stiu problematic ,ba cu touchul ,ba cu nu stiu ce .......depinde la ce folosesti telefonul , daca vrei camera si display cu ceva culori si accelometru,ia-l ....daca vrei ceva mai slab in ceea ce priveste camera si mai putine culori dar net superior la touch ,ia corby - e cel mai ieftin telefon cu ecran capacitiv (parerea mea e ca se simte diferenta),in ceea ce priveste bateria ,recordul la al meu(corby) a fost de 8 zile
![]() This post has been edited by vallyyy: 15 Sep 2010, 02:38 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Am doua asemenea telefoane in familie: unul are fratele meu de prin februarie sau martie, iar al doilea e al sotiei, dar acesta este achizitionat mai recent. Nici unul dintre cei doi posesori nu s-a plans de telefon deocamdata. Bateria tine 5-6 zile daca este folosit in conditii normale, adica doar convorbiri. Pe al sotiei l-am luat la prelungire de abonament Cosmote la pretul de 150 lei. Mi se pare foarte acceptabil pretul, mai ales ca la aceeasi bani si-a vandut vechiul telefon, un Samsung D900 (pachet complet: casti, cablu date, manual utilizare, CD) care era intr-o stare destul de buna (chiar daca avea vreo 4 ani) dar avea o singura problema: bateria trebuia incarcata uneori chiar si de doua ori pe zi.
In principiu este un telefon bunicel la acesti bani, mai ales ca exista un site dedicat acestui model de telefon, de unde poti sa iti descarci diferite aplicatii, jocuri si chiar filme cu subtitrare in limba romana. Totul depinde de ceea ce asteapta fiecare de la un telefon. |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
La prelungire abonament vreau sa-l iau si eu
![]() Din pacate nu-mi permit un Nokia, asa ca ma voi indrepta spre Samsung ... Nu am mari pretentii de la el. Vreau sa faca poze decente (daca le face precum d900-le voi fi FOARTE multumit), sa tina bateria macar 2 zile la vorbit mult (m-am invatat sa-l incarc la 2 zile ![]() ![]() Ce as mai vrea sa stiu e daca ati avut probleme gen convorbiri intrerupte, pierderi bruste de semnal (in Bucuresti, nu in zone rurale), probleme de soft (se inchide singur), etc ![]() Va multumesc! L.E.: am vazut ca are Google Maps ... asta e un fel de GPS (care functioneaza doar daca ai internet) ? This post has been edited by cosmin_2300: 15 Sep 2010, 09:13 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Merced |
![]()
|
Daca vrei sa faca poze uita de Star, camera lui are megapixeli si cam atat. Calitate zero. Tre sa fie canicula ca sa iasa o poza clara, cum e un pic mai slaba iluminarea, adio. Bateria in schimb tine. Il incarc cam la 5-6 zile, asta vorbit normal, maxim o ora pe zi. Ca mai am momente cand vorbesc si mult mai mult, poate tine doar trei, dar rar. Pierderi de semnal la inceput nu prea, de la ultimele doua cazaturi parca l-am vazut de doua ori comportandu-se dubios, asta in oras.
Google maps merge cu internet, nu am avut onoarea sa-l probez. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Utilizator de aproape un an, super multumit de telefon.
Nu am avut nicio problema cu el, ecranul nu s-a zgariat (il tin permanent in husa textila cu care a venit de la Internity - abonament Cosmote), bateria tine cam o saptamana cu 30-40 min de convorbiri pe zi. Fotografiile sunt excelente daca e lumina, daca nu.......nu. Ecranul tactil e super, raspunde excelent, ai multe facilitati fata de un tel cu taste obisnuite. Parerea mea e ca-si merita din plin toti banii (putini, de altfel)! |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Am avut si eu un telefon din asta. E ..... un samsung.
Soft-ul e penal, abia se misca , de jocuri nu mai vorbesc... ala cu zaru' e singurul care merge cum trebuie, nu de alta dar daca e vreun joc full touch trebuie sa apesi pana iesi cu degetul pe partea cealalta. Camera e destul de buna, desi duce lipsa de autofocus , stabilizator si blit. L-am tinut 6 luni, in care am sunat peste 50 de persoane din greseala fiindca s-a apasat in buzunar (stiu ca geniul de mine uita sa il blocheze) . ![]() @Merced, vis-a-vis de google maps, mie imi zicea ca sunt pe la albota, desi eram in buricul Pitestiului. ![]() This post has been edited by Cris_Kgs: 21 Sep 2010, 11:15 |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Pentru apelarea accidentala poti folosi functia de autoblocare cu care e "dotat".
Iar un telefon nu e consola de jocuri. Eventual player muzical+video+imagini la o calitate excelenta. Pe displayul urias cu care e inzestrat poti urmari fara probleme un film, videoclip, etc. Si se misca excelent. Eu unul sunt multumit si-l recomand cu placere! |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Merced |
![]()
|
Ce sa zica Google Maps-ul, ca ala nu localizeaza, ca n-are GPS. Te uiti pe el cum te-ai uita pe Google maps la PC, si-ti faci o idee. E util probabil, eu neavand net mobil nu l-am testat personal.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Google Maps localizeaza. Daca ai GPS, foarte bine, daca nu, mai putin bine...
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Merced |
![]()
|
Pai cum localizeaza fara?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Daca nu ai gps, e doar o simpla harta
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Triangulatie de la antenele GSM.
@Art Nu e o simpla harta. Iti arata unde esti dar cu o precizie mult diminuata. LE: uite, de 3 ani de cand era beta! This post has been edited by koldun: 21 Sep 2010, 14:06 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Va multumesc frumos pentru informatii!
Revin cu 2 intrebari : se fabrica in mai multe tari? Ale voastre unde sunt fabricate? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
da' de asta ce ziceti ?
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Misto link!
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
asa ma gindeam si eu...
![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 23 Sep 2010, 07:16 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Merced |
![]()
|
Iar s-a belit touch-ul. Murise aproape de tot dar am avut soarta sa-l resuscitez cat sa selectez sa se sincronizeze cu rahatu' ala al lui de program, sa-mi scot numerele de pe el.
Il duc luni la garantie, dupaia il dau, nu mai pot sa-l tin ca deja imi vine sa-l arunc pe geam. Recomandari la bani relativ putini? This post has been edited by Merced: 6 Mar 2011, 09:56 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 12:31 |