Geamuri electrice, Topic general, sfaturi, poze, tips and tricks
![]() ![]() ![]() |
Geamuri electrice, Topic general, sfaturi, poze, tips and tricks
nostradamus36 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 22 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
golf 3
golf 3
1993
|
|||
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
Buna domnu , daca nu ma inseala memoria , de la tine am cumparat kitul de 1310 prin melomanul , el a comandat 2 seturi , am stat un pic inante sa ma gandesc daca sant instare sa fac , am zis ca incerc si vad ce iese , cred ca au iesit bine si sant mindru dar intradevar foarte greu si iti trebe o gramada de scule , pe care noroc ca le-am avut ca sa ma apuc de treaba , adevarat este ca as fii putut comanda direct de super nova si nu aveam atata bataie de cap dar totusi cred ca am economisit destul
|
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
De aproape doi ani ma rog de "macaralele" care le-am pus la mine sa cedeze, poate fac si eu trecerea la cele de Solenza, insa se incapataneaza sa functioneze... Am dat 230 de lei pe kit, a venit cat se poate de complet. Cel mai mult a durat trecerea cablurilor din usa, in rest nu a trebuit adaptat modificat mai nimic...
Attached thumbnail(s) DSC03768.JPG ( Size: 405.24k ) Number of downloads: 750 DSC03758.JPG ( Size: 522.97k ) Number of downloads: 856 DSC03759.JPG ( Size: 435.69k ) Number of downloads: 753 DSC03760.JPG ( Size: 411.25k ) Number of downloads: 655 |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
Bogyciu imi place si ideea asta dar nu stiu cat de eficiente sant , nu se forteaza motorul , urca si coboara bine? si inca inca ceva , ce model de rotzi ai , unde as gasii si ce cauciucuri ai pe ele?
|
--------------------
dacia
Super Nova
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
vai cat am cautat eu niste butoane ca ale lui bogyciu....chiar imi place....se potrivesc foarte bine cu interiorul
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Urca si coboara ok, mai lent decat cele de Solenza, dar nu dau senzatia ca se opresc la jumatate si acolo crapa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Si le-ai pus direct sau... ce modificari ai facut?
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
singurele modificar pt montare sant cele 3 gauri unde se va monta motorul , e bine sa iti faci un sablon de la macaraua cat inca nu este montata apoi sa montezi sina , sa pui sablonul sa marchezi unde o sa dai cele 3 gauri , sa gauresti si apoi sa montezi motorul macaralei elctrice , astea sant modificarile la usa , si mult ulei de gatit pe culisele geamului daca nu iti permitzi sa cumperi culise noi , si eu inca caut ca sant cam scumpe , iar faza cu uleiul am citit de pe alt post , si are dreptate , e cel mai bun pt asa ceva slavit fie cel cu ideea
24 Jan 2010, 16:20: nostradamus36 as fii tentat sa mai iau un kit sa imi pun si la geamurile din spate dar sant cam strans cu banii si pana la salar mai e ceva vreme , ar fii fain , ca as mai inventa iara chestii pt cele din spate , dar o intrebare , butoane separate de kit nu ai? This post has been edited by eXistenZ_Tg: 24 Jan 2010, 16:20 |
--------------------
dacia
Super Nova
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu vreau de slz daca ai nostradamus.si niste poze daca ai cu ele
mai intreb odata.ce butoane mai merg la macaralele de slz inafara de cele de logan? This post has been edited by ianys_andrey: 25 Jan 2010, 00:33 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
chiar nu vrea nimeni sa-mi raspunda la intrebarea mea???
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Uite Ianys cum sunt butoanele mele de la geamuri
![]() Eu asa am luat masina si nu stiu daca se mai gasesc sa cumperi ![]() This post has been edited by AdrianSavu: 25 Jan 2010, 20:41 Attached thumbnail(s) normal_img_3073_resize.jpg ( Size: 98.49k ) Number of downloads: 768 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
da dar e kitul acela care se aplica direct si ca pret 200-300 de lei .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Kitul care il are AdrianSavu venea cu cablaje, butoane, si macarale electrice, asemanatoare celor de pe Solenza. Erau doua kituri de acest fel, "de Timisoara" si "de Pitesti", butoanele erau diferite intre cei doi producatori (nu stiu exact firmele care le produceau) si din cate am inteles de la cineva care are un service in care monta asa ceva si printre altele avea masina personala SN cu geamuri electrice, la cele de TM erau proaste motoarele, la cele de Pitesti se rupeau "sufele", sau cablurile, cum vreti sa le ziceti, cele de pe macara. Se gaseau de cumparat in magazinele de piese Dacia, sau pe comanda. A incetat productia la ele si de prin 2008 la inceput nu s-au mai gasit... Erau compatibile SN si SLZ.
LE Am cautat 10 min si am gasit asta: http://www.bbautosoft.ro/products.php?id=216 ... deci se pare ca tipul m-a informat gresit... inca se mai produc. Uite si pt tine Ianys, butoane separat: http://www.bbautosoft.ro/products.php?id=213 This post has been edited by Bogyciu: 25 Jan 2010, 22:17 |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Macaralele care le am eu de la Nostradamus sunt facute la Oradea, Iar la ei pe pagina apare ca ar face mai multe lucruri pentru dacie.
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Au fost ieftine in vara acuma costa prea mult acel kit dal naibi doar pentru 4 butoane si doua masti ce naiba ca nu e masina straina si parca vad ca peste 3 an itoti renuntati la dsn. Cele de solenza implicit butoanele de logan sunt ok te si scoti la pret.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
oke.mersi baieti.hai ca am plecat spre targ sa vad ce iau.revin eventual si cu poze
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Porfy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 April 09 ![]() |
sal!
vreau sa stiu si eu cat ma costa un kit de geamuri fara prea multe modificari pt sn. pret cu tot cu transport. mersi |
--------------------
Dacia
Logan
2012 Laureate
- MM 88 PRF
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
asteapta sa cumpere yanis si il intrebi pe el.
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Si-a luat ianis. A dat 80 pe macaraua stanga si 110 pe dreapta... parca... Si 45 pe ambele butoane ( de logan fara impuls). Mai trebuie sa isi cumpere cablurile aferente. Cred ca o sa mearga pe cabluri de difuzoare de 2,5. Cred ca sunt destul de groase.
O sa fie ceva chin cu trasul cablurilor prin usi. Eu m-am chinuit ceva pentru a schimba cablurile de la difuzoarele usilor fata. Am avut noroc pentru ca am legat noul cablu de cablul vechi si am tras de el apoi si asa am reusit sa il trag si prin burduful care face trecerea dintre stalp si usa. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
dupa cum am promis.macarale geamuri electrice slz.m-au costat macaralele 85 cea din stanga si 100 cea din dreapta.butoanele 45 lei amandoua (de logan) si am luat 10 m de cablu de difuzoare.stiu ca e cam mult dar oricum o sa-mi trebuiasca si la plafoniera de slz pe care o voi monta mai tarziu.si in + nu strica ceva cablu prin portbagaj
![]() Attached thumbnail(s) untitled1.JPG ( Size: 32.86k ) Number of downloads: 598 untitled.JPG ( Size: 84.93k ) Number of downloads: 478 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
macaralele sunt originale de solenta si noi?
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Se poate verifica usor daca sunt originale dupa stickerele de pe ele (sau datele de fabricatie ce sunt stantate).... se poate sa fie noi sau se poate sa fie sh, de la dezmembrari si sa fie curatate bine, astfel incat sa nu se observe faptul ca ar fi fost folosite.
Da sunt de solenza. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
maskatu e purtatorul meu de cuvant
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
duminica ne jucam la ele?
|
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
clau_24bcd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 12 November 09 ![]() |
eu am butoanele pozitionate langa schimbatoru de viteze,sunt de ford iar macaralele sunt de solenza
Attached thumbnail(s) 26012010291.jpg ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 1054 26012010289.jpg ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 1080 |
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
- gj 24 cla
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
@ianys: si pana la urma te-ai hotarat unde pui butoanele?
This post has been edited by Tince1290: 26 Jan 2010, 20:09 |
--------------------
-
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
oare pe volan nu s-ar putea face ?
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ianis o sa puna butoanele in dreapta schimbatorului de viteze
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
ohoo dupa cum am spus maskatu e purtatorul meu de cuvant
![]() @ ionut eu maine dim ma duc la service.poate duminica le vedeti in functiune @tince o sa le pun in dreapta schimbatorului.nu am gasit suport...pacat ![]() @ asu nu cred ca ar fi o idee buna.oricum eu nu m-as baga @maskatu nu mai adaug nimic.poate maine un video cu ele mergand.Doamne ajuta ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
djasu82 |
![]()
|
le poti monta sub casetofon dar nu mai ai locasul respectiv
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
ATENTIE !! Acest topic este informativ. Conform regulamentului,
2-p) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. h) In cazul incalcarii punctului 2m sau 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:00 |