Vine iarna!, Pregatiri iarna 2009
![]() ![]() ![]() |
Vine iarna!, Pregatiri iarna 2009
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Dupa mine ce trece de 30 grade nu mai e baubila. Daca vrei putem sa facem un schimb de experienta.
Macar sunt sigur ca-i numai pruna, si nu are E-uri. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pe la 27 de grade am oprit-o. Deja m-am gandit ca ma costa mai mult butelia decat rahatu' ala de postlete, sau coada sau cum vreti voi sa-i spuneti.
Io nu pot s-o beau sub minim 35-36 de grade. Taria-i tarie. Nu e de cursa lunga. Asta de 40 si ceva e cea mai buna. Si e pruna din prunu' meu facuta de mine in cazanu' meu. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
tedreaq cu pruna ta
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Filip @ 17 Oct 2009, 12:24) Mie nu-mi baga caldura masina!! ![]() Schimba termostatul, eu am schimbat deja o garnitura de chiulasa din cauza Monsieur termostat Vernet de 86 de grade! ![]() ![]() Ia-ti un termostat de uzina, romanesc, de 90 de grade si sa vezi ce caldurica ai sa ai... |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
o fi rezolvat între timp..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Chiar asa. Pe cand intalnirea fulger Cafenea Daciaclub la Victoras la mosie?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
N-are loc pentru atatea masini in curte. Cine mai pleaca la volan dimineata?
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 12 Nov 2010, 22:04) Schimba termostatul, eu am schimbat deja o garnitura de chiulasa din cauza Monsieur termostat Vernet de 86 de grade! ![]() ![]() Ia-ti un termostat de uzina, romanesc, de 90 de grade si sa vezi ce caldurica ai sa ai... Stai linistit, am rezolvat, atunci abia cumparasem masina, si nu stiam ca n-are termostat. Intre timp am pus termostat nou, romanesc, am trecut la sistem de racire cu electroventilator comandat de termocupla (am schimbat o termocupla intre timp ![]() ![]() ![]() EDIT: am schimbat chiar si caloriferul (ca nu-mi placea cum arata, si aveam unul aproape nou prin casa ![]() Acum am o caldura cand se incalzste motorul bine, de pot sa stau si in tricou in masina. Treaba e ca odata deschis robinetul, nu mai am cum sa-l inchid si vrei-nu-vrei baga caldura. Abia am venit de 20 de minute de la un drum cu masina de ~25 km si m-am intors transpirat de parca veneam de la fotbal (mi-a fost lene sa-mi dau geaca jos). ![]() Oricum, si asta in conditiile in care nu am mocheta pe jos in masina (o nebunie de-a mea - cica sa se ventileze spatiul dintre praguri si contrapraguri mai bine, prin cele 3 gauri tehnologice) sa nu fie umiditate acolo, sa rugineasca tabla - am bagat si ulei in praguri cand am cumparat masina). Iti dai seama ce caldura ar baga daca as avea masina izolata ca din fabrica, si cu bord de CN (cu calorifer in habitaclu, nu afara ![]() ![]() This post has been edited by Filip: 12 Nov 2010, 22:39 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bag 4 masini in curte si daca ma imbat mai inghesui 2.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Pai si ce astepti, ne inviti sau... ?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
scrie la întalniri. pune si harta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Dar cu caucioacele de iarna cum stati?
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Markos |
![]()
|
nu bem d-alea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
domnu victoras, da' crampa o sa fie?
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La caracala ii zice altfel
![]() Cand prestam prin zona lui talica in noiembrie se punea oala de 5l in duba de la teracota si numai se completa amestecul. In postu` pastelui se puneau oala si polonicu` in remiza . Gostii aveau obligatia sa vina cu macar o uiaga de jumate pe care s`o desarte in oala.Tzucoru` si mirodeniile le dadea gazda ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nu ca acuma poftesc ca gravidele. Ma duc sa-mi fac un ceai de menta poate ma pacalesc
|
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
A mai buna pentru crampa era aia de Bruznic si a mai rea de la talharii din Grosi ca o faceau din zahar d`ala pentru sirop la albine( toti erau inscrisi la Apicola sa capete la pret mic tzucoru)
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(bion @ 12 Nov 2010, 23:18) La caracala ii zice altfel ![]() Cand prestam prin zona lui talica in noiembrie se punea oala de 5l in duba de la teracota si numai se completa amestecul. In postu` pastelui se puneau oala si polonicu` in remiza . Gostii aveau obligatia sa vina cu macar o uiaga de jumate pe care s`o desarte in oala.Tzucoru` si mirodeniile le dadea gazda ![]() ![]() Pentru astia mai tineri se poate o traducere daca nu o fi cu banat? ![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
BZN |
![]()
|
Uiaga nici io nu stiu, banui ca e iaga, adica sticla.
This post has been edited by BZN: 12 Nov 2010, 23:36 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
|
|
BZN |
![]()
|
Nu, asta e din Ardeal.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
bion?
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 05:19 |