Uite asa-mi veni ideea/ sa schimb dacia cu matiz..., ...n-are rima...da asta e...
![]() ![]() ![]() |
Uite asa-mi veni ideea/ sa schimb dacia cu matiz..., ...n-are rima...da asta e...
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Intrucat stimabilul coleg nu s-a referit concret la Matiz, ci la "masina pe injectie , fara soc , fara reparatii in weekenduri", nici eu nu am facut referire la Matiz. M-am referit la plastice si electronica si fara crom in general, adica la masini din alta categorie fata de Dacia.
This post has been edited by kum: 25 Apr 2012, 17:48 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu s-a legat nimeni de felul cum merge. E stiut ca toate masinile merg precum arata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(kum @ 25 Apr 2012, 14:45) Daca intri in ceva cu 50-60 km/h cu o panarama din asta cu injectie, plastice si fitze scapi intreg. Sau cu ceva julituri. Pe cand intr-o Dacie... Am trecut prin mai multe accidente in dacie. Ultimul, destul de serios, adica am facut juma' de tonneau cu revenire. Si in continuare cred ca toate pungile de aer de pe lume nu fac cat un condus prudent. Dreptu-i, niciodata nu stii cand punga aia cu aer o sa si prinda bine, dar prea multi se cred invincibili odata ce le au pe-aproape, si asta le cam face inutile. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 25 Apr 2012, 14:41) Ce faci cu Dacia nu o sa mai faci cu Matizul . Adica daca ai de carat de toate si o familie intreaga , stai linistit cu Dacia , ca o repari cu sarma si ciocan . Un Matiz in toate mintile merita daca nu ai familie de carat dupa tine si iti trebuie pt deplasari rapide prin oras , altfel nu . Problemele care pot apare la Matiz nu sunt toate usor reparabile , apoi nu se mai fabrica de ceva vreme , asa ca majoritatea de pe piata sunt cam cazute . E mai spatios MAtizul decat Solenza ta, exceptand portbagajul, iar de reparat se repara mai usor ca Dacia, mecanica e la fel de simpla, si gasesti piese care chiar tin, fata de Dacie. QUOTE(neumann @ 25 Apr 2012, 15:56) Parerea ta. Dar de fapt Matizul e de 2-3 ori mai sigur ca Solnita, si'n plus sunt aceasi clasa, difera vreo 100 de kile intre ele. This post has been edited by argon: 25 Apr 2012, 18:45 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Un fleac in fizica argoniana.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
100 de kile nu e nici un pasager de pe tpicul sunt gras ca porcul, deci pe strada in trafic sunt toate sansele ca o solnita sau Logan sa fie mai usoare ca un Matiz.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
statistic vorbind, soferii de matiz sunt mai grasi cu 100 kg fatsa de soferii de solnitsa
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Copii mosului am avut onoarea sa navetez cu un Matiz in urma cu ceva anisori. Era nou nout avea inca eticheta pe el.Cand l-am codus parea cam instabil in viraje luate mai cu ,curaj.Asa de hatza , hatza in oras cred ca mere. Nu stiu daca mai pleaca din loc cand ii pui clima. Prima dauna serioasa a fost spontana cand i-am soptit colegei care tinea hatzurile ca ce va cloncane la hanfau. S-a dus la service.( era masina cu 500 de km) si aia i-au spus ca sunt un panicard nu era decat caseta de directie un picut rupta din suport. A doua dauna serioasa ( dupa care am fost eliminat din colectiv) am produs-o io. Intr-o zi nu m-au lasat pe locu mortului si m-au bagat pe bancheta din spate. Io eram mai firav pe atunci 182 cm si 90 kg M-am intins o leaca sa ma ased mai comod si am scos labele din spate prin speteaza soferului.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(corbex @ 25 Apr 2012, 18:24) Mai sunt si exceptii 1932_ford_rat_rod_100170259_m.jpg ( Size: 63.67k ) Number of downloads: 171 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Interesant. O mica nelamurire . Pe unde se uita nenea soferul sa vada in fata. Probabil sta in picioare.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu vezi ca are periscopul ridicat?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Si se uita prin harca mica
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 17:32 |