Electrocasnice, Recomandari
![]() ![]() ![]() |
Electrocasnice, Recomandari
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
...clinchet ...
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bai, da' ce faianțar de doi bani...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Subscriu si eu la ideea cu aspirator ieftinache, saci de hartie sau mai sunt tot asa saci de unica folosinta dar albi, nu stiu daca e hartie materialul ala, ai umplut sacul si l-ai aruncat la gunoi. Un pachet cu 4 saci + material filtrant care merge decupat e 20-25 lei la Altex. E un chin si faci atata praf sa golesti un sac refolosibil incat chiar nu merita in ziua de azi.
Plus ca nici nu trebuie sa fie sacul de unica folosinta fix pt modelul tau de aspirator, merge adaptat cu foarfeca acel patrat de carton sau plastic al sacului care intra in suport. Eu cumpar cel mai ieftin pachet de saci pe care il gasesc - si se potriveste la modelul meu de asiprator Daewoo, si mai am un aspirator NEO la curte, ala e mai vechi l-am primit moka, si acolo are suportul in care se fixeaza sacii mai mic, acolo ii tai cu foarfeca acel patrat - bine masor si eu acolo sa fie ok, cand ii inchizi capacul sa fie centrata gaura aia de la sac pe furtun. Functioneaza perfect. Imi pare rau ca mai am si un Electrolux cu acel S-bag sau cum se numeste, si are si un cosulet cu un adaptor in care fixezi sacul, cand iesi afara sa arunci sacul nu trebuie sa iei tot aspiratorul dupa tine, dar i-a pierdut tata acel adaptor din cosulet si nu-i mai gasesc piesa de schimb. Dar era superb in schimb aspiratorul ala. Avea niste filtre hepa substantiale pe partea de iesire a aerului, ziceai ca e filtru de aer la masina. Trebuie sa ii gasesc adaptorul ala ca sa il pot folosi in continuare. La vremea cand a fost pierdut a fost mai ieftin sa iau alt aspirator (ala Daewoo) ![]() Am si gasit poza cu piesa, exact acea bucata de plastic verde fosforescent, sau galben, depinde cum se vede pe ecran - in piesa aia se fixeaza sacul, si tata cand a aruncat sacul a aruncat cu tot cu plastic. ![]() This post has been edited by Filip: 13 Oct 2022, 19:26 Attached thumbnail(s) Screenshot_2022_10_13_202505.jpg ( Size: 35.78k ) Number of downloads: 392 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu am un aspirator cu filtrare prin apa. N-ai sac, n-ai praf. Practic golesti apa murdara. E adevarat, e mare si greu, dar e bun. Teoretic are si functie de spalare, dar nu am folosit niciodata.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
M-am uitat si io la alea, da' mi se pare cam naspa sa speli mizeria aia de fiecare data cand aspiri. Plus ca tragi aspiratorul + 3 kile de apa dupa tine prin casa.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.932 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
https://altex.ro/aspirator-cu-filtrare-prin...ASPVCEB01GAWWF/
sunt si mici usoare dar mi se pare groaznic sa speli recipientul la fiecare aspirare |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.249 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Si eu am un Zelmer cu filtrare in apa. Intr-adevar, trebuie spalat recipientul de apa si cele 2 filtre dupa fiecare folosire. Avantajul pe care il vad eu, e ca nu iese niciun fel de micropraf pe evacuare.
In schimb, poti aspira lichide fara probleme, l-am folosit chiar si pe tapiseria masinii sa aspir solutia de curatare. |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.103 Joined: 11 February 04 ![]() |
Aspiratorul il iei pt tine, chiar daca stai in chirie; cand pleci, il bagi in porcbagaj si valea.
Deci merita sa iti iei unul bun. Viata-i scurta, nu merita sa pierzi timpul cu scule proaste; Daca mi-ar permite configuratia locuintei , as pune si o Rumba d'aia de aspira singura , dar ar trebui sa demontez pragurile de la usi si va arata rau. This post has been edited by dizzy: 14 Oct 2022, 08:32 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.128 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Daca e viața scurta și asta e îmi doresc și eu un aspirator din ăla cu injecție extrractie. Prețul de peste două mii de euro mă face să tot reconsider achiziția, dar daca câștig la loto (deși nu joc niciodată) pe bune de nu iau unul
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.103 Joined: 11 February 04 ![]() |
de care, sa vada si ochiul meu?
Daca te ocupi cu curatare profesionala de canapele, fotolii, covoare, tapiterie auto, sau esti d'asta bolnav cu curatenia , atunci merita sa dia 2000 de euro pe el. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dizzy @ 14 Oct 2022, 09:27) Daca mi-ar permite configuratia locuintei , as pune si o Rumba d'aia de aspira singura , dar ar trebui sa demontez pragurile de la usi si va arata rau. In functie de model, trece de praguri.Am unul, doar ca e cam greu de folosit, casa fiind plina de picioare de tot felul (masa, scaun, etc.), iar prostu' se blocheaza si-ncepe sa urle dupa ajutor. In plus, pe la colturi tot cu d-ala clasic dai. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Filip |
![]()
|
Exista aspiratoare cu injectie extractie si sub 2000 lei la Karcher si la Bosch.
Am gasit un model de ceva brand de care nu am auzit da cica e profesional, la 2000 lei. Sigur sunt si la 2000 euro, si la 4000 euro, dar alea sunt aspiratoare mai mari, gen pt hoteluri mari cu holuri mochetate ca la americani in anii 70. Pentru o locuinta normala unu la 2000 lei e suficient. This post has been edited by Filip: 14 Oct 2022, 10:15 Attached thumbnail(s) Screenshot_2022_10_14_11_12_24_105_com.android.chrome.jpg ( Size: 585.74k ) Number of downloads: 309 |
--------------------
Renault
|
|
dizzy |
![]()
|
pragurile au 3-4cm inaltime
sare peste el? daca da, zi care, ca maine il iau |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Marty |
![]()
|
La 4 cm pragu' ar trebui sa faca saritura hotului. Tu cu pragurile de 4 cm si Dragoselu' cu peretii de 40 de cm...
14 Oct 2022, 11:25: QUOTE(dizzy @ 14 Oct 2022, 11:13) Ia vezi asta Pui si tu niste plinta inclinata, sa-ti faca panta la prag. This post has been edited by Marty: 14 Oct 2022, 10:25 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.249 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
QUOTE(axabrt @ 14 Oct 2022, 09:34) Daca e viața scurta și asta e îmi doresc și eu un aspirator din ăla cu injecție extrractie. Prețul de peste două mii de euro mă face să tot reconsider achiziția, dar daca câștig la loto (deși nu joc niciodată) pe bune de nu iau unul https://www.emag.ro/aspirator-cu-spalare-pr..._medium=android 4000 lei |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
dizzy |
![]()
|
pana la urma, pot sa exclud in prima faza dormitoarele cu praguri.
Cat de usor e sa il inveti configuratia casei? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Marty |
![]()
|
Invata singur. Ii dai buton si-l lasi sa-si faca damblaua. Se-ntoarce singur la statia de-ncarcare.
Io-l am p-asta This post has been edited by Marty: 14 Oct 2022, 12:02 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dizzy |
![]()
|
iti dai seama, de a ajuns sa fie copiat Xiaomi.....
This post has been edited by dizzy: 14 Oct 2022, 12:05 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Marty |
![]()
|
Al meu E Xiaomi!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Zelmer cu apa. Se curata usor, varsat "noroiul" si clatit, filtrele nu le spal prea des. Service-ul e super (am avut nevoie de piese de schimb dupa ce motanita a dat iama in ele cand erau puse la uscat pe balcon). Cand l-am folosit prima oara mi-a fost rusine ce casa mizerabila am, doar in camera mare, care cica era proaspat aspirata cu cel vechi, a trebuit schimbata de trei ori apa de cat a scos din covor. Nu-mi mai iau niciodata cu sac, asta cu apa isi face treaba.
Praguri nu am, le-am scos cand a fost copila mica, deci un Xiaomi face ture bune. Xiaomi nu isi produce multe din produse, ci deleaga alte firme, de exemplu o parte din aspiratoare sunt Roborock. Al meu da o tura la doua zile - sunt singur, fara animale pe moment, deci ajunge - si nu a ramas blocat decat atunci cand a gasit vreun ciorap sau cablu de care am uitat. Modelul meu (primul) "stie" de praguri de 1,5cm, ultimele modele parca stiu de 3, si recunosc covoare fluffy si isi modifica stilul de aspirare. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Eu am o Doamna D..... Aspira spala sterge prafu...
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Filip |
![]()
|
Problema la aspiratoarele alea cu apa - pe langa ca e mai incomod sa le cureti decat sa arunci un saculet de hartie la ghena, e ca nu ai voie sa aspiri cu el cand dai gauri cu bormasina. Sigur nu dai in fiecare zi, eu la mine acasa nu am mai dat de 2 ani, dar aspiratorul saracul l-am mai luat la lucrari. Mai mult pt sanatatea mea sa nu inhalez praful ala. Tin furtunul sub burghiu sa traga tot praful de beton, caramida, ce material o fi.
Daca faci treaba asta cu un aspirator cu apa... il mai cureti foarte greu. Eu nu am facut niciodata prostia asta dar mi-au povestit alti oameni. Il strici aproape. This post has been edited by Filip: 14 Oct 2022, 21:13 |
--------------------
Renault
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Exista aspiratoare dedicate. Un Dexter de 20l e 200 de lei. Eu il am pe ala de 30l si a facut treaba buna cand s-a renovat apartamentul. Pus furtunul pe "girafa" si slefuit peretii lejer.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Filip |
![]()
|
Asta clar. Daca vrei sa fii profesionist. Dar eu nu-s profesionist ca nu e jobu meu principal. Mai fac si eu un montaj AC din an in paste. Si sa nu fiu inteles gresit, cand montez un aer conditionat, il montez corect, si functioneaza 10+ ani fara sa piarda freonul. Cand spun profesionist ma refer la altceva. Sa oferi si o stampila pe certif de garantie, sa fii capabil sa iei lucrari mari, sa fii capabil sa faci service in caz ca pica o placa electronica. De dat gauri si facut niste bercluri se pricep toti doreii. Asa ca am folosit aspiratorul de-l aveam acasa. Si intr-adevar faci 1 montaj si ai umplut un saculet din ala de 1kg sau cat o avea, aspiratorul ala al meu daewoo. Treaba e ca nu s-a stricat. I-am schimbat sacii, i-am schimbat filtrele, merge. Intr-adevar ar merita un WD3 de la Karcher pt treburile astea (are un prieten care ma mai lua la montaje). Ala are ditamai sacul de hartie. Si nici nu e asa scump, e vreo 3-400 lei. La reducere tin minte ca a fost si sub 300 lei.
This post has been edited by Filip: 14 Oct 2022, 22:05 |
--------------------
Renault
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.552 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am rowenta, fara sac si fara apa. 70 de lei setu de filtre de 2 ori pe an. Ala principal se spala, la fel si cutia si chestia din mijloc care face turbionul.
Am auzit de kirbi car fi marfa, dar nu cred ca as da bani munciti pe el. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.932 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
dyson...etc
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.552 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
hoover, alea alea.
Ce am auzit ca e treaba e sa te inscrii sa vina aia sa-ti faca demonstratie, iti aspira toata acsa, iti explica ce si cum si tu zici ca astepti o prima ca sa ti-l poti comanda. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
Ii chemi p-aia de la Kirbi de Paste si p-aia de la Rainbow de Craciun.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 02:19 |