Dreptate cu pistolul, In Lituania
![]() ![]() ![]() |
Dreptate cu pistolul, In Lituania
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si astia sunt tara u...e... parca.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu stiu.
Pe de o parte ratiunea m-ar impiedica sa o fac, daca oricine crede ca are dreptate apeleaza la asa metoda cand i se pare nedreptatit se ajunge la haos total, anarhie. Si de multe ori doua persoane adverse cred fiecare ca au dreptate, orice sentinta se va da una se va simti nedreptatita. Pe de alta parte nu imi pot imagina ce e in sufletul unui tata care isi vede fetita de 4 ani molestata. Probabil ar fi in stare de orice. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Eu ma intreb cum "i-a intalnit" fetita de 4 ani pe astia doi. Taica-su` unde era???
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Asta m-am gandit si eu
![]() Dupa ce am cautat pe Google , am gasit o stire mai completa ! Libertatea e de cenzurat ... stirea mai completa aici ! QUOTE Totul a început acum un an, când fiica sa, Deimantela, s-a întâlnit cu judecătorul Jonas Furmanavicziusa și cu purtătorul de cuvânt al parlamentului, Andrius Us, prin intermediul surorii logodnicei tatălui său. Cei doi - si alti barbati - ar fi violat-o și abuzat-o pe fetiță, care ulterior i-a povestit tatălui ei ce s-a întâmplat. La mai bine de un an după eveniment, cercetările poliției au eșuat, sub pretextul că nu există probe suficiente pentru a continua cazul. This post has been edited by cosmin_2300: 22 Oct 2009, 10:48 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 22 Oct 2009, 11:42) uite ce zice cineva "Pe scurt Tipul era divortat,copilul statea cu mama,care ca sa faca un ban ,inchiria fetita unor pedofili bogati si bine protapiti in posturi publice...Tatal a aflat cand copilul a fost pe la el,a inregistrat totul si a trimis 300 de C.D- uri mai multor organizatii printre care si P.E. cerand dreptate...Nu a primit-o asa ca a rezolvat singur problema...Din punctul meu de vedere a procedat corect..." |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Mai intai si-ntai o impuscam pe maica-sa.
E greu de spus. Pana nu te afli intr-o situatie similara nu stii cum vei reactiona. Clar instinctele te indeamna sa faci ce a facut "eroul" nostru. Dar cati dintre noi au oare curajul si puterea sa ia o viata? Pe drept sau nu !? El a putut sa ia decizia asta. Dar la randul sau va trebui sa plateasca. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Au "scapat" mult prea usor.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Am raspuns da, desi raspunsul corect e intre da si nu stiu.
Nu cred ca as lasa copilul singur pe lume la 4 ani doar pentru razbunare. Dar tin minte o faza de acum cativa ani buni (Prin '95-96). Cand ieseam de la cursul de dans, niste smecherasi aparusera cu bate de baseball sa-l bata pe unu'. Pana sa ne prindem ce si cum, tabarasera unii pe altii. Langa noi, era si un tip pe la vreo 35 de ani, care venise sa-si ia copilul de la curs. Copilul se speriase in ultimul hal, asa ca tac-su o luat problema in brate. In doua minute, smecherasii fugeau de rupeau pamantul, iar el culegea batele lor de pe jos si le trantea in gunoi. Nu era vreun karatist, sau mai stiu eu ce, era pur si simplu nervos ca i-au facut copilul sa planga. Nu te pui cu parinti care-si protejeaza copii ... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
sincer, cand toate caile legale si rationale i s-au refuzat ce alternativa mai avea? ori sa accepte ca cei incriminati vor fi liberi sa-si faca de cap in continuare ori sa-si faca "haiduceste" dreptate, ignorand toate legile. a putut sa pedepseasca pe cei doi cand societatea ia refuzat acest lucru, atragand asupra sa toate consecintele acestei fapte. eu am votat da, pentru ca in locul lui categoric nu as ma gandi corect si nici nu as putea ierta sau trai cu gandul ca vinovatii au scapat.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
ok ok kato, nice shit. O fi de admirat, o fi interesant, se trezeste rebelu' din voi si sunteti de acord cu nenea asta ... DAR va scapa ceva important. Da' traba ceva ratiune pentru asta.
Deci datele problemei sunt asa, daca e sa luam oarecum in serios datele care le avem pana acum: - tata a unei fetite de 4 ani - divortat - fetita statea cu mama - mama a permis sa se intample asa ceva Noah, acuma, el fiind outlaw, fetita ramane la mama sau mai degraba ceva centru de plasament. Adica dupa ce saraca a fost supusa la ce a fost supusa, acuma e condamnata si la o viata fara parinti si poate chiar fara sanse reale de a reusi in viata!!! De ce? Ca o trebuit taica'su sa fie haiduc. O facut o asa zisa dreptate. Si care e castigul real? Crezi ca maine sistemul juridic din Lituania se va repara? M-as mira. Deci societatea in afara de o "mobilizare" prin 3 clickuri pe petitii si pe Iutub nu e castigata cu nimic, iar el si fetita lui, in plan personal pierd si mai mult, ca de castigat nu prea putem vorbi. This post has been edited by driverx: 22 Oct 2009, 11:38 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu e chiar asa. Din ce se vede (statistic vorbind) un copil abuzat sexual va ramane marcat pe tot restul vietii (a se citi, cu probleme psihice grave). Oricum viata fetitei nu va mai fi una normala. Asa, macar omul ala a scapat omenirea de 2 monstri (ca nu pot numi altfel pedofilii).
Eu as instaura la nivel global pedeapsa cu moartea pentru violatori (in special pentru pedofili). Sunt cu totul de acord cu ce a facut acel tata. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu mai bine fetita ramanea in continuare la mama ei, tatal inchidea ochii, iar lucrurile mergeau inainte, ca oricum nu putea sa schimbe nimic.
In felul asta fetita crestea in familie cu parintii, nu la un centru de plasament. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Tinand cont de ce semnatura ai, ma surprinde atitudinea ta ....
|
--------------------
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 22 Oct 2009, 12:46) Nu e chiar asa. Din ce se vede (statistic vorbind) un copil abuzat sexual va ramane marcat pe tot restul vietii (a se citi, cu probleme psihice grave). Oricum viata fetitei nu va mai fi una normala. Asa, macar omul ala a scapat omenirea de 2 monstri (ca nu pot numi altfel pedofilii). Eu as instaura la nivel global pedeapsa cu moartea pentru violatori (in special pentru pedofili). Sunt cu totul de acord cu ce a facut acel tata. Ahh si e mai ok ca un copil cu probleme psihice .... "grave" ( de cand esti si psiholog? ) sa creasca intr-un centru si nu cu tatal ei? Serios ? Fetita aproape sigur va avea in adolescenta si in viata ei ca femeie o groaza de probleme de cuplu si de blocking-uri serioase la nivel sexual, dar altfel m-as mira serios sa fie asa de .... "grave" problemele alea psihice incat altfel, ca om sa nu se poata dezvolta normal. This post has been edited by driverx: 22 Oct 2009, 11:49 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 22 Oct 2009, 12:37) Noah, acuma, el fiind outlaw, fetita ramane la mama sau mai degraba ceva centru de plasament. Adica dupa ce saraca a fost supusa la ce a fost supusa, acuma e condamnata si la o viata fara parinti si poate chiar fara sanse reale de a reusi in viata!!! De ce? Ca o trebuit taica'su sa fie haiduc. O facut o asa zisa dreptate. Si care e castigul real? Crezi ca maine sistemul juridic din Lituania se va repara? M-as mira. Deci societatea in afara de o "mobilizare" prin 3 clickuri pe petitii si pe Iutub nu e castigata cu nimic, iar el si fetita lui, in plan personal pierd si mai mult, ca de castigat nu prea putem vorbi. QUOTE(tribunul @ 22 Oct 2009, 12:48) Nu mai bine fetita ramanea in continuare la mama ei, tatal inchidea ochii, iar lucrurile mergeau inainte, ca oricum nu putea sa schimbe nimic. In felul asta fetita crestea in familie cu parintii, nu la un centru de plasament. QUOTE(Liviu @ 22 Oct 2009, 12:49) Acum intelegi la ce ma refeream... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Liviu |
![]()
|
Inca o chestie .. ca mi-am adus aminte.
Intr-un sistem social normal, unde justitia si-ar face treaba corect si impartial, nu s-ar fi ajuns la ceasta situatie caci animalele alea ar fi fost deja dupa gratii. Spunea cineva de anarhie ... pai nu exista deja? 22 Oct 2009, 12:55: QUOTE(tribunul @ 22 Oct 2009, 12:51) Si ce i-ai fi spus tu fetitei cand ar fi avut cate un "flashback" ? .. "lasa tati ca nu o sa ii mai las pe nenii aia sa te atinga" .... asta ? In plus, vina suprema o poarta descreierata de ma-sa ... si ma mir ca nu i-a facut nimeni nimic. This post has been edited by Liviu: 22 Oct 2009, 11:55 |
--------------------
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
un film pe aceiasi idee ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
driverx |
![]()
|
Pai "normal" ca nimeni nu ii face nimic. Dat fiind ca nu sunt suficiente probe pentru a asta, sa o condamni a baza A CE? Daca ar face tap ispasitor, justitia ar avea o mica problema de...imagine
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tribunul |
![]()
|
Liviu, cred ca m-ai inteles gresit, eu le luam gatul fara sa mai stau la discutie.
Vina principala este a celor 2 animale, si apoi a mamei. Animalele respective, mai ales ca aveau si functii cu influenta cand au descoperit ca mama isi vindea fata, trebuiau sa procedeze in felul asta? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu aș fi început cu mă-sa când aș fi aflat...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E un caz clasic in care copiii platesc pacatele parintilor.
Ca unii se excita cand citesc cuvantul "erou" tine de altceva. This post has been edited by vijelie: 22 Oct 2009, 12:20 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
@driverx ai copii? ratiunea se pierde pe drum cand copilul pateste ceva. cand ai un copil abuzat sexual este foarte greu sa mai fii rational. eu asta am subliniat. ai in cap numai cum sa-i opresti pe aia sa mai faca asa ceva, sa nu mai treaca nimeni prin ce a trecut copilul. da, stand la o cafea, detasat, altfel vezi lucrurile. da, logic era sa recupereze fetita, sa-i ofere o liniste si o protectie in speranta ca va uita si va trece mai departe.
This post has been edited by kato: 22 Oct 2009, 12:21 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
sunt de acord cu dragosp,nu sunt violent din fire dar,in cazul in care aud de un copil care a suferit orice fel de trauma devin sadic pe oamenii aia i-s omora in cele mai crunte chinuri .probabil ca cine nu are copii gandeste altfel dar eu am o fetita tot de 4 ani si poate inainte sa se nasca gandeam un pic altfel dar de cand s-a nascut mi s-a schimbat gandirea si sentimentele pt copii radical.
This post has been edited by cristianrobert: 22 Oct 2009, 12:28 |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(kato @ 22 Oct 2009, 13:20) @driverx ai copii? ratiunea se pierde pe drum cand copilul pateste ceva. cand ai un copil abuzat sexual este foarte greu sa mai fii rational. ... Desi nu am copii, imi inchipui (ca de stiut sigur nu stiu, dar banui ca nici tu) ce simti in conditiile alea. SIGUR te lasa ratiunea in asemenea momente, dar totusi la nenea asta a trecut ceva (adica mult) de la momentul in care a aflat pana la cel in care PREMEDIAT a facut ce a facut. Tipul s-a hotarat bine de tot sa isi faca singur dreptate. Poate a innebunit saracul. Si atunci e oarecum de inteles. Dar ceea ce nu e de inteles este atitudinea voastra. Degeaba ai copil daca il condamni la inca 14 ani de copilarie mizera si lipsita de o groaza de aspecte de care ORICE copil are nevoie, dapoi unul cu probleme speciale. Nu mai zic de sansele din viata. Tu daca tot mai iei cu faze dinastea "tu ai copii?", poate ar trebui sa te gandesti de 2 ori ca asemenea decizii haiducesti de ale tale poate termina viata copilului tau, desi tu te dai mare parinte, care vrea sa isi protejeze copilul si bla bla bla. Dar daca ACUMA judeci in halul asta, ce mama dracu faci cand te lasa ratiunea din varii motive? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
Acum la problemele psihologice de care vorbeati ca le va avea copilul ,va mai fi inca una. Un tata criminal. Probabil in puscarie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
kato |
![]()
|
eu am un copil. cand o sa ai un copil (scuze ca trebuie sa spun asta) abia atunci ai sa intelegi cu adevarat tendintele razbunatoare demne de western ale celor care au postat aici.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:24 |