Metode inovative de ingrijire a masinii, Din experienta mea va impartasesc. Astept pareri:
![]() ![]() ![]() |
Metode inovative de ingrijire a masinii, Din experienta mea va impartasesc. Astept pareri:
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
MojoGaby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 March 09 ![]() |
QUOTE(nucsoara @ 23 Oct 2009, 12:49) Nu, nu a fost nevoie de un tratament asa complet. Atunci s-a rezolvat prin varianta clasica. Am spalat bujiile cu mujdei. Iar in incuietoarea de la portbagaj am pus apa fiarta cu sare de cateva ori si s-a rezolvat De ce nu ai facut si o ciorba de burta sa bagi in radiator,si cand ti se facea foame era gata incalzita,mai bagai o bujie in ea sa fie si cu mujdei si gata. Aaa si ami trebuie si niste smantana,pai aia o bagai in loc de ulei. |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1998
|
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
QUOTE(nucsoara @ 23 Oct 2009, 13:33) Am uitat sa precizez. pentru curatarea completa si corecta a camasilor de la pinioane trebuie ca in timpul operatiilor 2-5 sa se scoata pe rand bujiile, una cate una, pentru a permite eliminrarea deseurilor. Ordinea de scoatere a bujiilor este inversa ordinii de aprindere: (2, 4, 3, 1) In timpul acestei operatii se poate folosi o sarma mai lunga, la varful careia infasori vata (ca la betisoarele pentru urechi) - care se introduce prin locul de unde s-a scos bujia, pentru a curata interiorul. Raportul de compresie creste in acest caz cu 15-20%, fapt care se va simti imediat intr-un spor de putere la roata (masina devine mai "nervoasa"). |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
voi nu va ganditi cand scrieti asa ceva. aveti mila de copii care nu stiu si poate vor sa incerce pe masina lu tasu. hai..hai cu delete.
ps. pt initiator..fa cum a spus mojogabi..treaba c mujdeiul |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
nucsoara |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 January 08 ![]() |
Se pare ca nu mai sunt altii care au folosit aceasta metoda. Nu o s-o mai folosesc si eu. Raman la metoda clasica de curatare prin scoaterea pe rand a bujiilor in timpul mersului.
O seara buna |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat
- B.95.MDF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 14:14 |