izolarea termica a blocurilor, experiente de la cei care stau in blocuri izolate
![]() ![]() ![]() |
izolarea termica a blocurilor, experiente de la cei care stau in blocuri izolate
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu stiu de ce, cand dau click pe acel "patratel portocaliu" (e numa' Basescu de vina, stiu
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Așa merge forumul, crează suspans.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.537 Joined: 3 January 05 ![]() |
s/a mai terminat un bloc. Au bagat o pata de visiniu sa se vada bine de la distanta.
Attached thumbnail(s) reabilitare_001.JPG ( Size: 1.11mb ) Number of downloads: 465 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
nasty |
![]()
|
izolatie subsol, polistiren verde ( de Paris) contra umezelii ( si a sobolanilor?)
Attached thumbnail(s) reabilitare_001.JPG ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 510 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si problema care ar fi? In afara de faptul ca au suprapus placile de polistiren in loc sa foloseasca una singura cu grosimea corespunzatoare.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu cred că au suprapus nimic, pare polistiren extrudat, cu nut și feder. Marfă bună.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Uita-te mai atent la coltul din dreapta sus.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
este dublat, asa isi justifica pretul !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
@bmw: uită-te și tu la plăcile care se văd stivuite (aruncate) lângă bloc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
Eu m-am uitat. Tu?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Bmw, ești în eroare. Dragoș cam are dreptate...
This post has been edited by gabizegrean: 9 Dec 2013, 10:50 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Zici tu asa? Ia sa analizam putin mai in detaliu...
Attached thumbnail(s) reabilitare_001.JPG ( Size: 742.83k ) Number of downloads: 366 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa te treci singur la bula daciotului.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' în zona încercuită de mine, ce-i?
![]() Tot suprapunere?reabilitare_001.JPG ( Size: 539.04k ) Number of downloads: 342 Ai văzut vreodată o placă de extrudat care e cu nut&feder? This post has been edited by DragosP: 9 Dec 2013, 13:58 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
Am vazut ca am pus la usi. Mie din poza aia nu mi se prea pare ca e asa pe acolo (marginile nu mi se par drepte).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
gabize |
![]()
|
EDIT:
Răspunsese Dragoș înaintea mea ![]() This post has been edited by gabizegrean: 9 Dec 2013, 14:06 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
Dragos are dreptate cu toate ca am afirmat si eu contrariul, in foto se vede mai bine.Se pare ca au aparut si alte profile decat ceea ce stiam si eu odata.
Attached thumbnail(s) 7966_austrotherm_xps.jpg ( Size: 550.1k ) Number of downloads: 237 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vezi daca nu iesi la cafea.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
l@u |
![]()
|
pai si daca ies e bai asa ca stau cuminte!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
la cico n-ai interdicție.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
nasty |
![]()
|
Au fost discutii la noi in bloc pro si contra repartitoare. Am postat unele dintre ele aici, cautand clarificari, opinii si raspunsuri, inducand la unii ideea falsa ca as vinde repartitoare.
In final, comitetul de bloc a hotarat sa nu se mai citeasca repartitoarele, deoarece stiu ei ca sunt blocuri fara repartitoare care platesc mai putin ca noi. Blocul ( o scara, de fapt) nostru nu e izolat. Sa vedem facturile pe decembrie si ianuarie. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DragosP |
![]()
|
Faceți-vă rugăciunile înainte!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca necredincios ce sint, ma rog degeaba. Cu toate astea, de 3 ani de cind am flituit repartitoarele, platesc mai putin ca inainte. Exista si tovarasi care platesc mai mult. Cei care minareau respectivele scule. Se pare ca sfintii nu vor sa se implice in problema.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
nasty |
![]()
|
totusi ce ma intereseaza este nr de gigacalorii inainte si dupa renuntarea la repartitoare, e cam complicat, trebuie sa ai acces la facturile blocului de incalzire si facut un tabel pe cativa ani.
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 11:04 |