Ce masina sa imi iau?, A venit si randul meu.
![]() ![]() ![]() |
Ce masina sa imi iau?, A venit si randul meu.
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.189 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 3 Nov 2009, 08:20) Ce-mi plac astia de comenteaza consumu' la Aveo... Aia de pe forumu' GM/Daewoo macar au bunu' simt sa recunoasca care le e consumu' real, in schimb, pe aici cind te uiti, numa' 2% in bucuresti la 1.6 16v. Unu' n-ar zice ca Sandel de 1.4 maninca ca porcu', toti o baga ca le ia maxim 8% in oras, si io sub 12% n-am reusit sa-l scad (in conditiile in care masina mea consuma intre 12.5 si 13.5). S-ao stapinesti sanatos, Giany, la cit mai multi km. fara probleme! Ceea ce multi nu inteleg este ca un motor mai mic si implicit mai neputincios trebuie sa il intrebuintezi mult mai mult pentru a obtine aceleasi efecte ca unul de capacitate mai mare. De aici si consumul mai mare al motoarelor mai mici in capacitate fata de cele mai mari. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
O masina mai buna decat imaginea ei.
De mancat mananca normal pt un 1.4 16V. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
marty ce facu pretenu tau...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
E la doctor il cauta la galci?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai nu ai zis ca prietenul tau face A...am banuit ca l-a pus doctorul sa zica Aaaa ca sa-l caute la galci.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.189 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
vai draga muttley, daca zici de 9% la dizel iti sar astia in cap. Cum ochii mei sa egziste consum de 10 % motorina, nu mai fac astia masini ...nuuu se poateeeeeeee de fapt, 1,9 TDI pe masina de juma de tona consuma maxim 7 in oras, extraurban consuma doar lichid de parbrix.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Mie atata-mi ia-n Bucuresti. Am facut consumul luni (edit: era vineri, cand ploua in kkpitala), pe traseul Piata Delfin - Iesire A1, durata traseu 3 ore, si atat mi-a iesit.
This post has been edited by Muttley: 3 Nov 2009, 12:14 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 3 Nov 2009, 11:45) vai draga muttley, daca zici de 9% la dizel iti sar astia in cap. Cum ochii mei sa egziste consum de 10 % motorina, nu mai fac astia masini ...nuuu se poateeeeeeee de fapt, 1,9 TDI pe masina de juma de tona consuma maxim 7 in oras, extraurban consuma doar lichid de parbrix. 1.9 TDI pe o masina de 1 tona si jumatate consuma peste 10 la suta in oras la sigur, stai linistit. Acum depinde si de trafic, cum ai norocul si pe ce traseu circuli prin Bucuresti. Au mai fost si zile sub 10 dar rare. Pe masina de juma' de tona nu stiu cat consuma. |
--------------------
Dacia
1310
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre marty ala cu copilu...si cu casa...si cu atarnatoarea... girantu bre ca nu imi venea in minte....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
Pai maine are infatisare. Aseara il luase raceala.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
axabrt |
![]()
|
vai de capu meu, ce s-a ales de topicu omului...Te pomenesti ca are porcina
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(axabrt @ 3 Nov 2009, 11:45) 1,9 TDI pe masina de juma de tona consuma maxim 7 in oras QUOTE(ionutctn @ 3 Nov 2009, 11:54) 1.9 TDI pe o masina de 1 tona si jumatate consuma peste 10 la suta in oras la sigur, stai linistit. amandoi aveti dreptate, 7 e consumu de motorina, peste 10 e consumul total (motorina + ulei). |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ionutctn |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 3 Nov 2009, 13:29) Uleiul e separat sa stii ![]() Acum nu stiu antigel si din ala de parbriz cat consuma ca nu le-am verificat. ![]() Nu poti sa le ai pe toate ![]() This post has been edited by ionutctn: 3 Nov 2009, 14:37 |
--------------------
Dacia
1310
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Stiu de consum, pretul reviziilor, capitolul siguranta.
Nu o sa o ridic pe asta in slavi ca mi-am luat-o. De asemenea cum am spus in primul post, nu zic ca Loganul e o masina proasta, doar ca mie nu imi place. This post has been edited by giany911: 3 Nov 2009, 16:35 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
ionutctn |
![]()
|
Logan-ul este cea mai buna masina pentru Romania. Are garda inalta, poti intra pe coclauri, amortizoarele moi etc.; la gropi te doare la bascheti. Unde intri cu Logan-ul nu intri cu altele. Daca ar fi facut astia la ele niste portbagaje din alea metalice deasupra plafonului (cum erau la 1300 si 1310) pe care carai frigiderul sau mobila era perfect.
This post has been edited by ionutctn: 3 Nov 2009, 17:03 |
--------------------
Dacia
1310
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
@ionutctn - exista portbagaje metalice special facute pentru Logan MCV. Si sunt mult mai bune decat alea comuniste, vin pe toata lungimea plafonului, se pot cara scari metalice, frigidere, usi, ce vrei. E mult mai practic, am vazut pe mai multe Logane MCV montat. Nu stiu daca exista versiunea si pentru Sedan.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 3 Nov 2009, 17:00) Logan-ul este cea mai buna masina pentru Romania. Are garda inalta, poti intra pe coclauri, amortizoarele moi etc.; la gropi te doare la bascheti. Unde intri cu Logan-ul nu intri cu altele. Daca ar fi facut astia la ele niste portbagaje din alea metalice deasupra plafonului (cum erau la 1300 si 1310) pe care carai frigiderul sau mobila era perfect. nu-i chiar asa. Dacia 1310 se preteaza mai bine la 'offroad', si Matizul cel putin le fel de bine, si sunt doar 2 exemple. Si daca se preteaza Loganul asa bine cum e legenda, tot degeaba daca nu stai si si crculi cu el la tara, ca in rest pe sosele nu te ajuta caracteristicile offroad daca la prima curba luata mai in forta esti sant. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
As adauga la "mai in forta" si "fara cap" ...
Nici cu Kalosul nu stai prea bine din punctul asta de vedere. N-am mers cu Aveo, insa fiind practic aceeasi masina nu cred ca difera prea mult. |
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Avantajul berlinei fata de Chevrolet Kalos/Aveo: poti sa-i pui bara stabilizatoare de papuc diesel.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 3 Nov 2009, 19:17) nu-i chiar asa. Dacia 1310 se preteaza mai bine la 'offroad', si Matizul cel putin le fel de bine, si sunt doar 2 exemple. Si daca se preteaza Loganul asa bine cum e legenda, tot degeaba daca nu stai si si crculi cu el la tara, ca in rest pe sosele nu te ajuta caracteristicile offroad daca la prima curba luata mai in forta esti sant. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 3 Nov 2009, 21:09 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@aphophis - nu-ti mai pierde vremea, vorbesti cu argon care are Espero, o masina din alta clasa, superiora la toate capitolele. E normal sa considere Loganul o masina inferioara, insatbila si urata. Noi astia care nu avem masini 'straine' ne multumim si cu mai putin, asta e viata
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(aphophis @ 3 Nov 2009, 21:08) de fapt ce intelegi tu prin curba luata in forta? cuprea mult elan adica. deaia a si picat testul elanului, stie si copiii asta. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 3 Nov 2009, 11:54) impusca-te QUOTE(ionutctn @ 3 Nov 2009, 17:00) Logan-ul este cea mai buna masina pentru Romania. Are garda inalta, poti intra pe coclauri, amortizoarele moi etc.; la gropi te doare la bascheti. Unde intri cu Logan-ul nu intri cu altele. Daca ar fi facut astia la ele niste portbagaje din alea metalice deasupra plafonului (cum erau la 1300 si 1310) pe care carai frigiderul sau mobila era perfect. am vorbit serios..... |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
Grecu' invata cu incetu'!
l@u, Skoda Octavia cu ALH, mi-a luat 10% in bucuresti in timpul zilei si 5% noaptea. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 3 Nov 2009, 21:21) @aphophis - nu-ti mai pierde vremea, vorbesti cu argon care are Espero, o masina din alta clasa, superiora la toate capitolele. E normal sa considere Loganul o masina inferioara, insatbila si urata. Noi astia care nu avem masini 'straine' ne multumim si cu mai putin, asta e viata ![]() Bafta! culmea e ca din ce stiu eu espero e considerat o barca, barza etc, nu cred ca e mai breaza la acest capitol ![]() ![]() de fapt ba da.. vw polo. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 18:47 |