Nu mai mancati de la Ando's din Brasov, Vand mancare la second hand
![]() ![]() ![]() |
Nu mai mancati de la Ando's din Brasov, Vand mancare la second hand
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Macar acu' stii cum o sa-ti trimiti copiii sa-si traiasca viata pe cont propriu, cand i-oi avea...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.598 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie sa ceri voie, da tre sa explici unde ai fost o ora jumate cu cat ai stat in trafic.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ageana @ 3 Nov 2009, 09:33) Referitor la fragmentele de carne de pui gasite, e posibil ca acestea sa fie de pe paleta cu care iau cartofii, si pe care o folosesc si pt pui. Chestia asta se poate observa la saormerie. De asemenea, este posibil sa aiba cartofii si puiul in vase apropiate si cand iau in graba mai poate cadea dintr-o parte in alta. Atunci cum explici cartofii invechiti si reincalziti ? Sunt convins ca media exagereaza cu gripa asta porcina dar totusi, oameni mor din cauza ei si n-ar fi rau sa evitam restaurantele si fast-food-urile in general, tocmai din cauza de.......... ![]() Vorba unui coleg, gripa ca gripa dar hepatita....... |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Cartofii cam asa sunt peste tot unde nu e mare volumul de vanzari.
Nu intelege ca le iau apararea, din punctul meu de vedere ar trebui mult mai riguros si mult mai des controlati. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
'V-ar ciorba de mere a dreacu'!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
sunt merele acre?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Supa de mere acrisoare
Timp de preparare: 30 min. Complexitate: redusă Porții: 4 Ingrediente: 1,5 l apă, 6-7 mere acrișoare, 1 linguriță făină, 2 lingurițe zahăr, unt cât o nucă, 1 vârf cuțit scorțișoară sau un batonaș, 1 vârf cuțit sare. Mod de preparare: Se curăță merele, se taie în cuburi, se fierb în apă cu sare, zahăr și scorțișoară pe foc slab. După cca 10-15 minute, se adaugă făina foarte ușor rumenită în unt. Sursa Supa de mere cu mucegai Timp de preparare: 30 min. Complexitate: redusă Porții: 4 Ingrediente: 1,5 l apă de ploaie, 6-7 mere mucegaite, 1 linguriță firimituri paine, 2 lingurițe de zahar nedizolvat, ulei de prajeala 2 lingurite, 1 vârf cuțit scorțișoară sau un batonaș, 1 vârf cuțit sare de lins. Mod de preparare: Se zdrobesc merele, se terciuiesc, se fierb în apă cu sare, zahăr și scorțișoară pe foc slab. După cca 10-15 minute, se adaugă firimiturile foarte ușor rumenite în ulei de prajeala. Sursa |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Restaurantul ar trebui dotat cu instalatie corespunzatoare, butoi la burlanul de pe acoperis.
![]() eco buget redus This post has been edited by fost membru: 3 Nov 2009, 15:56 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
tribunul |
![]()
|
Am noroc ca trece pluviala prin bucatarie, si oricum platesc apa de ploaie.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu Best Chef-ul o pot confirma si eu.
Nu vreti sa vedeti cum arata micii de pe o zi pe alta... se vede stratul de arsura de la cat au fost reprajiti ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
fost membru |
![]()
|
Nu stiu, dar stie prietenul meu, Gogu, stai sa vad ce zice.
![]() ![]() diferenta "diferenta dintre supa si ciorba este de acreala. Supa e dulce. " This post has been edited by fost membru: 3 Nov 2009, 16:33 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
tribunul |
![]()
|
si dintre ciorba si bors?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
fost membru |
![]()
|
Mai ce ma testati asa? Doriti sa ma maritati ?
![]() "Oare sunt mari deosebirile dintre ciorbă și borș? Noi zicem că nu prea sunt. Borșul se prepară din tărâțe, mălai, pâine neagră și drojdie de bere. În Moldova acest ingredient se adaugă la fierturile de legume cu sau fără carne, iar ce rezultă poartă denumirea generică de… borș. Tot aici se pregătește deliciosul borș de potroace, care se poate acri atât cu borș, cât și cu zeamă de varză. Ciorbele (în prepararea cărora oltenii sunt celebri) seamănă cu borșul, dar se pot acri cu corcodușe, oțet sau chiar cu roșii. Ciorba pregătită din dovlecei și fasole verde este specifică Olteniei. " Sursa in postarea anterioara. |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Buscopan |
![]()
|
![]() Group: Banned Posts: 0 Joined: 3 November 09 ![]() |
|
--------------------
Ambulanta
mare
2006
- cu cifre
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da las` ca ai buscopan supozitoare pe farfurioara si trece si chistocu. Unde mai pui ca filtru are fibre multe si te ajuta la digestie
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Buscopan |
![]()
|
![]() Group: Banned Posts: 0 Joined: 3 November 09 ![]() |
|
--------------------
Ambulanta
mare
2006
- cu cifre
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ageana @ 3 Nov 2009, 12:48) Cartofii cam asa sunt peste tot unde nu e mare volumul de vanzari. Nu intelege ca le iau apararea, din punctul meu de vedere ar trebui mult mai riguros si mult mai des controlati. Crede-ma ca este foarte mare volumul de vanzari. Toti cei care lucreaza in centru isi cumpara mancare de-acolo. Si noaptea la 12 e coada si lume la mese, ca sa nu mai mentionez ca e non-stop deschis. Deci nu se pune problema de lipsa de rulaj a marfii. E vorba de bataie de joc, lipsa de respect pentru clienti, samd. Cei care sunt din brasov stiu despre ce e vorba. De 3 ani si ceva de cand s-a deschis e lider de piata in materie de fast-food. Faceau incasari de 500 de milioane pe zi in zilele bune si de 2-300 in zilele mai proaste. Se pare ca s-au imbogatit si nu mai au nevoie de clienti. |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E acelasi Ando's?
![]() |
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
E acelasi.
Eu mereu am crezut ca avand foarte multi clienti (da e adevara ca si la 3 noaptea e coada) mancarea e proaspata. Mai mananc acolo o data la o luna-doua cate o saorma mica. Pana acum nu am avut probleme. Cel mai bine e sa nu manaci la fast-food-uri. Orice se gaseste acolo in afara de saorma pot sa imi fac singur acasa. This post has been edited by Shush: 3 Nov 2009, 23:04 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 3 Nov 2009, 12:10) L.E. 'Tz-ar ciorba de mere a pacii... Acu vreun an mancam de la o firma de catering Quick-Lunch. Si ma enervam la culme ca gaseam mere in jumate din mancaruri. Motiv pentru care am renuntat sa mai mananc de la ei. Aveau ceva salata minune care, printre altele continea cartofi, mere, si maioneza. Era imposibil sa deosebesti marul de cartof. Si da, aveau si ciorba de fructe in meniu. aia, mai de multisor, cind incepusera, ii chema express menu, sau express catering, ceva de genu asta (oricum, parerea mea personala e ca pe vremea aia erau cea mai ok firma de caterinca). ca orice minune ce dureaza 3 zile mincarurile erau ok, portiile indestulatoare, dar cu timpul s-a stricat toata sandramaua. un meniu de-al lor era aprox un bon de masa. dupa cum am mai zis, la inceput era totu' ok, mincarea era gustoasa, dupa o vreme iti aduceau un orez cu peste de ziceai ca maninci paie + alte aiureli. io am renuntat la ei (ma rog, oricum ajungeam pe la servici cind veneau astia cu prinzul ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io niciodata n-am gasit o firma de caterinca de care sa fiu deplin multumit. Ba salatele erau ok da' in ciorba gaseai numa' zgarciuri, ba inecau mincarea-n ulei, ba erau portiile mici, ba erau nesimtiti de scumpi....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.708 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Marty @ 3 Nov 2009, 23:12) Io niciodata n-am gasit o firma de caterinca ![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
fost membru |
![]()
|
Pe Mamaia, langa sanepid, mananca o data la "La strada", inca nu am gasit nimic rau.
This post has been edited by fost membru: 3 Nov 2009, 23:15 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 Nov 2009, 00:12) Io niciodata n-am gasit o firma de caterinca de care sa fiu deplin multumit. Ba salatele erau ok da' in ciorba gaseai numa' zgarciuri, ba inecau mincarea-n ulei, ba erau portiile mici, ba erau nesimtiti de scumpi.... astia la inceputuri se laudau ca au ceva chef ungurian, si chiar a fost ok, da' dupa 3-4 luni verdictul a fost "myth busted" |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:18 |