Revelion 2010 !, cum, cat si unde?
![]() ![]() ![]() |
Revelion 2010 !, cum, cat si unde?
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Merced, interesanta locatie, singura problema ar fi ca e destul de departe.
Dar.. topicul a cam degenerat in Revelion 2010! unde? de cate ori si.. pe cine fotem ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa ceri cat vrei (n-ai nimic de pierdut), pana la urma poti sa mai lasi din pret daca se apropie Revelionul si inca n-ai gasit pe nimeni. Desi ma indoiesc, sa nu gasesti pe nimeni.
Mie mi se par in general preturile foarte mari in perioada asta. nu vad de ce trebuie sa dublam pretul pt cazare doar pt ca vine Revelionul! Tot aia 4 pereti ii oferi si in timpul anului. Inteleg ca e cererea mai mare si automat trebuie sa creasca si pretul, dar totusi de la 150lei/camera la 150 lei pers... Ma rog aici vb in general de turismul din RO. La fel se intampla in august la mare. This post has been edited by Cocojambo: 4 Nov 2009, 13:45 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Alexu7, de care locatie vorbesti? De aia din Harghita?
![]() Ramane de vazut pe parcurs, oricum asta e doar o solutie de "criza", casa e facuta si sta degeaba, nu vad de ce ar fi rau sa produca niste bani pana la urma. Ca tot ma dispera frigideru' de la bloc, as lua si eu unu' nou si as baga si niste bani la ciorap. Cat despre tarifele complet nesimtite, asta am zis si eu. Ma uitam pe niste "oferte" gasite in posta. Pai in 90% din cazuri cu banii ceruti pentru un revelion in Valea Prahovei cu demipensiune, poti merge fix cum zicea si b76bgaarh, in Austria cu pensiune completa. Sigur, mai platesti si drumu', dar 100% n-o sa se compare experienta. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Ptr. Revelionul de urmeaza sa vina, caut si eu o PARTIE bunicica ptr. placa, dar nu pe Valea Prahovei.... eventual si ceva cazare...
M-am gandit la Voineasa, dar nu stiu mai nimic despre zona... aveti ceva sugestii? De preferat in Romania... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Rinca, bre !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In Rahova ai incercat?
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
skija se da cu placa de presiune
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Ar vrea el! Abia a invatat sa se dea cu sania de la casetofon.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(skija @ 3 Nov 2010, 11:07) Ptr. Revelionul de urmeaza sa vina, caut si eu o PARTIE bunicica ptr. placa, dar nu pe Valea Prahovei.... eventual si ceva cazare... M-am gandit la Voineasa, dar nu stiu mai nimic despre zona... aveti ceva sugestii? De preferat in Romania... Ce te agiti ca sifonu` ca oricum mergi unde vrea jupaneasa( dupe ce se consulta cu ma-sa) ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
In diminetile in care se scoala mahmur uita ca s-a insurat. O sa-i treaca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(skija @ 3 Nov 2010, 11:07) Ptr. Revelionul de urmeaza sa vina, caut si eu o PARTIE bunicica ptr. placa, dar nu pe Valea Prahovei.... eventual si ceva cazare... M-am gandit la Voineasa, dar nu stiu mai nimic despre zona... aveti ceva sugestii? De preferat in Romania... http://www.poiana-brasov.com/ |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
l-ai spart
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(skija @ 3 Nov 2010, 12:07) Ptr. Revelionul de urmeaza sa vina, caut si eu o PARTIE bunicica ptr. placa, dar nu pe Valea Prahovei.... eventual si ceva cazare... M-am gandit la Voineasa, dar nu stiu mai nimic despre zona... aveti ceva sugestii? De preferat in Romania... Bulgaria(mai ieftin), Austria... Ce nivel/experienta ai in dat cu placa? Partiile care nu sunt pe valea prahovei, sunt in general mult prea mici si prea putine intr-o zona. Insa depinde de ce nivel ai. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e level mare ce atributii ai puteri ,mana?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
mda..
de dat, vreau sa ma dau cu placa de intins parul a jupanesei, care vrea si ea cu schiurile. Nivelul este de incepator +. @neumann - "de preferat in Romania" @george_scala_2004 - da bai nene un link serios.. daca am zis ca NU Valea Prahovei, e clar ca Poiana se exclude. Adica vreau sa fiu al mai fitzos de pe partie.. intelegi? @argon - fara mici (doar mari) This post has been edited by skija: 3 Nov 2010, 14:23 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(skija @ 3 Nov 2010, 14:22) Nivelul este de incepator +. Sibiu centru merge? zapada-piata-mare.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabynew1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
Salutari,
ti-am atasat o lista completa de oferte. In lista sunt vile pe care eu si grupul meu le-am luat in considerare. sper sa te ajute. nu imi apartin eu am cautat pentru grupul meu si am gasit in 440ron de pers vila 14 per 3 nopti in Bran-Moeciu. *si cu link uri active de data asta This post has been edited by gabynew1: 3 Nov 2010, 15:01 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Fidji - 2003
- B-07-YTH
|
|
corbex |
![]()
|
@Markos: Pe pirtia aia te dai cu meganu', alea pentru placi au panta mai mica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.633 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Merced @ 4 Nov 2009, 12:52) tre sa se adune 50 de persoane la 300 de euro de caciula, cu masa festiva si cu o zi inainte de revelion "taierea porcului". Pai la 150.000 de euro cat scot aia in patru zile, normal ca-si permit sa taie un porc. La banii aia va vindeam vila ![]() Taie ei porcul dar mai taie si tu un 0 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Un an mai tarziu constat ca era un zero in plus la calculul meu.
![]() Hai nu vreti sa va inchiriez vila de la tara de revelion? E la mai putin de 20 de kilometri de Bradet, zona frumoasa. ![]() This post has been edited by Merced: 3 Nov 2010, 14:49 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.633 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
fa-i poze si posteaza anunt
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
skija |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 3 Nov 2010, 14:27) Sibiu centru merge? bah.. ma tin pe placa.. adica ma descurc pe o partie medie (gen Azuga de ex.) QUOTE(gabynew1 @ 3 Nov 2010, 14:38) Salutari, ti-am atasat o lista completa de oferte. In lista sunt vile pe care eu si grupul meu le-am luat in considerare. sper sa te ajute. nu imi apartin eu am cautat pentru grupul meu si am gasit in 440ron de pers vila 14 per 3 nopti in Bran-Moeciu. Nu ai atasat nimic. |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(skija @ 3 Nov 2010, 14:22) ... @george_scala_2004 - da bai nene un link serios.. daca am zis ca NU Valea Prahovei, e clar ca Poiana se exclude. Adica vreau sa fiu al mai fitzos de pe partie.. intelegi? ... ai facut-o...de oaie ! cum ai dedus ca poiana e pe valea prahovei ? ![]() in fine, daca nu vrei nu vrei. stina de vale ? borsa ? arieseni ? izvoru muresului ? sovata (aici sint si pirtii) ? oriunde te vei duce sa ai parte de vreme buna pentru schi si plansa... ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 3 Nov 2010, 15:04 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(skija @ 3 Nov 2010, 15:01) bah.. ma tin pe placa.. adica ma descurc pe o partie medie Atunci ar fi partia Mantuirea Neamului, pe langa Bran. Ia legatura cu sinaxix, îti da el amanunte. thumb_446_x_0_5542-113439-fotopreoti.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
skija care partie din azuga? sorica? e cea mai ciudata partie de la noi, pare usoara dar e f dificila pt cei incepatori pana la mediu... e partia pe care isi rupe unu piciorul in fiecare zi....
auzi si la scala poiana brasov e ardeal... e cele mai cu mot fitze din zona asta..basini mai mari ca acolo nu gasesti nicaieri.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
skija |
![]()
|
@george_scala_2004 - n-am spus ca e PE Valea Prahovei. Doar ca nu vreau sa fie aglomeratie, bas*ni si alte fitze.. vreau sa fie ceva mai linistit...
@markos - =)) @b76bgaarh - eu acolo am invatat sa ma dau cu placa... ![]() This post has been edited by skija: 3 Nov 2010, 15:14 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:29 |