Revelion 2010 !, cum, cat si unde?
![]() ![]() ![]() |
Revelion 2010 !, cum, cat si unde?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma pricep, dar nu cat sa pun masa pentru zece insi de trei ori pe zi, patru zile la rand. Pai daca ar fi sa fie mancare inclusa in suma la care ma gandeam, nu m-as alege cu mare lucru din toata afacerea, pentru 10 insi sa-i indopi bine si nu cu porcarii patru zile, bagi 1500 de lei, poate si mai mult, in mancare, plus efortu' depus, ca sa ramai cu un teoretic 2500 de lei...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ai grija ca or sa iti demoleze aia casa
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 3 Nov 2009, 21:09) Ma pricep vrei sate marits cumine? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si la asta ma gandeam, d-aia desi mi-as sacrifica eu un revelion, as sta acolo, nu neaparat cu ei in casa(in aceeasi curte mai e o casa de aproape 100 de ani si una de vreo 60, asta e mai noua, e locuibila 100% din 1999), dar sa nu dau nici de vreo gasca de nebuni.
In plus nu ma gandeam la d-astia de varsta noastra, eventual la oameni cu capu' mai pe umeri, de la 30 de ani in sus. Ca daca ar fi vorba de astia de varsta noastra, aduc toata "gasca" din Pitesti, da' ii tin moka, si ramane in urma loc dezastru. Edit: ![]() ![]() This post has been edited by Merced: 3 Nov 2009, 21:16 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cel mai frumos revelion:pe partie
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
care? Aia din spatele casei?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
hmm..nu aia din poiana!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
TE IA MAMA DRACU' DE SCARBOS!!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Filip @ 3 Nov 2009, 18:12) Dar de ce considerati ca trecerea dintre ani trebuie celebrata printr-un maraton al desfranarii carnale? Ma, io as celebra fiecare trecere dintre "azi si maine" astfel. Desfranare carnala bun!!! Da' serios iti zic, am imbatranit si nu mai pot! ![]() <span class='edit'>3 Nov 2009, 22:25:</span> QUOTE(Victoras2001 @ 3 Nov 2009, 22:21) Daaaaaaaaaaaa ![]() Numa' vezi ca de dintr-astea-s satul. This post has been edited by Muttley: 3 Nov 2009, 22:28 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Filip @ 3 Nov 2009, 18:12) Dar de ce considerati ca trecerea dintre ani trebuie celebrata printr-un maraton al desfranarii carnale? E pacat, o sa ajungem ca Sodoma si Gomora! QUOTE(Filip @ 3 Nov 2009, 18:16) LOL eu credeam ca "dragoste" = capacitatea oamenilor de a ramane uniti, de a se ajuta reciproc (fara a urmari beneficii materiale), pentru a face fata greutatilor vietii. Ba. Fii atent aici. La femeie-i place doua-lire-500g-de-pula_1.jpg. Asa e ea facuta. Daca stalpul casei rezista, greutatile-s un mizilic. Si de ce, ma rog, a da/lua la buci, se numeste desfranare carnala? This post has been edited by Victoras2001: 3 Nov 2009, 22:48 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kog |
![]()
|
iar incepeti?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Victoras2001 |
![]()
|
Explica tu ce-i aia "desfranare carnala".
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Atunci cand mananci prea multa carne
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 3 Nov 2009, 21:01) Ca tot se vorbeste de revelioane, am o casa pe la tara, la vreo 20km de Bradet pe care ma gandeam s-o "inchiriez" cuiva Revelionu' asta, cu ocazia asta mai amortizam un pic din investitia facuta in apartament vara asta. Desi teoretic ar putea gazdui in conditii normale(fara doi in pat de o persoana, sau trei in pat de doua) vreo 13 persoane, iarna o camera e inutilizabila deoarece n-are soba(probabil cu doua calorifere electrice s-ar incalzi cat sa se poata dormi, in alti ani s-au gasit nebuni sa doarma si p-acolo, unu' pe un ger era sa nu se mai trezeasca, se trantise beat in pantaloni scurti si atat sa doarma, tot de un Revelion, evident). In fine, in rest cam toate conditiile, apa curenta, boiler electric, sobe pe lemne in toate camerele exceptand una, mobilat decent, frigider, aragaz, doar teveu' e vechi si n-am cablu' tras, insa d-ala pot aduce de acasa si as putea trage cablu' din casa bunicii, etc. Poate sunteti voi mai in tema, cam cat as putea "scoate" daca as gasi niste oameni(9-10 insi zic eu) care sa doareasca sa stea patru nopti/cinci zile? E de porc 4000 de lei, in conditiile in care probabil o sa stea cineva acolo sa faca pe fochistul(poate chiar eu), sa le sparga lemne, si alte treburi de genu' asta? Eu am gasit la Putna o astfel de casa, ma rog e casa taraneasca (am vazut decat in poze). Mergem 8 insi, 100euro pe noapte toata casa,4 camere+sufrageria. Acuma... inca nu stiu cine o sa fie fochistu si cine o sa taie lemne, dar sincer la banii astia nu am pretentii, noi mergem acolo pt zona si pt ca in alta parte sub 150-200lei/noapte/persoana n-am gasit. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La Putna? Adica plecati cu 2 saptamini inainte? Da' va-nchiriati si o senileta, in caz ca va prinde ninsoarea p-acolo?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() Plecam dupa Craciun, inca n-am hotarat daca merjem cu trinu sau snowmobilele auto. Cu zapada n-ar fi problema am mai ramas odata pe langa Roman inzapeziti 1 sapt pana au desfundat aia drumul spre satul unde eram ![]() s-a inventat si western iunion si daca ramanem fara bani (Putna e la sosea), lasam mami si tati acasa sa faca pe creditorii ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Marty |
![]()
|
Nu de bani imi era mie, ca-s constient ca nu plecati doar cu banii de cazare dupa voi. Ma gindeam ca vi se ia pina la urma de stat acolo.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Sunteti opt insi si cate inse ? Macar daca se inzapezeste sa aveti cu ce sa faceti caldura.
This post has been edited by fost membru: 3 Nov 2009, 23:41 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Merced |
![]()
|
Cocojambo, sa inteleg ca as cere mult 4000 de lei? La o adica as putea face cumva sa incalzesc si a cincea camera, asa ca ar intra 13 persoane, in conditii bune, doi in paturile duble, cate unu' in cele simple. Ca daca e vorba de "pustime" cu pretentii reduse, pot dormi si 20 gramada...
Astept si alte pareri. Casa e la vreo 40 de minute de Pitesti, deci maxim 2 ore din Bucuresti, zona e ok, nu e munte dar muntele-i la 20 de minute distanta, nu-i la capatu' vreunei ulite de 10 km unde sa ramai impotmolit, e la 20 de metri de drumu' principal. E o zona deluroasa si impadurita, daca ar fi o iarna cu zapada e frumos peisaju'. Singura "problema" e curtea care nu-i delimitata prin gard de a bunicii mele, acu' nu stiu cat ar "penaliza" asta tariful. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Des franarea inseamna risipa de combustibil.
This post has been edited by fost membru: 4 Nov 2009, 00:05 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Marty |
![]()
|
Sau de lichid de frina.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Tocmai d-aia nu-i place lui Filip, el uraste risipa inutila.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
Merced, pentru camera neincalzita iti trimit un prieten de-al meu. Daca-i dai o sticla de uischi doarme cu burlanu-n brate, nu-l mai intereseaza. Acu' citiva ani l-am gasit intr-o sufragerie neincalzita, dormind cu pantalonii pe la jumatea curului si cu un tricou cu mineca scurta pe el. Cind l-am trezit, ne-a zis sa-l lasam in pace ca el e de la Trident.
Pentru cine nu stie cine-i Trident... 14_TRIDENT.jpg This post has been edited by Marty: 4 Nov 2009, 00:12 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Am zis si eu in primul post ca au fost "precedente". Ultima oara cand am facut revelionul acolo, acum vreo trei ani parca, s-a dormit acolo, dar in stilul "cu cortu' la munte primavara", cu saci de dormit, fes in cap si imbracaminte groasa, dar intr-una din nopti picase un bezmetic acolo in pantaloni scurti, mort de beat care parea ca doarme linistit.
Insa nu poti sa ceri unor oameni necunoscuti bani si sa le spui sa doarma in frig... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
@Filip: tu chiar scrii pe bune ce scrii? Mie mi-a dat bluescreen citind cele scrise de tine... sau poate minti in legatura cu varsta, nu ai ~20 ci 70.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Cocojambo |
![]()
|
Merced, eu n-am zis ca e scump insa 4000 lei la 10 pers pt 4 nopti ar veni cam 100 ron/pers, deci cam 200 lei de camera. In general in sezon de iarna la munte in statiuni gasesti cazare cu 80-150 lei/camera/noapte (depinde de zona si pensiune) si camerele au baie proprie,TV, si sunt relativ noi.
Tu poti sa ceri cat vrei, vb aia casa ta, tu faci curat dupa, tu sti ce nevoi ai, tu sti ce oameni vrei sa aduci in casa. Eu de ex sunt tanar, n-am pretentii f mari, doar sa fie cald, curat si sa nu puta in casa. De stat in casa o sa stam doar cand venim de la partie si seara la somn. Oricum poti sa ceri cat vrei, probabil ca o sa lasi si loc de negociat cand o sa apara cererile ![]() Sfatul meu, daca te hotarasti sa inchiriezi, e sa pui anunturi de acum, din timp, sa iti poti selecta si tu clientela. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Merced |
![]()
|
Pai problema nu-i de sezon, e de revelion. La astea tarifele-s de porc. Imi zicea unu' sa ma duc in Harghita, ca a vazut el poze cu cabana, tre sa se adune 50 de persoane la 300 de euro de caciula, cu masa festiva si cu o zi inainte de revelion "taierea porcului". Pai la 150.000 de euro cat scot aia in patru zile, normal ca-si permit sa taie un porc.
D-aia poate ca ti se pare ca as vrea cam mult, desi nu stiu ce sa zic, am un amic care pleaca in conditii similare pe o suma de doua ori mai mare... Nu e numai decizia mea, o sa ma hotarasc exact peste o saptamana, tre sa dau o fuga pana acolo si sa pun niste chestii la punct inainte. Multumesc de sfat! |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:20 |