Masuri antihoti, Aveti usa de fier, este corect montata?
![]() ![]() ![]() |
Masuri antihoti, Aveti usa de fier, este corect montata?
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ar fi buna aia, daca traiesti in IRAK sau depozitezi kilograme de aur acasa.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 11 Nov 2009, 21:03) Cand eram in anul 1 faceam asta minim o data pe luna. Se intampla faza doar atunci cand plecam toti acasa. Cum eu ma intorceam primul, aveam onoarea. Intr-una din dati, nici n-am mai lasat bagajele din mana, am sutuit-o direct. Ce sa vezi... unul din colegi si cu pretena-sa venisera cu altii cu masina si ajunsesera inaintea mea. Pacat ca tocmai terminase de imbracat ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Esti ca negrul ala care intra intr-un Saloon din vestul salbatic
![]() QUOTE(Jack Daniel's @ 11 Nov 2009, 21:42) Nu vezi ma ca are loc flexul cu totul la balamale? In doua minute cade toata fieratania... This post has been edited by vis-a-vis: 11 Nov 2009, 21:48 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si tu crezi ca ala e pleu de taiat cu flexu? Tijele alea sunt foarte rezistente. Am spar odata un seif si am vrut sa-l tai la balamale. Am incercat cu bomfaierul si la a patra panza stricata am renuntat, Apoi am recut la flex, l-am frecat vreo 3 minute si abia am taiat O balamaua si mai aveam doua...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
La stilul in care merge discutia, hotii astia ar trebui sa vina cu generator, hai ca bormasina pe acumulatori am mai vazut.. Dar flex BA.
Ai sa spui ca vine cu flex de taiat asfaltul ?(cu benzina) ![]() This post has been edited by fost membru: 11 Nov 2009, 21:58 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Autogen cu butelie de voiaj
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Insertii ceramice de pe scutul termic la navetei Columbia.
![]() ![]() Glumeam fireste, dar sunt atatea metode sa te feresti de autogen, ori bagi ceva inflamabil care face mult fum, ori ceva ce nu se aprinde. Sunt metode. This post has been edited by fost membru: 11 Nov 2009, 22:18 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Nu fac reclama, dar deocamdata sistemele de inchidere sigure se gasesc greu si se fac numai la comanda. Eu din nefericire am avut un "incident" in urma caruia am ramas doar cu ce eram imbracat. Ca urmare m-am interesat si am ales asta :
Usa: [attachmentid=1627567053] Cheia : [attachmentid=1627567054] Se inchide "stanga-dreapta" cu "drugi" din otel de scule, in nise ingropate in beton. Detaliu : [attachmentid=1627567055] |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
De la Fane ai luat-o? (e retorica)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(volint @ 11 Nov 2009, 22:15) Bingo. E a nustiucata oara cand zic ca in materie de sisteme de siguranta, cele mai eficiente sunt cele custom. Pentru ca necesita timp sa le studieze. timp pe care un hot nu-l are. Cu conditia sa ai niste vecini de doamne-ajuta, o alarma zgomotoasa cu timer ascunsa prin hol e mai de efect decat tot ce-ati pomenit pe aici. Si ca sa-i citezi pe parazitii: " Pui usa de metal, creste interesu' ". |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
fost membru |
![]()
|
Doamnelor si Domnilor, surpriza noptii:
Asa ca dati o fuga maine cu totii pe la magazinele de profil. ![]() Eu maine am sa fac o plimbare lunga prin magazine . O sa apara cineva si o sa zica ca invatam hotii. M-am gandit ceva inainte sa pun aceste filmulete, le-am pus pentru ca un om informat si prevenit va stii ce are de facut. Sa demontam mitul asta cu superhotii, putem sa ne informam si sa le venim de hac. Din cate vad, vechii nostri butuci sunt de mult timp depasiti. This post has been edited by fost membru: 12 Nov 2009, 00:35 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.613 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Este plin netu de filmea dalea. Pe mine m-a disperat un coleg cu ele cand si-a luat yala ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Mi-e greu sa cred...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.613 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
cauta doar lockpick ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
fost membru |
![]()
|
pe Youtube la "bumpin"
Acum caut si solutia : This post has been edited by fost membru: 12 Nov 2009, 00:29 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Interesul unui hot pentru un apartament e direct proportional cu pretul masinii din parcare, coroborat cu pretul usii din dotare. Unul care n-are in casa decit cel mult o nevasta nurlie, nu-si bate prea tare capul cu incuietori beton.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
fost membru |
![]()
|
Uite eu nu am cine stie ce, nu am nimic valoros in casa....maruntisuri, un hot daca ar intra nu ar pleca cu mana goala, dar nici satisfacut. Asta nu ma determina totusi sa le las usa deschisa, este casa mea, nu gara de nord, sa intre care cand vrea. Si pentru asta, ca sa dorm linistit sund dispus sa fac eforturi intense, de toate felurile, ajungand pana la a-i captura*. Chiar nu vreau, in propria casa sa ma fac ca dorm, de frica hotului care cotrobaie.
*Stiu ca nu-i indicat, dar asa sunt eu, cand am o problema o rezolv. Chiar daca la noi nu se prea obisnuieste, dupa un sistem bun de inchidere si incuiere, urmatoarea masura buna este un sistem de alarma bine amplasat, mai ales ca cu 600 de lei poti avea unul bunicel cu senzori wireless. Acest sistem de alarma poate fi functional si noaptea (lucrand pe zone), nu numai cand suntem plecati de acasa. Tot o masura buna o consider si existenta unui senzor care ma avertizeaza ca cineva imi stationeaza in dreptul usii. This post has been edited by fost membru: 12 Nov 2009, 12:51 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(fost membru @ 12 Nov 2009, 12:42) Tot o masura buna o consider si existenta unui senzor care ma avertizeaza ca cineva imi stationeaza in dreptul usii. Am avut io, lau furat hotsii ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu-i mai captura tu atata, ca i-a capturat altu' inaintea ta si l-au bagat la racoare. Dpdv legal n-ai voie sa prinzi hotul, ca belesti organul genital masculin. Asa e legea.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
fost membru |
![]()
|
Ce vezi? Un opritor usa?
2_4893.jpg Eu vad o carcasa numai buna (solida) pe care o voi vopsi cu alb si voi monta in ea senzorul (piesa electronica), apoi prin perete vor trece doua fire la montajul care se va afla in interior. Pusa undeva mai sus, cat sa ingreuneze accesul, cred ca rezista. @ Victoras 2001 Banuiesc ca daca il imobilizez cu o teava in dinti, ca mi-a fost frica sa nu aiba cutit si apoi chem imediat politia, scap mai usor. Si stiu legile ce nu-mi dau dreptul sa-mi apar proprietatea. Cica raspunsul la atac sa nu fie mai puternic decat al hotului. Adica daca ma ataca sa-l atac, daca nu nu am voie, ca cica nu am voie sa-l retin. Si daca ma ataca cu o lanterna, nu am voie sa-l atac cu un par(de exemplu). Da, multumesc conducatorilor, ca se fac de kk. This post has been edited by fost membru: 12 Nov 2009, 13:30 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(fost membru @ 12 Nov 2009, 12:42) Chiar daca la noi nu se prea obisnuieste, dupa un sistem bun de inchidere si incuiere, urmatoarea masura buna este un sistem de alarma bine amplasat, mai ales ca cu 600 de lei poti avea unul bunicel cu senzori wireless. Acest sistem de alarma poate fi functional si noaptea (lucrand pe zone), nu numai cand suntem plecati de acasa. Tot o masura buna o consider si existenta unui senzor care ma avertizeaza ca cineva imi stationeaza in dreptul usii. QUOTE(fost membru @ 12 Nov 2009, 13:18) Eu vad o carcasa numai buna (solida) pe care o voi vopsi cu alb si voi monta in ea senzorul (piesa electronica), apoi prin perete vor trece doua fire la montajul care se va afla in interior. Pusa undeva mai sus, cat sa ingreuneze accesul, cred ca rezista. mai ramane doar sa bagi 220 pe clantsa usii si esti megaprotejat. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fost membru @ 12 Nov 2009, 13:18) @ Victoras 2001 Banuiesc ca daca il imobilizez cu o teava in dinti, ca mi-a fost frica sa nu aiba cutit si apoi chem imediat politia, scap mai usor. Si daca il imobilizezi cu 3 tevi in dinti, dupa care ii pui un cutit in mana si declari ca a sarit la tine cu cutitul (care evident, trebuie sa aiba amprentele hotului grupa mare, nu si ale tale...), cine va declara ca nu avea cutitul in mana? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
fost membru |
![]()
|
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Cand citesc smardoieli d-astea de net ma bufneste rasu'.
Sa zicem ca hotul intra noaptea. In niciun caz nu vad p-aci pe forum vreun ninja cu simturile ascutite ca sa-l auda chiar de la intrare, sa sara ca un arc din pat si sa fie apt sa surprinda hotul, care, fie vorba intre noi, e pregatit si pentru varianta asta... asta in cazul in care vine singur si cu mana goala. Eu zic ca ati luat-o deja pe aratura. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Nov 2009, 14:26) Ala era dragoselu, insa nu stia ca mai bun e un generator de impulsuri pentru garduri electrificate, la vreo 5 kilovolti macar. Vis-a-vis, oricum, sa intre in casa fara sa verifice ca esti plecat deja e un exemplu de mare tampenie din partea lui. This post has been edited by einstein1984: 12 Nov 2009, 13:44 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
fost membru |
![]()
|
Ai dreptate la faza asta. Deci ce trebuie sa fac sa o iau la iepureasca, nu? Mai bine imi fac un cufar de fier si ma bag in el
![]() In fine ai dreptate vis, dar daca-l prind nu fug, imi pare rau...cred ca e vorba de constructie. Si nu e smardoiala, mai mult e o chestie de atitudine. ![]() A si inca ceva, in caz de orice, atunci cand esti victima a unui incendiu, cutremur, furt, jaf, este bine sa ai de dinainte un plan, cat de cat, chiar daca nu te va ajuta, macar iti va ridica moralul! Sa mai mentionez ca orice plan este adaptabil ? (Ar fi bine si m-ar bucura, nu stiu totusi daca este realizabil, daca in acest topic am incerca sa ne ajutam cu idei. Dar poate sunt eu prea entuziast acum, dupa ce am vazut ca un hot a incercat sa-mi aranjeze usa. Dar lasa ca-mi revin, si iar am sa fac nimic, pe forum.) This post has been edited by fost membru: 12 Nov 2009, 14:12 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu zic sa dormi ca Chuck Norris cu perna sub pistol
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Chuck Norris nu doarme cu un pistol sub perna! Pistolul, cand ii e frica, se cuibareste-n pat langa Chuck Norris!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Chuck Norrris nici macar nu doarme...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 23:47 |