Masuri antihoti, Aveti usa de fier, este corect montata?
![]() ![]() ![]() |
Masuri antihoti, Aveti usa de fier, este corect montata?
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
dala prins cu nituri de perete
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sau cum zicea unu' mai pe la inceputul bulei daciotului, prins cu pocnituri.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Am mai gasit ceva util, chiar pe reno.ro :
" hotii de case sunt de mai multe feluri: - fomisti - sparg prin utilizarea fortei brute, in general la usi si incuietori praf. fura de la mancarea din frigider pana la albume foto, pe principiul "never know" - care merg "la pont" - nu se baga decat cand au ceva sigur si care merita. de obicei studiaza programul victimei si al membrilor familiei, lasa semne (un mod simplu e agatatul pliantelor pe clanta usii, asa incat pot vedea cu usurinta cat timp lipseste cineva de acasa, cutiile postale etc.). metodele folosite pentru a intra sunt din cele mai complexe, de la departatoare de toc la instalatii cu autogen - care merg la ghici - sunt organizati, de obicei in grupuri de cate 3, max 4, opereaza fie prin ruperea butucului, fie prin fortarea incuietorilor (in cazul celor vechi, aplicate pe partea interioara a usii), fie prin folosirea unui instrument numit pontoarca, un fel de cheie confectionata din mai multe lamele zimtate, chestie care necesita oarece competenta in materie. la acest nivel nu se mai fura televizoare, frigidere etc, ci bunuri cu care pot sa plece in buzunar si pe care le pot valorifica usor (bijuterii si bani) - cei care escaladeaza - parterul si etajul 1 sunt tinte predilecte, fie profita de neglijenta celor care isi lasa geamurile deschise pentru aerisire, fie forteaza tamplaria de tip termopan. de deschis e foarte usor, e suficienta o surubelnita, pentru ca niciodata dimensiunea geamului nu este aceeasi cu a ramei in care se monteaza, se lasa niste rosturi, ceea ce permite ramei sa se indoaie. nu raman urme vizibile de fortare, ci doar o mica adancitura pe rama geamului si pe toc, de latimea surubelnitei. la fel si aici, televizoarele si frigiederele sunt excluse. bine de stiut: primul lucru pe care il fac hotii este sa isi asigure iesirea, asa ca e indicat ca in cazul in care vi se pare ceva suspect la usa (o gasiti intredeschisa, va ramane o jumatate de butuc in cheie etc.) sa sunati la militie si sa alertati vecinii. altfel riscati sa va luati bataie in propria casa Sursa Montare usa: http://www.porta.com.pl/private/fi/granit/granit_RO.swf This post has been edited by fost membru: 10 Nov 2009, 23:58 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 10 Nov 2009, 18:00) tocul nu se desprinde de perete, se preseaza, au un fel de presa (o menghina pe invers) cu care-ti preseaza tocul in dreptul incuietorii, pana cand dintii de la incuietoare raman in aer. De aia se recomanda umplerea tocului cu beton si o incuietoare si pe verticala. QUOTE(corbex @ 10 Nov 2009, 18:26) Drugii sint buni, dar punctul slab al usilor sint broastele. Am vazut una demontata. E mai fragila decit o yala de sertar. Exista niste incuietori fara butuc, ca sa va dati seama este ca cea de la usa din dormitor, daca te uiti pe gaura cheii se vede dincolo, pe astea nu le pot sparge cu bormasina. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stiti cate de ieftina e o asigurare de casa incluzand riscul de furt? Mai ieftina ca RCA-ul pe 1 an.
Si pentru fostul membru, tare cred eu ca daca bag o ranga de spart prin cimentul tau trece ca prin branza. Ca nu prea cred ca l-au facut cu pietris. Si daca nu, tot se poate stramba pervazul usii, ca ai in ce sa sprijini parghia. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai oameni buni, tot ce e pe piata in materie de securitate e ca sa tina la distanta gainarii. Insa, daca usa de la intrare e mai valoroasa decat orice obiect din casa, e deja paranoia. Poate doar sa va fie frica de viol, talharie sau atac armat... dar deja asta e din alt film.
Serje, e bun un caine la casa omului, dar chiar si unii gainari cunosc psihologia cainelui. Daca nu iti e frica de caini, in maxim 30 de secunde, cu putin tupeu, faci din orice "fiara" d-asta, un mielusel care da din coada ![]() Cred ca singurul animal care m-ar tine la distanta, hot fiind, ar fi un sarpe ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@einstein1984
Ciment + apa + nisip = mortar Ciment + apa +nisip + pietris = beton Iti trebuie o ranga galactica sa spargi materialele astea odata intarite. ![]() This post has been edited by vijelie: 11 Nov 2009, 10:18 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Oricum nu se preteaza niciun hot cu ceva neuroni in cap, sa faca atata zgomot, daca dincolo nu exista ceva intradevar valoros...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
vis-a-vis tot ce-i posibil sa ai dreptate, da aia cu psihologia la caine merge la unul de curte, sa aiba contact vizual cu cainele, sa umble careva la mine la usa ... trezeste asta si pe aia din blocu vecin, mai are tupeu hotu sa sparga usa? Pai asta al meu face scandal si daca se sprijina cineva de masina mea (habar nu am cum simte asta ... dar simte si iese pe geam si latra ca crizatu).
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cele mai misto usi le-am vazut la oameni care aveau de pazit maxim un laptop, o plasma si un sistem 5.1.
Aia cu BANI se pazesc altfel, nu stau la bloc zidindu-si usile. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vijelie, stiu, insa tare m-ar mira pe mine sa fi pus aia de montau usa pietris in amestec. Sau sa nu fi pus mai muklt nisip si mai putin ciment.
In rest, dupa cum zice vis-a vis, deja dam in paranoia. Mai ieftin sa faci o asigurare decat sa dai 2000 pe usa si montat. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Peste tot am spus beton! Deci usa a rezistat unui atac, cu ranga (levier), dar fireste, tu ai sa treci ca prin branza, ca esti mai tare ca betonu'
![]() Partea cu cainele, daca spui ca un caine iti poate apara proprietatea inseamna ca nu ai studiat bine, iti spun asta in cunostinta de cauza. In lipsa stapanului cainele nu se va pricepe sa alunge un hot cu experienta. Pot spune ca este mai mult pentru alarmare, dar fireste, in prezenta stapanului, moralul ii creste si devine fiara. (am avut caini de talie mare multi multi ani) This post has been edited by fost membru: 11 Nov 2009, 10:50 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Betonul nu e rezistent la flambare (d-aia se pune fier de armare, pentru a-i da elasticitate) dar la compresiune betonul e ... beton. Ori la tocul de usa, cu ranga, nu flambare se realizeaza ci compresiune, adica exact pe rezistenta betonului.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io il am de aproape 12 ani, asa ca ..., nu-i trebe nici o prezenta a mea ca sa fie fiara, daca trebuie, ca altfel ii mai mult matza, in prezenta mea astepta sa vada ce ii zic, cand nu is ... nu mai asteapta. Mai conteaza si ce caine ai si cum l-ai crescut.
Intr-un apartament trebuie doar sa latre, crezi ca exista vreun hot sa intre cand aude latrand un caine? (Nu vorbim de chestii dealea de buzunar) |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 11 Nov 2009, 11:46) Betonul nu e rezistent la flambare (d-aia se pune fier de armare, pentru a-i da elasticitate) dar la compresiune betonul e ... beton. Ori la tocul de usa, cu ranga, nu flambare se realizeaza ci compresiune, adica exact pe rezistenta betonului. SI in timp ce betonul rezista, cedeaza tabla tocului. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vijelie |
![]()
|
Ai incercat sa torsionezi o bara cu sectiune rectangulara inchisa?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
fost membru |
![]()
|
A auzit cineva de caini de rasa, de talie mare (ciobanesc german, de 2 ani si jumatate) furati ? Eu am patit! Si cainele furat era caine (adica nu era pisica).
This post has been edited by fost membru: 11 Nov 2009, 11:07 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Normal ca se poate. Depinde de caine si de cat timp are hotul la dispozitie.
Daca vrea cu adevarat, te fura cu tot cu caine. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Uite un vecin din scara mea ,are usa de fier si cand pleaca de acasa mai inchide o usa de tabla care e cu lacat
![]() poate o sa fac o poza |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vijelie |
![]()
|
Nu e nevoie, nu e singurul om care are nevoie de medicatie adecvata.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Atatea discutii pentru o usa. Daca ai ceva foarte valoros in casa si un hot stie, vine si te jefuieste chiar cu tine in casa.
Astia care "actioneaza" pe la noi muritorii de rand sunt incepatori. Acum vreo 7 ani, avea tata o Dacia Berlina si i-au deschis intr-o noapte unii usa din dreapta cu ranga. Hai sa zic ca inteleg faptul ca poate nu stiau ca cu putina indemanare se descuia cu orice cheie, dar nu inteleg cum de nu au verificat si usa din stanga, care avand incuietoarea stricata nu se putea incuia ![]() This post has been edited by Shush: 11 Nov 2009, 11:07 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
vijelie |
![]()
|
Fenomenul asta se numeste "deprofesionalizare".
Cand intra drogatul in sevraj nu mai face diferenta intre "furt" si "talharie", respectiv "vandalism". |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 11 Nov 2009, 12:02) Uite un vecin din scara mea ,are usa de fier si cand pleaca de acasa mai inchide o usa de tabla care e cu lacat ![]() poate o sa fac o poza Tu nu intelegi ca daca nu sunt turnate in beton de bunker e ca si cum le-ar lasa larg deschide si nu protejeaza mai mult decat o perdea. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 11 Nov 2009, 10:46) Betonul nu e rezistent la flambare (d-aia se pune fier de armare, pentru a-i da elasticitate) dar la compresiune betonul e ... beton. De fapt betonul e foarte bun pe compresiune, dar foarte prost pe intindere, d-aia se armeaza, ca fieru(otelul) sa preia fortele de intindere. A spune despre beton ca e elastic, e mult prea fortat... armatura il rigidizeaza si mai tare (parerea mea...) This post has been edited by vis-a-vis: 11 Nov 2009, 11:12 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(fost membru @ 11 Nov 2009, 10:55) A auzit cineva de caini de rasa, de talie mare (ciobanesc german, de 2 ani si jumatate) furati ? Eu am patit! Mai ala o fi plecat in germanica ![]() Va agitati atata cu usile de otel montate in panourile de beton dedin blocurile noastre prapadite. Acolo ataca gainarii. Sa vad eu care mare bastan sta la bloc ![]() Cat despre paza hotii sunt mereu cu un pas in fata. Stiam un barosan din satul meu cu viloaca.Garduri de `spe metri porti blindate. gratii , alarme .... Au intrat baietii prin acoperis au taiat planseul au intrat au dezactivat alarma si dobermanii dupa care au incarcat in un tir tot ce au gasit.Un vecin de strada mai curios a intrebat ce si cum. I-au spus ca nenea a vandut mobila si alte cele ca si-a comandat altele noi. Ca sa fie siguri ca nu sunt surprinsi pe propietar l-au invitat la o cina de 5 stele la un birt (din partea unui mare admirator secret)Chelnerul care il servea era din gasca si ii suna periodic pe operatori sa le spuna ce face victma ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
fost membru |
![]()
|
Conteaza multe in ochii hotilor, de pilda, scara asta in care au incercat sa-mi sparga usa, are doar 12 apartamente, multi sunt batrani, altii nu stau in apartament, rar ma intalnesc cu vecini pe scara!
Mentiune: Cred ca hotii (hotul) a fost surprins sa constate ca exista si usi (tocuri) cu beton in ele. ![]() This post has been edited by fost membru: 11 Nov 2009, 11:40 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
vijelie |
![]()
|
De regula, rezistenta la compresiune a betonului e cam de 10-12 ori mai mare decat rezistenta la intindere.
De exempu, pentru a rupe prin intindere o sectiune de 5x5cm din beton simplu, e nevoie de 250 kgf. Prin compresiune, de 2500 kgf. Daca e beton armat, 3000 kgf. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si iata cum s-a ajuns la scoaterea din pod a caietelor de rezistenta materialelor si postarea lor. Hotii vor da pe spate daca afla ce beton e in tocul usii
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai n-ar fi rau ca toti care se duc sa cumpere o usa sa aiba cateva notiuni de rezistenta a materialelor. Degeaba e lunga si groasa, daca flambeaza
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 20:56 |