Masuri antihoti, Aveti usa de fier, este corect montata?
![]() ![]() ![]() |
Masuri antihoti, Aveti usa de fier, este corect montata?
ionut81 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io cred ca-ti trebe sa faci pishu
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Jur ca pe nenorocenia asta de forum, fiecare citeste ce vrea muschiu' lui.
QUOTE(fost membru @ 10 Nov 2009, 17:38) Voi vedeti prea multe filme ![]() Asta ca reply la ... QUOTE(bucatzel @ 10 Nov 2009, 17:28) Daca n-ai auzit de meseria de lacatus, e treaba ta. Eu ii spuneam omului ce solutii mai are daca ramane fara chei la o usa de-asta, fara sa dea atacul cu autogen si flex. Sau daca n-ai chef de arhicunoscutul "intri prin balcon de la vecinu'". Si daca tot te-o mancat derriere-ul, ia uita-te aici la una bucata site de specialitate pentru lacatusi. http://www.lockpicks.com/ Ca sa vezi cate scule "legale cu acordul proprietarului" se ezicsta pe lumea asta. QUOTE(bulan @ 10 Nov 2009, 18:03) Bingo. Doar ca ala deschide usile pentru macar vreun grigorescu, ceva interesant, nu ca sa ne inspecteze pusculitele. Ca de aia se si impart in hoti (speraclu, manusi, etc) si gainari (cric de raba, cizme de tractorist, "fura si dorm la locul faptei" ) |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
off topic daca nu ai ce face ia si bea ce fac eu si cu asta am incheiat .
eu unul nu vroiam sa spun decat ca le mai dati cate o ide dar tu se pare ca nu ai inteles. |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Repet, ca vad ca nu se vede!
QUOTE(fost membru @ 10 Nov 2009, 18:30) Crezi ca hotii vin si citesc pe DC si incep sa gaureasca butuci? Am impresia ca te inseli, ai incercat vreodata sa gauresti un butuc? Eu am asistat, daca nu ai precizie, pana termini de deschis usa, apare ziarul cu spargerea pe care doreai sa o dai. ![]() Interesant...numai ca e reclama...banuiesc: http://www.waldeck.ro/blog/usi-metalice-im...atie-video.html Ce am gasit aici? Beton in tocuri. Nu sunt singurul. ![]() This post has been edited by fost membru: 10 Nov 2009, 19:22 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(ionut81 @ 10 Nov 2009, 18:29) QUOTE(ionut81 @ 10 Nov 2009, 18:35) QUOTE(ionut81 @ 10 Nov 2009, 18:42) off topic daca nu ai ce face ia si bea ce fac eu si cu asta am incheiat . ionica, puiule, daca n-a-nteles ce dracu' zici tu acolo sa stii ca nu-i din vina lui. La cite cuvinte ai insirat tu pina in momentul de fata, n-ai reusit sa bagi nicio virgula. Daca ma-ntelegi, daca nu... ramine cum am stabilit!eu unul nu vroiam sa spun decat ca le mai dati cate o ide dar tu se pare ca nu ai inteles. This post has been edited by Marty: 10 Nov 2009, 18:55 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ai intabulare la toate?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
l@u |
![]()
|
nu ca nu a avut bani de cadastru
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bani aruncati aiurea pe usi de metal, io de multe ori uit sa mai inchid usa.
Photo_0177.jpg ( Size: 116.62k ) Number of downloads: 649 Paznic in casa, alarma pentru masinile din spatele blocului ... de aproape 12 ani de cand il am, aici in scara sau la masini nici un hot nu o calcat, in schimb la celelalte scari mai dau hotii din cand in cand. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Bascaliosilor, am. Ce argoane ti-e frica ca am mai multe ca tine?
![]() Ochiosule, cred ca ajut, propunand sa se acorde o mai mare atentie montajului....mai ales la faza cu umplerea cu beton a tocului. Multe, daca nu aproape toate usile din metal se monteaza cu spuma !!! Macar mai dau o idee pentru cine are urechi sa auda. This post has been edited by fost membru: 10 Nov 2009, 20:55 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
am auzit un zvon cum ca usile in jur de 500 de lei nu sunt integral din metal ci doar marginile si ca pe centru ar avea un fel de pal!cat de adev e?
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
l@u |
![]()
|
nu e adevarat ...e carton
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
fost membru |
![]()
|
Eu pot sa va spun despre usa mea, care e turceasca, Beyler, pe mijloc are o foaie de tabla cat toata usa, avand la jumatea inaltimii usii o intaritura. Apoi de o parte si de alta, fetele de usa din carton presat de 1 cm grosime. Izolatia termica e cu aer, un model mai vechi, acum se pune spuma poliuretanica.
Am, in alta parte o usa, integral din tabla (adica doua fete plus intarituri intre ele, invelita cu folie de plastic autoadeziva. This post has been edited by fost membru: 10 Nov 2009, 21:25 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Beyler nu's facute la Galati?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
l@u |
![]()
|
f***...bingo !
This post has been edited by l@u: 10 Nov 2009, 21:05 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Serje |
![]()
|
No ca te-o mutat fost membru in turcia
![]() ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
fost membru |
![]()
|
A deci nu-i turceasca, este moldoveneasca.
![]() http://www.zf.ro/eveniment/turcii-de-la-be...il-lei-4370068/ Pana la urma ce e? Cam cum e Loganul masina romaneasca, nu? This post has been edited by fost membru: 10 Nov 2009, 21:13 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
l@u |
![]()
|
da! si e umpluta cu sarmale
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Serje @ 10 Nov 2009, 20:49) Bani aruncati aiurea pe usi de metal, io de multe ori uit sa mai inchid usa. Photo_0177.jpg ( Size: 116.62k ) Number of downloads: 649 Paznic in casa, alarma pentru masinile din spatele blocului ... de aproape 12 ani de cand il am, aici in scara sau la masini nici un hot nu o calcat, in schimb la celelalte scari mai dau hotii din cand in cand. Ai afisat poza cu el la intrarea in casa scarii? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Serje |
![]()
|
Nu trebuie, il vede lumea cand iesim la plimbare sau cand sta pe geam.
This post has been edited by Serje: 10 Nov 2009, 21:20 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Ionut_Nedelcu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 24 September 09 ![]() |
De cele mai multe ori hotii incearca cu chei potrivite. Unul a rupt o cheie la mine in yala si ca rezultat nu a reusit sa intre in casa..dar nici eu. Usa este din stejar masiv. Am incercat sa o sparg dar....nimic. Noroc ca am lasat geamul deschis la balcon si vecinul nu are rau de inaltime ( stau la etajul 6). Conteaza ff mult incuietoarea ca sa zic asa. Parerea mea.
|
--------------------
Ex. dacia 1300/1310
Opel Vectra 1.8 16V
2001
- CT-05-NSI "Oamenii nu se schimba, ci devin pe zi ce trece ceea ce sunt de fapt."
|
|
fost membru |
![]()
|
Pot spune ca am auzit de caz de apartament spart prin balcon, de pe acoperis .
" Cum sa-ti alegi o usa metalica antiefractie La modul general, cei care-si doresc o usa sigura vor sa-si cumpere o usa metalica. Datorita lipsei de informare si a inexistentei reglementarilor din domeniu, clientul roman este o victima sigura atunci cand este pus in situatia sa achizitioneze un asemenea produs. Majoritatea clientilor, neavizati, confunda sintagma de "usa metalica" cu notiunea sigurantei in sine cand este vorba despre usi metalice si considera ca usa oferita daca este metalica este si antiefractie. Atentie ! Nu toate usile metalice sunt usi ANTIEFRACTIE. Din acest punct de vedere, usile metalice se impart in categorii de siguranta diferite, printre care amintim : usi de medie siguranta, usi de inalta siguranta si usi antiefractie. Ar mai fi categoria usilor “speciale” care nu fac obiectul acestei prezentari (amintim aici usile rezistente la incendiu, explozie, gaze toxice sau usile anti-glont, antitero si antipanica). Este recomandabil sa alegeti o usa de “marca”, consacrată pe piata internationala. Nu veti avea “necazuri” in viitor. La alegerea unei usi metalice trebuie sa aveti in vedere nivelul de siguranta oferit, rezistenta la coroziune, izolatia termica si fonica, etanseitatea foii de usa pe toc, fiabilitatea sistemului de inchidere, natura finisajului, instalarea tocului in zidarie, serviciile si garantiile oferite de furnizor etc. Un aspect foarte important este legat de tipul de cheie si cilindru. Cele mai sigure sisteme sunt cele asistate de cheie cu cod si amprenta dubla, cheie ce nu poate fi copiata si cilindri cu pini concentrici rezistenti la gaurire si/sau rupere; asa numitul cilindru cu "pini din titan" in tehnologie "pin to pin". Usile antiefractie au sisteme de inchidere protejate cu silduri speciale, blindaje pe cilindru, pastila anti-perforare, inchidere centralizata si cheie necopiabila. Marcile de usi antiefractie comercializate pe piata interna sunt putine ca prezenta si se pot numara pe degetele de la o mana. Toate usile metalice fac condens pe timp de iarna si daca nu sunt zincate termic in timp relativ scurt se deterioreaza prin coroziune sub actiunea ruginei. Finisajul (design-ul) usilor metalice de calitate este realizat cu o folie speciala din PVC lipita la cald cu rasini poliuretanice sau cu panouri decorative din lemn caserat cu furnir natural si tratate sa reziste la umiditate. Majoritatea usilor de pe piata sunt finisate cu folie autoadeziva, vopsea sau panouri din MDF sensibil la umiditate. Sub aspectul izolatiei termice si fonice, panoul unei usi de calitate trebuie sa fie umplut cu spuma poliuretanica ignifugata si de inalta densitate sau cu placi din vata minerala presata. Usile izolate cu vata minerala sunt mai scumpe si rezista la foc o perioada mai indelungata decat cele izolate cu spuma poliuretanica ignifugata. Usa metalica performanta NU se instaleaza cu spuma poliuretanica ca si cea folosita la instalarea ferestrelor, NU se aplica sudura si NU se gaureste tocul pentru fixarea in zidarie. Prin instalarea cu spuma poliuretanica riscati sa ramaneti si fara usa si fara bunurile din casa – practic si un copil poate decupa usa in jurul tocului. Sudurile aplicate la prinderea tocului in zidarie, in timp se fisureaza si “plesnesc” datorita trepidatiilor cladirilor. Un toc fixat in perete prin gaurirea acestuia este o solutie lipsita de finete si eleganta. Solutia optima de instalare a usilor antiefractie, unanim acceptata de profesionisti, este prin turnarea unei centuri din beton pe toate cele patru laturi ale tocului. Este o metoda care implica un pret mai ridicat pentru instalare dar si cel mai ridicat nivel de siguranta posibil. Prin instalarea cu beton aveti garantia unei usi care nu “cade” din zidarie, care nu se blocheaza in caz de cutremur si care are o nota de eleganta aparte. Nu va lasati atrasi in capcana unui pret mic, care implicit ascunde un produs de calitate inferioara si un nivel de siguranta scazut. Nu confundati "usa antiefractie" cu "usa de inalta siguranta"! Usa de "inalta siguranta" este o usa care are mai multe puncte de inchidere, dar este vulnerabila la sistemul de inchidere, implicit la cilindrul care nu este protejat corespunzator. Un spargator profesionist cunoaste diferenta. Daca sunteti in cautarea unei usi metalice sigure si incercati sa obtineti informatii despre aceasta cu ajutorul motoarelor de cautare din Internet, cand introduceti cuvintele cheie tastati "usi antiefractie". Aurel Marginean Consultant pentru Romania, Rav-Bariah Security Products Israel " This post has been edited by fost membru: 10 Nov 2009, 22:04 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si cu DVI se gasesc ?
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 10 Nov 2009, 22:05 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
full sau ready ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
Ready to go daca nu-ti pui usa calumea!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
HDMI full ? HDMI ready ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 20:48 |