Nunta: bucurie sau afacere?, another shite topic by Marty
![]() ![]() ![]() |
Nunta: bucurie sau afacere?, another shite topic by Marty
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Nov 2009, 14:07) Am fost acu' ceva vreme la o nuntă-n Oltenia. Măi nene, era socru' mare cu carnețelul unde avea notat pentru fiecare invitat cât a dat el anterior, la câte nunți a fost și cât a dat invitatul. Și se ducea după ce s-a strigat darul și de la obraz cerea cel puțin diferența, dacă era cazul. Asa am patit si eu. Acordeonistu' te mai si fierbea, ca 'e prea putin' si sa mai dai. Daru' ca daru', da' mai e si hora miresei unde trebuie sa te duci si sa cotizezi. Si mai urla aia si cat ai dat. O sa am grija sa nu ma mai duc niciodata la o nunta la tara. Jecmaneala. Noua de la nunta (dupa ce-am platit) ne-a ramas cat sa ne luam o masina (de spalat ![]() This post has been edited by hash: 17 Nov 2009, 09:52 |
--------------------
-
-
-
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Marty, te suspectez ca te afecteaza criza, de n-ai de lucru si deschizi atatea topicuri interesante.
Totusi, aici iti dau dreptate 100%. E cea mai mare marlanie sa contabilizezi cine ce ti-a dat la nunta. Eu vad nunta ca un prilej de sarbatoare, unde eu invit prietenii si familia sa se bucure alaturi de mine. Nu ma astept sa dea bani. Fac nunta in limitele posibilitatilor, invit doar oamenii care stiu ca vor sa vina, si primesc discret orice vor sa dea. La nunta mea plicurile anonime s-au primit discret intr-o cutie intr-un colt, a dat cine a vrut si cat a vrut si niciodata nu voi sti cine cat si daca a dat. Si tot n-am iesit in cheltuiala per total. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 Nov 2009, 21:45) Nu uitati de acel "FSN" (cei cu mai multa experienta in casnicie stiu ce inseamna): exista situatii critice cand trebuie sa va descurcati si nu aveti resursele financiare necesare; barbat fiind si stalp al casei trebuie sa faceti fata cu brio, ca de nu, se pot schimba rolurile! Se mai spune ca barbatul e capul familiei, iar femeia e gatul, bagati capul in gat si D. Nene dragoselu bag seama ca la teorie si in lipsa nevestei esti tare in clontz dar practica te omoara. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE iar chestia " bai vin la tine..da..vii si tu la mine"..mi se pare aiurea rau. pai tu vii la mine..dar daca cand oi face tu nunta..eu noi avea de munca..ce fac..imi vand ficatii ca sa vin la nunta ta ca altfel te superi?..nu nu. Am fost invitat la nunta unei colege. Bine, invitat dinainte sa se faca invitatiile, ca nunta va fi de abia la anul in vara. Observand ca nu prea ma incanta ideea de a ma duce la nunta, imi spune "Hai ma, ca o sa vin si eu la tine!". M-a bufnit rasul, pentru ca eu nu am nici un plan in urmatorii 5-6 ani dar mai ales pentru ca ea clar a vazut nunta dintr-o perspectiva "comerciala": "Vii tu acum la mine si o sa raman datoare la nunta ta". Imi spune ca nunta va fi in iulie, eu o intreb ca un mielusel "Auzi, da atunci nu o sa fim in sesiune?" iar ea imi raspunde "Eh, dar doar n-om avea examen sambata". Cat despre modul in care privesc eu nunta, din pacate o vad ca pe o afacere, nu ca pe un mod de a lega pe vecie sufletele a 2 persoane. *si tocmai de aceea nu imi doresc o nunta mare. ps: nu cumva cheltuielile de nunta trebuie suportate de parintii fetei ? This post has been edited by SiloS: 17 Nov 2009, 12:40 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Te-ai uitat la prea multe filme americane.
Daca suporta paritii parte din cheltuieli, risti sa se bage sa-si dea cu parerea. Mai bine, nu. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(SiloS @ 17 Nov 2009, 12:37) Fata nu se mai da cu zestre, ca intre timp femeile s-au emanicpat, si poa' sa-si castige painea si singure, misogiiiinuleeeee!!! [/joke] In afara de cazul in care socrii sunt absolut cei mai cool oameni de pe lume o sa ti se intample doua chestii: a. o sa ti se spuna ce se intampla la nunta TA. b. o sa aiba tot timpul de pe lume sa-ti reaminteasca de faptul ca ei v-au adus in rand cu lumea. This post has been edited by bucatzel: 17 Nov 2009, 18:01 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Marty, spune drept ! Nu cumva se apropie inevitabilul? Asa se explica si detasarea de la timisoara, nu ? Iti faci bucuria sa-ti inchipui c-ai putea scapa. Da' nu tine ! Daca a apucat sa te bifeze viitorea soacra, esti mincat. E in stare sa-ti plateasca si nunta, numa sa n-o tragi in piept.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Cum dracu` ai calculat ma de-ai ajuns la concluzia asta? Mie asa mi se pare normal. QUOTE Fata nu se mai da cu zestre, ca intre timp femeile s-au emanicpat, si poa' sa-si castige painea si singure, misogiiiinuleeeee!!! Din popor am auzit ca numai fetele urate se dau cu zestre. Alea frumoase si destepte nu au nevoie de zestre. ![]() QUOTE Daca suporta paritii parte din cheltuieli, risti sa se bage sa-si dea cu parerea. Tare am impresia ca si-ar da cu parerea oricum, asa ca mai bine sa cotizeze. Adica sa plateasca cu totul. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Unde ai vazut tu fete frumoase si destepte?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
silos, exact in situatia ta sunt si eu. la vara un amic se insoara si mia spus de anu trecut. acum eu mi-as dori sa merg dar vremurile sunt grele si am sa il refuz..chiar daca o sa se supere. asta e! de cand cu criza asta..am strans cureaua pana mi-au iesit oo-le pe nas.
![]() no more weding's for me!! ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE Unde ai vazut tu fete frumoase si destepte? Rara avis. ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 17 Nov 2009, 20:13) Unde ai vazut tu fete frumoase si destepte? elena-basescu.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba, asta e urata da proasta.
Bababa, io cred ca-i facatura. "Pariu ca stiu". Nu se poate sa spuna ca o zi are 5 ore. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 17 Nov 2009, 20:34 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(SiloS @ 17 Nov 2009, 20:09) Crede-ma, in afara de darul de la nunta, n-au miscat un deget parintii nostri. Si sugestiile lor au fost ascultate, dar daca nu coincideau cu ce vroiam noi le serveam rapid placa cu "ii nunta noastra" Si vezi ca problema se poate pune si invers... parintii tai sa fie aia care sponsorizeaza nunta. si atunci o sa fie si mai maronie situatia. Nu vorbesc de tine in particular, dar am vazut scenariul in actiune... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE ) ca cica femeile-s ca locurile de parcare... toate alea bune-s luate, libere-s numa' alea pentru handicapati Luate de aia buni... ![]() ![]() QUOTE Io-ti arat vreo trei. Una din ele e nevasta. Celalalte... Am intalnit numai una. Deosebita, intr-adevar... E ea frumoasa si despteapta, dar presupun ca are si alte defecte care sa ma faca sa renunt la "frumusete"... |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Acuma, si tu...cu posmagii la atac. Si frumoasa, si desteapta, mai faci nazuri? daca te insori cu Miss Perfectiune o sa-ti manance toata viata nervii, ca de ce te scobesti in nas, ca ai facut burta, ca trebe schimbat covorul...lasa ca si defectele au farmecul lor uneori.
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:12 |