Nunta: bucurie sau afacere?, another shite topic by Marty
![]() ![]() ![]() |
Nunta: bucurie sau afacere?, another shite topic by Marty
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(marksman @ 16 Nov 2009, 17:50) Am niste prieteni in situatia asta. Toate au fost bune si frumoase pana s-au inmultit... Numa' ca nu-si facusera parintii tabel pe ore cu programul de vizitare ![]() Dar rasare alta problema. "Pastele la ai tai, Craciunul la ai mei, sau invers?" |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 16 Nov 2009, 19:17) Am niste prieteni in situatia asta. Toate au fost bune si frumoase pana s-au inmultit... Numa' ca nu-si facusera parintii tabel pe ore cu programul de vizitare ![]() Dar rasare alta problema. "Pastele la ai tai, Craciunul la ai mei, sau invers?" Offf... Numai eu stiu cum imi petrec sarbatorile pe drumuri ![]() Dar anu asta i-am lucrat si pe unii si pe altii. Plecam din tara de craciun... muhahahaha |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Buyaka @ 16 Nov 2009, 11:56) Marty, .................. Acu' daca vrei sa te insori si sa faci copii... nu-ti fie teama, da-i inainte cu tupeu ca nu-i asa de rau ![]() In loc de motocicleta iti va trebui o masina mai mare (van su 4x4 recomand), in loc de o punga cu haine, vei lua 3-4-5 geamantane pline cu hane, mancare, jucarii, cosmetice (deh, nevasta), atunci cand pleci in excursii... iar cand ajungi la hotel, pe langa alea 5 minute de la receptie iti va trebui inca 1-1,5h sa cari tot calabalacu din masina in camera de hotel. In loc de o problema vei avea cel putin doua ![]() Numai bine! Elegante injuraturi si blesteme. Uite asa se face cand il urasti pe unu si nu vrei ban. ![]() ![]() ![]() BAAAAAAAAAA, asculta la mine. Nu ai o problema, ai NUMAI probleme. Si nu d-alea mici. Ci una mai mare ca ailalta. Ai belit-o. Nu mai ai liniste, s-a dus dracu' libertatea, cu prietenii nu te mai vezi ca nu-i place niciunu', sunt porci si betivi, dar ai sa faci cunostinta cu persoane noi. Cu cateva grase, prietene din copilarie, cu o complexata paroasa (colega de liceu, ii e mila de ea saraca) si cu prietena ei cea mai buna, o mega fufa pusa pe recuperari, care pe langa faptul ca arde tot ce-i iese-n cale, o mai strica si p-a ta. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Aha... deci Marty se insoara......
|
--------------------
.
.
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca i-a ramas prietena insarcinata si nu stie ce s-aleaga... insuratoare sau pensie alimentara
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FLP |
![]()
|
Parca vezi anunt la bursa : Schimb Mitsu Lancer + bonus un Sandero cu Logan MCV, Opel Zafira, sau SUV
|
--------------------
.
.
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vazand eu aici cata disperare va zic vorba lu` Socrate(a avut si ala sireacu` o napasta)
Te insori sau nu te insori dupa cinci ani regreti ![]() Si un cantecel incurajator: O nu te insura baiete, O nu te insura Caci fata e bolnava Si-i vai de plua ta |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vezi, Marty? Nici n-ai zis ca ai vreo nevoie si rasar prietenii din toate partile !
Nu te baza pe ei pina in pinzele albe, ca sa stii precis cine-ti vrea binele, roaga-i sa-ti dea unul nevasta, sa te puna in tema, sa nu bagi capul in lat nescolarizat. Ala care s-o oferi primul, e mama dusmanilor tai. ![]() This post has been edited by corbex: 16 Nov 2009, 19:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si tine minte cand ti se fura mireasa la nunta ti se vrea binele, abia cand ti-o aduc inapoi ti se vrea raul
![]() |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Basca mea, la mine la nunta, s-o furat si mirele... si pana sa isi dea seama hoatele ce fac, mirele era la volan. Le-am facut sa regrete amarnic decizia
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ca ai adus vorba de furatul miresei. Io ma gandesc sa-i fac la varamiu o faza nasoala cand s-o insura.
Fur mireasa, si decolez cu Daciana. Suna telefonul: - Baaa animalule tu ai furat mireasa? - Era imbracata in alb, nu? - Termina cu mistourile ca ...... bip bip. - Inseamna ca e cu mine... Cu ce o rascumperi? - pffff zii odata. - Doua sonci si o lada de bere ![]() - Bine ma, da unde esti? - Pai... - Zii ba unde ca vin la tine. - M-am cam pierdut..... ba nu uita un panou: Szeghed 2 km ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Uite unul care e dispus sa faca sacrificiul suprem ca sa-si salveze varul !
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dizzy @ 16 Nov 2009, 10:43) La fel cum nu e normal sa te duci la nunta lui Gigel si a Vasilicii si sa te imbeti ca porcu, sa te dezbraci pe scena, sa borasti in frapiera Ba Marty, treaba e clara, naice cauta la nunti, stai dreac acasa. Se poate inchide. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() L-a descris asa de bine? |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 18 Jun 2009, 06:25) QUOTE(argon @ 18 Jun 2009, 06:42) Ehe-heeee, pe vremea aia ziceati ca-i o gluma buna de-a lu' argoneatza... |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ouch! E clar, acum cateva zile copiii, acuma nunta/botez. Marty se insoara! Oare urmeaza vreun thread cu asistatul la nastere?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Zice lumea: barbatul insurat e intretinut, hranit, spalat, calcat, adunat de pe drumuri, degeaba maraiti voi ca nu va lasa nevestele la fostii prieteni, ce otzi vrea sa-i aduceti in casa? Azi in casa, maine-n pat: va convine??
![]() E si o vorba a nus carui capsoman francez pare-mi-se "Femeia nu trebuie inteleasa, ci iubita", da-i "iubire" si numai "iubire", aici aduc vorba mea: "femeia e precum reglajul unui carburator: din cand in cand, il mai reglezi, iar mai merge anapoda, iar merge bine; asa ar fi numai monotonie in casa, chiar nu imi place mersul pe "injectie", perfect, rotund.. ![]() Femeii trebuie sa-i oferi libertate, dar pana la a nu sari parleazul... Bunicul meu imi spunea: "Pe femeie sa o pupi doar cand doarme, si atunci cu mare atentie sa nu se trezeasca ca daca se trezeste ti se urca in cap... Numai tu sa stii ca o iubesti... Chiar daca te intreaba: "Ma iubesti?" sa-i raspunzi cum stii numai prin "Da" NU! Femeia trebuie sa mai calce cate-o camasuta pentru barbat, sa mai spele vasele din cand in cand, ii pui sortulet rosu si o mai tragi cand si cand de sortulet spre realitate: cu asta se incepe din prima zi de casnicie, nu din a 3-a: da, combinam luna de miere cu putina munca prin casa, ne obisnuim si noi.. Pe femeie sa nu o scarpini in cap chiar daca pretinde ca o mananca, ideea functioneaza exact ca la o vaca, nu radeti, repet precum la o vaca scarpinata in cap care de la atata scarpinat si tesalat in cap, incepe sa dea din coarne si risti sa fii impuns chiar cand ai crezut ca ai scapat-o de problema... Daca o gadilati si spune ca nu mai vrea, ca nu mai poate de ras, gadilati-o si mai tare ca sa nu pretinda mai tarziu ca nu mai are nevoie, reglajul la ralanti se face de la mare la normal si nu invers! ![]() Nu uitati de acel "FSN" (cei cu mai multa experienta in casnicie stiu ce inseamna): exista situatii critice cand trebuie sa va descurcati si nu aveti resursele financiare necesare; barbat fiind si stalp al casei trebuie sa faceti fata cu brio, ca de nu, se pot schimba rolurile! Se mai spune ca barbatul e capul familiei, iar femeia e gatul, bagati capul in gat si nu va mai exista aceasta problema, desi lumea va spune ca nu mai sunteti aratos... Sunt multe de zis, mai vorbim, D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Du-te ba!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
eu am spus clar si raspicat ca nu fac nunta! nu vreau sa raman dator..sa ma gandesc ca trebuie sa am urmatorii ani din viata pecetluiti..necsam concediu ca face cutarica sau sulica nunta. eu sunt de parere ca nuntile din ziua de azi sunt niste afaceri pe fata..mai demult mai era cum mai era..da acuma sunt directe. loterie e putin spus..pai cheltui bani cu invitatii, local, costume si alte alea..si astept ca bou in seara nuntii sa vina invitatii..strang din degete ca poate or veni cativa. asa..am trecut la indiferenta..nu merg la nimeni..ma rog..poate la cativa apropiati voi merge..dar la restul..never ever. eu m-am gandit sa fac o masa..undeva..nu stiu unde..local sau curte..sa haleasca poporu..si cu asta basta. nu vreau frate sa ma inglodez in datorii aiurea.
iar chestia " bai vin la tine..da..vii si tu la mine"..mi se pare aiurea rau. pai tu vii la mine..dar daca cand oi face tu nunta..eu noi avea de munca..ce fac..imi vand ficatii ca sa vin la nunta ta ca altfel te superi?..nu nu. la nunta ar trebui sa vina doar rudele apropiate si prietenii..fara bani..fara obligatii. eu unul asa gandesc..nu vreau sa oblig pe nimeni pt ca in felul asta ma oblig si pe mina de anumite cheltuieli. pai la salariul meu..ar trebui sa strang 2-3 luni ca sa merg la o nunta. in fine..eu sunt cam impotriva nuntilor din maimulte puncte de vedere..nu numai al banilor. mai sunt si o droaie de rude care stau ca in frint..unii de o parte si ceilalti de cealalta parte..asteptand prima intepatura...ca sa inceapa macelul. bre marty..iati ficatu in dinti si nu merge la nici o nunta..cel putin la vreuna indepartata..mergi la apropiati si gata..si ai grija nici astia sa nu fie prea multi. nunta de zilelel trecute: un coleg de munca a fost la nunta surorii gagicii lui..ca sa spun asa. el a dat 5 bulioane..ia 10 bulioane. aia au facut 230 mil. din care 115 restaurant. din restul de 115..15 au mers la fotograf si dj. din 100 scad banii cheltuiti inainte. le mai raman alaora fix pix...poate o saptamana pe undeva..pana in 1000 euro. pe langa treaba asta..acum trebui sa mearga la cate nunti or fi chemati..proaspetii miri. numai la un calcul scurt 10 nunti a cate 10 mil fac 100 din start..nu spun ca or fi si mai multe. acum intreb eu pt ce atata bataie de cap? scuze pt postul lung si pt lipsa emoticoanelor...ahh..da ...si pt gramatica! This post has been edited by titiDSN: 16 Nov 2009, 23:42 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(FLP @ 16 Nov 2009, 18:42) Parca vezi anunt la bursa : Schimb Mitsu Lancer + bonus un Sandero cu Logan MCV, Opel Zafira, sau SUV Nts! Pissat Variant, neaparat TDI. ![]() QUOTE(dizzy @ 16 Nov 2009, 10:43) La fel cum nu e normal sa te duci la nunta lui Gigel si a Vasilicii si sa te imbeti ca porcu, sa te dezbraci pe scena, sa borasti in frapiera QUOTE(Markos @ 16 Nov 2009, 19:49) QUOTE(ady77 @ 16 Nov 2009, 19:51) QUOTE(Victoras2001 @ 16 Nov 2009, 20:09) Bai nesimtitilor, nu borasc in frapiere! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Nici eu nu l-as invita pe Marty....dar ceea ce spune poate fi interpretat ca fiind OK.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Martinezule, tu iei cam totul prea personal,eu vorbeam la domnu General!
Sa inteleg ce pe celelalte le faci? This post has been edited by dizzy: 17 Nov 2009, 09:35 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:08 |